- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Ez esetben nem ártott volna egy hivatkozást megejteni rá az előző hszedben hogy az is lássa aki csak most tévedt ide. ( gyk, én
) 
(#22219) Zotya21
kell nekik a pénz új monitorra mert nem tudják tesztelni az új AH felületet 1680x1050ben. xDTermészetesen én is az említett felbontást használom, s most szarabb a market mint a ňagyˇ AH update előtt volt... botAIM meg azt írja használjunk más felbontást, mert egyhamar nem tudják fixálni mivel nincs ilyen felbontású monitoruk a teszthez. [link]
de hogy egy fullHD monitor sincs elfekvőben az egész fejlesztőstúdióban amin le tudnának tesztelni minden alacsonyabb felbontást ablakban futtatva már enyhén szólva is vicces.de majd valószínű én fogok ablakozni meg elmosódott textúrákat nézni teljes képernyőn egy lcd panelen azért hogy ne legyen grafikai bug....
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)