Hirdetés
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roninsaiid
csendes tag
BFPoint4You.
Tőle jött egy üzenet, miszerint nyertem pontokat, kódot is rakott mellé + http://battleforge-getbfp.net23.net/ erre az oldalra vezényelt.
Ez mennyire hihető ?
-
Volgafan
senior tag
Akinek bf kell írjon Mikibm-re,akár itt,akár játékoban!!!Korrekt srác,korrekt árakkal
-
Roninsaiid
csendes tag
Előre elnézést mindenkitől a hirdetésért, vegyétek le, ha nem lehet itt hirdetni.
Eladnám/Cserélném a League of Legends (LoL) Accountom.
Az accomat, Battleforge-s pontokért, vagy kártyákért adnám el.
Infó az accról:
-67 Hős
-1-2 Skin ebből az egyik Sailor Gangplank
-2 runa oldal, az egyik full DMG (+22)
-Jelenleg 10264 IP és 26 RP van rajta.Normal win: 851
Ranked: 5 win - 2 lose. 1200 rating. (Nem nagyon játszottam az elmúlt időben, így ranked statom sincs igazából....)[Szerkesztve]: Az account WEST-en van !
Röviden ennyi. Jelentkezni PM-ben. Köszönöm.
-
OnSeT
őstag
Egy kis ízelítő a felhozatalból. Csak hogy tudjátok mi vár rátok.

-
pachito
őstag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Fu, kaptam par privatot...
Ne haragudjatok skacok, de valaki gyorsabb mar lecsapott rajuk, szinte kiiras utan elvittek...
Azert koszi az erdeklodest, ha lesz meg pont szolok -
Roninsaiid
csendes tag
Én a LoL-os (League of Legends) accomat adnám el BFP-ért. Akit érdekel írjon privátba..

-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
Kösz de közben rájöttem hogy jó lenne használni a gladiatrix képességét is hiszen azért van elvileg.

-
pachito
őstag
Eladnam maradek pontjaimat, 16k-t olyan 7-10$ (kb. 1500-2000 HUF) korul. Ha valakit erdekel jelezzen nyugodtan.
-
OmniaHD
csendes tag
Valaki okos ember árulja már el hogy a picsába lehet beszedni egy shieldes skyfiret pure fire deckel mert szétbasz az ideg!!!!

-
Roninsaiid
csendes tag
Na jó, elhatároztam...
Aki Győr-Moson-Sopron megyébe tartózkodik és tud eladni BFP-t, az kérem írjon privátba. Vennék...... -
Roninsaiid
csendes tag
Bezzeg most nem dobnak ki kódokat, hogy ráérek..... ahhh.....

-
OnSeT
őstag
Beizzítottam map editort. Készüljetek, holnap este teszt.

Min. 5 emberre lesz szükségem. További infók holnap.
-
Volgafan
senior tag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
tedd ki ahba legolcsóbban max medium időre és meglátod,hamar elmegy
-
Roninsaiid
csendes tag
Valaki nem akarja megvenni tőlem a Lost Dragon és az efféle kártyákat ?
Kéne BFP.. de nem nagyon tradeznak a srácok... -
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én is szeretlek. xD
Sajna, nem. Itt a ph-s accja. linekiller, de nem adott meg publikus mail címet.

-
Volgafan
senior tag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Itt mindent lehet,de elsősorban OnSetet kell szapulni!!!!Jut eszembe OnSet:Lineről semmit nem tudsz?e-mail,valamije van nekije,amit ismersz is?
-
Roninsaiid
csendes tag
Itt lehet hirdetni ? Ha igen, akkor eladnék egy accot, BFP-ért. Természetesen másik játék accról van szó.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
A legjobb az lenne ha az eredeti tervek szerint gergomesterrel tolnátok, vagy ha shooternek van kedve hozzá ő is be tud ugrani. Csütörtöktől mondjuk már én is normális gép előtt leszek. Bár inkább fun meccseket tolnék unrankeden, mert tournamenten az első bukott meccs után besértődne Gyuriba hogy miért nem az ő taktikáját követtük.

(#22476) gergomester Majd dobok neked lapokat az újrakezdéshez. Pure frost lesz main deck?
Ea supportnak meg küldd folyamatosan leveleket amíg nem fogsz ki egy normális ügyintézőt aki érdemben reagál rá. -
mikibm
csendes tag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
szia vannak magyarok akik árulnak bfp-t közöttük én is és igen jutányos áron ha szeretnél bővebb információt akkor keres meg ing: mikibm

-
gergomester
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
mivel velem még soha nm történt ilyen és senki nm is figyelmeztetett h ilyen előfordulhat így ha hiszed ha nm, nm számítottam rá! most sem tudtam h mi a f@szom van amíg gyuribá nm közölte h valószínűleg ez lehet a probléma...:// a versennyel kapcsolatosan meg annyit h ahogy nektek jobb! nekem most úgy elment a kedvem ettől a játéktól....!! hát h az anyámba csinálják ezek a TBO-ék h semmit nm tesznek??!! simán kiraboltak úgy h miközben az accomon volt TBO épp azt ecsetelte h mennyire tehetettlen...
elmennek a f@szomba azok is....!! -
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester
üzenetére
ez már pedig csak a saját hülyeséged volt
ebből a 3v3ból lesz még valami a számodra?
max berakatjuk shootert, vagy onset nemtudom mennyire ér rá.. -
kovsol
titán
válasz
gergomester
üzenetére
Ököl szabály, hogy soha ne legyen az email és a hozzá rendelt accountok jelszeva ugyan az ! Vírusok elleni védelemről is gondoskodni kell és emailokban küldött weblapok linkjén soha ne lépjen be senki. Ez nem csa BF hanem mindenre vonatkozik.
-
OmniaHD
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
Hát ez nem gyengén szívás
Bár tudom, hogy utólag könnyű okosnak lenni de miért nem változtattad meg rögtön a jelszavadat az első rablás után? Azért remélem valahogy sikerül megoldani a dolgot 
-
gergomester
tag
az a kód amit a múltkor ellopot tőlem és amivel fellépett a bf-be, az ugyanaz a kód amit a freemailomnál használtam! és így most fogta és belépett az e-mailomba és kért 1új jelszót a bf-be és újra felment és elvitt mindent!
és hiába írtam mindenhova h segítsenek és csináljanak vmit, semmit nm tettek... 
mindenesetre most már megváltoztattam a jelszavamat mindenhol, de akk is vége, m mindenemet elvitte megint....
-
Gekkito
tag
válasz
gergomester
üzenetére
Az kemény. Hogy rabolnak ki? Megadtad valahol az adatokat? Nekem még ilyen nemvolt, de plz oszd meg velem, hogy ne is legyen.
-
OnSeT
őstag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
AH kezdőfelületén kell beírni a mélben kapott serialt. Ha a kódhoz jutás a kérdés, hát az elég random, van aki kap van aki nem. Első körben engedélyezni kell profilban hogy ea küldhessen promóciós anyagokat a címedre. Onnan kezdve már csak szerencse kérdése.
(#22467) gergomester Hogy fértek hozzá már megint? Megváltoztattad a belépési adataid legutóbb?
-
Roninsaiid
csendes tag
Húhhh, tényleg, akartam kérdezni: Lehet már vásárolni pontokat, SMS-ért ??? Én csak így tudnék venni, de régen nem lehetett SMS-ből venni...
-
gergomester
tag
épp most rabolnak ki másodjára, és senki nm csinál semmit!! hiába írtunk a TBO-nak h épp folyamatban van még ebben a percben is és legalább kick-eljék a rohadékot!!! SEMMIT NM TESZNEK!!!
most mit csináljak??? nm hiszem el h semmit nm lehet tenni...!!! csak üljek és várjak amíg nm végez a tolvaj és vissza nm enged a full üres accomba???

-
Roninsaiid
csendes tag
Írja le valaki legyen szíves, hogy működik ez az e-mailes dolog, amiért kapunk BFP-t..
Köszönöm előre is. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Remek,legalább vissza tudod küldeni a kártyáimat

-
alpihun
senior tag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Aktiváltam ma délben, megy. Jött egy Wheel of Gifts, egy Soul Splicer (zöld) és egy Grigori (piros).
-
Roninsaiid
csendes tag
Az e-mailes cucc, hogy működik ?
-
Gekkito
tag
Sajnos eddig én is lemaradtam mind a 3ról, nagyon bosszantó, főleg hogy tegnap este még ébren is voltam hajnal 1kor amikor kirakták facebookra, csak azt a rohadt AC3-at gyűröm PS-en 100%ra :S Viszont aminek örülök, hogy az e-mailes 3 boosteres kódból kiesett egy ultra-rare spell ami 800-1000bfp között mozog

-
Roninsaiid
csendes tag
Sziasztok. Sajnos én is mindig lemaradok a kódokról, érdekes.....
Nem lehet valahogy BFP-t szerezni még ? Ez így nagyon nem jó... -
pachito
őstag
Hat osszejott majdnem 20k bfp ebbol a 3 kodos mokabol, kar, hogy mar nem jatszok aktivan...

-
Rencow
csendes tag
Cs! Hát én meg egy kódot se tudtam aktiválni
Meló miatt. Amikor 2 nap nem melóztam basztak kódot nyomni,pedig egész nap lestem
3 Boostert azért megkaptam! -
pachito
őstag
HDVZ-SU9R-3WAW-VMX7 + C8VN-S5ZH-FBF5-RND9
Ujabb kodok.
-
OmniaHD
csendes tag
Ha valaki unatkozik: [link]
-
OnSeT
őstag
Hiroo tournament livestream online
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
De jó lenne emlékezni a kis accjaim belépési adataira.

Kaptok egy repet, hogy legyen vmi ihlet a versenyre. ^^ Replay
VYBA-ékkal toltunk egy kb fél órás 3v3at. Az eleje kivárósan indult, mondom akkor én betámadom őket harvival. Amíg én küzdöttem a társak elszedték előlem az összes orb helyet. Egyik ment insta t4re másik t3ra így nekem maradt a t2zés.
A meccs későbbi részében is megszívattak, épp felküzdöttem magam t4re, erre hagyják bedőlni egy shadow orbom. Bár sandstorm+ shaker páros ellen mondjuk nem sokat lehet tenni, még amii ritual is kevés volt. Viszont nem vettem volna rossz néven ha hagyják hadd építsem vissza orbom, mert így pure shadow t3 helyett bandit t3am lett, majd t2m ^^Ice tornado + dreadnought párost és comet catchert ajánlott hozzáadni deckekhez. Valamint supressiont a church campek ellen.

-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ahoz képest hogy 11 ig volt jó én ma aktiváltam őket

-
LoLHunCsirke
tag
-
Zotya21
senior tag
Hoppá

itt vannnak amitket kaptam nemvolt bent valami hűha micsoda de azért van bent érték

szívesen adok belőle bárkinek hiszen ingyenvolt

megtaláljátok a őket a piacon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zedroxine
tag
ÚJ kódok!
FMH9-NLSD-UFK3-KB7W + F5QD-7QYM-EW2L-CKBW
Aki kapja marja alapon megy, 500-1000 user/kód-ig, én már felhasználtam, csapjatok le rá ti is!
1000bfp +twilight booster -
alpihun
senior tag
Ne aggódjatok, ha holnap estig senki sem jelentkezik akkor bedobom ide, addig döntsétek el kinek van nagyobb szüksége rá (azok közül aki nem kapott).

-
Cr4Zy
tag
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Érdemes lenne írnod ea supportnak is, legalább részleges kártérítést adhatnának.
Nyertetek már meccset? Repeket dobjatok majd.

(#22430) alpihun Más is fel tudja használni. Facebookos kódok limitált ideig éltek, viszont ugyanazt a kódot többen is aktiváltatták. Amit e-mailben küldtek azt csak egyszer lehet regelni, viszont elvileg azon nincs time limit.
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Ezt a booster kódot más is be tudja váltani? Ha igen megnézem steam trade topikban, hátha ér valamit, de ha értéktelen bedobom ide majd. -
mikibm
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
nincs mit és ha még valamire szükséged van akkor írj bátran ingame és sok szerencsét kívánok a magyar csapatnak..hajrá hajrá

-
Rencow
csendes tag
Sziasztok! Láttam bajok vannak ha kell valami szívesen segítek! Kártyát adok vagy akármi ami kell!!! Szombat reggel leszek 7-8 közt!!! Sajna utána nem tudom mikor leszek,meló lesz napokig

-
gergomester
tag
Peti már beszélt a TBO-val és a supportal is, és megtalálták a tolvajt is! de csak bannolták az illetőt és nekem csak annyit mondtak h ezen kívül semmire ne számítsak...
annyi szerencsém van h olyan barátaim vannak a játékban mint Hzoli és Peti, ugyanis a segítségükkel összetudtam rakni a frost deckemet így szerencsére legalább a versenyen részt tudok venni. mindenesetre köszi a segítséget neked is onset, jah és csirkének is ezer hála a felajánlásért, de így h már van pár lapom ink maradok az accomban. -
Volgafan
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Én nem genyóztam,megbízok Gerivel és a fő accomat adom neki oda,ha szeretne játszani..csak így ugrott a 3v3,hacsak OnSet......Ill megkérnék mindenkit nézegess ah-t,hátha belefut az emberke,ezeket keressétek ki árulja:harvester,jugger,abyssal,ironclad mounti...ha találunk embert olyat,aki ezekből mind árul,tudjuk jelentenmi és a csóka talán rábaszik.....Mindenki kicsit aktiválhatná magát,mert ha van ember,aki megérdemli,hogy segítsünk neki,akkor az nem a Geri..na jó,Ő az!!!!
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Ne hagyd annyiban a dolgot. Nyiss egy topicot a technical support részen a problémádnak. [link]
Valamint írj egy pm-et TBO-nak. Írd le nagy vonalakban neki hogy mi történt, linkeld neki azt a topicot amiben a link volt (ha nem törölték még). S mondd hogy nézzék meg a bejelentkezéséhez használt ip címeket. Add meg neki a sajátod s a mail címed, s akkor tudják hogy mi tartozik hozzád. Bár gyanítom az ip-d nem is feltétlen kell neki, egyfelől tudják másrészről kizárásos alapon is rájönnek melyik a tiéd. ( nyilván az amivel a legtöbb log-in történt az utóbbi időben. Ha így nem megy akkor ea support, de az rázósabb menet.(#22422) danibarna3 Neked is ezt tudom javasolni. Nyissatok egy közös topicot. Te is ugyanazon okból buktad accot?
-
danibarna3
csendes tag
válasz
gergomester
üzenetére
Rész vétem
,én ugyan így jártam két napja az egész accomat kipakolták 
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
gergomester
üzenetére
pedig kb 5 perc alatt lehet csinálni 1 kamu emailt, és nyitni 1 topicot fórumra.
kár amúgy
én ezért se szoktam sose replayeket tölteni, nézegetni..( csak amit ide felraktok, de azt is csak nagyritkán) öcsém régi stonekines accját odaadhatom játszogatni,már ha szereted a stonekint.. mer csak az van benne, mi már úgy is csak nagyritkán használjuk. -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
a hivatalos fórumon volt 1komment amiben az szerepelt h új repeket lehet oda feltölteni és megtekinteni! én erre rákattintottam és akk kérte az e-mailomat és a jelszavamat, erre beírtam a fórumon szereplő e-mailomat és jelszavamat, ami mellesleg az accomnál is ugyanaz..és ez volt a qwa nagy hiba részemről, ugyanis amikor rányomtam a loginra akk ellopta az adataimat és belépett a bf-be, ahol gyuribá még látta is h felmegyek és rám is írt (vagyis a tolvajra)..!! most lehet mondani h az én hibám volt és h gyökér vagyok, de f@szom nm gondolta h a hivatalos fórumon ilyenek lehetnek...!! elb@szta az a tolvaj vagy 120.000 ft-nyi munkámat amit beleőltem ebbe a játékba...!! és a legidegesítőbb h nm tudok semmit sem tenni, és mindent elvesztettem pár óra alatt.....

-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
De hogy az istenbe?
-
pachito
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
En is a multkor adtam el bfp, es lehuztak kb ugyanennyivel....hulye voltam...hat, aterzem a fajdalmad, sajnalom, mert tudom, hogy te raadasul aktivan is jatszottal, en annyira nem izgatom magam miatta.

-
gergomester
tag
faszaaa
fogták és kipakolták az egész accomat....
volt rajta vagy 40ezer bfp-nyi kártya és úgy ahogy van elvitték! rohadjon meg az ilyen szemét fasz....
még 1magyarral kevesebb lett ezzel a bf-ben.... -
kovsol
titán
Amit kaptam ajándék kódot a három forgatásból az egyikben egy Firedancer a másodikban egy Forest Elder pislogott rám. Harmadik tök felejtős. Mondjuk nem tudom mi alapján küldte, mert több email címen is van accountom és csak az egyikre küldött ajándék boosteres kódot.
-
pachito
őstag
-
OnSeT
őstag
We continue our BattleForge Highlight Week with another pair of BattleForge Points for our dedicated users, as well as free Twillight Booster Packs! Claim your code NOW!
7H2L-4YUM-A5LA-NL7G + EM2T-XGU8-XLJC-KTBF
Új facebookos kódok, 1000bfp-twilight booster. Aktiváljátok amíg lehet.

Volt ma egy kisebb patch. fixálták gorgash 3v3 void problémáit.
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
1000 bfp-t jóváírta nekem is. Már a megnövelt egyenleg fogadott mikor belogoltam.
Twilight boostert viszont nem kaptam. Bár meglehet hogy berakta a tartalmát automatikusan a gyűjteménybe.
Ezt már nem fogom megtudni.
(#22401) Volgafan
Facebook-os, amiről Zedroxine irt, s nem mellesleg reagáltál is rá. write only?
xD -
Gyuri27
félisten
válasz
danibarna3
üzenetére
Több dologra várunk. Egy phase nerfre. Egy dancer nerfre.
Illetve pure nature t2-re valami ranged unitra.
Illetve a shadow-nature dual orbra.Meg arra, hogy pachito kiadja a részem a lenyult kódból.

-
danibarna3
csendes tag
Igen csend van emberek !!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ne haragudjatok skacok, de valaki gyorsabb mar lecsapott rajuk, szinte kiiras utan elvittek...
Azert koszi az erdeklodest, ha lesz meg pont szolok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,én ugyan így jártam két napja az egész accomat kipakolták