- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
Predatorkill
tag
válasz
Evildep #19103 üzenetére
Nemrég beszéltünk a játékban, és kértél tőlem pár 2v2-s replay-t, bocsi, tényleg teljesen kiment a fejemből, de most feltettem 3db tényleg jó páros elleni meccsünket: azaz Drakonz&Matos [link], Hirooo&RadicalX [link](most top2.ak) és StreetKings&(valami Ascenbecher vagy mittom én ki.. xd) [link]
Ui.: Most mi vagyunk Shooterrel a top4.ek
Szerk: a Drakonz-Matos replayhez kellett az antipatch
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Evildep #18817 üzenetére
regelj be gmail.com mail címmel, arra rögtön jön aktiváló mél.
(#18810) Darkzbane mondtam én, ha nem vigyáztok dobogós hely lesz ebből
remélem már profin kezeled a shadow pürét. ^^(#18811) Djuree IGN-ed Djuree volt, belépéshez kevés, de legalább nem fogsz meglepődni hogy már foglalt a név.
(#18818) Juliano még egy hét
(#18819) phanzetomox látom megy a biznisz
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18527 üzenetére
Én kb. egy hete beszéltem vele, akkor azt mondta, hogy karácsonyi készülődés, vásárlás és ilyesmik miatt nem volt. Ha jól tippelek egyébként most hazautazott a családjához Karácsony alkalmából, ahol pedig nem tud játszani. De szerintem Szilveszter és a kijózanodás után már ő is itt lesz.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18519 üzenetére
Az, hogy hova húzom fel, mindig helyzettől függ. Ha t1-en tudom használni a soul splicert, akkor miért ne alkalmazzam, hiszen ez sokszor egyet jelent azzal, hogy t1-en hatalmas power-előnyt tudok szerezni, plusz a 3 épületből az egyik már fent is van!
És még az is amellett szól, hogy ne a kezdőmön húzzam fel, hogy sokszor így nem kell saját egységet beleölnöm, hanem a környéken lévő hullákat felszedve egyszerűen töltök. -
gergomester
tag
válasz
Evildep #18517 üzenetére
Jah!! főleg úgy h a pálya másik felén kezdi az építkezést a kőműves Köcsögje...és mire oda érek már felépült és aktív természetesen, szal harvi, meg egyébb nyalánkságok pottyannak az arcomba úgy h nekem meg van mondjuk 70powerem...
Most lehet mondani sok mindent, de részemről ennyi.. -
Cr4Zy
tag
válasz
Evildep #18388 üzenetére
Igen, a Soul Splicernek van egy olyan képessége, aminek a neve Soul Suction. Ezzel felveheted a környékről a hullákat. Nos mikor az Embalmer's Shrine-t bekapcsolod, (3-as upgrade-en) a hullák 220%-kal többet, azaz 3,2x annyit számítanak, mint amennyi valójában. Szóval ha kiengeded a Soul Splicerből a hullákat a másik képességével (Corpse sharing) és az előző képességét saját magára rakod le, akkor az embalmer bekapcsolása alatt a benne lévő hullamennyiség nőni fog. Ezt kihasználva letéve mellé egy Furnace of Flesh-t (ami a hullákat beszívva voidot ad vissza) elég könnyen lehet nullázni a saját voidodat. Ekkor a voidban lévő power elérhetővé válik és így az egyébként kihasználatlan power hihetetlen nagy előnyt tud biztosítani a számodra. Ezt bizonyítandó, itt is lenne a mostani meccsem NaTuReMaNiAc ellen, aki enyhén szólva szidott utána a voidstorm és a void-visszapörgetés miatt.
Lostknight, Onset, jó meccsek voltak! Gratulálok nektek! Mi Onsettel sajnos csak 1x kaptunk hasonló szintű ellenfeleket, mikor már totál hulla voltam...
Bár őszintén szólva nem szeretem az instant t2-es harcokat, az előbbin annyira egyértelmű volt, hogy ezt fogjátok csinálni, hogy azt sem értem, miért próbálták meg folytatni a támadást az aura ellenére is, illetve utána is miért húzták el annyira a t1-et...
A másik meccsnél ahha egy csöppet kóválygott, ahogy Lostknight is, de miután magadra találtál egész érdekes meccs lett belőle. Igaz, szerintem sokszor azt sem tudtad, hol áll a fejed, annyi helyre kellett figyelned, azért sikerült jól megoldanotok, pedig tényleg erős ellenfeleitek voltak. -
Volgafan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest