Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
megnyertem első PvP meccsemet, egy shadow pakli ellen, kelet hozzá az ellenfél is de hát mikor nem, a Fathom Lord nagyon nagyon jo vétel volt, azzal nyertem kb, ő sem kapkodott az elején ngyüjtögetett, olyan pálya volt ahol mindekinek jut elég orb én sem kapkodtam szépen gyüjtöttem apowert minimális védelemmel mert ugy tűnt ö sem nagoyn akar támadni a harvesterre gyüjtött kicsit durva hogy az két orbnál jön, de sztem az elején az megöli az ellent mert nagyon sok az a 300power föleg ugy hogy 3mp allat szétszedtem
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Mini PC
- Honda topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom