Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
megnyertem első PvP meccsemet, egy shadow pakli ellen, kelet hozzá az ellenfél is de hát mikor nem, a Fathom Lord nagyon nagyon jo vétel volt, azzal nyertem kb, ő sem kapkodott az elején ngyüjtögetett, olyan pálya volt ahol mindekinek jut elég orb én sem kapkodtam szépen gyüjtöttem apowert minimális védelemmel mert ugy tűnt ö sem nagoyn akar támadni a harvesterre gyüjtött kicsit durva hogy az két orbnál jön, de sztem az elején az megöli az ellent mert nagyon sok az a 300power föleg ugy hogy 3mp allat szétszedtem
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még az elején elpusztitoaa egy poweremet de nem nyomult tovább meg nagyon kevés maradt az élete aztán jöttek a fathomok és lényeg hogy nyertem, most örülök
mint majom