Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomassy00
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #97295 üzenetére
De mikor szarrá csítelik a szervert, akkor egy adminka sincs sehol...
-
laskr99
addikt
Na skacok szerintem most egy jóóó darabig nem fogtok engem látni. A 4 hónapos Sica egerem görgője behalt és lehetetlen játszani. Pisztolyra váltáskor ugrik az antennára.... Míg ki nem cseréltetem addig nem tudok játszani a pót egérrel. Egy mini egér kicsi DPI-vel és pici gombokkal.
-
Astroboy
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #97288 üzenetére
Ezt honnan tudod, ha nem játszol??
-
stoon
addikt
válasz
jacint78 #97290 üzenetére
pedig van hidd el ma pl only bolt szeron voltam ! assault akartam leni mert "vesztésre álltunk" hát nem tudtam segiteni a csapatom még boltal sem engedett játszani ! irtam neki sz@rjon g.cit és google a barátod!
(#97290) jacint78: de ahogy kisza is írta nem kell általánosítani egy miatt
bár én soroltam pár kivételt de biztos zokon vette hogy ő kimaradt !
(#97293) Astroboy: szerintem több órája van a gémbe mint neked! még ha már esetleg nem játszik ezzel a gémmel!
-
jacint78
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #97288 üzenetére
Külföldi szervereken még sosem láttam olyan admint, mint amit a magyarok a művelnek, általában kerülöm is a magyarokat jó messzire.
-
stoon
addikt
válasz
vtomi2 #97284 üzenetére
a nagy többségével ki lehet jönni gabesz maci karci "csóti" (kabóca) meg még pár talán még folcy is ,de ez túl öntelt, tipikus spanyol viasz esete
szivesen megyek fel mert macival only tb-t nyomatunk sokat röhögök ezen! ez meg még ezt sem értékeli! de sebaj mindig nézem kik vannak fent szerintem más is , sha ez fent van akkor vmiért nem telik a szeró biztos véletlen!
ts-re is ezért nem megyek!
(#97284) vtomi2 : azért kapott!
-
stoon
addikt
-
Imilenni
addikt
válasz
FollowTheORI #97272 üzenetére
Sikerült belőnöm a jó helyre.
Este el is inditottam hogy letöltse.
Nemtudom minek kéne történnie, de elindult a letöltés, úgy néz ki mintha töltené, de nem tölt semmitsem..nem növekszik a mappája a játéknak se semmi.
De a netet eszi az origin..ez mégis mi a franc lehet -
k.zozo.
tag
Sziasztok! Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mennyire tudja kezeli a játék az I7 8 szálát, illetve a hypertradinget?
Köszi -
jacint78
addikt
Most nézem, mi történt a hüllővel, anyázott?
-
Imilenni
addikt
Úgy se jó, leakarja húzni úja az egészet..
-
Imilenni
addikt
válasz
FollowTheORI #97269 üzenetére
Miután minden más játék képes így működni, mertem remélni hogy egy ekkora cég játéka is képes lesz.
Köszi a tippet. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Ma átmásoltam a BF 4 mappáját egy másik meghajtómra, valahogy rálehet venni az Origin-t hogy felismerje???
Eléggé képtelenül hangzana ha nem lehetne ezt megtenni vele -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Close Calls + van még pár.
-
jacint78
addikt
Érdekelne, hogy próbálkozott-e valaki a HPET ki, vagy bekapcsolásával? Én most bekapcsoltam és shanghai-on ugyanonnan felszállva helikopterrel volt 110FPS kikapcsolt HPEt mellett, bekapcsolva pedig 130-40körül van és érzésre olyan, mintha sokkal gördülékenyebb lenne a játék a ritka megakadozás is teljesen megszűnt.
-
törölt tag
Aki esetleg egyedül játszik és szeretne társaságban az jelöljön meg battlelogon! Sajnos egyedül játszok leginkább és jó lenne társaságban. Nevem az aláírásomban.
-
Redneck
nagyúr
válasz
kisza25 #97258 üzenetére
Utólag én is rájöttem, hogy a combosabb i5 és a Ti kellett volna. Végül maradt a VGA és ment a 4460...
GstInput.Deadzone nálatok mennyin van? A Mesh Quality felel a megjelenített objektumok távolságáért?
Jelenleg Highon tolom, 2xMSAA-val, 110-es GPU scalen, 75Hz-en. Csak a PostAA-ból vettem lejjebb, hogy ne legyen túl mosott. Az a lényeg hogy szép legyen, de kellően gyors is. Van valami ajánlott beállítás?
-
Redneck
nagyúr
Hol tudom átírni a max fpst úgy hogy ne kelljen mindig a konzolban?
guftabi96:
Csak siman létrehozok Wordben egy user.cfg fájlt és kész? Pontosan hova rakjam?
Köszönöm a segítséget! -
Gainka
őstag
Ilyen van?
you tube
-
Soybex
őstag
Tudna nekem valaki segíteni?
A problémám konkrétan az, hogy nem tudom a játék grafikáját állítani mert azt írja a bf hogy 32 bites rendszeren nem lehet állítani a grafikát. A poén hogy 64 bites rendszerem van és 8gb ramom szóval ez nem okozna neki problémát. Próbáltam az originben a sima bf properitit ott is 64bitben fut a játék.Valami megoldás?
-
laskr99
addikt
Nekem killed in action eddig csak ha leestem mondjuk a torony tetejéről? Exe hiba egyáltalán nem volt még max a lag 750 ti miatt. De holnaptól 1060 Gaming X megy a gépbe az I3 mellé.
-
guftabi96
addikt
válasz
kisza25 #97233 üzenetére
Parancsolj
Amúgy igen, nekem is az update óta csinálja ezeket az exe hibákat.
Meg azóta egy rakás killed in action van.
Tegnap is megyek a lav-val, és egyszer csak felrobban, és killed in action. És semmi slam, c4 nem volt a közelben. -
kisza25
félisten
válasz
guftabi96 #97232 üzenetére
Tudod, hogy rám mindig számíthatsz
Azt hittem videót linkelszNekem is van mostanában napi szinten, pedig alig játszom, elég sok driver is jött a napokban, tegnap felraktam legfrissebbet azóta nem volt, amúgy update óta vannak az exe hibák, pedig teljesen újra is raktam a játékot
-
guftabi96
addikt
csak nekem van mostanában egy rakás bf4.exe leállt hibám?
Mostanában kezdte, naponta van hogy 2-3x is előfordul. -
educhi73
csendes tag
válasz
Prosector #97224 üzenetére
pontosan!
mert ha tegnap este azt mondja h ok barom voltam,jogos a dèli gyümi. de ezt mèg squadba se vallotta be,inkàbb csendes beletörődèst èreztem hangjàban.(màr ha beszèlne)
szóval okè h ez talàlgatas innètől,de mivel bizonyítèk egyik fèl allítàsàra sincs,így jogosnak èreztem h megvèdjem
persze lehet az is h tènyleg ő volt,de akkor tuti sok szörpit ivott ès ebben az esetben se èrzem jogosnak a vèglegest -
Prosector
addikt
válasz
mackosajt #97223 üzenetére
Anelkul, h vedenem a hullot, el tudom kepzelni, h nem o volt...gondolom PH-s fiokot is fel lehet torni ugy, mint barmi mast.
Vagy nala volt 1 haverja, aki ugy gondolta ez jo poen lesz.
Persze nem tudom hogyan tortenhetett az egesz, de amennyire en ismerem a durva sertegetes, nem az o mufaja.
-
mackosajt
addikt
válasz
Prosector #97222 üzenetére
Mielőtt túlzásba esnénk OFF terén:
Visszaeső volt
Beírt egy nyomdafestéket nem tűrő 2 szóból álló hozzászólást, amit moderáltak, kapott 30 nap pihit.
Ezután megjelent egy "Másodreg", ami megint beírt egy hasonlót, és kapott permabant.Na most tegnap játék közben arról panaszkodott, hogy egyik sem ő volt, valaki más tette a helyében.
De ez innentől fogva már csak puszta találgatás.
Este gyertek lekéselni, és akkor a hüllővel is talizhattok.
-
Prosector
addikt
Tudja is vki, h mi volt az, amiert ennyire nem birt magaval a hullo?
Azert ahhoz biztos tenni kell, h vki permabant kapjon.
-
törölt tag
Bolhás szépen megemlékezett hüllőről.
[link]
-
laskr99
addikt
Szegény gyiku mit csinált már megint ,hogy banánt kapott?
-
educhi73
csendes tag
minden hüllő rajongóhoz szòlnèk!
nem kène vmi peticiòt,vagy "1 milliòan a hüllők banànmentesítèsèèrt" fb csoportot beadni,lètrehozni? eleve a majmok azok,akik a banànt szeretik,de nem utolsósorban meghallgatva a vàdlottat valòszínűleg el sem követte azt a szabàlysèrtèst, (esetleg màsik tudatàllapotban lehetett,ezt se zàrjuk ki), amièrt örök banànra kàrhoztatott..
most mutassàtok meg magatokat ès a hüllötàrsadalom összetartó erejèt,mert legyen nèha bàrmekkora barom is,higgyètek el hiànyozni fog mindenkinek elöbb vagy utòbb! (inkàbb a 2. ) -
guftabi96
addikt
én nem tudom mit alkottak megint a dice-nál, de nálam mióta kijött ez az új patch, teljesen random úgy elkezd tőle melegedni a kártya, mintha furmarkot engednék rá...
Van, hogy napokig semmi, tegnap meg többször is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest