-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz
prokxy #51330 üzenetére
IRAM-on senkit nem szeretnek akik jobb náluk.. főleg, ha már 6-0ba vagy elég gyanús ölésekkel
ja meg hát ilyenkor ugye a rugalmas szabályok életbe lépnek és simán le baserapelnek adminként is, mert te megérdemled..
engem még igazából teljesen nem is zavarna a szar admin munka, mert már hozzá vagyok szokva, máshol is ez megy kb. de akkor legalább ne hangsúlyoznák, hogy mekkora hatalmas nagy kiváló admin munka folyik ott.. csak épp ők bemondásra a csalókat nem bannolják, viszont, ha nem tudom ki mondja, hogy az a repcsis csal akkor az csal.. (hiába te kifordulod attack jettel a stealth jetes IstenAdmint.. ő megmondja, mert ő tud repülni)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Path of Exile 2
- Nyomtató topik
- Hobby elektronika
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 5600X / RTX 3060 Ti // 32GB RAM // 1TB SSD // be quiet! RGB tower
- Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB. Snapdragon procival, amerikai modell
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB garanciával
- Újszerű, hálózatfüggetlen, márványszürke Galaxy S25, 8/256GB, dual SIM, 2év gari., ÁFÁ-s számlával
- RX6600XT hellhound bontatlan!
- GIGABYTE GeForce GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB GDDR5 192bit (GV-N1060WF2OC-3GD) Videokártya
- GAMER PC (GTX 1660 TI 6GB + Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál) BESZÁMÍTÁS!!
- Behringer Ultradrive Pro DCX2496 DSP/3 utas sztereó aktív hangváltó/EQ/Akár DAC! AKM D/A és A/D-k!
- ASUS VivoBook S14 S435EA i5 1135G7/8GB/512GB SSD/Windows Ennyiért ajándék!!!
- G.SKILL 64GB DDR4 3200Mhz Kit (2x32GB) CL16
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest