- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
[link]
Ügyes vagyok, keményf@szú, ultragémer, 23/20 -
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #31490 üzenetére
aztán jól fejbedob a tankjával, ismerem már
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
scope2007
addikt
válasz kisza25 #31487 üzenetére
westcoastog hogyhogy hogy? megyek aztán lövök, 3másodpercre nem állok meg
nekem eddig ez a legjobb tankosba.. full egyedül.. azalatt azt értem, hogy senki--soha nem segít..
pl javítja a tankot, vagy akár simán gunnerbe bent ülne[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #31483 üzenetére
meghekkelte
-
kisza25
félisten
válasz scope2007 #31479 üzenetére
igaz ez PDW-R 149 kill és 1000tickett
ja és
Killing Machine, Highest Awarded, Best Assault[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #31482 üzenetére
bevitte a tankot
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dokee78
félisten
SCAR-L-t hogyan tudom kioldani?
-
scope2007
addikt
ma megcsináltam scar-h fegyóval a ~150killt 600ticketes 64-es canalson
nesze nektek m16, m416 lámák, be is írtam közösbe xD
hahahaCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bjørgersson #31476 üzenetére
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz F_Zolee #31472 üzenetére
De ha gondolod nyugodtan írj ha vagyok és akkor játszhatunk. Nekem valahogy nem jön be a tankozás, nincs is sok sikerélményem benne. A légi járműveket meg nem tudom megunni. Tudom, sokan elítélik itt a fórumon ezt a fajta játékstílust, de ez csak egy játék, legalább is én csak annak tekintem. Nem szoktam azért lelépni mert erős a csapat, se mert veszítünk. Volt már olyan hogy felmentünk, orosz csapatba rakott és az állás 400-1200 volt az amcsiknak, mi meg úgy megfordítottuk hogy simán nyertünk, pedig az összes zászló náluk volt amikor felmentünk. Szóval nem hiszem hogy mindig csak a véletlen műve az hogy nyerünk. Persze van mikor nagyon kikapunk akárhogy próbáljuk megfordítani.
-
dokee78
félisten
Visual C++-ból van fenn vagy 6 féle,okozhatja a gondot?
2010,2012,2013 x86 x64 is.[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
kharg rush az új kedvenc. 3 egészes statok folyton. bááááh. Miért áldoztam én annyit BF4-re. Ott kb, soha nem értem el ilyet.
M4A1 úgy lő baszki, hogy csak nézek. 200 méteres fejeseket beadja, és oda lő ahova célzok, + visszarúgást is kordában lehet tartani."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Nxn908xxx
őstag
válasz F_Zolee #31467 üzenetére
Azért léptünk le mert folyton átbalancolta admin killel valamelyikünket. Amúgy meg nem szoktuk nézni hogy melyik csapat az erősebb, mindig az amcsiba próbálunk menni. De nem muszáj feljönni oda ahol játszunk, van még ezer másik szerver is. Egyébként nem értem hogy miért zavar téged, hogy mi unalmas az meg teljesen szubjektív. De majd legközelebb tankkal megyünk vagy gyalog, úgy megfelel?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #31466 üzenetére
Ja értelek, elnézést kívánok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
N4nD0rR10: valahogy csak a nyertes oldalon játszotok mindig? Ha nem megy akkor meg tipli?
Látom csak a helizés megy a sráccal. Nem unalmas már? -
-
Micsurin
nagyúr
keresd a hibát aki megtalálta jelentse pls , nem lehetett rá lőni , G17C-vel jobban lőtt mint az aekem
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #31453 üzenetére
Nem segített,500-600 MB RAM-ot eszik játék alatt ez a fő probléma.
-
Bjørgersson
félisten
válasz dokee78 #31451 üzenetére
Nagyon jó, már csak a kérdésre kell válaszolnod. Origin beállításai közt keresd a játékpanelt, ha eddig nem volt, akkor legyen kikapcsolva.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vtomi2
őstag
válasz Bjørgersson #31450 üzenetére
Az segített nekem is, egy próbát mindenképpen megér.
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #31450 üzenetére
Origin az fut a háttérben.
-
-
dokee78
félisten
Tegnap óta valami gáz van nálam a játékkal.
Most raktam újra ugyanúgy szar.
Van mikor a beállítások menüben is 1 FPS és beakad.Fura,mert a feladatkezelő szerint 561 MB RAM-ot eszik,hogy lehet ez?
6GB van ezelőtt nem volt gondom soha. -
dokee78
félisten
PH-s játékos lista van,mint a BF4 topiknál?
-
LanyUs
senior tag
válasz Dave567 #31445 üzenetére
BF2-ben jó lövő voltam supportként, itt viszont mindig lekaptak. Ezzel a fegyverrel azonnal egál a helyzet. Ha egy elkezdi és előnye származik belőle, akkor alkalmazkodni kell a változó körülményhez. Ez nem buziságról szól, hanem egyszerű logika. Nem védem a gamet, mert nem fogok annyit játszani vele, se a bf4-el, mint a 2-vel, de ha néha felugrok, akkor ne a folyamatos darálásomról szóljon a dolog. Ezzel a fegyverrel viszont ha rámfordul már nem én vérzek el. Ennyi a lényeg ....
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz regener #31441 üzenetére
Ezzel egyetértek. ma mvp 3ban voltam folyamatosan teamchateltem és terelgettem a báranyaimat, mi egy helivel voltunk fent, en gunner csavo isteni pilota, es taroltunk rushon ! mind a defender, mind attacker oldalon.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
regener
veterán
-
dokee78
félisten
66:0-t össze lehet hozni csalás nélkül?
battlelog
Ha nem akkor jelentsétek please. -
-
dokee78
félisten
ERROR
Game disconnected: could not join server.Ezzel végződik ma minden próbálkozásom.
-
LanyUs
senior tag
Szasztok!
A kezdő fegyverek közül melyiket célszerű választani? A legtöbb esetben hiába lövök a hunterra előbb közelről, felém fordul és leszed. Valahogy lehet javítani azon, hogy előbb észrevegyem az ellent?? Ezzel a fullos grafikával "vakon" vagyok, pedig a szemem jó
-
jacint78
addikt
-
kisza25
félisten
válasz aizen92 #31421 üzenetére
a legutóbbi DLC előtt jött egy javítás, ami után komolyan mondom úgy adta inf-ben, mint a 3, aztán kijött a DLC és vissza a sötét középkorba, egyszerűen nem értem, mint csinálnak ezek
jacint78: én 7600GT-óta teljes megelégedéssel használtam AMD/ATI kártyákat, csak maxwell miatt váltottam, mert most tényleg olyat tett le az NV az asztalra amire azt mondtam, hogy na igen így kell ezt csinálni, én kb letojom mi van a gépembe, hol AMD, hol Intel, hol AMD/ATI, hol NV, nem rokonom egyik sem, mindig azt veszem amelyik a jobb és nekem jobban megéri[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #31416 üzenetére
ti ide is jártok még? napokban néztem, hogy 9000 hsz óta nem voltam itt
mentem is egy karikát, hogy megnézzem mennyire rozsdásodtam be, azért bf3 inf az sokkal jobban adja, kapásból 2-es K/D nosharon, sokkal élvezetesebb, mint 4-ben, meg kíváncsi voltam hogyan fut laposon
jacint78: ne tedd nekem összevissza droppolt a minimum FPS, hiába volt 100+, néha leejtette és beakadt a játék, csak pillanatokra, de akkor is nagyon idegesítő volt, (HD7870, r7 260x) utána vettem gtx 750ti-t bár kevesebb lett a max és az átlag FPS viszont az teljesen stabil akadásmentes volt, kérdezd kovy29-t most ő vigyáz a kártyámra[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Bjørgersson #31416 üzenetére
Aftermarket hűtő van, az játékban maxon teker (1100). És igen, most rendesen meg van döngetve a kártya, azért melegszik és szerzek valami GCN-es AMD-t pár napra hogy fikázhassam.
VAN der BOSS
De volt, előtte i5-760 3.8GHz-en és mivel elvileg 4 szálon dolgozik a BF3, ezért nem is számítottam semmi változásra, de nagyon durván jó lett.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
aizen92
addikt
yeah. fagyás ezerrel és mielőt beindulna a szerver kidob.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
jacint78
addikt
Gyeerekek, így már lehet játszani, amióta processzort cseréltem, betölt a játék és egy torpanás sincs, lehet játszani nyugodtan, mintha élőképet néznék. Érdekes, mert a HT-n és a +200MHz-en kívül semmi sem változott, a ramok is ugyanazok, de valamiért nagyon szereti a HT-t a BF3. Hátrány, hogy fűt a kártya, mint a barom 10°C-al melegebb, mint eddig játék alatt.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
dokee78
félisten
Tanknál ez a CITV station mire jó?
-
kisza25
félisten
-
dokee78
félisten
Valahol meg lehet nézni,hogy engem jelentett-e valaki bármiért?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest