-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagybá
senior tag
Csáó!
Olyan kérdésem lenne, hogy az mitől lehet, hogy fut szépen a játék, highon, semmi gond, aztán néha random akadás van. De akkor nem egy darab, hanem mondjuk legyen fél tucatnyi.
Ötlet?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
aizen92
addikt
3 szerverről fagytam ki megint.... Mára elég volt...
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Az baj ha saját csapattársat(hardcore) lelövök mert darun kempel?
(#31287) aizen92 Nem neked akartam, hanem Micurinnak.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
aizen92
addikt
-
CJ4567
nagyúr
Az az érzés, amikor sniperrel az ejtőernyőst egy lövésből leszeded... felbecsülhetetlen
No Sana No Life
-
regener
veterán
-
aizen92
addikt
válasz westcoastog #31278 üzenetére
2 napja megy a pöcsölés, pont amikor újra leültem volna egy-két órára játszani... hihetetlen
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
westcoastog
veterán
Már megint szar a battlelog?
Bejön az oldal, de nem tölt be mindent, csak tölt mint az ökör, com center is csak villog, meg a böngészőben is pörög a töltésjelző. -
jacint78
addikt
válasz Bjørgersson #31275 üzenetére
Akkor ez csak kifogás, amiért nem megy. Ismerem az érzést.
type your text here..
-
-
Micsurin
nagyúr
elég sokan szoktunk , nézz be a bf3 topikba szrk.: LoL ez nem a hardline hír
@F_Zolee : Gyors vagy
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hnz_-
csendes tag
Sziasztok!
Szokott meg valaki innen jatszani BF3-mal? Ha igen melyik szerverekre jartok?
-
Micsurin
nagyúr
Nézzétek meg a BF Hardline előzetest ilyet régen nem röhögtem mint ezen
áhh itt a [link]
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
jacint78
addikt
válasz FollowTheORI #31268 üzenetére
Ez a kábel hátránya, ha sokan használják belassul és laggol, a DSL-nél nincs ilyen ugye, mert minden házba külön vonal megy és amíg nem terhelődik túl a fővonal, vagy hogy hívják, addig nincs is ilyen gond.
type your text here..
-
nagyúr
-
jacint78
addikt
válasz Bjørgersson #31266 üzenetére
Délután kettő van, pörög a net és mikrolaggol gondolom éjjel mindíg sokkal jobb játszani, régen kábelnettel nappal nem is tudtam.
type your text here..
-
Bjørgersson
félisten
Mi a büdös kurva élet van már ezzel a játékkal? Felmentem egy random TDM körre, de majdnem annyira szarul adta, mint a 4.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
jbauer05
tag
Azért csinálta, mert nem bírta elviselni, hogy egyfolytában szétverem a játékban. És igen azt hittem agyfaszt kaptam, mikor meghallottam a kifogását, főleg úgy, hogy pont egy hónapja vettem meg a prémium hozzáférést a játékhoz. Viszont néhány szerverre felenged, de a többin valami GGC bann miatt kidob, ez mi?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #31260 üzenetére
Most pofázzá Jóskagyerek!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Micsurin
nagyúr
válasz jbauer05 #31256 üzenetére
ps3/x360/pc játék kollekciójának a legkedvesebb darabját szépen egy acél kés társaságában "dédelgetni"
ha asztalija van , elvenni a táp kábelt , ha talál újat azt is
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #31259 üzenetére
bézbózütő
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Micsurin #31237 üzenetére
Elhiszem neked, én nem szeretem a pdw-ket.
(#31256) jbauer05: "bosszúból kibaszott velem az öcsém" - Mennyi idősek vagytok? Viccet félretéve, ezzel már nem tudsz semmit csinálni, vegyen neked egy új Premium Editiont, a többit pedig rád bízom.
-
jbauer05
tag
Akkor mit csináljak ha a bosszúból kibaszott velem az öcsém és ezért banoltak? Létezik valami fellebbezés szerűség?
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
-
-
guftabi96
addikt
válasz aizen92 #31239 üzenetére
mindjárt megpróbálom másikkal, de nem hiszem, hogy ez a gond, hiszen mindenhol máshol működik rendesen, még a játékon belül is, ha járműben vagyok
egyszerűen nem értem ezt...
Tegnap azért nem tudok játszani, mert Punkbuster állandóan kidob 0 percre, (bár ahogy olvasom másnál is volt ilyen), ma meg ez...#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ez mitől lehet?
Ma játszunk haverommal, és egyszer csak elkezd rosszul reagálni a játék az egérmozdulatokra, de csak akkor, amikor fegyverrel vagyok. Kocsiban, hajóban, tankban tökéletesen működik.
Azt csinálja, hogy akármerre mozgatom az egeret mindig balra kezd forogni, plusz abba az irányba, amerre én akarom, tehát: fölfele mozgok az egérrel, akkor a játékos elkezd balra forogni, miközben felnéz. (lefele ugyan ez), ha meg jobbra mozgatom az egeret, akkor simán elkezd balra forogni.
Nem állítottam semmit, nem módosítottam semmit.
És ez a furcsa, hogy csak, ha fegyverrel vagyok, akkor csinálja.
Játék javítása opció megvolt, gépet újraindítottam, egeret is kihúztam, szóval nem tudom mi tévő legyek.
videó a hibáról: [link] a rángatást sem én csinálom#KeepFightingMichael
-
Micsurin
nagyúr
válasz Bjørgersson #31199 üzenetére
Pedig a pp2000 nagyon OP cucc szerintem az tuti valami különleges
akartam válaszolni csak 24 óráig írás képtelené váltamThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #31228 üzenetére
Nekem dudálsz kisautó??
-
Bjørgersson
félisten
-
Sósperec
tag
válasz Bjørgersson #31228 üzenetére
Úgy értettem hogy RU és US felirat mellett is szerepelnie kell a nevének(vagyis a képének)!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nxn908xxx #31227 üzenetére
Neked meg a top fag mellett.
HÁH
(#31226) Sósperec: Alapból mindkét csapatot nézi az a cucc.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #31225 üzenetére
Elég ha csak a top jet mellett van a neve...
-
Sósperec
tag
válasz Bjørgersson #31225 üzenetére
Beleértve a 2 csapatot is
-
Bjørgersson
félisten
-
wolfman
veterán
Sanyinak nem is, de nem is nagyon játszik. A játékok bizonyos részeinek kell hogy legyen valamennyi engedélyezve. Én 512Mb-nyit mindig hagyok, annyi elfér.
Meg az is rejtély, hogy általában letiltom embereknél (4gb mellett), mégis van hogy előjön problémaként a gépükön, hogy engedélyezni kell, szóval már egy ideje minimálisat, de hagyok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
dokee78
félisten
Hol tudom beállítani az MSI Afterburnerbe,,hogy mutassa játék közben az FPS-t és időt?
Másik ikon a static szerver lenne,mert azt nem installáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
Próbáljátok meg letörölni és újratelepíteni a PB-t. Elvileg működik.
-
Dave567
addikt
válasz aizen92 #31207 üzenetére
Jó persze nem lepődök meg, még szerencse, hogy eladtam a bf3+4-et, csak a 3-at sajnálom, de sebaj, mert az ingyenes az meg van, csak rossz újra felhúzni.
(#31208) asvald Jézusom, én inkább nem piszkálok bele, csak csinálnak valamit az EA/DICE-nál, bár amilyen gyökerek vannak ott, nem fognak kapkodni.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #31205 üzenetére
Én a helyedben nem tenném, súlyos egészségügyi problémákkal járhat.
-
asvald
senior tag
válasz Dave567 #31206 üzenetére
battlelogon is sírnak páran , ez lehet a megoldás , egy srác szerint
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Bjørgersson
félisten
Bocs srácok, próbálom elintézni, hogy Nxn908xxx-et bannolják az internetről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest