- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz sepsi0 #30999 üzenetére
BF3 borderless-t már próbáltad?
-
dokee78
félisten
válasz sepsi0 #30995 üzenetére
Szerintem Riva tuner,MSI afterburner és ezek tesói.
Más:
De jól lett lezárva az előbbi meccs vége.Gulf of Oman mapon Conquest,mentem M1 Abramsel "A" pontot foglalni.
Volt 40 ticketjük még
Ott harcolgatott egy csapattárs és beült mellém és lőtte a gyalogos ellenséget a tank másodlagos fegyverével.
Az csak bújkált.
Kipattantam és megkerülve megkéseltem.
Ezzel zárult a meccs.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz westcoastog #30986 üzenetére
Szia!
Több embernél is láttam már, de most Téged kérdezlek....
Bal felső sarokban lévő értékeket (hőmérséklet, cpu,....) mivel lehet megjeleníteni? A játék tudja valamilyen paranccsal, vagy külön program?
Én is szeretnék ilyet! -
westcoastog
veterán
Mondjuk akárhogy állítom csodát nem teszek vele, egy rakás szar a gépem, 50-60-ról sokszor bezuhan 37-40-re az meg az én szememnek meg már erősen akad, stabil 50-el kitudnék egyezni, de hát ez a gép nem tud olyat, majd egyszer lesz jobb.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #30988 üzenetére
Én 1360x768-ban játszok
(#30989) kovy29 Attól hogy leírom mit ajánl a játék a kártyámhoz, nem biztos hogy azokat be is kapcsolom Full lowon játszok multi FPS-t és általában TPS-t is.
(#30989) kovy29 Persze, megint a szerkesztgetések
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Bjørgersson
félisten
Texture quality low, mesh quality ultra, motion blur off.
(#30989) CJ4567: Persze, megint a kifogások.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
Próbáld ki ezeket a beállításokat, a játék szerint a 4670-hez ez az ideális:
High textures
Shadow Medium
Effects Medium
Mesh Medium
Terrain Quality Low
Terrain Decoration Medium
AA Post Medium
Motion Blur Off
AF az 16x mert semmit nem eszik de sokat javít a grafon
Ambient Occlusion SSAO[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Ha Javelinnel kilövök egy TV rakétát, azért kapok valamit?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
-
CJ4567
nagyúr
válasz laceszgamer #30975 üzenetére
X2 sebességen ment nem X16, kb. mintha egy 4 magos processzort visszafogsz 2-re.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
laceszgamer
addikt
válasz CJ4567 #30973 üzenetére
Mi változott a gépeden, mármint főleg a PCI slot részről? Mert valahol olvastam cikket, hogy nem igen több pár %-nál az eltérés a különböző generációk között a valós sebesség, maximum több kártyánál ha az egyik slot jóval lassabb mint a másik akkor tudja visszafogni a dolgokat.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
CJ4567
nagyúr
Hogy miről maradtam le eddig a sok TDM-el
Jah, és viszi legtöbb esetben Highon tökéletesen(persze nem 60FPS, Lowon meg szokott lenni, de 30 alá ritkán megy) viszi, és sokszor Ultrán is élsimítással!No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz F_Zolee #30972 üzenetére
Xeonok jó árban vannak azt néztem, átalakító is olcsó, van amelyik azzal jön, viszont kompatibilitás 100%? Vagy ha azzal megegyező C2Q megy akkor az is?
Nem gondoltam hogy ilyen jó kártya ez, meg hogy ennyit számít a PCI-e slot sebessége[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
De jó úgy játszani hogy 95%-ban zöld az FPS mérő, ez már hiányzott Sokkal gyorsabban tudok reagálni helyzetekre
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Zenger
tag
Hali!
Valakieg tudja mondani hogy hogy lehet feloldani az f2000-et, a famast és a magnumot?
Előre is köszi -
btamas63
tag
köszi ezt nem tudtam!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz btamas63 #30959 üzenetére
Ha megölsz valakit, aki épp gránátot dobna, akkor ugye kiesik a kezéből, majd ha megöl vele pár csapattársait is, akkor te kapod meg killnek.
-
btamas63
tag
Hali!
nektek már volt olyan hogy gránáttal öltél embert amikor nem is dobtál el gránátot?
nekem már kétszer is volt ilyen és 100% hogy nem dobtam el gránátot akkor!!
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Miért van az, hogy a 4670(ami erősebb mint a 9500) rosszabbul viszi a BF3-at? De más játékokat is.
No Sana No Life
-
dokee78
félisten
870MCS ilyen messzire???
-
scope2007
addikt
válasz hszilard666 #30944 üzenetére
ma délután tolhatjuk.
conquest, ctf, tdm mindegy
mindjárt megyek haza melóból..alszom egyet 13óráig aztán leszek sztem
game time..scar-h fegyót felhúztam most 5000 killre 20óra alatt tdmben... pfuu legjobb fegyver, egyedüli hátrány : csak 21 skulo van a tarban xD
új fav, üt mindent[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #30947 üzenetére
Pingtest szerint pedig rendben van, nem tudom akkor mi lehet a gond.
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #30946 üzenetére
A hiba az Ön készülékében van, itt minden oksa
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
Szerverkeresőben nektek rendben vannak a pingek? Nekem minden szerver 100-200 körül van.
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #30943 üzenetére
Na elővettem az ultra nooob fegyvert (jackhammer) és telepumpáltam öket ólommal
3.0 s KD [link][ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #30943 üzenetére
itt szoktam felhúzni a kd mat a concuest az egyedül egy idő után unalmas :/
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #30940 üzenetére
Go play conquest, problem solved.
-
almos94
aktív tag
válasz hszilard666 #30940 üzenetére
Az a név xDDDDDDDDDD
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
hszilard666
veterán
Hát bazzeg több mint 200 al vezettünk erre a kis köcsög lvl 100 bipod ninják leültek a vonatoknál vagy 6 an és mindenki elkezdte sorozni a spawnpontokat mint állat. Természetesen kikaptunk a ge.ibe. kdm 0.5 Teljesen elvették a kedvemet a játéktól
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
CJ4567
nagyúr
-
erikke17
őstag
Egy újabb M16A3 gyökér
[link]Norecoillal csak úgy tolta a kis nyomorék, noshahr darutól lőtt én a híd alján voltam de olyan sorozatot belém engedett csak lestem. Távolra nem pontos a csúzli de ez simán kiszedett 3 találattal egy húzásra és nem egyszer
Előtte meg volt egy csíter nyomorék P90-el oneshotolt mindenkit ami valljuk be nem épp nagy sebzésű fegyver. Kör eleje volt mindenkinek 18-20 kill körül ő meg már 60/8-nál tartott...
[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Csaber
senior tag
amikor 1 hét után belépsz az oring-be és elindítod a bf3-mat és az első teljes kör felénél kibannolnak a szerverről 57-4-nél indoklásként " Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Csaber: Sorry, your KDR Skill or SPM is too high." az érzés felbecsülhetetlen...
-
almos94
aktív tag
válasz jacint78 #30925 üzenetére
Vannak ilyenek, néha én is szoktam random 1-et lőni kezdőről tankkal, hátha összejön valami epic.
kovy29 Ha felvettem volna, már rég 1M+ megtekitésem lenne youtube-on.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
jacint78
addikt
-
jacint78
addikt
-
almos94
aktív tag
-
almos94
aktív tag
Ma sikerült életem legdurvább RPG ölése. Kb 500-600m-ról leszedtem a helit, aztán még egyszer, de akkor "csak" olyan 400m-ről.
Hihetetlen volt, sem én, sem a pilóta nem hitte el.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
dokee78
félisten
Javították a Plugint,megy Chrome alól is.
-
Sósperec
tag
válasz PeeterssoN #30919 üzenetére
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Kéne valami fegyver-összefoglaló, ahol láthatom melyik mit tud, mekkora a sebzése, esése, szórása stb...
Van ilyen? -
jacint78
addikt
válasz CJ4567 #30917 üzenetére
Vagy hardver hiba, ugyanis firefox alatt dolgoznak rendesen hardveresen a VGA-k például. Kicsi belépőszintű kártyákat játékkal nincs is értelme tesztelni, flessel kell, ha jó a kártya, nem fog fagyni, ha a flash összeomlik, akkor kár is eladni a kártyát, mert úgyis visszahozzák....
type your text here..
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #30916 üzenetére
Mi az user error a rendeltetésszerű használatban?
No Sana No Life
-
-
F_Zolee
veterán
Micsoda acc-ot lőttem össze. [link]
-
korion
senior tag
sziasztok!
van egy olyan gondom,h nem indul Google chrome-ba a BF3,átdob Explorerre,ami szarakszik!
mit csináljak?
előre is köszi!
üdv!András4letöltöttem a Maxthont,de Explorer-re dob
[ Szerkesztve ]
Discord: https://discord.gg/DWzNeZZKcV - +3670-365-3097 csak viber!;)
-
scope2007
addikt
ja sorry, elsőnek rossz képet shotoltam le
aztán javítottam..na ez mint WTF?
komolyan mondom berosálok
4731 óra játék és top weapons: M249 - 312KillsCENTURION C-RAM és PANTSIR-S1 ült 600-600 órát.. ezt lehet élvezni? ezek szerint
smokythebeaarrrrr[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #30906 üzenetére
igen maxra
nekem is olyan van..mármint msi 760gtx finom kártya********
ez megint milyen állat?
egyszer le is küldött a marha
persze, ennyi defib kill .. ez metro only vajon?
neeem.. most látom, vannak defib only szerverek is
p [NeX] DEFIB ONLY 24/7[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz westcoastog #30904 üzenetére
"És sakkozik rajta."
Azért is vett "csak" GTX760-at bele
Give them hell Ukraine!
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #30903 üzenetére
Pedig már azt hittem hogy photoshop.
Le merném fogadni hogy nem ő válogatta és rakta össze a gépet, nem hiszem el hogy annyira intelligens hogy ilyen igényes gépet összerakjon magától.
És sakkozik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest