- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
scope2007
addikt
lol
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
fletoka
tag
válasz eladohardver #32493 üzenetére
Akkor csinálj memoriatesztet,mert anno nekem is volt hasonló próblémám és a ram volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz szimi57 #32495 üzenetére
Ilyenkor csak várni tudsz, még a gabonakörök sem segítenek
(#32493) eladohardver
Ha kikapcsolod a CFX-et, tehát egy maggal próbálsz játszani akkoris csinálja?
Illetve ha visszább veszel a memória vagy a GPU órajeléből akkoris csinálja?Hogy értetted hogy ha a procin nincs tuning akkor nem fagy ki?
Pár részletet kérdezhetnénk a gépedről?[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mi történhetett. Nem tölti be a statot. Nem tudok szerverhez csatlakozni stb. S.O.S.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
jacint78
addikt
válasz eladohardver #32493 üzenetére
Az alaplapnak semmi köze ehhez, készítheted a csomagot. Azért ezzel a játékkal döglik meg, mert ez tölti meg cuftig a VRAM-ot. Persze a drivereket próbálgathatod, de amivel eddig ment, azzal most is mennie kell.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
eladohardver
őstag
válasz eladohardver #32492 üzenetére
Ezzel is Na hááát tanácstalan vagyok, majd nézem másik lapban is..
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
eladohardver
őstag
köszönöm a tippeket 13.12 tuti műxik. nincs textúra hiba hááát tán 45 perce... már meg voltam ilyedve hogy készíthetem a csomagot XFX-éknek...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
TaaT
nagyúr
-
fletoka
tag
válasz eladohardver #32489 üzenetére
Nálam a13.12 vált be bf3 és bf4-l.amd hd6850-m van.Próbáld azzal a driverrel.
-
eladohardver
őstag
melyik volt még használlható? Mert hogy ez kissé idegel ... újra húztam windózt.. mert volt olyan is hogy a splash pró merevre fagyott és csak Kikapcs gomb hosszan, vagy reset segített... Köszi a gyors választ
-
TaaT
nagyúr
válasz eladohardver #32487 üzenetére
Nekem rendesen beb@szott a 14.9-es catalyst (HD5870) durva lagok vannak néha.
Give them hell Ukraine!
-
eladohardver
őstag
Urak valaki tolja AMD HD5xxx szériával a gamet? HD5970 el textúra hibák vannak... Catalyst 1492/1491 bétákkal és a 14.9-el szintén... csak akkor nincs textúra hiba ha proci alapon megy WTF? Más game rendben volt... Grid Autosport, watch dogs...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #32485 üzenetére
Kitöröltem Update mappában az Xpackokat, Patch/Data/Win32-ben az XPchunk-okat, Levelsben az XP-ket, és most 6.57GB-t tölt le a saját accountomon
No Sana No Life
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #32484 üzenetére
Xpackok a dlc-k, telefonrol most nem irom le melyik melyik, talald fel magad.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #32483 üzenetére
Jó, és ott mit, hol? Mindenhol az XP és Xpackokoat?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #32481 üzenetére
De min? Egész BF3-at nem akarom törölni, ha rányomok játéktulajdonságoknál a DLC-re játék van meg játék javítása.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
DLC-ket lehet uninstallálni?
No Sana No Life
-
F_Zolee
veterán
Nem sűrűn sikerül ekkora mészárlás. [link]
Kb 2x csítereztek ami nem olyan rossz. -
CJ4567
nagyúr
Nincs normál pinges CQ szerver?? Van 1 ami Gun Master.LEL valamiért nem mutatott sok szervert, de még mindig alig van CQ szerver[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #32471 üzenetére
Gulf of Oman 33-ast tudtam nézni mert az volt a legnagyobb(64-ből voltak annyian), és az is jól megy, amit nem értek hogy, talán regener cfg-je valami csodakonfig?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #32460 üzenetére
Én CTF kedvelő voltam igencsak
1000 zászlót behordtam, utána váltottam, most a rush damavand a kedvenc
Na meg tdm az alapCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
eladohardver
őstag
battlelog origin? Behalt? miért pont akkor amikor újrahúzom a windózt?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #32470 üzenetére
Nem szeretném hogy beleélje magát milyen jól fut a gépén a játék. -
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #32467 üzenetére
jóhogy nem AK-s mapokra küldöd optimalizálni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #32467 üzenetére
Majd holnap, leszedem a többi kiegészítőt is, és megnézem
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Zsolt!!
aktív tag
Megérkezett a kicsi gazdaságos tescos bf4. Elsore az tünnik fel h alig szórnak a fegyverek bf3-hoz kepest.Grafika még szebb. ultran vigan elfut ketszer láttam 40+fpst amúgy 70-80 r9 270-el 1280-ban. Kicsit más szokni kell még a 4-t.
-
CJ4567
nagyúr
Ez a Wake Island ilyen hatalmas? Nagyin durva, és megy a gépemen
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Kölcsönkaptam barátom premiumos accountját, az jó ha Wake Island 64/64-esen van 30+ fps?
No Sana No Life
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #32460 üzenetére
Ott leginkább akkor lehet valamit elérni ha 2en összedolgoztok tankban vagy scout heliben és mehet a rakétázás. Sajnos tök egyedül csak egy núbhent az egész.
-
F_Zolee
veterán
-
westcoastog
veterán
CTF sem lesz a szívem csücske..
-
CJ4567
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #32455 üzenetére
kórájhét pls
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mr.Csizmás
titán
re
fx6300 jön, és visszaszállok a C4quadra
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gyula84
veterán
válasz bypass|HUN #32451 üzenetére
nincs kizárva, hogy valami gubanc van megint... [link]
azért "jó a neved" meg a hack szó így egybenNem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
westcoastog
veterán
válasz bypass|HUN #32451 üzenetére
Nem tudok rá mit mondani, mi a szar kavart be a pb-nek hogy hacket észlelt.
Na meg a statod sem igazolja a hack jelenlétét.[ Szerkesztve ]
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz westcoastog #32450 üzenetére
Én is, mert egybe van a Bf3-Bf4 az accon....
Most nézegettem a pb ban listáját, és egy csomó emberke van akiket ugyan azzal a kóddal bannoltak mint engem.
Az érdekes, hogy van akiknél van kép is mellékelve (náluk valami más a hack típusa), hogy a csít dolgozik, nekem nincs ilyen, csak egy baromi hosszú kódsorozat. A többi ugyan olyan indokkal bannolt játékosnál sincs kép...
Szóval, ja...fasza kis helyzet ez....Na igen, a pb-m persze napra készre volt frissítve. Most sem tudok rajta frissíttetni semmit...
Na háát az biztos nem, nézd meg az élen lévöket.... a sacki_org-ot 4-en nem tudtuk likvidálni...már többször játszottam ezen a szerveren ellene...valami super pro...[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
westcoastog
veterán
válasz bypass|HUN #32449 üzenetére
Szép, remélem megoldódik.
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, egy érdekes helyzet állt elő.
Két napja játszottam egy Metro pályán ezaz, semmi extra.
Kör végén kiléptem, majd gép kikapcs.
Ma szerettem volna bemenni ugyan ide játszani, és ez fogadott:
Még a pb listára is felkerültem...
ezmiSoha, semmilyen hacket vagy bármi más "segítséget" nem használtam, most sem.
Írtam egy fellebezést a pb oldalán.
Mit tehetek még?Járt valaki már így?
Üdv: bypass
[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
tkesy
őstag
válasz kriszpontaz #32444 üzenetére
A bécsi úti (Bp. III. ker) üzletben kemény 4 db van kirakva belőle... "Hatalmas" készlet...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #32446 üzenetére
Akkor bizony megyek és diófa&kötél.
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #32445 üzenetére
Nehogy aztan szombatra vegeterjen az akcio vagy elfogyjon a vilag osszes dobozos Battlefield 4-e.
-
westcoastog
veterán
válasz kriszpontaz #32444 üzenetére
Szombattól előbb nem lesz pénzem, nem fogok tudni aludni emiatt.
Azbitteni teszkóban volt bf4 szinte mindig, de hogy most van e...
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz westcoastog #32437 üzenetére
Elvileg minden Tescora érvényes ha el nem kapkodják 3 pillanat alatt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz breakout123 #32442 üzenetére
Ja latom mar, ott van a kepek alatt.
-
breakout123
aktív tag
válasz Bjørgersson #32441 üzenetére
Azt is leakciózták mindössze 9990ft-ra. Lehet csak így találták meg a Battlefeld 4 borító képét,hogy ott van mellette a prémium is és nem tudták kiphotoshoppolni.
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
Bjørgersson
félisten
válasz kriszpontaz #32436 üzenetére
Oszt a Premium kepet miert tettek oda?
-
pils00
tag
válasz westcoastog #32437 üzenetére
Vidd vissza az üres üvegeket!
-
westcoastog
veterán
válasz kriszpontaz #32436 üzenetére
Szereznem kell 3k-t valahonnan.
Ez minden teszkóra érvényes?[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz westcoastog #32435 üzenetére
-
westcoastog
veterán
válasz kriszpontaz #32434 üzenetére
Baze. Még jó hogy nincs pénzem. Ennyiért még megvettem volna úgy is hogy szarul fut.
-
kriszpontaz
veterán
A TESCO-ban mától akciós a BF4. 3000Ft/db. (Alap)
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #32430 üzenetére
Nekem rendben vannak, de szerintem inkabb az EA szervereivel van valami, multhet ota tobben is panaszkodnak ra. Aztan lehet mindenki UPC-s.
-
Micsurin
nagyúr
válasz F_Zolee #32430 üzenetére
Akkor már nem csak a T-nél vannak gondok már most sporolnak , ha esetleg valaha lenne adó , legyenek tartalékok
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
F_Zolee
veterán
Újabban esténként a szerverkeresőben alig van 100 alatti pingű találat. Másnál is ilyen szar? Eddig nem volt gondom a UPC-vel...
Pont a közeli német szerverek szarok, amúgy a ph is lassan jön be. -.-[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz scope2007 #32425 üzenetére
amúgy grat, nagyon OP fegyver , ln az m16 Jóskákat szeretem vele szívatni
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #32424 üzenetére
ez a pdw kora..
bazz nem bírok végigjátszani egy 1200 ticketes conquestet
kirúg a szerver a stat miatt
valaki tud normális szervert, ami nem vág ki 60/2nél plCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
lol új kedvenc pp2000
most ezzel 10kig nincs megállásCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Redneck
nagyúr
válasz Norbi095HUN #32418 üzenetére
Nekem csak a 4 töltött be lassan, de nemsokára SSD kerül a gépbe úgyhogy ez változik. A 3 egész gyorsan belép bár néha kellett várni kicsit. Lehet azért mert map vége volt.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
nagyúr
Gyenge a géped azért. Ezzel nagyon nincs mit csinálni.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nxn908xxx
őstag
Ezt leginkább a HDD és a memória olvasási sebessége határozza meg. Nincs semmi baj azzal hogy lassan tölt be, valószínűleg neked lassabbak ezek az alkatrészek.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem a játékaal kapcsolatosan.
Ugyebár mikor ingyenes volt a játék Akkor beszereztem énis, és most letöltöttem az "új" gépemre.
Nos, a játék kiválóan müködik, viszont van egy gond ami előpször még nem is, de utána egyre-jobban, és jobban elkezdedd idegesíteni (zavarni). A Betöltési idő: Valami felfoghatatlanul sokáig tölti be a Multiplayer Pályákat (Nekekm nincs egy DLC-se, tudom hogy az gyorsan tölt be...) , és egyszerüen nem tudom megérteni hogy azért egy másfél perc (rosszabb esetben KETTŐ! D Képes ennyi ideig tölteni. A Gépem adatai ha fontos: 4GB RAM, 512MB HD 4770 RADEON, Windows 7 Ultimate, Intel Core 2 Duo 3,5 Ghz OC -E6300.
Szóval nem értem hogy pl. van olyan ember akinek HDD-je van (Mint nekem is!!!!) és neki legtovább is 50 másodperc alatt betölt a map, akkor én miért bámulom 2 percig?
Ha bárki bármilyen Segítséget tud adni itt vagy privátban Annak előre is NAGYON Köszönöm! -
regener
veterán
válasz westcoastog #32413 üzenetére
Akkor nemkell visszatenni, most a BF3 nem fogja kérni az Origint, de ha akarod hogy kérje akkor csak nyomj egy Frissítés keresése gombot és visszacseréli a fájlt az Origin.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz westcoastog #32411 üzenetére
A BF4-nek sem kellet régen, de mostmár nekemis elindítja az Origint, így inkább az Outcome fusson ami csak egy aktív kapcsolatot csinál az EA szerverrel.
-
westcoastog
veterán
válasz westcoastog #32410 üzenetére
bf3-nál viszont nem indul el az origin, ott nem problémázik.
Na meg letöröltem ezt az outcome progit, de nem indul el az origin magától, viszont a bf3 megy. -
BullKoxa
őstag
válasz westcoastog #32408 üzenetére
Próbáld meg ezt . Ha az Origin lenne a ludas akkor ezzel ki lehet szűrni. Elvileg .
-
westcoastog
veterán
Vicces hogy ki van kapcsolva a játékpanel, de bf4 game time alól nem lehet kilőni, és feltételezem amiatt akadgat a bf4...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Redneck #32404 üzenetére
Mas jatekkal is csinalja? Masik gepben nem tudod kiprobalni?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Lecseréltem a régi VGA-mat (460SE) és vettem egy Gigabyte 750Ti-t. Leirtottam DDU-val a régi drivert és letöröltem az MSI AB-t. Felment az új driver, MSI AB. Mindent alapon hagyva indítottam egy BF3-mat és a következő gondom van. Megy a játék faszául 100 fps-sel majd megáll 1-2 másodpercre, GPU usage 0% és 0 fps majd megy tovább 100 fps-sel. Mi a megoldás? Már a BF3 settings mappámat töröltem, felhőből nem engedtem visszarakni semmit de a hiba továbbra is él.
Légyszi segítsetek mert lekarmol az ideg!Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
scope2007
addikt
szarmajom JET cheater!
nyertünk volna, ha ő nem jön
[link]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
tkesy
őstag
az az élmény megfizethetetlen mikor 13xx - 2xx -as állásnál az admin átdob a vesztes oldalra miután az előtte lévő majd 2 órában azért tepertél, hogy a csapatod nyerjen...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest