- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz AxBattler #30296 üzenetére
A i3-mal sem leszel sokkal előrébb, legalább valami második generációs i5.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz AxBattler #30296 üzenetére
i3-at ne, olyan mintha egy pentium lenne csak, legalábbis havernak G1610 Celeron után a 2100-as i3 alig hozott valami jót, inkább használtan apróról i5.
(#30299) AxBattler
Mi ebben a túlzás?
Az A8 is 4 amgos, hiábya gyengébb jobban tudja elosztani a feladatokat.
Az IGP meg sehogy sem kapcsolódik ide, hiszen mint írtad van 7750-ed.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
Multihoz elég egy Pentium G3220?
1200p-on menne a játék egy HD7750-nel, vagy GTX750-nel, stabil min. 40fps elég lenne."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Ventur@
senior tag
válasz westcoastog #30287 üzenetére
Üdv!
Ugyanígy jártam én is. Nekem a megoldás az lett, hogy párszor újraindítottam az Origin-t, aztán a végén még a gépet is (ezt tanácsolták haverok). Utána már minden megjelent, ahogy kellett .
Egy próbát megér !
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
westcoastog
veterán
Mostmár semmi.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Egy ismerősöm szeretné megvenni,hol a legolcsóbb jelenleg?
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
regener
veterán
válasz btamas63 #30272 üzenetére
1. bug: amikor kiszállsz egy dzsipből (vagy recon soflamból) és nem tudod forgatni a kamerát
- megoldás: visszaszáll és megint ki
2. bug: periscope bug
- megoldás suicide
3. bug: wtf XDD
- megoldás reportold a DICE-ot a DICE-nak(#30273) G4ula84
Gépen tolja.[ Szerkesztve ]
-
btamas63
tag
mai videók
[ Szerkesztve ]
-
Csaber
senior tag
válasz hszilard666 #30269 üzenetére
Pedig nem lehetetlen , szombaton kipróbáltam a shadowplayt kemény 11 perc erejéig , igaz nem öltem meg se a helit se a repcsist de, abban a 11 percben eltaláltam háromszor repcsit meg négyszer a helit , bár az igaz az egyik helit 2 alkalommal is meglőttem
-
westcoastog
veterán
Áh behordtam egy zászlót CTF-en, ohmygod. ^ ^
-
hszilard666
veterán
(#30267) TaaT: Általában nekem se szokott, de aftermathen egy háztetőn csücsülve, nézelődtem, és mindíg egyenesen felém jönnek úgyhogy nem volt nehéz dolgom. Ellenben a bfbc2 höz csak szingliben volt szerencsém
(#30268) erikke17:
Én nem vagyok nagy tankos mágus, de jetet sosem sikerült még röptében leszednem, csak az éppen forduló heliket[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
erikke17
őstag
válasz hszilard666 #30266 üzenetére
Eddig nekem sem sikerült, de ma két jetet leszedtem tankkal xD Repül felém, megvártam megfelelő pillanatot csatt Szerintem ő is meg lepődött..
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
TaaT
nagyúr
válasz hszilard666 #30266 üzenetére
Fura de nekem BF3-ban eddig nem sikerült, ellenben BC2 Vietnam-ban néhány óra játék után össze is jött, méghozzá fejessel.
Give them hell Ukraine!
-
hszilard666
veterán
Az egyik legjobb érzés amikor csipával kiszedsz valakit heliből Ma sikerült 2x is
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #30261 üzenetére
De aztis lehet, így már 3-as Veterán lesz
-
Bjørgersson
félisten
Köszi srácok! 1942-t már nem lehet letölteni Originből?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #30256 üzenetére
BF Heroest és BF Free 2 Play-re regel a meglévő email/Origin kombóval, játszik pár percet velük és megkapja.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #30256 üzenetére
Utána néztem és azt találtam hogy az unlockhoz kell legalább +1 játék a BF sorozatból az Origin fiókodra. A profilkép alatt írja a "VETERAN STATUS"-t, annak legalább 2-nek kell lennie. Az az érdekes hogy nekem sose volt meg a Heroes, mégis ott van a plecsnije.
Tehát elvileg úgy megkapja, hogyha hozzáadja a fiókjához a BF Heroes-t, az úgy is ingyenes. -
Bjørgersson
félisten
válasz Nxn908xxx #30255 üzenetére
Mit izélsz, már csak három unlock hiányzik.
Azt mondd meg inkább, miért nincs Makónak M1911?!?!?!?!?!
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #30254 üzenetére
Jet? Te? link
-
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #30251 üzenetére
1500..
Enlisted 2011-11-08CJ4567 én aztat nem tudhassam.. nem szeretem a krómot
betterbattlelog for firefox[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
törölt tag
-
F_Zolee
veterán
Az a baj, hogy az AMD-s tuningba nem vagyok jártas. Legutóbb 2600+-os Bartonom volt tőlük.
De nagy valószínűséggel fsb növeléssel tudod kivitelezni, szorzót nem hiszem, hogy lehet a tiédnél felfelé állítani. Ramot kell még visszaosztani, hogy ne az korlátozzon. De ha nem megy akkor hagyd. Max még nézd meg az erőforrás kihasználtságot és ott még kiderülhet mi a kevés mostan... -
pucz
senior tag
válasz F_Zolee #30238 üzenetére
ACatKilledYou írta az imént, hogy gyengébb gépen szebben muzsikál, és csak ez idegesít. Tudom, hogy gyengusz, hónapokon belül jön is az új VGA, proci, és még több memória. De addig kéne egy ideiglenes megoldás.
Proci húzásba esetleg tudnál segíteni? Ez a szorzó, fesz, biszem-b*szom téma valahogy nekem magas volt.
-
törölt tag
Nem akarom temetni a gamet mert imádom. De van egy megérzésem néhány hónapos jövőjével ennek a gamenak, ha nem lesz egy pb frissítés sürgősen.
Annyi csalót látok mostanában hogy nem hogy nem győzök leavelni, szinte mindenhol ott vannak.
2 féle common hack terjed a neten,- a szabvány 1 lövetes
-És mostanság egy macro féle hack is megjelent amivel érdekes majdnem minden "profi" 32-40% al lő.
Annyi kezdő jó player van mostanság ami hirtelen a semmiből előjött hogy kizárt hogy ezek random 2. 3. lagos random hack nélküli accountok. Fizikális képtelenség amit egy néhányan művelnek rendszeresen bohóc névvel.
Úgy max 1 hete kb. Rákerestem neten bf hackre és rögtön 3-4 találat felugrik.
Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de könnyen el tudnám képzelni hogy dice akarja kiszórni most a gamet a piacról fokozatosan, hogy helyet teremtsen a Hardlinenak-vagy átmenjenek bf4-re a többiek.
Kinek mi a véleménye? Más nem találkozik hasonlóval, csalókkal, érdekes gamekkel kezdő playerektől?
Néhány napra/hétre bezárólag.[ Szerkesztve ]
-
btamas63
tag
Sziasztok! ez mit jelent?
-
pucz
senior tag
válasz F_Zolee #30226 üzenetére
Már voltam itt, és írtam, Phenom 9600, Quadcore. 4GB, és egy ATI 4850. Tudom, tudom. Gyenge.....
Nem is az zavar. Hanem hogy egyszerüen akárhogy butitom, nem javul. Sőt....
(#30224) iszilard: proci limit?
Szerk.: Megvan, utána olvastam. De hála istennek, nem sokáig kell már ezzel szenvedni.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz hszilard666 #30230 üzenetére
Vicces mit kihoz belőletek egy játék. Ez esetben tényleg töröld.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Hát basszátok meg most fogom törölni ezt a szart a gecibe Felmegyek egy rohadt normál szerverre és mindenhol szarfaszú lvl 100 as köcsögök és amikor 0:10 volt a statom földhözbasztam a kedvenc bögrémet
-
F_Zolee
veterán
Kandur: jó veled is játszani. Lelépsz egyből, hogy utánad megyek kb.
Ezt a kört is 400-399-re hoztuk nélküled.[link]
Csak azt nem értem miért nem mutatja ezt a ticketen is... -
csibe1
addikt
válasz Bjørgersson #30209 üzenetére
Pontosan.Ezért kezd teli lenni a hócipőm a multival is, mert egyre gagyibb lesz.
(#30223) wolfman
"sőt a campaing részt is ha lehet online oldják már meg mert az olyan szupi hogy másokkal lehet játszani és az emberek visszajelzései alapján van rá igény."Akkor játszon vele az akinek igénye van; nekem már a coop-ból is sok volt.Akadt jópár csóka aki nem igazán ehhez a stílushoz való, csak végiglőtte a pályát aztán puszi.Tiszta élvezet lesz majd x-edszerre nekifutni valaminek más bénasága miatt.
Utánagondolva, a single résznek amúgy is mindegy, a tömeg meg nagyokat bólogat a reklámnak.Lassan már a levegővételhez is netkapcsolat kell, ha így haladunk...
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
westcoastog
veterán
válasz Pingvin1985 #30225 üzenetére
Msi afterburner, már be lehet állítani hogy ezeket is mutassa.
-
Pingvin1985
tag
válasz westcoastog #30112 üzenetére
Szia!
Milyen programmal íratod ki a proci, memória, VGA értékeket a képernyőre?
-
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #30209 üzenetére
Pedig szinte mindegyik fejlesztő meg kiadó cég azzal jön, hogy a multiplyer jó, frankó, mindenki szereti, sőt a campaing részt is ha lehet online oldják már meg mert az olyan szupi hogy másokkal lehet játszani és az emberek visszajelzései alapján van rá igény.
Mondjuk full egyértelmű, hogy a warezt akarják ezzel visszaszorítani annak ellenére, hogy milliók utálják a netes kötöttséget.
Ezzel a játékkal se lenne semmi gond, ha az EA minimáliasan is foglalkozna az igazságos csapatösszeállítással és cheaterek megbüntetésével, csak félnek ha valakit kizárnak a játékból, akkor Originen nem költi a pénzét többé anyuci picike elkényeztetett rohadék kölyke.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
pucz
senior tag
Ez a FPS probléma még mindig nagyon idegel. Van egy pár játék, ami ugyan úgy szaggat legkisebben, mint fullon. Már kipróbáltam minden létezőt pedig. De azért az érdekes, hogy 1600*1200-ba, High-Mediumon majdnem hogy jobban megy, mint totál lowon, és 800*600-ba...
-
regener
veterán
Ha nem lett volna kékhalál... [link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #30218 üzenetére
Nekem már fáradt vagyok? Sz3p értelmes mondat lett
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #30216 üzenetére
Nem sértődtem meg, viccnek szántam csak lemaradt a smile Nekem valahogy nem adja, de lehet meg ke szoknom csak.
M417 az félautómata nem autómata, auto sniper nincs a játékban.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
Imádom ezt a játékot... Én vagyok az idióta mert ejtőernyőzés közben látom hogy valaki kempel és kiszedem RPG-vel
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #30208 üzenetére
Az a baj, hogy lassan annyi lesz a videojátékoknak.
A történt-orientált játékok a végtelenségig vannak egyszerűsítve (butítva) a játékostársadalom miatt, a multiplayer játékokban pedig ezek a még a botoknál is ostobább, agyhalottabb játékosok játszanak, így az értelmesebbeknek pedig elmegy minden kedve az egésztől.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
válasz guftabi96 #30206 üzenetére
igen, ezt is sokszor megpróbálják
egyedül tankozom..kiszállok hegeszteni..erre fut 3 csapattárs is a tank felé..vissza beülok, erre visszafordulnak.. vagy beül gunnernek és nem hegeszt, pedig van repairja.én folyamatosan csak a minimapot nézem, ha kiszállok hegeszteni... már régen nyúlták le a tankot tőlem xD
ezt alkalmazom:
új squad, hogy én legyek a leader.. ha olyan jön a squadba aki nem engineer , és nem segít az mindig röpül a squadból pár perc múlva.. előbb utóbb jönni fog olyan, aki aggyal is rendelkezik, és hegeszt, ha lövést kapunkez kettő napja volt:
kör kezdődik, sniper beül az antiairba, elmegy majdnem az első pontig..ott kiugrik és elfut messzire..csipa helyre
ha egy jet-es ezt kiszúrja, akkor kiugrik és el is lopta az AAt..
volt rá példa... na mindegy..erről könyvet is lehetne írniCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz dokee78 #30203 üzenetére
sajnos ez már megint mindennapos, mióta free lett a játék.
caspian bázis
van kettő tankunk, és egy mobil légvédelmi (AA)
egy heli, kettő jettegnap két féreg lefoglalta a tankot, és a légvédelmit.
lőtték szét a megspawnoló helit, jet-eket egyfolytában1500 ticket
szted idegbeteg voltam??!!mi értelme?
pontot sem kapnak... csak a többi 30 játékos játékát cseszik el.
eltornem minden ujját ezeknek... és naponta van ez.
az a baj kevés premiumos alapmapos szerver van..
az egy fél retard szűrővel felérne pedig.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
guftabi96
addikt
válasz dokee78 #30203 üzenetére
Igen találkoztam.
Nem egyszer volt már hogy én is kilőttem, de természetesen nem ok nélkül.
Nem egy olyan gyökérrel találkoztam már, akik azt csinálták, hogy látják, hogy épp hegesztem a tankot, mert megsérült, erre ő beszáll és elhajt vele. Ez szerintem undorító. Így amikor egyszerre vagyunk a bázison, és látom, hogy megy mondjuk egy terepjáró, vagy repülő felé, akkor beleeresztek pár rpg-t.
Tudom, hogy ezzel mással is kib*szok, de attól még undorítónak tartom, amikor ezt csinálják.#KeepFightingMichael
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Nem akar jönni valaki coopozni Hardon hit and run mapon?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
dokee78
félisten
Olyannal találkoztatok,hogy a saját csapattárs kilövi a főhadiszálláson lévő heli és tankokat?
Alig jutottunk járműhöz?
Mi van ilyenkor?
Az ellenfélnek dolgozott? -
csibe1
addikt
válasz hszilard666 #30200 üzenetére
A single nem igazán a BF sorozat erőssége, hogy finoman fogalmazzak.
Ráadásnak szvsz, a gombnyomogatós marhasággal sikerült elég rendesen eltolni." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chrome
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest