- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
-
Nxn908xxx
őstag
válasz westcoastog #29792 üzenetére
Ha gondolod majd írj rám este aztán only zibán 3/3 meglesz.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #29790 üzenetére
Akkor gyere azt keresünk valami noob szerver.
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #29791 üzenetére
De de lehet.
rossz hatással vagyok a csapatra. -
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #29790 üzenetére
Nem akarok célozgatni, de nem lehet, hogy valaki visszafogta őket?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #29787 üzenetére
Első rész.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #29787 üzenetére
Ez a baj, hogy akkor játszol amikor a tizenéves kockák ráérnek. Ott ne számíts sok jóra. Most írtam volna rád logon de épp eltüntél...jöhetett volna mészárlás.
-
erikke17
őstag
Ez a nyomorék sem csal, jettel egy golyóval szedett ki mindenkit elvagyok bújva ház mögött de ő simán kiszed és nem egyszer... Ja persze 13 órájával.. -.-
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Bjørgersson
félisten
válasz Micsurin #29783 üzenetére
Rank 46 lesz az inkább. 45. szintnél átvált sasra és elkezdi azokat külön is számolni. Tehát pl. egy rank 100-as játékosnak sas 55 lesz a neve előtt.
-
Micsurin
nagyúr
Hogy van az ,hogy rank 1-es kölöknek ilyen arany sas meg hasonlók van a rankjánál nekem meg 25-ön csak ilyen szar vonalak ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #29773 üzenetére
Nana, kikéred magadnak, hogy csak te vagy retard.
-
wolfman
veterán
válasz kriszpontaz #29778 üzenetére
ezekkel tisztában voltam eddig is, más volt most a kérdés tárgya. De majd mutatom.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kriszpontaz
veterán
válasz wolfman #29775 üzenetére
A sima suppr. az csak rád hat, a squad suppr. meg rád + a squad összes tagjára. Ugyanez igaz a többire. Eleinte csak az alap van meg, utána oldod fel a squad perkeket. Viszont mint kovy is írta nem adódnak össze ha azonos cuccok vannak betéve, az tényleg csak az oda nem figyelés, retardság.
Mindig olyanokat kell összeválogatni ami az adott játékmódhoz jól jön. Pl. engiként ha anti tankoskodsz RPG + Aknával, akkor jobb ha beteszed a sqad explosive-ot, így 2x annyi RPG lőszered és 2x annyi aknád lesz, plusz minden squadtársnak, aki melletted ugyanezzel a loadouttal rohangál. -
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #29776 üzenetére
majd egyszer ha otthon leszek és le tudok ülni gép elé
-
Bjørgersson
félisten
válasz wolfman #29775 üzenetére
Nincsenek szintek, a sima csak rád van hatással, a squados meg az egész squadra (ezeken van egy csillag), ennyi a különbség. Ettől függetlenül egy képet mutathatnál róla, nem tudom milyen hármas van ott mellette.
-
wolfman
veterán
Tegnap játszottam és elég sok embernek a squadban a sprint volt beállítva, így gondoltam lecserélem. Nézegettem és arra lettem figyelmes, hogy van a Sqd supr., amit a csapatnak ad, meg van a sima Supr. ami mellett nekem van egy 3-as, de ezt csak én magamra hatóan használható. Ez most azt jelenti, hogy nekem még erősebb ilyen hatást ad? Ezeknek is vannak nagyobb szintjei?
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Bjørgersson #29773 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz Jeollam #29772 üzenetére
Akkor valószínűleg négy retard játszik, mert, mint írtam, nem adódnak össze.
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #29767 üzenetére
Aha.
-
Bjørgersson
félisten
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #29767 üzenetére
Kivéve ha 4 sprintet raktok be!
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #29766 üzenetére
Ott mindenkire érvényes, úgyhogy ezért érdemes figyelni, hogy különböző legyen mindenkinél, mivel nem adódnak össze.
-
westcoastog
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #29764 üzenetére
A 3-ban vagy a 4-ben?
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #29754 üzenetére
Na igen, bár néha durván fel tudnak idegelni a lowlevel halhatatlan pr0k.
(#29755) Jeollam: Az nem gond, legalább négyen meg szoktunk lenni.
(#29761) scope2007: Nem nullázódik, egyesével fogynak el.
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #29756 üzenetére
jó squad még többet ér BF4-ben.. mert ugye ha van egy túlélő a squadban, addig megmaradnak a perkek.. aztán nullázódik ha mindenki halott.. ez jó újításnak tartom
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Micsurin
nagyúr
válasz hszilard666 #29759 üzenetére
Redben köszi
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Segitsetek: Javelinel , hogy tudok helit bemérni ? Láttam yt-n vidiben , hogy belehet de nekem nem engedi , ha spotolják hanem , mit rontok el ?
-
westcoastog
veterán
Tegnap is játszottam, természetesen vesztes oldalon kivétel nélkül.
Még egy vesztes meccs kell és csak a loss-nál lesznek pöttyök.Egy csapat tényleg jó lenne, csak azt összehozni hogy mindenkinek egyszerre legyen kedve játszani.....
Egy jó squad sokat segítene a játékon.[ Szerkesztve ]
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #29753 üzenetére
ezéer kell csapatban dolgozni olyannal, aki tud játszani/csapatban dolgozni. szolgálatra jelentkezem
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #29753 üzenetére
És ezért lehet olyan brutál statokat hozni ellenük
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #29751 üzenetére
Tegnap néztem egy random YouTube videót, abban mondta a srác, hogy ezeknek az új, ingyenes vagy humblibunldis játékosoknak fogalmuk sincs a Battlefieldről, és azért ha belegondolunk, valamennyire igaza is van. Amikor még híre sem volt a 4-nek, azért nagyobb eséllyel tudtál a random játékosokkal is csapatban dolgozni, dobtak ammot, medkitet, javítottak. De ezek az újak..
(#29752) scope2007: A 4-be is most építették be ezt a bugot.
-
scope2007
addikt
eszembe jutott a videó, fel is dobtam
medkit és repair tool egyszerre
nem revive bug.. nem haltam meg előtte[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
conquest large-n le-noob-tank-onlyztak
ja ez nem a BF akkor, hanem a cod? wtf[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz CJ4567 #29732 üzenetére
Tegnap leültem ugye hogy megnyerem a 3 kört (bár nem értem eddig hogy nem Domination-oztam, mert egy se volt még eddig nyerve), aztán rögtön 3 olyan kör jött, hogy sorra vesztettünk, a negyedik nekifutásra meg mennem kellett el, nem tudtam befejezni, szóval semmire nem volt jó. Nekem sem megy fantasztikusan a játék, de hogy ekkora balfasz csapattal tegyen össze, mint tegnap. Hárman lőttünk egy ellent a zászlónál és úgy leszedett minket, mint moderátor a sértő hozzászólásokat.
Tény, hogy nemrég vettem egy 55"-os TV-t a gépemhez, aztán még szokni kéne a méreteket, mert lassú csipázáshoz egyelőre ideális, belátni mindent, de rohangálós sorbaleszedős játékmenetre egyelőre nem látom be. Hátrébb kéne ülni, de a billentyűm kábele rövid, le meg nem fogom cserélni, mert jó.Kedvenc zenémre? Nekem az a kedvenc zeném, ha a csata zaját feltekerhetem!
-
Micsurin
nagyúr
válasz hszilard666 #29746 üzenetére
Nem az a baj , hanem : You were disconnected from ea online.....
-
scope2007
addikt
válasz nanorambo #29747 üzenetére
m16 low a gyerek .. ezen nincs mit szépíteni
most toltam egy jóféle ANTIAIR kört
108-9.. ezt így kell csinálni.. nem hátul kempelni AA-val kezdőn..
míg a saját tankjaink fostak.. én mentem előre... csak jól kell manőverezni.. és nem tudnak kiszedni, mert gyors[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Tessék jelenteni a gyomot! Le sem lehetett éledni úgy ölt. Aztán amikor írtuk neki, hogy hacker, azt mondta, hogy ő pro és mi csírák vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
a kettő zászló a helyén volt.. közben mégis kijelezte egyszer csak, hogy a tankomban ül a zászlós
igaz előtte akkora robbanás volt, azt hittem leég a videókártya is
kettő c4motor jött felém egymáshoz közel és egyszerre robbantak fel, telibe lőttem[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
No mostmár origin a b.logot se tölti be , csak a singlit indítja
-
Nxn908xxx
őstag
2 kör alatt kb. 10-szer jött elő az a bug hogy nincs fegyverem mikor lespawnolok. Eddig soha nem volt ilyen, most meg minden második spawn. wtf?
-
CJ4567
nagyúr
válasz hszilard666 #29735 üzenetére
ConQuest vagy Close Quarters? Én DJ Assas1n-t szoktam hallgatni(Frag Out) meg DMX-et, arra jól megy a hent
Jó az aláírásod[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok. celeron g1610.es procival, mit remélhetek?? a bf4 egész tűrhetően fut mantle alatt!!
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
-
Bjørgersson
félisten
-
wolfman
veterán
válasz westcoastog #29720 üzenetére
De ez a megnyered a dominationt, ezt úgy kell érteni, hogy nem a csapat nyer, hanem neked kell elsőnek legyél? Mert akkor már most le is mondhatok arról a fegyverről. SOha az életemben nem voltam első ebben a játékban még. Első 5-ben voltam, de hogy első legyek, ppffff...
-
Micsurin
nagyúr
Jól van akkor , nem nekem meg havernak van csak akkor ez a baja Mi lehet az oka amúgy ???
szrk.: 3x restartoltuk a gépet , semmi
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Nxn908xxx
őstag
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.
Király.kovy: Nekem most kapcsolódott ahogy újraindítottam a gépet. Viszont a körről amiből kidobott arról battlereportot nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz westcoastog #29723 üzenetére
Épp most nyomtam egy kört. A csigusz admin mindenkit átrakott a vesztes csapatba, kb. 1500/200-nál...
Az ilyeneknek kezét-lábát eltörném, hogy még csak gondolata sem legyen, hogy valaha játszani/kikapcsolódni tud majd...[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz westcoastog #29721 üzenetére
-
westcoastog
veterán
Eh, kisimult az Ekg-m.
-
westcoastog
veterán
Na majd mondom ma megnyerek 2 kör dominationt hogy meglegyen a jng, erre az első mecsnél 65/65 ticketnél elverték a csapatomat, el is ment a kedvem tőle.
Ja és kipróbáltam acw-r után az m16a3-at, tényleg nevetségesen túl jó fegyver...
-
hszilard666
veterán
válasz kriszpontaz #29718 üzenetére
Jaaa... Azt vágom, Én a lövedék sebességére gondoltam
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kriszpontaz
veterán
válasz hszilard666 #29716 üzenetére
Szerintem is elég lassú, erős, de az inkább bokorbankullantós csipa fegyver. Ha agresszíveskedni akar az ember arra nem igazán jó.
-
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #29713 üzenetére
Akkor nekiesem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz wolfman #29712 üzenetére
Igen, bár nemrég még rendesen conquest domination volt a keresőben.
-
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #29711 üzenetére
Premium tag vagyok és nekem nincs ilyen játékmódom. Vagy a sima domination lenne az?
-
Bjørgersson
félisten
válasz wolfman #29710 üzenetére
Az csak a Close Quarters DLC-ben érhető el, TDM és conqest keresztezése lényegében. Kisméretű beltéri pályákon, 3 zászló és dara.
-
wolfman
veterán
válasz Bjørgersson #29707 üzenetére
Eddig ezt tettem, hogy rohantam és foglaltam, de most picit henyélek és messziről operálok.
Azt írja egyik oldal, hogy az JNG-90 megszerzéséhez meg kell nyerjek 3 Conquest Domination-t. Az mi a fene? Ilyen játékmód nincs is.
-
Bjørgersson
félisten
-
wolfman
veterán
válasz hszilard666 #29705 üzenetére
SV98. Ennél lesz szerethetőbb fegyver? Mármint gondolom, csak melyiket érdemes megszerezni?
-
wolfman
veterán
Az mennyire valószínű, hogy egy ember Op. Firestorm pályán a C és RU kezdő között lévő hegyről eltalál többször is (bár nem fejes), amikor én az A pont mögötti építkezés tetején hasalok éppen kilátszódva az oszlop mögül? Fegyverre nem emlékszem.
Én elkezdtem rá lövöldözni bipodos pityuval fekve, de egyszer nem találtam el, pedig nagyon igyekeztem és sokáig nyugton volt ő is.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Micsurin
nagyúr
Holnap baratomnal leszek es bf3 tolnank kb egesz nap, ha ugyan arrol az IP-rol jatszunk akkor kaphatunk erte bannt vagy valami ? Egy csapatba lennenk stb...
Ekezetekert bocsi, telorol irok, elore is koszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest