- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz fletoka #29497 üzenetére
Mi lenne ha hagynátok a debreceni szervert a pics@ba és mennétek máshová? Annyi sok jó szerver van, nem kell azzal a belterjes bagázzsal foglalkozni. Fel kell menni egy angol szerverre, ahonnan még a csalókat se bannolják és ott idegeskedni! Vagy egy Német szerverre, ami tele van Übermensc-ekkel és esélyed sincs, de nem a Debrecen szerverére.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
fletoka
tag
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #29494 üzenetére
Mindegy, már találtam. Köszi azért. Valaki game?
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
Bjørgersson
félisten
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #29492 üzenetére
Ebből alig értek valamit. Elnyomkodni meg nem akarom. Kéne valami jó kis cfg, amit bemásolok, és kész.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Jeollam #29491 üzenetére
Azt hiszem van, de a dokumentumokban megtalálsz szövegesen minden beállítást.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Jeollam
aktív tag
Sziasztok. Van User.cfg battlefield 3-ra? Szépen fut lowon is átlag 90+ de több fps nem árt.
-
STC Speed
őstag
válasz hszilard666 #29489 üzenetére
Pont ezaz régebbid driverek voltak fent,de most újraraktuk a gépet,újd riverekkel és ugyan ez a hiba.
-
STC Speed
őstag
válasz Bjørgersson #29487 üzenetére
Ki aham!
Minden programot bezártunk az sem segitett,semmi sme blokkolja,nem értjük. -
-
STC Speed
őstag
Havernak mindig kifagy a játék,loading közben. bf3 stopped work.
Winfos újrahúzva,ugye a játék is újra rakva,pb frissitve,másik böngésző stb sehogyem indult.
Ez mitől lehet? 2 hónapja még jó volt:S -
erikke17
őstag
válasz KAMELOT #29483 üzenetére
A baserapet kegyetlenül rühellem.. -.- Minap Firestrom orosz bázison vagyunk ellenség felpakolt 3 soflamet olajfinomítónál meg a tartályokra ahogy megjelent heli vagy tank vagy a tunguska abba a momentumba jött 2-3 javelin..
Utána természetesen mikor fordult a kocka drága javelines barátaink egyből rinyáltak, de mondom ha ti is baserape akkor én is||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
KAMELOT
titán
Hiába írom, be hogy wallhack meg aimbot, meg újabban valakik ilyen teleportos csítet is használnak.
Még el sem kezdődött a játék,de ő már repcsivel ott is volt a bázisunk felett.
Aztán le van írva NO BASERAPE, de azért lövik a bázist! Sok taknyos gyerek!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Újabban sok a csíter a szerókon. Adminok nem csinálnak semmit!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
robyg
senior tag
Na csak ránéz még az EA a BF3-ra.
-
Jeollam
aktív tag
válasz Bjørgersson #29476 üzenetére
Vagy még annyit sem!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Jeollam #29475 üzenetére
Pedig elég egyértelműen le van írva Battlelogon. Semmi extrára nem kell számítani, egyszerűen csak többet bír vele a tank, a gyakorlatban ez általában egy lövést jelent.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
r.laci38
tag
Probléma megoldva
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #29472 üzenetére
Utóbbi pár hétben nekem proximity scan van reactive helyett. Mostanában jobban szeretek gyalog lövöldözni, úgyhogy inkább gunnerkedni szoktam, ha kell, hogy gyorsan tudjak javítani.
-
scope2007
addikt
válasz Mr.Csizmás #29470 üzenetére
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Rolando #29467 üzenetére
az extrákat nem resetelte véletlenül? ir smoke, tűzoltó, reactive armor, stb?
-
@rglaaf
veterán
válasz westcoastog #29466 üzenetére
még szerencse hogy nem igy fejlődik mert akkor még több flagrunner huszár lenne
PSN:BiZzare_0 ️
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Rolando #29467 üzenetére
Gondoltam hogy nem vagy amatőr 47 st-al.
-
Mr.Rolando
újonc
válasz westcoastog #29466 üzenetére
Nem vagyok amatőr,csak mintha sokkal rosszabb lenne...na mind1 köszönöm szépen a válaszokat
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Rolando #29465 üzenetére
tankkal nem lehet semmit sem fejlődni.
Kiunlockolod az összes cuccot hozzá aztán csak service star, meg a tank nem fejlődik, te irányítod.Belelősz egyet, elbújsz, megint belelősz megint elbújsz..
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rolando
újonc
Ja a kis csillagokra,azokra hát De 100 hogy lehet tankkal fejlődni,sorba lőttem ki a tankokat,ha kettővel találkoztam mindkettővel elbántam,és most még egyel sem....Nagyon idegesítő...
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Rolando #29462 üzenetére
47-es szint, mesélj még...
-
gali777
őstag
válasz Mr.Rolando #29462 üzenetére
Mi az, hogy 47-es a tankod? A service starokra gondolsz? Mert az semmit nem jelent ilyen szempontból. 100k-nál ki van oldva minden a tankhoz, onnan semmit nem jelent, hogy hanyas service star, max a tapasztalatot, hogy mennyire tudsz vele játszani
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Rolando
újonc
válasz hszilard666 #29461 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.Az a helyzet hogy örök életbe tankoztam,és tankozok.a Tankom jelenleg 47-es szintű. De már egy jó ideje az a helyzet,hogy úgy viselkedik mint egy 1-es szintű.Rengeteget kell belelőnöm az ellenbe,DE én mindig sebesülök a lövéseknél,még ha pajzsom is van.Csak azt használok.Pár hete kezdődött,40 szint alatt nagyon jó volt a tankom,el is várja az ember,de most hogy rádobtam mé 10-et szinte semmit sem ér.Mi a probléma? Már a kicsik is kilőnek.... -.-
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
F_Zolee
veterán
válasz Mr.Csizmás #29455 üzenetére
Már bc2 idején is ezt művelte. Gondolom valaki beolvashatott neki...
-
scope2007
addikt
kicsit sem csal a féreg
pörögve osztja a fejest..
szép a K/D je[GN8_xXTim28609Xx]
40perc alatt 766ot ölt TYPE88-ccccalbf4 premiumja már bannolva van.. kár.. pedig inkább játszana ott
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
ja és nyertünk.. pedig +300 ticketbe volt az enemy a vége felé.. yes
ez volt kemény menet
és nem volt javítom a tankoz.. talán 10 alatt tudtam volna maradni, ami a halált illeti[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
-
F_Zolee
veterán
válasz hszilard666 #29450 üzenetére
Szerintem csak a régi sérelmek miatt szűri az itteni közösséget az admin...
-
wolfman
veterán
válasz almos94 #29442 üzenetére
A 2. és 3. embernél nem is feltétlenül a nagy tudást láthattuk, hanem az ellenfelek lámaságát. Az anyahajón mindenki bebújt a kilövőállás fala mögé (vagy mi annak a neve), aztán akárhová dobta a C4-et mindig ölt, de azért csak folyamatosan oda mentek az ellenek. A harmadiknál meg beállt a terem sarkába majd a másik oldalon kezdődő folyosót folyamatosan lőtte ahol egymás után hullottak el, de ezek után csak próbálkoztak az ottani támadással. Szóval nem ők játszottak jól (bár jól céloznak), hanem az ellenfél béna.
robyg: Done!
Ez a debreceni szerver meg nem erőltetés tárgya. Előfizetett rá egy embör, majd haveri körrel tolják ott zárt körben. Akinek nem szerepel a neve azok között akik bennfentesek, azok alapból repülnek (a szerverről). Nem kell erőltetni, annyi jó szerver van még, ne is idegeskedjetek rajta.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Bjørgersson #29451 üzenetére
Dehogy nem, csak úgy csalok hogy senkinek se tünjön fel, Szilárdan tartom a 1.00s K/D met
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz hszilard666 #29450 üzenetére
Miért, nem vagy az?
-
hszilard666
veterán
Na kipróbálltam a hirhedt debreceni szervert, és ki is raktak 2 kill után, mert csíter vagyok
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
almos94
aktív tag
Végre meglett tankkal a top 10%! B-)
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Mr.Csizmás
titán
napi fun: spawn beacon+tdm+rpg+ejtőernyő = gyalogbékavadászat, meg táborozók költöztetése
-
robyg
senior tag
válasz Bjørgersson #29444 üzenetére
Assault rpkm.
De mikor mutatta a killcsmot ammo box volt irva hogy azzal ölt meg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz almos94 #29442 üzenetére
Fú, de idegesítő az akcentusa. Azt mondjuk leírhattad volna, hol kezdődik a 9. klip, ha mondjuk valaki nem akarja végignézni mind a 18 percet.
-
robyg
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
[link] - 9. klippben egy magyar játékos mutatja meg, hogy mit tud.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #29437 üzenetére
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #29438 üzenetére
nyugi papa, simsezz egy kicsit, az majd megnyugtat.
-
Bjørgersson
félisten
IQ teszthez kellene kötni ezt a szart komolyan mondom.
-
Mr.Csizmás
titán
-
CJ4567
nagyúr
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #29434 üzenetére
Ezen most jót röhögtem, köszi
-
CJ4567
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
gondolkoztam hogy felmegyek a debreceni szeróra
inkább értelmes dologgal töltöm az estémet
-
CJ4567
nagyúr
válasz westcoastog #29422 üzenetére
Ugyan úgy reconnal kaptam a bant, ugyanúgy sniper miatt
No Sana No Life
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #29424 üzenetére
Csak a kör végén ha megjelenik nálad a kör reportja akkor tudsz oda írni. De kérdés nézi-e azt valaki...
-
regener
veterán
válasz westcoastog #29424 üzenetére
Plugin a szerver oldalon, a >1 mp alatt látja hogy te öltél.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #29422 üzenetére
Szerintem lesz még ott pár idióta "szabály". Főleg, hogy én fél percig voltam fent és még lőni se tudtam de már csaló lettem és ban...
-
westcoastog
veterán
Felmentem erre a debreceni szemétre, headshottal leszedtem 1 embert 370 méterről, jött a killed by admin mert m98b-t használtam.
Na lövök vele még párat.Na l96-ért ki is basztak, természetesen szép headshot volt mindkét lövésem.
(#29423) F_Zolee
Nyomorult moslék szerver, nem lehet semmit használni, játszanak rajta knife only és viszlát.direkt erre játszottam, de nem gondoltam volna hogy legit fegyverhasználatért kidobnak, még ha 50-0ás statom lett volna 12/10 helyett mondjuk....
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #29420 üzenetére
Nem szeretek fejre lőni, csak akkor szoktam, ha nincs más, egyébként test, azt tuti eltalálom.
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #29417 üzenetére
Pedig elég pontos fegyver. Csak fejre kell célozni és nem kell több mint másból.
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Nem enged belépni,érvénytelen liszensz kód... Az ő oldalukon vettem még tavaly,tegnap láttam hogy másnak se ment,de ma mi a baja megint és mit tegyek? -
regener
veterán
válasz Bjørgersson #29417 üzenetére
Ne a lábát lődd ha van lábujja is!
-
Bjørgersson
félisten
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #29415 üzenetére
Te vagy gyenge inkább.
-
Bjørgersson
félisten
Nem értem ezt az ACW-R-t miért kellett ilyen mocskosul gyengére csinálniuk.
-
nanorambo
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy nem indul el a játék. A folyamat ott van, de azt írja ki, hogy "game could not start". Nem is tudom kilőni a folyamatot, újra kell indítani a gépet. 5-próbálkozásból egyszer elindul, de akkor annyira akad, hogy még a hang is késik. Eddig semmi probléma nem volt vele. Múlthéten is játszottam még minden fennakadás nélkül. -
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #29407 üzenetére
Az lenne az igazi Jihad munkás.
-
wolfman
veterán
válasz CJ4567 #29410 üzenetére
Próbálkozz a valós, normális, tiszta, fair játékra, már úgy is kihalóban van.
Egyre kevesebb olyan szervert látni, ahol nem vetemednek valami cselhez vagy hibához amit a játék enged használni. Mondom, multkor az egyik szerveren azzal szórakozott egy srác, hogy folyamatosan felszállt a jet-el és elkezdett lőni, majd felém(belém) zuhant.
-
CJ4567
nagyúr
-
-
CJ4567
nagyúr
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #29401 üzenetére
Meg teamkillerek
Más: olyat lehet-e, hogy magamra rakom a C4-et és Suicide módra megyek a tömegbe, vagy ha meglőnek felrobbanok?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest