Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
Wizard of Oz #29516 üzenetére
igen nekünk is
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #21618 üzenetére
Megvan, hosszan kell nyomni az ESC-et, és törli. Miért nem láttam eddig...
-
megint én
őstag
válasz
Wizard of Oz #21614 üzenetére
Felülírja magától... Lenyomod a spacet valami másra, és automat kitörli a tüzelést. (rákérdez előtte)
(#21615) kovsol
Nekem ha haverral csatlakozok akkor is van hogy már betölt a map, és egyszercsak kidob mindkettőnket. Eddig 10 emberből csak 1 van akivel tudtam gamelni. -
Agrox
tag
válasz
Wizard of Oz #18709 üzenetére
nekem tegnap az istenért sem akart működni a defib, bug-os volt, vagy van valami újabb metódusa mint a BC2-ben? odaálltam, guggoltam, nyomkodtam ezerrel, de kb mintha a földet durrogtattam volna
-
Gergosz2
veterán
válasz
Wizard of Oz #16549 üzenetére
már meg van. Rögtön a megrendelés után küldték. Régen úgy szokták , hogy akkor is jön egy mail ha átadták a futárnak
-
Cybertrone
veterán
válasz
Wizard of Oz #11246 üzenetére
Ahol én voltam meg már nem a repcsi volt a nagy sláger... hanem az antennatorony... legalább 6 nyomorult ment fel csipázni
Az már más hogy direkt megálltam és néztem őket... nem tudtak eltanállni
-
Góliát
őstag
válasz
Wizard of Oz #11246 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Wizard of Oz #10237 üzenetére
Nekem volt ilyen, de csak másnap javult meg. Esetleg a gépet indítsd újra, én csak azzal nem próbálkoztam.
-
front3r
őstag
válasz
Wizard of Oz #10237 üzenetére
Ilyet még nem nagyon láttam. Ha narancssárga felette a neve vagy nincs felette semmi, akkor máris tüzet nyitok rá, mert az tuti ellenség. Akkor szoktam szívbajt kapni amikor elém ugrik egy csapattárs, de nem látok a feje fölé, és akkor pánikba esem hogy most mi legyen.
-
Zohan
senior tag
válasz
Wizard of Oz #8504 üzenetére
öcsémnek sem engedi megnézni
viszont én meg azt nemnéztem meg h lehet e modositani
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Wizard of Oz #8504 üzenetére
Meglehet nézni, csak nem lehet megváltoztatni.
Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest