- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
aAron_
őstag
Az hogy lehet, hogy Phenom II x4 955-el, 3,2 GHz-en proci limitem van, low beállításokon kb 40 fps...?
VGA-m GTX 460 1gb OC 715 Mhz. Ultra beállításokkal 30 fps-em van. Monitorom FHD, és natívban játszom mindig. CPU használat felugrik akár 100%-ig is.
-
Malachi
addikt
ja, ha valakit érdekel, GTX560OC, 1440*900-on minden HIGH, hibátlan. fps-t nem mértem, de nincs feltűnő lassulás. 800-850MB vramot eszik így.
az meg döbbenet, hogy már most vannak 30+ szintűek, persze sniper camp, a végére ilyen 16-0, 18-0 statokkal. mindegy, a parkban én is csipázok meg a metróalagút elején is, amíg meg nem unják.
érdemes jobbra a kis lyukon keresztül lemenni, ott nem olyan vészes a helyzet.
nekem még most is tetszik, egyszer süllyedtem el, néha villannak a textúrák, más hibát egyelőre nem találtam.
-
janihunk
senior tag
Felraktam a 11.10 drivert és kékhalállal kidobál a játék. Másnál is van ilyen gond?
-
pohár
félisten
ggrr, 460kb/s a 650 helyett
bő 2 óra még
-
Scholes9
nagyúr
681 új hsz, azt a büdös...amúgy már tegnap megírtam, h ez lesz, én le sem tudom tölteni, na majd pár nap múlva talán...
-
Cybertrone
veterán
válasz
qpwoeiruty #7683 üzenetére
Majd ha lesz neked is 12*-es scopod akkor csak nézel milyen közel is van az oly távoli célpont
-
Föcsök
aktív tag
válasz
SparrowHUN #7686 üzenetére
Ajaj nekem 2GB, és 4850.
Nem túl biztató, de szarni bele, 29%.
-
Bazzzs
senior tag
Egy kis benchmark 512Mb-os HD5770-hez: Mindent mediumra állítottam, az összes szűrést, élsimitást kivettem és így FullHD-ben 40-50 fps között fut.
-
SparrowHUN
tag
Na, csak hogy ne mindig az új, jóféle videókarikról legyen szó.
Nagy nehezen bejutottam egy szeróra. A gépösszeállításom: Intel Core2Duo 2,8 Ghz, Ati HD4830 512 MB, 3 GB memória. Hát lowon is sokszor elakadtam, illetve laggoltam. Sajna FPS-t nem mértem. Még low grafon is szép a környezet, de akadás mellett szinte élvezhetetlen. Így első meglátásra az FPS-em kb. olyan 20-30 körül mozoghatott. Szóval mivel nem tudok, meg nem is szeretnék beruházni egy új konfigra, ezért lemondtam a BF3-ról... Marad a BFBC2... -
Malibutomi
nagyúr
No megy nekem is, tetszik, bár többnyire csak fekszem, nem vagyok nagy fps multi játékos
Sajna elég sűrűn kidobál az asztalra, dehát beta. -
Föcsök
aktív tag
Na ki jött vissza, 18-tól még óra, meg edzés utána, csak mondom ha hamarabb vége lett az órának felnézek gyorsan mi a helyzet, de le sem tudom tölteni. Fantasztikus.
Ez az bakker 3% van Isten még óra előtt kipróbálom.
-
qpwoeiruty
tag
Na kipróbáltam, nem tűnik rossznak. Minden ultrán, a grafika viszonylag szép, amikor közeli textúrákat látok azok mindig baromi jól néznek ki, viszont kicsit jobb grafikát vártam, bár valszeg az is benne van h viszonylag kis felbontáson tudtam csak játszani. Viszont ami vicc, hogy spawn helyről szedtek ki szerencsétlen camperek kb egymás után ötször úgy, hogy azt sem tudtam hol vannak, szóval azért itt is bőven akadnak szerencsétlen barmok akik szét akarják kúrni mások játékát, ez nem a játék hibája...
-
L4D1K
őstag
válasz
Illusion1010 #7681 üzenetére
Köszi azt megtaláltam, de elég macerás, ha percenként lelőnek ^^
-
L4D1K
őstag
Játékon kívül hol találom a beállítási lehetőségeket? Eddig meglepően jól fut az e8200 + 5850 felállással, majdnem minden high + hbao + msaa , ha ezeket kikapcsolnám szerintem stabil 30-40 fps
-
Dantenero72
aktív tag
Metro elejen még nehezebb észrevenni az enemyt mint BC2ben :S Nem látom át egyaltalan a mapot :S Kivan kapcsolva az ilyen elmosodásos biszbasz hogy a tavolban ne legyenek elmosva a dolgok de igyis eléggé mosottas :S (AA-s mosás is offolva van)
-
madgie
titán
Level 30-as srácok ellen menni de nagy móka, ezeknek van életük, vagy még a chipset is a gép előtt tömik magukba?
warcat: elvileg megy, gyakorlatilag most nagy nehezen bejutottam egy caspain-ra (pass nélkül) és feketeség fogadott.
-
warcat
veterán
A fenti kód még él elvileg,még egy ilyen módszert találtam,van aki szerint müködik, más szerint nem,de lehet,hogy csak azért mert az összes border szerver tökig tele van,ki kell fogni amikor van üresedés. ->
A way to get into Caspian Border all the time.
Use Google Chrome as your default browser
Start BF battlelog server browserHit SHIFT+CRTL+J
copy paste
launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }press enter
select server – don’t enter a password – i.e. leave password field blank -
Próbálja ki valaki
-
BandiHUN
veterán
hát sz...janak le,de a kódom még mindig nem jött...még jó,hogy tegnap a torrentes betát azért leszedtem,pár próbálkozásra be is engedett az origin a shopba elindítani,bemásoltam,települt,happy...főleghogy ma vagyok 33 éves
de azért nagyobb ajándék lett volna a pre-béta,ami járt volna...de mostmár olymind1.
Még jó,hogy nem tolták péntekre.. -
Viper26
nagyúr
Konfigommal letesztelve (metro) kint 70fps körüli érték, zárt térben 100 fölött valamivel, ultra beállítások mellett.
-
LordAxwell
senior tag
Nekem innen egyből sikerült elérni az originen a bétát, próbáljátok meg innen, már szedem is!
-
Norb3rto
őstag
Caspian ra hogy lehet bejutni?
srry ha már 1000 en megkérdezték előttem
-
Neró
őstag
156 hsz WTF?
Volt valami érdekfeszítő azon kívül, hogy mindenki leszedte a Bétát?
-
Valek81
csendes tag
Nálam igen, de nem tettem fel a beta drivert.
-
Sonja
nagyúr
Másnál is "villangat" néha a kép/textúra?
Elég zavaró.
-
Valek81
csendes tag
Ez a játék nem fogja leverni az új CoD-ot. Számomra ez a Béta elkeserítő volt. Ugyanúgy jártam vele mint a Medal of Honorral. Többet nem próbálok ki semmilyen bétát az tutibiztos.
-
Illusion1010
senior tag
Origin Setup innen is letölthető, hamarosan lelövöm a másik elérhetőséget.
-
ADAM1337
nagyúr
-
SZKEBE75
senior tag
A battlelog-on,az email címhez a jelszót az melyik pontosan az EA-s?
-
Zolás
addikt
Torrentes mizéria megoldása.
Elinditod az origint.
Megadod hogy hova installálja a játékaidat.
Origin bezár.
Ebbe a mappába beraksz egy Battlefield 3 Beta nevü mappát.
Ide bemásolod a kibontott mappákat.
Origin elindit.
Rögtön azt irja, istallra kész.
Install, örül.Nagyjából ennyi a történet, nem kell 3-4 órát töltögetni.
Ha valaki tudja a caspian kódot, az közzétehetné, metro nem jön be.
Másnál is bugos, hogyha közel megy egy tereptárgyhoz, ugrálni kezd a célkereszt? Felfekszem egy sziklára, és fel-le ugrálok. -
tom_77
tag
GTX570-el hogy hasit? Keves a VRAM?
-
Laraxior
titán
ha lennt indul akkor onnan fel lehet menni valahogy a szabadba? vagy fordítva?
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Nekem nem tölt be az origin!?!?!
Mi a péló van? Le van terhelve?
Már egy hónapja fel kellett volna tenni a gém nagy részét, hogy legalább ne mindenki egyszerre ugorjon neki letölteni. -_-' BasszaEAHa manuálisan nyomom böngészőből:
"Ez a weboldal nem érhető el" -
Laraxior
titán
sajna kidobál, pedig elég jóféle kinnt a szabadban
-
Mappa
addikt
nap mondata
Email is unavailable
-
madgie
titán
No kipróbáltam én is, vagy tíz perc a Metro-n. Ez egy fostalicska CoD-csőpálya, vagy Caspian vagy semmi, asszem.
szerk: 768 megás VGA úgy tűnik kevés, egyszerűen elfogy már a Metro-n is (full HD)
-
Zohan
senior tag
csak ugy gyülnek az emberek nagyon durva
-
VictorHUN
aktív tag
a 64es capsian Border elég optimalizálatlan. Ha ez így marad a véglegesben is akkor elég gáz lesz és nem sokan fogják 64es szerveren nyomni
-
kovsol
titán
valaki írja meg kétmagos procival hogyan megy egy HD4870 vagy ehhez hasonló kártyával
1280x1024 körüli felbontáson
-
cellpeti
nagyúr
Elidnult a jó édes anyját neki!
-
Torry
addikt
El lehet indítani a játékot csak úgy?
Szerver keresés nélkül, üres mapon vagy ilyesmi? -
Laraxior
titán
mi a rossebb a neve a másik mapnak? nem a metros, hanem a másik... valami parkban játszódik
nem találom a listában,de quickbe meg bedobott oda.
metrora nem mennék... -
kexksz
addikt
Na, megy a game, de bedob valahova, játszok kicsit és befagy, aztán kilép. Miért? :/
-
Dani82
senior tag
Hogy játszotok vele? Demo van vagy beta?
-
BeLucZ
addikt
válasz
Cybertrone #7620 üzenetére
te engem ne küldözgessél sehová jó ?
majd én eldöntöm hova írok be, kivárom a véglegest, bízok benne hogy az villantani fog, itt egyelőre csak a bétát értékeltem, a véleményemet azért csak elmondhatom nem? -
Zohan
senior tag
hol vagy hogyan lehet class-t váltani illetve fegyvereket váltani?
-
-
Sonja
nagyúr
Nem véletlenül nem szeretem én az ilyen háborús FPS-t.
Nyomi "sznájperek" messziről lapulva a fűben, mint a szar, leszednek. Metrós részen megyek nagy nyugodtan, erre mmögém lopózik a sniper és kinyír a késsel, majd vissza megy egy eldugott sötét részre, és várja a következőt, akit ugyan így kinyír. Pff... Mit lehet ebben szeretni. Dehát van nekem más, amivel játszak.
Csak kipróbáltam. Szvsz a single érdekel, de szvsz jól fog az futni nálam.
-
cellpeti
nagyúr
-
zack
nagyúr
A játék tök jól fut!
2560x1440 minden maxon, és 65-75 fps-t látok folyamatosan. Néha van lag, de ritkán.
Az első körömben 3. helyen végeztem 10-7 stat-tal. Sajnos kikaptunk, de nálam ez az első pár játék nem a győzelemről fog szólni, hanem az ismerkedésről.
Szép és jó minden. Nincs grafikai anomália, szinte a lagot leszámítva olyan mint egy fullos játék.
Megnyugodtam ami az ultra beállítást illeti 2560-ban...Jah...Egyébként ez a metrós pálya volt.
-
Malachi
addikt
fél óra után azt mondom, hogy ez nekem kell. állati. gyönyörű. a hangok... fura, de nincs lag.
még teljesen béna vagyok (bár egyszer első lettem ilyen 15/9-cel, haha) szóval szokni kell, tanulni a pályákat. caspianra nem jutottam be sehogy, nem fogadta el a videokilledtheradiostar jelszót se.a lényeg, hogy fantasztikus már a beta is. minden simán megy, nagyon tetszik.
DICE, kösz.
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem sajna be sem jön az origin
-
ETOM
addikt
Failed to get Origin Friends. Please try again later.
-
BalaNce87
addikt
Anélkül el se indíthatom a játékot hogy belépnék egy szerverre? csak mert megnézném a beállításokat, játék közbe nehezen lehet állítgatni, mert ha jön killcam akkor bezárja.
Az kicsit zavar hogy a célzáshoz tartani kell a jobb klikket, de megszokható. -
qpwoeiruty
tag
Bent vagyok! Jee
-
cellpeti
nagyúr
-
L4D1K
őstag
6,3MB/s
-
BeLucZ
addikt
ha már lúd legyen kövér, én speciel elvárom hogy kibaszott gyönyörű grafikája legyen ennek, főleg ha menő gameplay videókkal reklámozzák, akkor olyan is legyen, vagy az csak egy kamu videó??? kitünő játékélmény, kitűnő graf, ez lenne ez elvárás egy ilyen AAAAAAAAA címtől....
-
feka007
veterán
Na én is töltöm a cuccot.
Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest