Aktív témák
-
-
eugabesz
őstag
A te eseted teljesen más,ne tessék kérelm ezzel összemosni.Volta az admin programban egy "cheater alert" nevű plugin,amit sok-sok próbálkozásra sem sikerült rendesen be konfigurálni,aztán végül --nem csak én,mások is--kikapcsoltuk.Na téged az bannolt,még most is emlékeszem rá.De a helyett hogy megbeszélted volna valakivel,sokkal könnyebb szidni,hibáztatni egy admint.Ezzel minden le van tudva.Jah és véleményt formálni egy csapatról,teljesen ismeretlenül...de ez megy a magyaroknak,nyugi,nem fogom magam ecetbe ölni miatta.
-
eugabesz
őstag
Baszki,valamit nagyon félre érthettél...
Lefordítom neked hétköznapira.
Pénzért vehetsz barátot---sosem lesz igazi barát.
Pénzért vehetsz szerelmet----soha nem fog igazán szeretni.
Pénzért vehetsz nagy házat---soha nem töltöd meg élettel.akkor most a te nézetedre is....
A battlefield.hu szerkesztői lehet rengeteget változtak és vannak persze kivételek is,de sajnos nagyon sok közöttük a "ki a jani,hanem én"....s ez a játékosok kiszolgálásának a rovására ment,akkoriban,mikor én is ott jártam.Ne említsem meg,csak az ominózus videókártya sorsolást,ami mégsem sorsolás lett...de ez csak egy a sok közül.
Erős tévedésben vagy,ha azt hiszed,attól lesz népszerű egy szerver,hogy helyileg magyarhonban van.
Az a szerver lehet akár Afganisztánban is,ha az adminolás,a pálya elosztás,a szabályok szinte játékos ellenesek,nem beszélve arról,hogy semmi következetesség nincs az adminolásban.Ezzel nem azt akarom állítani,hogy ezek a szerverek,vagy a mostani,battlefield.hu-s szerver ilyen,mert nem tudok véleményt formálni róla,hiszen nem járok oda.
Csak is a megvilágítás miatt hozakodtam vele elő.
A mai napig van olyan battlefield.hu-s szerkesztő,akivel néha elbeszélgetek,vagy ismerősének,jó barátjának tart,de sajnos kevésben található meg az igazi szolgalelkűség,ami a játékosok kiszolgálásához elengedhetetlenül szükséges.
Remélem érted miről akartam röfögni... -
eugabesz
őstag
Voltam egy pár szerkesztőségin,s szerintem pontosan tudom miről szól az egész,az hogy te véded,lelked rajta és továbbra is elbeszélünk egymás mellett,tehát tényleg semmi értelme vitázni róla.Szerintem egy ember véleménye ugyan olyan fontos,mint 5-é,s kérlek ne alacsonyíts le ennyire.Az,hogy hogyan reklámozom a szerverünket,a moderátorok dolga,látszik hozzászoktál,hogy beleszólhatsz dolgokba,de ez nem a te dolgod.
-
eugabesz
őstag
Igen kérlek,kifejteném.
Hogy hagyta el a nyuszika az óráját??"Ment,mendegélt a nyuszika az erdőben,az óra pedig meállt,de a nyuszika csak ment mendegélt..."Na így járt a Battlefield.hu szerkesztősége is.Hiába mozognak a bf közösségében,lennének pl. a kisebb emberkéknek is ötleteik,majd a "nagyok" eldöntik,hogy mi legyen.A kör bezárult.
Ha az OGC azt akarja,hogy tele legyen a szerver,akkor bízza arra érdemes emberkékre,akik fel tudják futtatni,ne pedig a legegyszerűbb irányba mozduljanak el,mert ezzel már is szembemennek a battlefiel.hu szerkesztőség alapelvével,hogy a játékosokat és a közösséget képviseljük.
Az IRAM szervert pedig csak hagyd szépen békében,az egy klán-szerver,s mint olyan,elsősorban a klán érdekeit kell hogy képviselje,s csak utána jönnek az ott játszó emberkék,mint vendégek.Ha nem megy a szerver,majd leállítjuk,de nem verjük a mellünket,hogy közösséget építünk.Ifgenis,meg kell nézni,mit szeretnének az ott lévő játékosok,megpróbálni nekik IS kedvezni,ha mással nem egy normális pályalistával,ha többen kérik,a normális határokon belül némi beállítás változtatással,stb.
Mi hoztunk szabályokat,ami szerintünk ésszerű,s szeretnénk,ha aki ott játszik,számíthatna rá,hogy azt a többi játékos IS betartja.Azért van szinte mindig admin,azért dobja ki pl. figyelmeztetés után a káromkodókat,hogy normális játékmenet alakuljon ki,mindenki megelégedésére.
Ha nem ez kell az oda járó játékosoknak,akkor lelép,s mondom,ha nem jól megy a szerver,nem erőltetjük,leállítjuk,elmegyünk mi is máshová játszani.
Remélem elégedett vagy a válaszommal. -
Laraxior
titán
Bár az adatlapod alapján nem vagy idegen a Métro mapon, mégis a hsz-eidből ítélve fogalmad sincsen mi és hogyan történik ott, csak a prédikáció megy persze mindezt enyhén lenézően.
Főleg egy olyan Métron, ahol nincs semmi tiltva. Próbálj már gránátot dobálni M320 és RPG esőben... milyen fasza odamenni a lépcsőaljához és feldobni azt a szart úgy hogy vissza is tudj jutni.Tessék egy két napos Battlelog.. 3an voltunk, No explosive szerver. Mellette vannak gyengébb eredmények is, azt is meg lehet nézni, hiszen a Battlelog nyilvános.
-
Laraxior
titán
Nem nagyon értem mi a gond ezzel a betűtípussal, olvasható, ugyanolyan mint a sima, csak nem olyan szögletes, kicsit le van kerekítve.
Az a gond az M320al, hogy lenntről felfelé közel sem olyan hatékony mint fordított esetben. Gránátot hajigálni viszont veszélyesebb, mert közelebb kell menni, de ezt neked elvileg nem kellene mondani hiszen tudod... bár akkor nem értem a kritikát. Valószínűnek tartom, hogy akkor is kifogásolnál valamit, ha éppen M240B-vel csinálok ilyen statot...
-
X Factor
addikt
A legtöbb játékosnak, elsőre azért fura, mert ekkora különbség war-on és publicon más játékokban nem szokott lenni. Van rengeteg, csak ugye míg publicon a baserape az egyik leggusztustalanbb dolog ami történhet, addig waron úgymond alap.
én anno cs source-ztem és persze tök más egy war, de a játémenet kb azonos volt csak ugye 5 emberrel, egyik csapat véd másik támad.
-
bul07
nagyúr
Akkor az szerinted simán jó hogy helivel be szál a bázisra és aki éled a egyből leszedi , mert ugye még a fix légvédelmi ütegig se jut el mert beleszületni nem lehet de oda futni se tud mert megölik
Akkor ennek mi értelme van, ez az igazi "PRO" játékosok mérvadója ki tudja jobban aprítani a bázison éledőket
Oké hogy a bázist határait elhagyó járműveket lehet aprítani vagy a felszálló repkedő dolgokat de addig míg nincs senki a járműbe kiiktatni vagy bázison éledő játékosokat lekaszálni, szerintem gusztustalan, főleg úgy hogy még nem is minden pont az övék -
Dantenero72
aktív tag
Lassan elég lesz csak a nemzetiséget megnézni és már mehet is rájuk bann : a srác is Russian Federation -.-" Vagy orosz vagy germán az esetek 80%ban a büdös csaló. Nem azt mondom hogy más nemzetiségűek nem csalnának ,csak érdekes hogy ebből a 2országból 10x annyi cheatert szűrnek ki naponta....
-
-
Xaels
félisten
És olyan nagy gond lenne, ha már beleszülettem gunnerként a helibe (mert utánad kb. fél tized mp-el kattintottam rá menüben) a parttól 2 km-re levő hajón, ahonnan sokszor már esélyed sincs átszállni másik járműbe és az úszás eltart 5-10percig mire kijutsz,. hogy gyors eszmecsere után elvinnél a legközelebbi ponthoz, kiraksz/kiugrom és a helyemre éled a haverod?
Amúgy Boldog Karácsonyt mindenkinek. 50%-os leárazás van Origin-en BF3-ra
-
csibe1
addikt
"A ping az a válaszidő az adott szerverrel való kapcsolatnál,szóval a ping mindig attól függ melyik szervert nézed éppen."
Tudom mit jelent. Válaszoltam is neked.A ping érdekes,mert hiába jó pl 30-35 attól még laggolhatsz rendesen,egy 65-ös pingű szerveren meg játszhatsz 3 órát minden gond nélkül.Érdemes betültéskor a hangot figyelni,ha ott akad akkor lehet,hogy egy laggos szerót fogtál ki.
-
Xaels
félisten
Hát azért BC2 BETA sem volt fenékig tejfel. Az első napokban 10-9szer legalább "Connection..." -al levágott mielőtt betöltött volna a térkép és csodaszámban ment ha 1 kört be tudtál fejezni. A bugok tekintetében(csak az alap 2 térképet összehasonlítva) nem sok különbség van ahhoz képest.
Lehet első 1-2 napban itt is rendesen túlterheltek lesznek a szerverek, meg lehet kell majd 1-2 patch(meg az, hogy kialakuljon a szervertulajokban egy kis rutin), de nem hiszem, hogy a jelenlegi BC2-nél sokkal rosszabb anyagot adnának ki a kezük közül. Meg ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy BC2 esetében azért a motorra már volt egy első rész amin nem kellett olyan sokat finomítani, de itt elég sok mindenben belepiszkáltak és hozzáadtak.
-
Def26
félisten
Qrvára meg tudlak érteni. De azért a cq még megér egy misét. Szar egy pályát adtak bétára, ennyi. Egyébként első hónapot én is kihagyom, mert szvsz eszméletlen anyázás lesz itt a hibák miatt. Nagyobbak mint anno a bc2 indulása idején... még egyszer nem fogom én sem végigszenvedni a tanuló időt és a "lemaradást2 is be lehet majd egy játszható gammel hozni elég rövid idő alatt.
Szóval nyugi neked is, lesz ez pár hónap múlva legalább bc2 szinten.
-
medvezsolt
senior tag
nagyrészt egyet értek veled. Akár béta akár nem. Akár 1-2 hónappal ezelőtti kód akár régebbi. Ez kicsit sántít. A bizalmam még nem szállt el, így megrendeltem, ugyanis nagyon vonz a többi map és a coop és azért még bízok a DICE-ban, hogy nagyot fog alkotni az utcsó 2 hónapos hajrában. Bár aztán majd utána jön 3-4-5 pecs, bár nem értem miért nem lehet eleve tökéletes gémet össze hegeszteni..
-
Cybertrone
veterán
Ez de mocskos volt...
Am itt az enyém ugyan csak 1 monitoron...:[link]
Arra a következtetsére jutottam hogy senki se fog jobban lőni 3 monitortól...gabipaci:
Ültem 3 monitor előtt... nem véletlen maradtam egy nagynál... megmagyarázhatod itt hogy milyen fasza a 3 monitor... Viszont ha egyszer engem zavara a káva akkor felőlem ez lehet a világ legjobb dolga akkor sem fogok beruházni rá mert zavar... -
whiteman0524
aktív tag
Jó és akkor most ki kéne venni a járműveket a játékból mert bénák az emberek?
Szvsz nem a játékokkal van an agy baj hanem azzal hogy nem egyformák az emberek, és nem lehet elég jó szűrőket beállítani.
Én részletes szűréseket vezetnék be a játékos teljesítményére vonatkozóan a különböző játékmódokban. Például TDM alatt lehetne követelni egy bizonyos játékidőt, vagy egy bizonyos szintet ahhoz hogy beléphess bizonyos szerókra, mert feltehetőleg aki már 200 órát nyomta az már csak megtanult célozni. Mert TDM-ben az a lényeg.
De Rush meg Conquest alatt megint más skillek alapján lehetne követelményeket felállítani. Például bizonyos assist pont határ alatt be se léphet valaki. Vagy mittudomén adott Conquest szerverre nem léphetsz be amíg 250 zászlót be nem foglaltál, stb.. És akkor ezzel máris ki lehetne szűrni az olyan 50-es szintű pistikéket, akiknek egyébként már 1000 óra játékidejük van de még egy darab MCOM station-t nem robbantottak fel érted...
-
whiteman0524
aktív tag
Hát ez ez nagyon pesszimista hozzáállás és szigorúan a legrosszabb esetet vettük
Továbbá feltettük hogy az ellenséges csapatból senki se halott éppen (miközben a sajátodban rajtad kívül ugye mindenki), Mindegyik lőtávolságon belül van (lát téged) és pont téged tart tűz alattt
Ezt nevezem szerencsétlenségnek
-
whiteman0524
aktív tag
Hát igen. Fontos a csapat is. De egy 32 fős szerón nem valószínű hogy az a 16 ember mind pont téged fog sorozni a rossz csapatod miatt. Szóval csak keresni kell egy fedezéket és vadászhatod szépen csöndben a heliket meg minden mást is. Igazából ha fedezékben vagy akkor úgyse fog észrevenni senki sem, amíg nem nyitsz tüzet valamire.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest