- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsámoly
tag
DeadFriends-en nagyon jó csaták szoktak lenni mostanában.Nagyon úgy tűnik hogy a Monkey Gamers méltó utódja lesz.Jelen vannak a legjobb külföldi klánok(BGW,MG,VS),na meg a régi idős buddyk is
Ha gondoljátok felnézhetnétek valamelyik este.Van vagy 30 admin,szóval cheater,lonewolf ilyesmi ismeretlen fogalmak.Vannak fent magyarok is(Az a durva amikor angolul kezdünk el valamin vitatkozni.
Fura hogy manapság egyre nagyobb számban térnek vissza a járművek a pályákra.Ugyan izgalmasabbá teszi a játékot,de nem mindig tudom lereagálni a dolgokat )Coolman téged szoktalak is látni,csak hamar elmész.
Becsatlakoztam ma hozzátok Prison,bár Verdun Titan-on alaposan eltévedtem a tankkal.Nem tudom milyen szervereken nyomjátok,de ahogy láttam oriási a fejetlenség.Commander is az első vonalban van(tudnám minek),meg mindenki megy a feje után.Ezeknek igy nem sok értelme van sztem.
A teamspeak ugyan el-elkezdődött de lesz ez még jobb is
-
Prison85
senior tag
válasz
Anonymusz #5995 üzenetére
Én sem fejre célzok, hanem mellre. A fegyvernek úgyis van annyi húzása, hogy elmegy fejre
Majd próbáld ki... Mostanában térdelve lövök és úgy veszem észre hatásosabb is. Bár a korábbiakban megígértem, hogy nem fogok képeket betenni a végeredményről, de ez amolyan "nemzeti" kérdés volt, amit magasan mi nyertünk, hisz utána a legtöbb CSFT-s ki is lépett. Ami pedig a játékodat illeti: nagy segítség volt a zászlóhúzásod, hisz pár másodpercen el lehet dönteni akár egy 1 órás meccset is. Jól láttad át a helyzetet (még ha nem is követted az utasítást, hogy védekezz EU-n, de mentségedre szóljon, hogy nem hallottad TS-en a beszélgetésünket). Van mikid?
Egyébként pedig ne hozz minket zavarba
Titan-on én még csak tanulgatok, ott simán lealázol
-
Anonymusz
tag
válasz
Prison85 #5994 üzenetére
Én is élveztem.. de ma nem annyira. Ez a No v. még mindig nem nekem való. Nem tudtad volna kivágni az eredményemet?
Nem vok túl büszke erre a 4/10-es statra
Meglátok valakit, beleresztek két-három golyót(sose fejre megyek mert az túl nehéz
), erre elbújik, előjön és leszed két fémdarabbal. Nektek viszont elismerésem, nagyon jól nyomjátok
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44 #5993 üzenetére
Meg is érdemelték. Nem (pont) azért, mert ellenszenvesek a magyarokkal szemben, csupán egy cseppet felháborít, hogy ha valakinek saját szervere van akkor az előnyszabályt élvez. A belépésnél kiírt dolgok rájuk nem vonatkoznak, csak a többi játékosra? Vagy ha már nem bírnak az ellenféllel, akkor fel lehet rúgni bármit a győzelem érdekében? Bizonyára a ma este nagy csorbát ejtett a büszkeségükön, de én jól szórakozom - utólag
Nem lennék meglepve, ha a közeljövőben megkeresnének minket egy WAR erejéig, hogy elégtételt vegyenek a ma esti kudarcért...
Gyertek csak!
Gyuri: minek nevezed a Szlovákiában élő embereket? Én szlováknak és közel laknak hozzám így nap, mint nap találkozom eggyel-eggyel
-
Prison85
senior tag
Ma megadtuk a választ a szlovák nyelvtörvényre. Olyannyira, hogy Gyuri-t kickelték is a CSFT szerverről (miután látták, hogy első helyen végez
), továbbá amikor észlelték, hogy "sz@rban a haza" akkor jött a "flag by flag" üzenet. Utólag is köszönet a résztvevőknek - főleg az utolsó körért. Úgy nézett ki, hogy veszítünk Gibraltaron, de szerencsére sikerült bevédenetek EU Base-t. Közben két bajtársammal (Anonim és egy nem túl magyar srác
) behúztuk az első zászlókat, amire a kutyák nem figyeltek eléggé. Flag by flag üzenethez még annyit, hogy előtte épp azzal tudtak minket megosztani, hogy valakinek sikerült túljutni a vonalainkon és veszítettünk is, ráadásul kaptunk egy looser team üzenetet is a karika végén. Nem volt túl szép dolog, de az utolsó katonát (próbálta menteni ami menthető, mentségére szóljon) aki próbálta behúzni Harbort halála után még körülmetéltem és kakkantottam egyet-kettőt a fejére. Nálam a játék pihenést jelent, de most nagyon felhúztak.
Mindezek ellenére eddigi pályafutásom egyik legjobb csatái voltak, főleg azért, mert sikerült őket lemosni a pályáról a jó csapatjátéknak és az egyre gyakorlottab magyar játékosoknak köszönhetően.
Így kell nyomni war-on is...
A kép magáért beszél... Gyurit kickelték, amikor meghalt az utolsó játékos, pedig az arany őt illeti... (utólag látom, hogy voltak a csapatunkban cseh dezertőrök is, akik előtte még ellenünk küzdöttek)
-
Huma
addikt
Hmmm. Lehet mostanában elszaladt velem a ló. Néha olyan érzésem van mintha icipicit nagyképű, öntömjénező dolgokat írogatnék.
Pl tegnapi skype beszélgetésem:
Én:
"A testem acél. Az elmémet pedig a legkeményebb ércből kovácsolták pengeélesre. Ha megcsillan rajta a napfény, elvakítja a tudatlanokat."Persze le lettem oltva, hogy ez a kijelentés könnyedén és többszörösen cáfolható, de engem nem olyan könnyű ám meggyőzni.
Ááh! Biztos csak képzelődöm. Semmi baj az egómmal.
Nekem asszem csak két pin hiányzik a többi megvan. Medálból és szalagból jóval több hiányzik. Mondjuk azokat nehezebb is megszerezni.
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #5987 üzenetére
Gyere játszani Yoda!
Készen állok!!! -
Prison85
senior tag
-
Prison85
senior tag
Nem csúnya és valóban gyorsabban tudok fordulni. kipróbáltam 1280x1024-ben, de nem jött be. Így játszok már nagyon rég óta - előző gépemen 800x600, teljesen alap grafikán nyomtam. Miután egy kicsit beújítottam a masinát le voltam döbbentve: mintha egy teljesen más játékba csöppentem volna, részletesebb minden és messzebbre látni. Egyszer próbáljátok ki alap felbontáson alap beállításokkal, érdemes
Elkeverték a játékot? CDGalaxistól futár hozza ki így nincs ilyen kockázat.
Bivaly: engem is attól féltenek, hogy valahol megtekeredek vele. Imádom a hangjukat, de ahhoz, hogy előjöjjön húzni kell neki. Ezek a motorok meg nem arra vannak, hogy az ember kirándulgasson 90-nel és gyönyörködjön a tájban, de épp ezért imádom őket. 20-as Pannóniát én is nézegettem, de arra még nem vagyok felkészülve
Valaki Gamézik? Mi ez a passzivitás?
Szerk: NS-em van, de valamiért megállt az unlock. Hol tudom megnézni, hogy mi kell a további cuccokhoz? A pontjaim csak gyűlnek, de nem kapok érte semmit
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Bivaly Laci #5974 üzenetére
Én egy pannónia motort akarok majd venni. Szerintem P20-as lesz de még majd meglátom
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance #5978 üzenetére
Jó kis video, néztem volna még egy darabig. Piszkosul nyomja és meg is jött a kedvem a shotgun-hoz. Vagyis megjönne, csak én nem tudok vele pontosan lőni, továbbá a killjeim legalább felét nem közelharcból szerzem, arra pedig a Voss kiválóan alkalmas). Viszont ez a srác nagyon jól megy vele és amit művel késsel+gránáttal... ...van még mit tanulnom...
Ezek után kevesebb képet rakok be a meccs végi összesítésről. Kicsit most összementem a saját szememben
Gunship is jó, de engem kevésbé érint. Csak próbálkozom Titan-on, ott nem tudok és nem fogok tudni kirívó teljesítményt mutatni.
Bivaly: más stílusú motorokkal szemezgettem. Szeretem a sebességet és a "visító" hangot. Ha egy elmegy mellettem mindig elönt a sárga irigység
R6 tetszik igazán és pár évesen már elég barátságos áron kapható, de ezzel bizonyára háttérbe szorulna a Battlefield, amiről nem szívesen mondanék le. Ám ez a hobbi sem biztonságos és komoly maradandó sérülésekkel járhat (ínhüvely-gyulladás, tartós látáskárosodás, aranyér
). BC2 könyvében már írják, hogy epilepsziás rohamokat is kiválthat. Kellene továbbá tartani óránként 10 perc pihenőt... Na persze! Nálam egy óra az egy óra, nem pedig 50 perc
Pár Kép:
Beállítások (Video) -
chickendance
aktív tag
na csak+még valami a gyorsab futás miatt: pl a gunseepel amit sokan begyaktak
szerintem csak nagyon jól futó bálításal lehet csinálni.
kiváncsi lennék "slowi"
graff beálításaira. (a vidi-ben látható alacsony fps nem ua mint amit ő láthatott játék közben)
http://www.youtube.com/watch?v=Oka1hktPeow
-
chickendance
aktív tag
válasz
Bivaly Laci #5974 üzenetére
hell
na kolega
nekemis van nagy tőtő. csak kb 1 éve "letettem a szarvát". csoda ,hogy itt vagyok.(40 min eszméletlenül
,lábtörés,stb..)
prison: fentebb írtam,hogy: mindig addig b..zizom. amíg ezt a látótávolságot elérem,mert akkor mindenhol jó . (aki szeret sniperkedni annak alap a távollátás. nem?)
a magas ping-miatt írtok néha,hogy :rálőtem ő nem halt,ő rám lőt én haltam...(sokszor sztem)
vizion: régóta úgy gondolom,hogy észrese veszem a nyamvadtabb graffon futó játék + a fullosabra álított közötti különbséget,mert jobban koncentrálok a kis képre jobbra fent.
+nagyot dob az élvezeti értékén a gaménak ha nagyon jól fut(efektekstb..kárára)jah: 16:9-ben valahogy faxább a játék. sokáig 4:3-ban nyomultam.
-
Prison85
senior tag
Valakinek van kedve és ideje egy kicsit játszani?
Bivaly: szép moci
Én is szeretnék egyet beszerezni, de Giina letiltott. Azt mondja jobban szeret egészben látni, mintsem darabokból beazonosítani
-
-
Prison85
senior tag
Ezt a ping témát már egyszer vitattuk. Szerencsére nincs jó neted, különben még a kedvem is elvennéd a játéktól
Kicsit komolyabban: teljesen más alacsony (azaz 50) alatti pinggel játszani, mint magassal. Lényegesen pontosabban lősz, ráadásul beadja a találatokat. 120-160-nál ez már nem olyan stabil és néha darabosnak tűnik a játék (én ezt vettem észre)
Chicken: netről szedted ezeket a hack beállításokat vagy saját magad silabizáltad ki?
Egyébként én egyáltalán nem látok ilyen távora. Majd csinálok képet silótól silóig, de kb a látótávolság a tiéd/tiétek 3/4-e. Majd egy kicsit farigcsálom én is a beállításokat
-
ViZion
félisten
válasz
chickendance #5969 üzenetére
Nálam minden fullon van, 1680×1050, és valóban nem látok el addig. Állítólag effektek, stb. minimumra véve nem rajzolja a füstöt meg a villámokat sem átláthatatlanra.
Akkor sem veszem lejjebb a minőséget, ha bónusznak egy Westinghouse-t adnának...Prison:
nálam a 120-as ping már jó. Utána Berlinbe' toltam, nagyon jó volt. Sokak segítettek, voltak trükkös mászások, átsurrantak a PAC sniperek, de senki nem campelt, hanem tolta a játékot. Mindig szoros volt, nem tudom mennyi lett a vége, de jó volt. Ja, nem voltak csalók. -
Prison85
senior tag
Pályát szerintem minden klán válasszon maga (pl 2-t, ahogy játékmódot is)
Ma játszottunk egy jót PTD Tigerrel. Benézett közben Vizion és Anonim is - kár, hogy nem maradtatok. 3 vs 3 felállás volt a végére, egész jól összedolgoztunk. Hogy mit ér egy Support, egy Assault és a TeamSpeak együtt? Íme:
Még egy érdekes dolog. Szétlőhetetlen béka
-
Huma
addikt
válasz
Anonymusz #5964 üzenetére
Warban én is benne lennék.
Én is Titán pályát szeretem. Vagy azt ahol vannak gépek is, de nem titán.GS figth-ban benne lennék. Rám férne egy kis gyakorlás.
Viszont hétköznap csak olyan 18:00-22:00-ig érek rá. Kivéve péntek. Akkor tovább is fennmaradok.A warral kapcsolatban:
Szerintem szavazni kéne majd ki mit szeret jobban és annak arányában összeállítani a pályákat.
Az szerintem alap, hogy mindenféle típusnak lennie kéne mivel mindegyik más-más taktikát és skillt követel. Sokkal színesebb így a játék. -
Anonymusz
tag
Na gyerekek visszatértem. Ez két nap bf nélkül nyomorúságos volt
(Nem vok függő
) Én szíves örömest benne lennék egy warban. Sajnos én is csak assulttal tudok menni, de mostanság Voss helyett Scarral nyomulok. Én természetesen a titánt preferálnám, de ahogy elnéztem, le leszek szavazva
Csapatjátékos vagyok, ha látok egy holtat meg egy ellent, akkor inkább 5-ös v 6-os gomb (most nem ugrik be melyik a defibrillátor) mint jobb és bal egérgomb.
(Nem mindig jó döntésNekem is az esti órák felelnének meg, gondolok itt 7-től 12-ig.)
Igen nekem ez az este nem pedig 11-től 5-igArra gondoltam, hogy valakivel nyomnék egy GS fightot. Egy üre szeróra felmennénk és 1v1-ben esetleg 2v2-ben nyomulnánk. Ha valakinek tetszik az szóljon akár itt, akár buggyban.Chicken: Várom a képet a beállításaidról
-
biggamer
veterán
-
Prison85
senior tag
Én szinte mindig assault vagyok. A voss nálam jól bevált fegyver és igyekszem folyamatosan támogatni, felhúzni a körülöttem lévőket. Titan-on szoktam sniperrel lenni: láthatatlanság + RDX, már csak egy support kellene mellém, mert hamar elpuffogatok néhány kupac petárdát
Én a 10vs10-től 16vs16-ig felállást szeretem. A 64 fős szerverektől távol tartom magam. Azokon csak néhányszor sikerült jó eredményt elérnem (bizonyára figyelmezavarom van
)
Gyuri: írtam én is a fórumon. Remélem lesznek jelentkezők, mert elég kurtán vagyunk így ketten
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #5952 üzenetére
Én benne lennék. Infantry-n support, Assault, gépesen tech és assault szoktam lenni. Sniperkedni csak akkor szoktam, ha jó a csapat, és lazítani akarok...
Este 8 után jó. A 4 vs 10 már megszoktam, vmeik nap is PAC-ként fél gibraltar miénk volt, majd percek alatt vesztettünk. Az arány kb. 8 vs 12-16 volt, nem győztem balance please-t irogatni... 16 vs. 16 vagy több az ideális, nem kell feltétlenül Clan warhoz ragaszkodni, csak 1 jót játszunk
-
Prison85
senior tag
válasz
biggamer #5951 üzenetére
Igen, tegnap viszonylag sokan voltunk. Jó volt, hogy mindenki fenn volt TeamSpeak-en a 818-as szobában így sok olyan embert "megismertem" akikkel már játszottam korábban, ismerős volt a nevük, de nem tudtam, hogy kik is lehetnek. Teljesen normális mindenki és nem anyáznak, szitkozódnak.
Felmérés gyanánt: PH-ról kik lennének azok, akik részt vennének a Friendly 2142 War-ban. A csapat max létszámát a minimum fő határozza meg (4vs10 nem túl "poén")
-
biggamer
veterán
válasz
zsámoly #5947 üzenetére
A Timeless Tampán gunshipezni szoktam, ha lehet inkább valaki mellé beülök másodhegedűsként.
Ha megy a gyilok a repcsiért akkor tankkal megyek, mindkét esetben AntiAir van nálam.
A Tampat szeretem, van 1-2 cimbi akivel fergetegesek vagyunk azért vagyok sokat ott.
Tegnap is volt 1 emlékezetes eset, egy kis területen vagy 15 mp alatt 3 tankot szedtem le.
A sofőr pörgött, én meg a három töltési idő alatt 3 páncélost végeztem ki.Nagyon tetszett.
Utálom, ha indok nélkül betámadják a fő bázist, meg ha ott sniperek vadásznak ránk, na meg ha lebombázza az ellen commander azt is rühelem.
Tegnap hajnalban olyan lúzer commandereket fogtam ki, h 1folytában fröcsögtem rájuk, csoda h nem bannoltak ki 1ik szeróról sem.
Tegnap volt ott több 818-as és PTD kölök is, jó volt velük hentelni.
-
Prison85
senior tag
Barátságos mérkőzésekről lenne szó és nem vérre megy. Nem fikázzuk és mocskoljuk a másikat. Csupán a jó kedvről és a játékról szól. Egyre többen pártolnak vissza a BugCompany-ről így résztvevők akadnának. Létszám még nem tisztázott, harcmódokat minden klán választhatna (pl 2-t ami fexik neki, én infantry-ra szavazok
). Időpontokat persze egyeztetni kell, ami minden aktív résztvevőnek megfelel. Én az esti órákra szavazok. Hétvége vagy hétköznap már annyira nem befolyásoló tényező, de inkább a hétköz lenne ok.
Azt pedig kikérem magamnak, hogy hátba hegesztek mindenkit
Néha jól arcon lövök pár fickót
Gyuri: csapatjátékot gyakoroljuk, de kellenének hozzá a többiek is (főként egy jó supportos és sniper, assault részben sztem mi megálljuk a helyünket
). Majd egyeztetni kell velük is, hogy kik vennék ki belőle a szerepüket aktívan. Esetleg a régi tagokat is érdekelheti.
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #5945 üzenetére
"A walker-rel jót arattál, nem bírtunk veled"
Bocs, de fáradt voltam, és elaludtamjáték közben, beestem az asztal álá, a fejem bevertem
és ájultan elterülve voltam az asztal alatt.
Ettől voltam olyan béna, ha nem ájulok el, csak leesek és alszok akkor jobban ment volna...
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #5947 üzenetére
Sajnos én sem tudtam a közeletekbe menni, elgangoltam az 5-ös zászlóhoz, és beszorítottak védekezni. Utána láttam, h Big a mi bázisunkon a szabálytalankodó sniperekkel küzd. Gunshipeseken mindig röhögök, az ellenfél snipere persze, h arat, mellé sem tud lőni. War OK, de csak ha nem veszik véresen komolyan. Korábbi tapasztalat, h a jófejség pillanatok alatt fikázás lesz, Halo Warokat utána ki is hagytam. Szabályok egyedül nálam a uncap base támadás tilos, és a szándékos kamikaze. Néha röhögök, mert csak így tudnak kiszedni a mechből. Ja, és a glitch meg a hack is tilos ugye.
Taktika: igen van... francia vagy német szerókon ahol már ismernek jól szoktuk tolni. Német srác hol németül, hol angolul osztja a merre-továbbot. 4-5 fő, 1 sniper (RDX miatt), 1 support és assaultok nagyon tudnak aratni, és legyakják a fél bázist conquesten. Sniper előrelopakodik (ha segíti a commander, akkor nem ügy a dolog), majd a csapat ráspawnol, amikor beért... kész
Szoktam helivel körözni ellenfél zászlója felett, aki okos, onnan támad, de egy jó lövésszel is lehet sok pontot beszedni...
Kinek mi a nyerő?
Prison Te ne mondjad, Te hátba hegesztesz mindenkit, többször... -
zsámoly
tag
Srácok kora este voltam Tampán(Vizion,és biggamerel ha jól emlékszem)és nem volt semmi de semmi csapatjáték.Vártam hogy esetleg buggyval,apcvel,légi szállítóval menjünk,de inkább a gunship ment.Oda se tudok spawnolni,mer mindig ketten mentek benne.Néha komolyan röhögök már mikor látok 5-6 embert aki csak a repülőre vár.Remélem legközelebb már lesz valami.
-
Prison85
senior tag
Giina ma Prison volt
A walker-rel jót arattál, nem bírtunk veled
Jókat játszottunk ma este a PTD és HUN4CE tagokkal. Felvetették a magyar barátságos war lehetőségét. Ti benne lennétek? Lenne néhány magyar klán és minél többen vagyunk, annál jobb. Server állítólag nem probléma, szabályokat tisztázzuk
Egyébként egy moddingolt Tamagotchi-n játszok úgy, hogy ki sem veszem a farzsebemből
-
ViZion
félisten
A fentebbi kommentekre:
Isteneeeeeem...
NEM vertek át! Tutira mind 6-8 éves kölkök vagytok!
Ennyire ehhh, uhhh... ahhh... SZERÉNYSÉG elvtársak!
normálatlanok vagytok, de én neeeem bi-bi-bííí
nem mondok semmit, azt is csak halkanJó játék volt ma. a gépeset meguntam, a rohangálóson Gina ellenem volt, de jókat lő'döztünk.
-
Huma
addikt
Én akkora pro vagyok (nem prosztó), hogy még netre sincs szükségem. Az akaratommal továbbítom a jeleket.
Néha gépet sem használok, ilyenkor az egyik kezemmel pörgetem a lemezt a másikkal pedig végig egykezes fekvőtámaszt nyomok a játék alatt.ui: Ma voltam egy olyan pályán ahol nem sebződött a titán pajzsa. Egyiké sem. Már alapból sebzett volt mindkettő, de játszottam vagy egy órát és egyik sem sebződött ahhoz az állapothoz képest mint amikor beléptem.
-
Huma
addikt
Ez csalás. Aki ilyennel nyomul az előnyben van a többivel szemben.
Én is akarok ilyet!
-
ViZion
félisten
akik előrendelték, azoknak volt bonus stuki... Ilyen eksön volt a BC2-nél is.
Mellesleg én is álva, csukott szemmel, DE hátrakötött kézzel lövök. Nem akarom elvenni mások kedvét a játéktól.
Szerencse, h Nekünk a szerénység az egyik legjobb tulajdonságunk. -
Huma
addikt
Én sosem lövök térdelve.
Általában csukott szemmel, csípőből szórom a golyókat.
Asszem ma nyomok pár kört.
Emmeg mi a franc???: [link]
-
Prison85
senior tag
No ma kickeltek még egy serverről
Tilos folt az RDX a zászlóknál és az akna, a PK-Rocket és a spawnkill. Ám sokan csesztek a szabályokra és lőtték a rakétákat ezerrel én meg csak írogattam, hogy NO PK 'FUCKIN ASSHOLES!!! Na jó, az uccsó két szó azért lemaradt, de ettől függetlenül még nyomatták. Amikor beléptem a játékba 4 vs 4 felállás volt, ami folyamatosan bővült mígnem tele is lett a server (szó mi szó színvonalas játék volt, az első kört majdnem meg is nyertük, pedig amikor bejöttünk a képen látható csapaton belüli második helyezett sráccal, akkor 180/70 körül lehetett az állás). Lényeg a lényeg: második kör, csúnyán megnyertük és volt egy eset, amikor mentem zászlót behúzni és egy srác épp bespawnolt elém. Még csak azt sem lehetett mondani, hogy moccanni sem volt ideje, mert még vissza is tudott lőni. Mindenesetre hamar megkaptam: PB Important: Spawnkill = Kick
Erről ez a véleményem
Megjegyzés: Lényegesen többször haltam, de YouCry-jal rendszeresen együtt mentünk és segítettük egymást. Jó játékos. Most megyek vissza és előbb megtanítom magyarul, majd meginvitálom a fórumra.
Valamelyikőtök megjegyezte, hogy térdelve sokkal pontosabban lehet lőni. Jogos a pont, valóban sokkal jobb
-
CoolMan
MODERÁTOR
Gyertek játszani mert most csak egyedül vagyok........
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance #5929 üzenetére
Beepa Fraps - ezzel bármiről lehet képeket csinálni. Ma én is elütöttem gunshippel egy tagot. Az volt benn a pláne, hogy magyar volt, csapattárs és valami Biggamer volt a neve
Utólag is elnézést, csak fel akartalak kapni
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #5929 üzenetére
Ha tudsz akkor a video beállításaidról is csinálj légyszi printscreent !
KösziJa én azt hittem hogy a szélvédőt mossa ! Már épp kerestem az aprót , erre te kiborítottad a vödrét !
-
chickendance
aktív tag
dobok fel képet a beálításaimról ha ujra lehet.
gelaci: már a gunnseep orrával
kopogtattál az ember hátán ,énmég mindig nem láttam csak amikor + moccant.
melleted(alattad) ültem
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #5924 üzenetére
Szerintem épp egy ilyen körben voltam ellenetek.
Mindenesetre azóta sem jelentkezett egyikük sem, pedig kíváncsiak voltak néhány dologra a magyar játékosokkal kapcsolatban. Egyébként PrisonHUN és Giina (barátnőm) néven szoktunk játszani *818*-as "előtaggal".
Chicken: ez a láthatóság tényleg állat. Hogy is van ez?
-
chickendance
aktív tag
hell
kitartást kérek minden city-map kedvelőtöl titán ügyben
(még terveim vannak veletek
)
vizion: csináltam gyorsan pár screent a 2-es ről 4-re mitlátok zellerel(nálam amikor ujra állitgatom a garffot pl ha ujra installálom, akkor ez amihez belövöm mert akkor mindenhol jó. ugyanis valóban csökken a játszhatóság a full beálításon. ojan tejfölös ,ködös kicsit)
sajna mayd késöbb a töbit(2) mert azt írja: a rendelkezésre álló tárhey 106kb
-
zsámoly
tag
válasz
chickendance #5909 üzenetére
Hali
Épp a minap csatlakoztam be hozzátok egy conquestes menetre a Tampa-ra.Életemben talán most mentem harmadszor azon a pályán.Döbbentes mennyi jármű van azon a pályán.Annyi tank van,hogy még válogathatok is.Viszont a Gunship-eket nagyon rühellem.Valószínűleg ez az oka annak hogy leginkább Citys pályákon szoktam játszani.Mindig jön valami kocka,aki elöl lehetetlen elmenekülni vagy elbújni(mikor a 100-al repesztő buggyból is kilőnek
),na akkor szoktam én befejezni.
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #5911 üzenetére
MarciHUN-t és Orosz123-al egyszer kétszer találkoztam csak.Elöszőr a DeadFriends-en láttam őket,ahol nem tartottak be eleinte néhány játékszabályt,később aztán persze belejöttek.Orosz kollegával egyszer mentem egy squadba,azt hiszem éppen ellenetek.Jó menet lett volna,ha éppen nem csak mi ketten próbáltunk volna csinálni valamit.
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #5907 üzenetére
Na igen a Voss.........Nagyon nagyon pontosan lehet vele lőni.Régen 1-2 szerverről ki is volt tiltva
.
Nekem sajnos ajánlott alacsonyabb grafikán játszani,mert a nagyobb pályák már szagattnak full grafikán a gépemen.(Erről jut eszembe mikor a BC2 demot próbáltam ki a profilomban lévő konfiggal.
.640x480 minimum grafikán kb. 2 fps-el süvöltött a játék.A poén hogy még így is sikerült pár embert leszednem
)Az Operation Shingle,ami egy kiváló pálya,az iszonyatosan szokott szaggatni sajnos.
-
Prison85
senior tag
Ez valóban nem a "kiket gyűlöljünk" topic. Ahogy látom egyre több magyar BF2142 fanatikus jelenik itt meg (Bivaly, Gyuri, Anonim, Zsámoly, én) ki több, ki kevesebb aktivitással, ám ez még közvetlenebbé teheti a magyar közösséget. Ez talán tovább motiválja azokat, akik csak be-benéznek ide arra, hogy kivegyék a maguk szerepét a magyar BF közösségből. Jó kis társaság vagyunk mi. Így látom, pedig csak nemrég csatlakoztam ide. Utólag is köszönöm, hogy nem utáltatok ki már a kezdetekkor
Továbbra is várjuk a MAGYAR játékosok feltűnését és értékes hozzászólásait. Eddig még nem osztottunk le -keményen- senkit
Vizion: igény volna, lehetőségeket minimalizálták
-
biggamer
veterán
válasz
Prison85 #5919 üzenetére
Viszont Te szól6nál a VértestvVéreidnek, h szívesen látnánk itt őket.
Semmi rivalizáció
, csak folytatnánk a kötetlen fórumozgatást mint eddig
.
Minket nem zavar, h Te milyen klán tagja vagy, őket is szívesen fogadnánk
.
Csak h öregbítsuk a game és a magyar katonák hírnevét és minnél több magyar soldiert ismertessünk+ 1mással.
Szerintem ez tök nemes cééél.
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44 #5918 üzenetére
Gyuri! Olykor némi rasszizmust vélek felfedezni a mondataidban így nálad bizonyára ki lennének aknázva a fegyverben rejlő lehetőségek.
Nem szeretnék összetűzésbe kerülni a hatóságokkal és az itthon élő kisebbséggel, vallási felekezetekkel úgyhogy ebben nem veszek részt. Mindenesetre privátban megbeszélhetjük a részleteket
-
-
ViZion
félisten
Utánaolvastam a hack témának. Naná, h több beállítási lehetőségük van, mint a rendes gaméban... Ami durva: Aimbot +autoshot: azaz céloz, és lő is, megnézi, h látható-e a célpont, így a PB nem vágja ki. Golyó sebesség, lövésgyorsaság (ezt hallottam), és végtelen löszer a tárban... köszi. Minimap 3D, aknák és mindenkinek a poziciója és az iránya látszik... akkor hiába futottam körbe-körbe... Peersze a falon is átlátnak, csak aki nem lelőhető az piros, arra nem ugrik az aimbot. Rengeteg youtube videó van, nem tudom kik dolgoznak a Punkbusternél és az EA-nál, de elkezdek kotonra gyűjteni és elugrok hozzájuk...
-
Prison85
senior tag
Valaki nem jön egy gaméra? Szomjazom egy kis vérre és csapatjátékra
-
Prison85
senior tag
Berlint én is szeretem. Elég tágas, rentgeteg rejtekhellyel és számos irányból lehet a zászlót támadni ráadásul a színvilága is sokkal jobban tetszik, mint pl Gibraltar-nak. Ám viszonylag kevés szerveren nyomják, többnyire a Gibraltar arat mindenhol, ami önmagában nem egy rossz pálya, de minden slágert meg lehet unni, ha már a csapból is az folyik. Bár épp ennek köszönhető, hogy minden zegét-zugát ismerem és ott tudom csinálni a legjobb K/D-ket, mert minden zászló támadására és védésére megvan már a jól bevált saját stratégiám, amit Squadleader-ként érvényességre is tudok juttatni és többnyire sikeres köröket szoktunk futni. Mostanában viszont már keresem azokat a servereket, ahol folyamatosan változnak a map-ok és nincs beütve egy bizonyos pálya 99körre
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #5911 üzenetére
előtte -de kehet, h utána- fall of berlin volt, egyik kedvenc pályám. Sajna nem no vehicle volt, de ez csak a Bogatyr koponyaszaggató lövése után tudatosult
.
Végére léptem be, EU-ként csak 1-2 zászlónk volt. A PAC srácok jól tolták, érdekes helyekre mentek a mechel, frankón osztottak minket vele.
Ettől függetlenül jó volt, csak már a buddy-n volt mindenki offline -
Prison85
senior tag
Láttam, hogy nagyon elment a játék egy irányba, azért mentem volna át hozzátok a következő körre. Amirőt emltítettél - a cheater support probléma, azzal pedig gyakran találkozok. Még a közelemben nincs a tag és lekaszál egybe 5 embert 2 másodperc alatt. Ezek szerint van olyan support fegyver, amin király a zoom, nem melegszik fel a folyamatos lövéstől és nincs visszahűlés, nem kell tárat cserélni, hanem van melletted még egy tag, aki eteti folyamatosan.
Chicken: szerintem valóban most éli a második fénykorát a játék
Sok kritika éri a BC2-t, rengeteg hiányossága van még és az űrt egyenlőre a 2142 hivatott betölteni
Én nem tervezem, hogy teljesen átpártoljak, ez sokkal játszhatóbb, pörgősebb, kevesebb csaló és egy jó társaság
Megjegyzés: egy PH-s logós srácot én is láttam. Asszem fel is vettem bugyira, de már nemtom
Furcsállottam is, hogy a fórumon miért nem jelentkezik a srác - talán majd most. Bizonyára ő is kukkoló, aki elolvasgatja az értékes és sokatmondó hozzászólásainkat, de nem mer a nyilvánosság elé lépni
Pedig Virag_elvtarsnak sem lett semmi baja
Inkább örülök neki, hogy jött valaki, aki az infantry-s pályákat szereti, az meg már csak hab a tortán, hogy sokszor találkoztam is vele. Apropó! Zsámoly te ismered MarciHUN-t és Orosz123-at? Gyakran láttalak titeket egy oldalon, egy squadban
-
ViZion
félisten
válasz
chickendance #5909 üzenetére
suezen 2-esről 4-esre átlősz? na ez a patch kell nekem is...
A legjobb sniperrel is csak egy lépcsős a zoom? Vagy ezt sem tudom? (nem vok sniperkedős...) -
chickendance
aktív tag
VIRÁG-ELVTÁrS haló!
(mostanában jókat kergetőztünk itt-ott)
(olyan jól összejövünk itt,hogy totál úgy érzem mintha a game a 2. fénykorát élné!)
gelaci:nagyon összeszedett játék volt(nemgyőztem parancsokat osztogatni olyan villám volt a csapat.állandoan kérdeztétek:mi a feledat uram?
)
itt jegyzem+,hogy (mostanában hanyagoltam a gépes szuezt,ti+sokat vagytok ott)iszonyatossat fejlődtetek gunseep-ból
(sztem észresem vettétek)
scaar: ez a mumusom: 10-8x ezzel nyeleznek ki de én nemtudok érvényesülni vele.
prison: titános pályákon nekem van ,hogy nincs killem a meccs 3/4-éig
jó beállításoknál(no full graff. nem mindenhol előnyös a csilivili) én zellerrel suezen pl kettes-röl a 4-esre simán áttlövök,vagy 4-5revizion: gyanusvolt a ph "logó"a srácnál demár vágom: lessz utánpótlás...
(buddy-zom ha legközelebb látom.ha nem bay)
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #5907 üzenetére
kiléptem a 2 vs 6 majd 2 vs 4 játékot nem kedvelem, főleg ha mech is az oldalatokon van.
Ma a suez conquesten jó is lehetett volna, de két pofátlan csaló volt az ellennél (ilyenkor tuti, h nálunk is). A support gépágyú folyamatosan lőtt, 30 m-ről minden golyó talált, mindketten áltunk... és tárat sem kellett cserélnie, gondolom ilyen volt neki. Amíg haldokoltam, a csapattársam is lelőtte. Végig "kerepelt" a bigyója futás közben is... érdekes.
Másik figura sniper volt, az, h leszed 1 sniper, ok. az, h több embert leszed: ok. De egy lövéssel kettőnket... -
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #5906 üzenetére
Én a Voss-t favorizálom. Gyengébb, mint a Krylov vagy a Baur, de nagy a tár és pontos. Semmivel nem érzem magam gyengébbnek egy Baur-ral szemben, mert míg ő szenved azzal, hogy pontosan tudjon lőni, addig én simán beleeresztek egy tucat golyót a mellkasába.
Nem cheat alacsonyabb grafikán játszani.
Néhányan le is veszik, hogy tisztábban lássanak. Nekem viszont tetszik és az árnyékok sokszor elárulják a gazdájukat
Vizion: bocs az esti körért. Át akartam menni a következő menetre hozzátok, de kiléptél
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #5902 üzenetére
Hát nemtom.Én átlátok a füstön,bár nem is full grafikán játszom.Most akkor medium grafikán játszani az cheatelés?
Meg aztán egy értékes helyet vesz el.Sokkal többre tartom a herzog sörétest,vagy épp a radargránátot,amit előszeretettel is alkalmazok.Bár kinek a pap.........
A Scarral meg egyszerűen nem találok el soha senkit.
.Közelharcra Baur+Herzog sztem a tuti.A legerősebb alapból a Baur(Assault kit),ha egyszerre kezdtek lőni egymásra az ellenel,és nálad van a Baur akkor biztos hogy te éled túl,a hátránya a kis tár.Ezt hivatott pótolni a sörétes.
-
Gyuri44
aktív tag
-
Prison85
senior tag
Én játszottam, csak Gina gépén. Itt nyugodtan ronthatom a stat-ot
Egyébként azért mentem be, mert ott voltak ismerősök Buddy-ról és jót tesz egy kis gyakorlás. Többnyire Sniperrel nyomultam + RDX. Asszem nekem ez lesz a megfelelő cucc ezekre a gépes pályákra.
Zsámoly:
1."...bár a Scar-t azt rühellem.A füstgránát viszont nagyon poén.Ha teleszórják vele a pályát,még akkor is gond nélkül át lehet rajta látni.
Szerintem a Scar az egy elég jól eltalált fegyver. Ma épp muszáj volt azzal nyomulnom, mert felhúztak és azt a kitet kaptam. Szakaszos lövésen közepes távolságra a Voss nyomába sem ér. Közelharcban már más a helyzet. Ez az én véleményem2. füstgránáttól lehet látni?
Aki teljes grafikán játszik (szerintem a legtöbben) azokat teljesen összezavarja. Miért? Mert eldobod ellenkező irányba és arra moccannak az emberek, hogy megnézzék ki vagy kik lehetnek a füstben. Elterelésnek első osztályú. Második tipp: találsz egy fedezéket (pl láda) és sokan jönnek. Nem túl messzire eldobod a gránátot és többnyire bele is rohannak a füstbe, mint a szorgos tűzoltók. Ahogy átérnek rajt már meg is hallják a Sztálin-orgona gyönyörű muzsikáját
Szerk:
Ehez a SCAR-hoz mit szóltok?
Jó kis vidi a SCAR-ról
Egyébként lehet ezeken a fegyvereken zoomolni?Már láttam több gameplay video-n is, hogy zoomolnak (én csak az egyik sniperrel tudok)
-
Huma
addikt
válasz
Prison85 #5899 üzenetére
Ma mikor visszamentem játszani meglepődtem. Csak Gina volt a budiban és mikor csatlakoztam hozzá suez titánra csöppentem.
Már éleztem a Vosst, hogy mindenkit agyonverjek vele.Sajnos kb 5 percet játszhattam mert vége is volt a pályának. Gondolom mikor az ellenfél észrevette hogy ott vagyok feladta a harcot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest