Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buddhha
tag
válasz
chickendance
üzenetére
Korrekt kis videó... azt csak én érzem úgy, hogy utánhúzással lő? egy két szituban akkora különbségek vannak, amit én inkább mákfaktornak hívnék... vagy korrekt lag-kezelésnek..

viccet félretéve tetszik a videó... gondolkodom is, hogy indítok egy új karit, medic-kel kimaxolom a snipert, és onnantól csak hátulról...

-
Huma
addikt
Amúgy pilummal már egész jól nyomom szerintem. Olyan helyzetekben találtam már el gépeket hogy majdnem szobrot emeltem magamnak a legnagyobb harcosok panteonjában.

Ha valaki kiszámíthatóan mozog akkor már jó eséllyel eltalálom ha nincs túl messze. Repülőket is elég gyakran eltalálom ha elég alacsonyan repülnek.
Egyszer volt olyan hogy engineerrel kb 8 embert öltem meg egyhuzamban egy élettel úgy hogy folyamatosan özönlött az ellen én meg rohangáltam közöttük és lőttem mint állat. Nem bujkáltam egyáltalán. Aztán mikor már elfogyott a lőszerem is meg a gránátom is késsel rontottam nekik. Mondjuk az már nem jött be.

A vicc az egészben hogy a második ember akit megöltem lesebzett a harmadára. A többit már sebesülten tettem el láb alól. Rambónak éreztem magam.
Tuti azt hitték, hogy csalok.Veletek milyen lehetetlen dolgok történtek meg a játékban?
Ui: Remélem nem tűntem túl nagyképűnek.

Amúgy titánon felső harmadban, assaultban meg középtájt szoktam végezni. Szóval van még hova fejlődnöm. Csak gondoltam dicsekszek egy kicsit.

Emlékszem mikor elkezdtem játszani mennyire sz@rul ment. -
Huma
addikt
Mégiscsak játszottam még. Találkoztam Biggamerrel. Kétszer sikerült is leszednem pilummal. Mindkétszer repülőben ült.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán sajnos egyszer viszonozta a jókívánságaimat egy kellemes rakettával.
Assault mapot (no vehicles) játszottam még aminek ki volt írva az elejére hogy tilos használni az assaultos rakétát. Erre folyamatosan használva volt egyesek által. Ilyenkor mindig gondolok arra hogy én is használni fogom, de nem teszem mert már tiltottak ki emiatt véglegesen. Tilos volt gránátot használni erre fél órán keresztül hajigálták rám a gránátot. Megelégeltem kb 4-et visszadobtam és már repültem is.
Az RDX-es taktikát ezért sem alkalmazom. Tuti kibannolnak az elsőnél.Volt olyan selejtes commander aki azért rakott ki a játékból mert véletlenül lelőttem a csapatszállító robbanós lövedékével. De ez úgy történt hogy épp el akarták foglalni a zászlót ő meg alacsonyan elrepült felette repülővel és kiugrott belőle, pont akkor amikor lőttem.
Vannak ilyen gyökerek aki megtorolnak bármit ami nem tetszik nekik. Pl volt olyan mikor suhantam a kiskocsival és elém rohant az ürge. Én uccsó pillanatban félrekaptam a járművet így nem ütöttem el, de megsérült. Erre kilőtt pilummal. És ez még hagyján, de utána még egyszer kinyírt mikor megjelentem. És volt még pár ilyen, mikor nyilvánvalóan véletlenül megölöm a saját társam ő meg bosszúhadjáratot indít ellenem.
Engem volt hogy négyszer nyírtak ki egy kör alatt a társaim. Még sem jutott eszembe bármelyiken is bosszút állni csak anyáztam egyet.Az ilyenek miatt jó mikor egy kellemes társaság gyűlik össze és ismerősökkel játszik az ember.
Az engineer géppuskája tényleg nem a legjobb. Távolra semmit sem ér. Viszont volt olyan egyszer hogy 3 embert lőttem le egy tárral. Kiskocsival berobogtak, kiugrottak és háttal beálltak elém.

Kérdés: Mi az a glitcher?
Köszönöm a tanácsokat. Majd ha megint összekerülök valami profi vadászpilótával kamatoztatni fogom az újonnan szerzett tudást.
szerk:
chickendance: Nem semmi az ürge. Ha ellene kéne harcolnom asszem vehetnék új billentyűzetet mert szétverném a mostanit.

-
chickendance
aktív tag
hamár a videók szóba jöttek. én spec néha a régi "odin"os vidiből merítek erőt

ha valaki nem ismerné: http://www.youtube.com/watch?v=GdCygzUSQN8
-
gelacihun
aktív tag
Próbáld meg átvenni az "RDX"-esek taktikáját és mindjárt élvezetes párbajban lesz részed ! Pl:robbanós kocsi , a-la dzsihad taxi (felpakolod az elejére és bármi mellett felrobbantod ott tarol ) Ha nekik nem lényeg a tiszta játék akkor te se légy rest felhasználni
Egyébként azért tiltott mert túl erősre sikeredett és szinte kivédhetetlen - főleg a TITÁNON !
Rengeteg pontot lehet vele összegyűjteni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a jó hogy itt mindennek van ellenszere -A gunshipesek aSAAW-ot útálják ! Sárkány ellen sárkányfű
Ahhoz hogy le tudd rázni nagyon profinak kell lenni !
De bogyózd be a leszállóhelyüket és a közelben várj , mert ilyenkor javítani jönnek és rakétájuk sincs -lassan repülve a saaw-ot sem tudja lerázni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy jó Commander pedig lebombázza a felszálló gépet
( bénítás+légi áldás)
A support szintén a titán alsó folyosóin hoz rengeteg pontot ha a csapattársaddal dobáljátok a gránátot vagy a snipert látod el RDX-el (ilyen párosítással és egy medic-el bombabiztosan be lehet védeni egy vadul rohamozott hajót -
Sokat szívtam az elején én is, h LAR vagy HAR leszedett...
A lényeg, h egyes lövés (ha távol van) és pittyegtetni párat a homloklebenybe...
a darálós géppityu az engineernél egy f¤s. közelről, főleg mellkasra ér vmit...A gunship-re lőni kell amikor messzebb van, a rakéta befogta az vinnyog nála, kicsit zavarja. Amikor rádfordul (na nem úgy...
) akkor már folyamatosan hegesztem, és a közelire lövök még 2 rakétát. A csapatszállítóval szoktam lökni egy pajzsot, majd az EMP-el levillantom, leszáll... ha él, akkor a fenti mortar-al még odazörgetek.Snipperek: ha van egy jó commander, akkor a nem álcázott snippereket bejelöli... a support lerak pár scannert, és hentelés...
Attól vok idegbeteg, amikor a commander rinyál, h javítsuk meg a radart, stb.-t...
Oda kell zoomolni, és rádobni egy support ládát... meg az UAV, ha visszajön a paraj, akkor figyelmeztető lövéssel inzultálni kell a tarkójába.Ajánlom a Youtube-ot, sok "tutorial" van fent. Gunshipen lövész szeretek lenni, egy jó pilótával lehet hamar skalpokat gyűjteni...
A várjunk amíg csatlakoznak játékosok képernyő nem ritka, ha kevesen vannak... Múltkor így is henteltünk, mást nem lehetett, de nem unatkoztunk. más játéknál csak spectator van a kezdésig, itt legalább lehet marhulni.
Durva glitchereket láttam. Camp G-nél az EU base tetején és a fenti szinteken rohangáltak... és a toll station-on a tornyok tetején... oda meg a fenébe mentek?
-
Huma
addikt
Már megint szétb@sz az ideg. Rohadt RDX. A fejem is megfájdult. Asszem ma már nem játszok. Nem akarok agyvérzésben elhunyni.

-
Huma
addikt
A gunshipet jól vezetem amíg nem kell vele fejjel lefele repkedni meg átfordulni. A legkisebb lyukon átrepülök vele meg minden, de mikor fejreállok tuti lezuhanok. Gyakorolni kéne.
Ami idegesítő, hogy ha én lassítok le és kezdek lőni emberekre akkor tuti mögöttem terem egy másik gunship, de itt folyamatosan baxogatott és senki sem lőtte le. Sőt még én sem tudtam lelőni saw-al pedig vadásztam rá.
Van valami trükkje? Én megvárom míg befogja a célt aztán rálövök kettőt. Ennyi lenne, nem? Gondolom az még segít ha vonalban vagyok vele és nem oldalról lövöm valamint ha minél közelebb van.A mesterlövészetről annyit hogy igazából az idegesített fel hogy meg sem lehetett moccanni. Én hiába sasoltam megjelenési helyről, nem lehetett rájuk látni. Ha viszont közelebb mentem akkor a már elhelyezkedett mesterlövészek leszedtek mielőtt bármit csinálhattam volna.
De amúgy más pályán is utálom őket. Ennek ellenére a stabilizátor és az advanced sniper rifle ki van fejlesztve, de csak azért hogy leszedjem az ellenséges mesterlövészeket. Nemegyszer volt már olyan hogy egy mesterlövész halomra gyilkolt mindenkit erre én átváltottam (miután meghaltam) és lelőttem. Ezt párszor megismétlem és általában megunják.
Meg az RDX miatt is utálom őket, de nagyon. Hiába tilos szinte mindenhol használni mégis rengetegszer megteszik.Én assaulttal nyomom meg engineerrel. A supportot is szeretem csak még nincs annyi pontom hogy azt is kifejlesszem.
-
chickendance
aktív tag
-
biggamer
veterán
Nyugi, nem kell szomorkodni és idegeskedni.

Ha nem tetszik valamelyik pálya akkor menjél másikra.
Az a pálya direkt sniper pálya volt, ott lévő emberkék profibbak mint aki csak néha veszi elő azt a pálcát.Én is utáltam régen a gunshipet, mostanában a kedvencem.
Én is lövöm a rakétával a gyalogosokat elég rendesen, ha két emberke közé csördítek mindkettőnek annyi.
Csak egymás mellett legyenek.Lehet azzal távolról is lőni, egy bizonyos pont felé elindítod, jó hosszú a hatótávja, ha menet közben észlelsz valamit, arra irányítod.
Például, ha tudod h a gunship leszálló pályán álldogálhatnak emberkék, akkor megküldöd arra felé, aztán ha tényleg áll ott valaki, akkor +próbálod h minnél közelebb csapódjon be hozzá a rakéta.
Ennyi az egész.

-
Huma
addikt
Mostanában szaraxik a szerver. Csomószor ledob. Most jelenleg be sem tudok lépni.
Tegnap játszottam pár órát, de a végén már tiszta ideg voltam. Az egyik pályán meg sem lehetett mozdulni a két gunshippes miatt. A mi oldalunkon nem volt egy jó gunshipes sem. Halomra gyilkoltak mindenkit. Az engineer légelhárítójával vadásztam rájuk egy fél órát, de mikor huszadjára lőttek le már besokaltam. (Ráadásul nemegyszer látótávolságon kívülről lőtt le a nagyrakétával)
Átmentem másik helyre. Ott egész jól eljátszogattam. Pályaváltáskor meg valami kikötős pálya jött amin még életemben nem játszottam. Mindenki mesterlövésszel volt. Onnan is kiléptem mikor már 20-ára lőttek le mesterlövészek. Nem tudom mi olyan élvezetes abban hogy valaki fél órát sunnyog valahol csak hogy lelőhessen egy embert.
Komolyan mondom ettől a játéktól mindig felforr az agyvizem.
Amúgy az a "hátulról beleeresztek egy egész tárat a fejébe és meg sem kottyan neki effekt" nálam is előjött párszor. Elég idegesítő.
Most mondjuk jól aprítottam. Legyilkoltam 24 embert és csak 11-szer haltam meg. Amiért kb 6-7 alkalommal egy profi gunshipes volt a felelős.
-
válasz
chickendance
üzenetére
Ez nem az új fejlesztésű instant-harcos? Ha vizet kap a hátizsák, kikel a katona...?

-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
Te karddal játszol vagy lézerrel ?

-
-
gelacihun
aktív tag
Hali
Többnyire én is töketlenül rohangálok és vendettázok , ha nem tudok értelmes csapatba bekerülni ! Eddig szinte csak a PTD-s srácok voltak számomra is érthetőek és felém is segítőkészek (persze ti is ,de ha úgy nézzük magányos farkasok vagyunk !) Másrészről a nyelvismeret hiánya valamennyire hátrány ha beszéddel utasítanak és nem a szakaszmenüvel ! Hozzátok meg pechemre nagyon ritkán tudok bekerülni , ha meg sikerül akkor pillanatok alatt átdob az autobalansz az ellenhez
-
chickendance
aktív tag
ya-ya én pont ezért nem bc2-zöm mert ott nem éreztem(demóban) ,hogy a szakasztársak ottvannak velem. itt valahogy jobban átjön ha figyel egymásra a csapat(pláne 6 ember, az nagyon zoral camp g-n no vehic, mindenki medic és támad, szinte állando élesztgetésekel ellehet érni az 1-ső zászlót.) nekemis vannak kedvenc "online surranó társaim" bírom ha jó masszívcsapat áll össze.

-
válasz
gelacihun
üzenetére
Az is "jó" amikor a szakasz szanaszét rohangál...
Van pár vezető egyéniség elmentve buddylistben, egyik srác folyamatosan mondja merre-hova, és mit. Nekem tetszik, ha lelőnek mondja, h menjen oda a medic, vagy hogy Ő jön már... sokkal több pontot érünk el közösen, jó vezetővel, egymást segítve. -
general
addikt
... tárgytalan
egyébként felraktam, tartott vagy 20 percig...

-
general
addikt
kösz skacok..... akkor lehúzom az egyötöt...

-
general
addikt
sziasztok!
megint elővettem a gémet, felraktam, de nem tudom, milyen patck(ek) kellenek most, látok már 1.5-öt is. mit kell felraknom, milyen sorrendben stb., hogy up-to-date legyek?
köszi
-
válasz
chickendance
üzenetére
Látom, h elkaptad... azért 1. lehetnél válogatósabb. 2. harc közben is a paráznaságon jár az eszed... ehh, az'tán meg nézel, ha téged is lelőnek.

-
biggamer
veterán
válasz
gelacihun
üzenetére
Hali.
Ha megyek gunshippel 98%-ban anti-air ketyere van nálam / de ezt látod úgy is /.
Nem tudom, h észrevetted-e, ha nagyon szorul a helyzet, van amikor kiugrok és esés közben majd a földről lövöm vele az ellen gunshipjét.
Ilyenkor próbálj meg a hatótávolságomon belül mozogni, akkor támogatni tudlak.
Az a jó, h a pajzs védelmét sem tudja annyira kamatoztatni, mert amíg újra feltöltődik, sebezhető.
-
chickendance
aktív tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
-
Jah, el is felejtettem, megtaláltam pár hete, hogyan lehet a wide monitorra is "ráaplikálni" a képet... hehe...
Zenék is vannak fent, ha érdekli a népet, itt a link
Sajnos a PAC dumákat csak a NS-hez találtam meg, de keresgélek még... -
GS9 Miller
tag
válasz
chickendance
üzenetére
A "Project Dogtag" megvan, az egységesen elfogadott matricát kéne meghatározni, és kéne pártucat ember akinek biztos kell, mivel legalább 40db matricát kell rendelni egyszerre.
-
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Tehát a matricás rész fix, azaz oda a battlefield 2142 logo, meg a -=PH=- felirat mehet... lol
az nem biztos, h jó lesz, de majd megmodják. Legyünk 40-en, és megszavazzuk. -
GS9 Miller
tag
válasz
chickendance
üzenetére
Nos, találkoztam emberünkkel, Zsolttal. (Egyébként egy nagyon kedves, jóindulatú ember
)
Letisztáztuk a következőket:
A matrica fix, annak egységesnek kell lennie. Ugyanis 50 db alatt anyagilag nem éri meg beindítani a gépet. (Sajnos ezt már máshol is tapasztaltam, nyomdáknál, matricakészítőknél.) A végére sikerült lealkudni 40 db-ra, de az már tényleg a minimum.
A kék matricát is meg lehet csinálni, de abból is legalább 40 db kell.
Tehát egy olyan dizájnt kell kitalálni, ami mindenkinek jó. Ez menne a fémlap elejére. A hátulja személyenként lehet változó, 5x16 karakter (azaz nem 70 hanem 80) fér rá, ez bármi lehet az angol abc betűiből és karaktereiből (.,-+*" stb). A cédulához lehet igényelni:
- hosszú láncot
- rövid láncot
- multi láncot (5 db rövid van összepatentolva, így bármilyen hosszúság kialakítható)
- silencert (gumiszegélyt)Két példát mondott árra:
- hosszú lánc + rövid lánc + matrica + fémlap beütéssel + silencer : 2000 ft
- ugyenez 2 dogtaggel : 3000 ftAz ár azért ennyi, mert nagyon kicsi a megrendelési darabszám. Ha rendelünk annyit mint pl. a Hungaroring Zrt. (5000 db) akkor 800-1000 ft darabja.
Akartam csináltatni egy mintadarabot magamnak, hogy meg tudjam mutatni milyen lesz, de ugyanaz a helyzet, sajnos a munka- és a gépigény miatt nem tud még mintadarabokat sem csinálni, csak egy előregyártott palettából lehet 1-1 darabot választani.
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer
üzenetére
Egyes kultúramerikai körökben a rövidebb lánc szolgálta arra, hogy a halottasházban ne kelljen felemelni a takarót a fejről... elég csak a nagylábujjra tekinteni... ide van felakasztva a rövidebb lánc...A hosszú lánc meg ment haza anyuhoz-apuhoz, hogy ők is értsék...
A többivel meg egyetértek..

-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Figyi, rövid lánc sem kell szerintem.
Az mihez van ???
Egy kell a nyakba oszt annyi.
És különben is, ne csináljon a szájából segget !!!

-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Bocsi, de itt 800-1000 Ft-ot írtál nem 3000-et.
[link] -
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Helló!
- Akkor a "matrica" mérete kellene. Pl. ilyesmi kell: 50×35 mm 300 ppi, CMYK
- Beütéses... OK
- Nekem csak 1 kellene
- 2 lánc sem kell, elég a rövid, ha nem túl hosszú
1 lemez, 1 matrica, 1 gumi körbe 1× szövegbeütés...
...és ez mit kóstálna?A grafikára a fenti lehetne: oldalt BF 2142, középen a kés-PAC-EU logó, kinek mi kell... alatta gemer nick neve. a PH meg mehet a beütős oldalra akár:
Battlefield 2142
-=PH=-
ViZionHun
Meg még olyan, hogy Punkbuster error
Valódi név meg vércsoport... hmm, esetleg, mondjuk nekem rám van tetoválva az alkarra... nehogy elqrják
Szerintem már most próbálj a kevesebb felől érdeklődni, mert itt nem vagyunk 50-en (még, de leszünk remélem...) Esetleg a BC2 topikba is dobd be, hátha...
-
GS9 Miller
tag
válasz
biggamer
üzenetére
Beszéltem az emberünkkel, és a következők a tények:
- a dögcédulának az egyik oldalára kerülhet matrica
- a másik oldal beütéses, max. 70 karakter (5 sor 14 karakterrel, csak az angol abc betűivel)
- minimum 50db-ot kell rendelni (25 ember) a költséghatékonyság miatt
- az árban a következő van: hosszú és rövid lánc, 2db lemez, 2db matrica, 2db silencer, 2x-i szövegbeütés - egy így 3000 ft.Valamikor még összefutok vele egy személyes egyeztetésre, csak addigra gyűjtsük össze a kérdéseket, és alakuljon ki, hogy a fentiek alapján milyenek legyenek a dogtag-ek.
-
biggamer
veterán
Szívem szerint így rendelném meg :
Egyik oldal :
mindenképpen ViZion kolléga tervezetével +1ező szürke részen oldalt a játék neve, mellette a zöld ikon, alatta a nick nevem / sajna a -=PH=- felirat nekem nem fér oda , mivel elég hosszú a nevem : biggamer-HUN
/Másik oldalt rendes név, alatta születési dátum, alatta vércsoport.
És mindenképpen dombornyomással legyenek a cuccosok.
És persze mind2 oldalra jöhet a szürke részre a játék neve felíratozva !!!
-
GS9 Miller
tag
válasz
biggamer
üzenetére
Nem kapkodunk, ha eddig megvoltunk nélküle, pár napon/ héten nem múlik semmi!

A rendfokozat viszont változik! Vagy mindenki választ magának?Ha nem jön össze a szükséges darabszám akkor csináltassunk "joker" dogtag-eket, azaz olyat, amin csak az van rajta, hogy mittudomén.... "Member of Battlefield 2142 team" vagy "Battlefield 2142 - Hungary" vagy "DICE Battlefield 2142" akármi...
aztán ezeket kiárulni ismerősöknek.
-
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Szerintem elég egy plecsni, kétoldalasra. Adatokban kb. amit biggamer is írt, bár a rendfokozat nálam (remélem) változik még... tehát az nem.
Kék részre a rendes adatok, sárgára a BF. Esetleg egy -=PH=- még odaférhet a nick elé
Aki látott már engem késsel hadakozni, az nem élte túl. Mert a röhögéstől könnyes szemmel
alt+F4-et ütött... tehát nálam PAC jel a nyerő 
-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Nyugi, ne kapkodjuk el. !!!
Mehetne rá akkor
az egyik oldalra : név + rendfokozat
a másik oldalra : születési év + név + vércsoport
Az árban 2 cimke van benne ???
Viszont a szürke részre kellene a játék felirata, ahogy ViZion tervezte !!!
-
GS9 Miller
tag
Mindjárt egyeztetek a fickóval!
Még egy két dolgot tisztázzunk:
- kell-e mindenkinek a láncra 2 dogtag?
- a fémlap mindkét oldalán legyen dombormatrica?
- vagy a két fémnek 1-1 oldalán csak, egy sárga "késes" és egy kék "szövege"
- vagy mindkettőn egy sárga és egy kék a két oldalán?
- a rajta szereplő szövegről is meg kéne egyezni, elég csak a nick vagy fel legyen az is tüntetve valahol, hogy "Battlefield 2142"?Szerintem úgy lenne igazán jó ha lánconként 2 tag lenne, mindkét oldalán dombormatricával.
-
válasz
Buddhha
üzenetére
Minta: http://elxx.net/doggen/
Gyakorlatilag a kés ikon kell, szerintem vektorosan, bár nem tudom hogyan készül egy ilyen, mire van szükség a gyártáshoz... Szerintem egy PAC logó jobb mint a kés

A csillogást nem raktam rá, azt a műanyag adja, ha megtudod mi kell, akkor küldöm. Hmm... most jut eszembe, lehet, h egy képet beraknak csak oda, mint egy tokba és ennyi?
Akkor csak ki kell nyomtatniuk, ha adnak méretet, akkor méretpontosan küldöm. -
válasz
chickendance
üzenetére
Természetesen a víz alatt is próbáltam lőni. Nem lehet.

Próbáltam a P betűt, aka Periscope. Nem lehet.
Próbáltam az S-t. Sonar sincs.
Ekkor elhatároztam,h elhagyom a tengeralattjárót, felbukkanok a tóból, mint egy sellő, SŐŐŐt, mint Rambo, és a halálból visszatérve megsemmisítek mindenkit, a többieket pedig súlyosan megsebesítem.
Sajnos E-re meghaltam. Biztosan valami bug.
EA-nak írok is, mert mélységesen csalódott vagyok.

-
válasz
biggamer
üzenetére
"A játékban a sunnyogás és a lopakodás lesz a hangsúly."
Tehát nem nekem való. Én annyit lövök, h néha supportként is ammo-t kérek

Chickendance: tudom, h csak harmatos utánzat ez, de azért próbálkozom

"Kicsikét" benéztem a tócsát (Suez, 1-es rakétától balra, az 5. felé...), mert ez nem tócsa, hanem tó. Pedig esküszöm, a kacsának is csak mellig ért a víz. Biztos valami bug
Mondjuk a heli így nem lőtt le... -
válasz
biggamer
üzenetére
Köszi, h benéztél, és lelőttél...

Lecsökkent a létszám mire jöttél. Előtte többen voltak, most is volt kalandom a serverrel. Autobalance átrakott a PACba, amikor már a végéhez közeledtünk, előtte meg EU Commander voltam. Visszakattingattam magam, csak 2-3 perc játék kiesett ezmiatt. Utána PAC-ként kezdtük a visszavágót, sokan kiléptek, csak pilóták maradtak... álnak a bázison sorban, várnak a gépre a fa...farokrotornál. Miért nem játszanak repülő szimulátorral?
unalomból egymást késelik le... meg engem, pedig nem is gépet akartam, mert elvileg nincs harcoló parancsnok...
végül elindultam, otthagytam a sok bu.. buszra várót, erre lelőttél. Mondjuk amilyen csapat volt, meg kell köszönnöm. Köszönöm.Megrendelem a Mariót.

-
-
gelacihun
aktív tag
Meglepődnél hogy mi minden "szabadidős" készülék található irodákban (csak hát ne szólj szám ......)

Egyébként mostanában tényleg kidobálnak a szerverek teamkillért , holott a saját gépre-emberre hatástalannak kellene lennie a bogyóknak
A bug miatt büntetnek ?
A lagg pedig egyre elviselhetetlenebb pedig a játékosok száma lecsökkent , ergo a szerverek sincsenek annyira leterhelve
DE AKKOR IS JÁTSZUNK !!!!!!
-
válasz
biggamer
üzenetére
Tutira nem magyar, itthon irodába nem lehetne darts tábla...
Buddhha: aham, ha lemérné vki, h kb. hány mm a széle-hossza, az segítene, de csinálok a jövő héten valamit.
Utánakérdeztem a pólónak, onlány a legjobb, ahol lehet saját grafikát feltölteni, mondjuk érdemes lenne egyben rendelni. Nyomdában is voltam, ismerik a transzfer papíros vasalós megoldást, azt mondták az is jó, csak nem szabad magas hőfokon mosni. Fehér pólóra olcsóbb, színesre drágább. Majd szórakozok vele, csak a hétvégém zsúfolt picit.
-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Veszélyes irodista lehet a csávó / az ollóra tette a cédulákat /.

-
chickendance
aktív tag
hell
megkéne szellöztetni más bf fórumokon pl:pannonosok,hun4ce,818..stb így lehet hamar összejön a 30 környéke.

-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Szerintem arra felére mehetne a név + születési adatok / ezek nem változnak /, ha már dögcédula.
-
GS9 Miller
tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
-
válasz
chickendance
üzenetére
A csapattárs aknázott, én fentről (hős üzemmód...) leselkedtem, ha jön az ellen, tarkónlövöm... a másik csapattárs jött, nem szállt ki, aknák oda és zutty... Gondolom az én aknáim is ezt csinálták, kaptam sorba a punish-t, pedig utána nem is aknáztam, csak a Pilummal oltottam a népet. Legközelebb support leszek, csak nehogy elessenek a lerakott lőszerben, mert még azért is kib¤X#nak.
-
-
Nah, talán ez volt az első, h szinte anyázva hagytam abba...
Egy ideig minden szép volt, Port Bavaria, adtam a Goliath pofájának is... de egyre csökkent a létszám... Volt egy podsurfer, ellene indítottak kickvote-ot a másik oldalról... sikertelenül. akkor fel sem tűnt, h fogynak, csak azt vettem észre, h balance miatt akit előbb megmentek, most lelő... végül már én sem bírtam, percekig surfelt a köcsög, vote-ot kértem a csapattársra.
Ugatott, erre mondtam, h az a noob, aki nem már játszani, csak csalni... puff kickelt... ekkor lett tiszta, h kidobta az ellene szavazókat, ezért tűnt el a másik csapat.Pár újabb meccs másik szerveren, majd új map: Suez. Enginer szoktam lenni, rakom az aknákat... 5. siló, nagy tolongás. Lelőnek a hídról, mint a lovat. Respawn a base-n, kellene 1 tank. kiírja, h punish, teamkillért... Mások is szívtak, az aknák minden járműnek nekimentek. Végül a sok punish miatt kibaszott a szeró (előttem már mások is értetlenül néztek, írták is hogy vmi nem frankó...).
Ez mondjuk vmi szerver hiba lehetett, mert ilyen soha nem volt. Csapattárs aknákat rakott, jött a másik autóval, és bang. Nálam is ezt csinálta, az a vicc, h kb. 5-6× aknáztam, láttam, h baj van nem is raktam újakat, de kaptam a punisht, mert megöltem őket vhogy, pl. futás közben
Rettegjetek tőlem. hehe.MARIO 4 EVER!!!
-
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Igen. Illetve nem. Én 5letelek, megcsinálom, feltöltöm... és ha tetszik megrendeled az online shopból. A gond az, h csak saját termék lehet, logó pl. szerintem nem. Megkérdezem e-mail-ben, hogy digitális nyomással megoldanák-e, a boltot megkerülve, h nyoma ne maradjon... A hátránya még a digitális nyomásnak az ára: póló (1500-3000 Ft) és a nyomás plusz 2-3000, tehát a végösszeg kb. 5000 Ft lenne... a kétoldalasnál +1500-2500 Ft még ehhez...
A "hagyományos" flex és flock feliratozás során csak a vektoros mehet pólóra (pl. a logó, de nem lenne a csatatér a háttérben) tehát gyakorlatilag BF 2142 felirat... Itt nem lehet színátmenet.
Másik variáció, h elkészítem itthon a nyomtatni valót, felrakom pdf-ben méretezve, stb. Elsétáltok valami komolyabb papírboltba, és lehet venni olyan papírt (hőszublimációs pamut transzfer papír), amire lehet nyomtatni, és rávasalni pólóra. Figyelem! Van fehér, és színes pamutra való.
Itt van olcsón. Ahogy nézem még A3-as is van, ha valaki köpenyre is rakná... Még nem csináltam ilyet, de azt mondják elég tartós. Van kihalt PH topikja is...
Ha tudtok jó helyet digitális nyomásra vagy ahol rávasalják, akkor ott jobb lenne, mint otthon vasalóval...
Buddhha: mit kell próbálni? Nem tudok táncolni, és az énekhangom, ritmusérzékem is megkérdőjelezik, pedig szerintem tök jól nyomom amíg az MP3 a fülemben szól

-
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Hali!
Egy Buddhha-st én is szeretnék... illetve körbekérdezek a haverok között... hátha kell valakinek..

Üdv!
Buddhha -
chickendance
aktív tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
engem nemszabad komolyanvenni
(csak a csatában ,deottaztán....) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pólóisvan?(fehérben kéneis1)

namivanmég?

-
GS9 Miller
tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Eleje:

-
válasz
chickendance
üzenetére
Való igaz, h Photoshop a munkám, de nem az. Én screenshotoltam, a gépemen megvan az eredeti, PS-el csak kicsinyítettem, és jpg-be mentettem.
Képmanipuláció a munkám (retusálás újságba+hirdetések, plakátok, maszekba pólók, plakátok, kis prosik) de a játék az játék... ott nem csalok, még a screenshotokkal sem... hihetetlen?
Kilőtték a mókust, a stuki meg "beragadt" a falba, gonddolom a robbanás ereje a fuga közé tolta
A Te képeden meg a kamionokról ismert ún. "bogie" kerék látható, amit felemel terheletlen állapotban, h ne kopjon a gumi, ill. a fogyasztás is csökken. ECO transport pratevnik.
dög-tag nekem is jöhet, ha összejön a mennyiség, írd meg mik a paraméterek, küldök kész AI vagy psd képet rá.
-
chickendance
aktív tag
válasz
GS9 Miller
üzenetére
1 csikenes rendel!

sőt aki nyakoncsíp suezen 12-52kor annak én álom

-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller
üzenetére
Hali.
Konkrétan mit takar a 3D ???
-
GS9 Miller
tag
Srácok,
A hétvégén találkoztam egy fickóval, aki 3D dögcédulák készítésével foglalkozik.
Az elmondásom alapján el tudná készíteni a BF2142 dögcédulákat, (lánc, fémlapra 3D matricával a logó és a név + fekete gumiszegély) és nem is lenne túl drága kb. 800-1000 ft/db viszont a minimális megrendelés 30-50 db.
Annyi kellene még neki, hogy jó minőségű képeket küldeni a dogtagról és az alapján elkészítené a 3D-s nyakbavalókat. Van annyi érdeklődőnk, hogy komoly igénnyel megkeressem az embert?
-
-
válasz
chickendance
üzenetére
Vááá... Knight Rider...
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance
üzenetére
-
válasz
chickendance
üzenetére
Az uzsonnás táskát még félholtan, többnyire végtagok nélkül is védi...

-
Biggamer, chickendance: nem szeretnék ellenetek lenni... Jó sok ponttal zártatok mindíg.
Én inkább support és enginer szoktam lenni, olyan feladatokat csinálok, ami mindenkinek "büdös". A saját bázist hegesztgetni nem egy pontözön, de ezzel segíthetem a csapatot. Néha csak nézek, h a sok birka szanaszét rohan, és nem működnek csapatként.. olyankor szoktam kilépni. Ahogyan láttam, az a csapat nyer, amelyik szervezetten működik. Néha csak nézek, h ha elfoglalnak egy pontot tőlünk, mindenki meglódul oda... én meg fogom a fejem, és ez jut eszembe: nem gondolkodnak.
-
válasz
gelacihun
üzenetére
Nekem sem volt jó napom, korán kiléptem én is (kb. 9-kor)...
Nehezen viselem amikor szemből tarkónlőnek
. Miközben egy tárat közelről belepumpálok Baur H-AR-ból, tárat cserélek (mivel még él), erre szembeköp Scar 11-el 1× és bumm, máris orvost kérek. Nem lőttem mellé, pár lépés volt közöttünk, mellkasra lövök, a Baur onnan szépen araszol felfelé a fejre a visszarúgástól, fél tártól a legkeményebb mókus is hasal...Ráadásul itt vmi pontvadász Commander volt, harcolt, de sem UAV-t, sem mást nem segített... Mutiny-t meg nem szavazták meg...
-
gelacihun
aktív tag
Sziasztok !
Bocs a tegnap esti dezertálásomért , de elborult az elmém amikor két lövéssel kiszedték alólam a lépegetőt ! Persze előtte a csapatszállítót dobálták (hatszor) a nyakamba ! Felvettem a kesztyűt és a játékstílust (3-17 volt a K/D-m) átmentem vendettamachin-ba és javítottam 14-19 re ,utólag is köszi a segítséget és a segélyládákat (BIG-COMMANDER
) ! Egyébkén utálom az ilyen játékosokat és inkább lecsatlakozom , de régen nyomtam már veletek és hiányzott a feeling meg persze meg akartam mutatni a kis agyagedényeknek hogy mi jár az ilyen viselkedésért
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De bogyózd be a leszállóhelyüket és a közelben várj , mert ilyenkor javítani jönnek és rakétájuk sincs -lassan repülve a saaw-ot sem tudja lerázni
) akkor már folyamatosan hegesztem, és a közelire lövök még 2 rakétát. A csapatszállítóval szoktam lökni egy pajzsot, majd az EMP-el levillantom, leszáll... ha él, akkor a fenti mortar-al még odazörgetek.
(csak akkor a csata elejéröl lemarad az ember)

Ilyenkor kezdhetek átjelentkezni a ti oldalatokra és kapom a mínusz pontokat

: