- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
Szevasztok Katonatársak!
Ma eszembe jutott, hogy kéne lőni egy kicsit, de egyelőre leragadtam a patch letöltésénél...
Játszik még valaki közületek? Vagy már a BF3 is lejárt lemez, és mindenki a 4-et tolja??
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
Végre időben itthon... játszanék, ha nem dobálna le folyton ez a tetvedék... így marad a tv-nézés...
-
Buddhha
tag
válasz
CoolMan #6461 üzenetére
Sajnos szökésben vagyok...
Általában 11-ig, vagy éjfélig dolgozom, és mire hazaérek, már nem látok senkit, így nem játszom...
ha meg véletlenül délelőttös beosztásom van, akkor anyumnál punnyadok, és mire játékidő lenne bealszom..
De igyekszem újra felvenni a versenyt... -
Buddhha
tag
-
Buddhha
tag
válasz
Prison85 #6008 üzenetére
De ugye azt tudod, hogy az őstag státuszhoz a nem szakmai topikban történt hozzászólás kb negyedét éri csak?
egyébként én is arcplasztikára gyúrok, csak ez nagyon hülyén hangzik forumozós körökben....
-Te miért jársz ide?
-Hogy meglegyen a rakat hozzászólásom, és lehessen egyedi avatarom...
-Ja! Értem... És a téma nem is érdekel?
-Milyen téma? Azt sem értem itt miről van szó...
És offolni nem ér... -
Buddhha
tag
Ma visszatértem közétek, de csak 11 után, mert addig dolgozom... volt is egy szintlépésnyi pályám... (42 pont kellett csak, és sikerült megcsinálnom)
Most már csak 1048 kell a következő szinthez...
TS-t támogatom, jó tudni, hogy van ingyenes server... hasznos...Nézegettem a videókat, és arra jutottam, hogy Starcraft-ból miért nincs fps? Tudom, hogy konzolon próbáltak egy "ghost-tps"-t, de az ugye konzol... és itt is van több kaszt, vannak járművek, meg minden... Jó lenne multiban ordibálni, hogy "let's burn!"
És akkor itt nem két csapat lenne, ha nem akár három (terran/zerg/protos) vagy csak valamelyik kettő... elég sokáig tartana, mindent kitapasztalni nem?
-
Buddhha
tag
Hoi!
visszatértem a nyaralásból! 4 nap Zamárdi, Balatonsound...
Dávidunk akkorát veretett, hogy még... 2 óra tömör gyönyör... majd lsz egy vidi is, ha érdekel titeket. Látvány, hangulat: 5*játék meg csak holnap, mert re kell generálódjak...
-
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #5633 üzenetére
Azt jól látom ugye, hogy az Asus M2N4-Sli lapba csak az első fér?
-
Buddhha
tag
válasz
Prison85 #5428 üzenetére
Besz@-Behu... Ha nem raktad volna be a fotót, nem hinném el...
De így muszály vagyok...
Jó volt az esti karika...
Nem tudom, hogy melyikőtökkel játszottam, de sikerült egy-két jó "menetet" lezavarni... még ha ki is kaptunk, azért tapasztalat-szerzésre nekem nagyon jó volt...
-
Buddhha
tag
Prison: Ne őrülj meg?? Te nem nézel kézilabdát?
A barátnőd játszik is, vagy csak meccsekre jártok? Mert ha játszik, akkor ne veszekedj vele... bármivel eltalál...
Vizion: Lehet, egyedül nem boldogul..
(Hogy ebből miért nem válasz lett?? Nem is értem.. pedig szerintem oda kattintottam.. )
-
Buddhha
tag
Az évszázad cheater-e... Diclonius
És nem tudtuk kiszavazni... -
Buddhha
tag
-
Buddhha
tag
Tegnap volt egy nagyon jó köröm... Bloodxsteel serveren este 11-től játszottam, hogy megvárjam az NBA-t... az utolsó kör majd' 2 órás volt... (suez canal, 6vs5 fő) folyamatos gerillaháborúval... a végén mi nyertünk, kaptam egy badget, ami 500 pontot ér, meg még mellé vagy 180 pontot...
Következő pálya elején kiírta, hogy várni kell még játékosra a kezdéshez... Na mondom... akkor nekem is elég volt, kilépek... Hát nem elfelejtette felszámolni???
Úgy tűnik elbuktam közel 700 pontot, és még a Boston is kikapott... -
Buddhha
tag
válasz
chickendance #5146 üzenetére
majd 1x amikor kishazánkban is elérhető lesz a stabil 20M net mindenhol...
Addig meg csak a para, hogy mikor szakad meg a net...
-
Buddhha
tag
válasz
chickendance #5100 üzenetére
Azért tudok örülni, hogy van aki már ilyenkor játszhat...
én még 11-ig küzdök a melóhelyen...
-
Buddhha
tag
Sziasztok!
Nekem ma szerencsém volt, egész jó serverre sikerült becsatlakoznom...
Sikerült kipróbálnom a squad-leader pozíciót is, bár nem tudom, hogy jó volt e, én kaszáltam vele 86 pontot... (annyit tettem, hogy amelyik base-hez közel voltunk oda vagy attack-ot nyomtam, vagy defendet)Előtte meg sniperrel egy-két "pin"-t... Szóval jó este volt...
Szerintem...
-
Buddhha
tag
válasz
Prison85 #5025 üzenetére
Sajnos munka mellett nem sok időm marad a "pro" játékra, ezért a klán-váltással még várnék kicsit...
jaja.. gondoltam feltámasztalak..
de előtte valakinél elbambultam, felvettem a zsákot, és elkezdtem nézelődni... pont egy puskacsőbe... szóval még fel kell gyorsítsam a váltásokat..
Van valahol valami mikrofon-füles kombóm.. előkaparom.. úgy tényleg könnyebb lenne...
Van saját TS-serverv, vagy a serveren hírdetettre léptek fel? -
Buddhha
tag
válasz
Prison85 #5021 üzenetére
Az én volnék...
Viszont nem jól írtad...a game-ban is Buddhha vagyok...
Egyébként határozottan jól éreztem magam köztetek... Nem is tudom, hogy voltam e ezüs-csillagos valaha...
Jól értem, hogy gáz volt sniperkedni?? Csak azért, mert annyi medic volt, én már nem akartam beállni...
Viszont megtaláltam a hátizsák váltó gombot, és így már tudok legalább variálni... -
Buddhha
tag
válasz
chickendance #5004 üzenetére
Te Chicken!
Te ágyúval mentél verébre?
Hát csoda, hogy te jöttél ki jól?Prison85 --> Hozzászólás-mennyiség, és regisztráció óta eltelt idő alapján adják...
Én az őstag-ra pályázok, mert majd szeretnék egyedi képet... (és remélem, hogy pozitívan fogják elbírálni)
-
Buddhha
tag
Én most pár napja sniperkedek... azt figyeltem meg, hogy a kevés-járműves pályákon nagyot lehet vele kaszálni.. Előtte defibrillátorral szereztem a pontokat, de ez sokkal jobb... Camp G-n, fall of Berlin-en sokkal jobban éreztem magam...Egyedül az örök szabályt kell betartani... Max három találat után helyet kelll változtatni... a többi már történelem..
egyedül a stabilizátorig van meg a fa, szóval jó squadba kell kerülni az erősebb fegyverért, de most már az alappal is szokott fejlövés sikerülni...
Mondjuk tegnap éjjel szar volt... Suez-en akkora jármű-fölényben volt az ellen, hogy még, ráadásul Bigg is ellenem volt...
-
Buddhha
tag
TAB <- hogy lásd a listát...
Jobb klikk <- hogy mozogjon az egérvan valami manage fül, ott lehet ilyeneket csinálni...
Ha nem gond, én is hozzáadlak buddylistbe...
-
Buddhha
tag
válasz
chickendance #4796 üzenetére
Korrekt kis videó... azt csak én érzem úgy, hogy utánhúzással lő? egy két szituban akkora különbségek vannak, amit én inkább mákfaktornak hívnék... vagy korrekt lag-kezelésnek..
viccet félretéve tetszik a videó... gondolkodom is, hogy indítok egy új karit, medic-kel kimaxolom a snipert, és onnantól csak hátulról...
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer #4759 üzenetére
Egyes kultúramerikai körökben a rövidebb lánc szolgálta arra, hogy a halottasházban ne kelljen felemelni a takarót a fejről... elég csak a nagylábujjra tekinteni... ide van felakasztva a rövidebb lánc...A hosszú lánc meg ment haza anyuhoz-apuhoz, hogy ők is értsék...
A többivel meg egyetértek..
-
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #4715 üzenetére
Hali!
Egy Buddhha-st én is szeretnék... illetve körbekérdezek a haverok között... hátha kell valakinek..
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
120 Gb-ot nem szeretnék szemétnek titulálni..
de valahogy megoldom.
-
Buddhha
tag
Hát... lehet kell csináljak egy XP-s particíót...
Újrahúztam a BF-et.. BF->1.20->Northern strike->1.40->1.50 de továbbra is PB hiba...
Most váltogatja a heartbeat hibát a magas pinggel...Szóval suxx...
-
Buddhha
tag
Tudom ám, hogy ti mind profik vagytok, de azt hiszem egy kis összefoglaló mindenkinek jól jöhet...
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
SlowhandHUN #4363 üzenetére
Az assault rakétánál lehet állítani, hogy hány méter után robbanjon...
Az alap a 20m és nálam az egérgörgővel lehet növelni a számot...
akkor van jelentősége, ha nagyobb távolságra szeretnél vele lőni, ilyenkor úgymond a célpont mellett is robbanhat... -
Buddhha
tag
válasz
chickendance #4097 üzenetére
Az hogy van, hogy amikor ezt te írtad, akkor én ezt néztem???
-
Buddhha
tag
válasz
chickendance #4083 üzenetére
Hali!
Egy helyen vagyunk, én is a 2142-t tolom, mint a dömpert, csak volt némi kihagyásom...
Aztán ezért gondoltam, hogy jó lenne, ha mi-lenne... -
Buddhha
tag
Úgy látom megint erősen össze-vissza vannak a játékosok illetve a nickneveik... Ha gondoljátok, és elkülditek a nickneveket, akkor egy hozzászólásban közzé tudnám tenni, meg lehetne találni mindenkit...
Mit szóltok hozzá???
-
Buddhha
tag
Végre megvan a telepítő cd-m... Költözés óta keresem... de most aztán "félelem és reszketés Budaörsön"...
-
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #3833 üzenetére
Hali!
Köszi az infót!
Amint kifizetnek engem is, már kereslek is...Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #3830 üzenetére
Esetleg néznél nekem egy AM2-es procit?? Olyan 2,8-3 Ghz-t... Hálás lennék!
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
Nem tudom... a polcról leemelthez képest is megéri?
Viszont egy kis tanácsot kérnék...
Az én lapom egy ASUS M2N4-Sli, van 3 giga ramom, egy 3500+-os AMD procim, meg egy Gf8600GT-m... Jól látom hogy procilimites vagyok ugye??? Mit érdemes mostanában venni??
Köszi!
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #3800 üzenetére
ŐŐ... besza-behu... ez nagyon komoly.. hányszor nézted végig?
-
Buddhha
tag
válasz
GS9 Miller #3516 üzenetére
A lemaradásokkal ne törődj, mindenki belejön egyszer...
Egyébként ha gyülekező pontot ki tudsz jelölni, akkor támadás/védekezést is... Ezeket viszont csak silóra, zászlóra tudod nyomni...
Az ilyen pilótákkal nekem csak akkor van bajom, amikor spawn-pointot választok...
Látom, hogy repül, beszállok a gépbe, és mire felfogom, hogy most lövész lettem vagy utas, addigra már le is kamikázézott egy dzsipet 0-pontért...én meg nézhetek másik spawn-pont után....
k/d meg ugye smafu...
-
Buddhha
tag
válasz
F_Zolee #3299 üzenetére
Hali!
Egy kicsit lassaban őröl a malom, de van segítség...
Digital Download Version
If you already have a Battlefield 2142 account (Persona), please go directly to step 5 below, otherwise start at step 1.
1. Load Battlefield 2142
2. Select “Create New Account”
3. Follow the instructions to create an online account. This is your 2142 Persona.
4. Exit the game
5. Visit the Activation website
6. Enter the Activation Code and click Submit & Continue
7. Enter the EA account and password you used to purchase the game into the appropriate boxes and click Continue
8. Ensure the checkbox next to your 2142 Persona is checked and click Continue
9. Your chosen name will now be displayed at the top of the page under “Choose an existing persona” – ensure the button is checked and click “Submit and Continue”You will receive a confirmation message that the game is linked.
You are now entitled to play the Northern Strike Booster Pack. Please remember you must use the account you used to register to play these maps.
Ezt találtam angolul...
Igazándiból ez az egész játék olyan, hogy mókolni kell fel-alá, és egyszer csak összejön...
Nekem sikerült telepíteni, de nem akarja odaadni a NS-bónuszokat...
Ettől függetlenül remélem, hogy neked sikerül...
Én vagy 1 órán át mókoltam, és akkor kiírta, hogy kész...
A lényeg, hogy ugyanarra az e-mail-cím/nicknév/jelszó párosra aktiváld, mint amivel játszol... -
Buddhha
tag
És még egy kis sikerélmény..
Ma este üres volt a PTD-s szerver, úgyhogy A.S.* jelleggel csatlakoztam az első serverhez, amit dobott a gép.
Hát nem ott játszanak a srácok??Két jó pályával sikerült feljönnöm 104 ponttal a rankban...
Lassan jobban megkedvelem a Supportot, mint az Assaultot... Úgy látszik a támogató hadosztály az én terepem...További szép estét!!
Üdv!
Buddhha*: Ahogy Sikerül
-
Buddhha
tag
Köszi az infót!!
Lőszeresládával feltornáztam magam még egy szintet a PTD-s szerveren.. jó volt az esti játék... Igaz Big?
PTD-s srácokkal egész jól össze lehetett játszani... egymás fedezése, szó nélküli gyógyítás/lőszerezés, felváltott gránátdobálás...Most már van saját pajzsom, és sikerült kitapasztalnom a machine-gun-t annyira, hogy egész sok embert tudtam vele szedni titán-folyosón... Azt vettem észre, hogy ha rövid sorozatokat adok le vele akkor elkezd pontosodni, és egyre kissebb területre szór... szóval felejtős a nyomvatartott tűzgomb, és kaszálás.. rövid sorozatok - egérutánhúzás - sorozatok... legjobb
És télleg szórja a pontokat... -
Buddhha
tag
-
Buddhha
tag
Hali!
Nem volt rossz a PTD-s játék este, de a kapcsolat vesztés után már nincs kedvem visszamenni...
Meg volt egy két érdekes lövés APC-ből... sarkon keresztül... kétszer...
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer #3263 üzenetére
Nem gond...
Viszont öröm-bodottág, megkaptam a szintet is, meg mindent... csak kellett neki kis idő... én is egyet öltem, azt már ugrott is a számláló, hogy új rangom van...
Bár tegnap nem ment annyira...Az vajon miért van, hogy a dokin kívül nem tudok kijátszani más karaktert??? Néha az enginier megy, de a rakétavető iszonyat-keveset sebez...
A sniper botrány lassan tölt újra, a 4-nek meg a nevét sem tudom...ezeket hol érdemes kijátszani???
Én sajnos megúsztam a katonaságot az egyetem miatt... mire végeztem, addigra meg átalakult. Anyám annyira féltett, hogy a végén már direkt kíváncsi voltam...
Bár ezt is megértem, mert amikor nekem kellett volna menni, akkor jött a sok hír, hogy megverték, megkínozták, kiugrott, idegösszeomlott...
Bár.. Én bírtam volna.. szerintem... -
Buddhha
tag
-
Buddhha
tag
Szia!
Korábban már összekerültünk a Buddy listben.. legalábbis nálam benntvagy...
tény.. az utóbbi két hétben egyáltalán nem tudtam felmenni játszani... beosztás meg család miatt... de most törekszem megint, hogy az esti órákban fentlegyek...
Üdv!
=PH=Buddhhaezt tök fura így írni...
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer #3242 üzenetére
Szia!
1.) Ha lenyomod a TAB-ot, akkor feljön a játékoslista.. nyomsz közben egy CTRL-t, és akkor él az egér is...
Valamelyik fülön lehet válogatni, hogy ki ellen nyújtasz be bizalmatlansági beadványt..2.) Mijaz a Titán kapszulás kilövés?? mert a csapatszállítót azt vágom... de a titánról???
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
DaDy0219 #3228 üzenetére
Szia!
Nekem is sokat kellett küzdenem vele, mire sikerült felrakni...
bár nekem csak sima van... Mintha olyat olvastam volna, hogy BF->1.5->NS->1.5nem biztos, hogy igaz, de erre emléxem...
Fontos még, hogy a C: meghajtódon legyen hely, mert a BF patcheket oda tömöríti ki a temp-be, és szét tudja szedni a win memóriáját, ha kevés a hely.. (nálam ez történt, nem volt 2G szabad helyem, és összevissza lassult, meg nem tudott patchelni)
Remélem segít!
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
Ezúton szeretném bejelenteni, hogy az EA terméktámogatásánál nem tudnak semmit, és ezentúl, hogy ha elakadok valamelyik gyári EA-játékkal, akkor nem hozzájuk fogok fordulni, hanem dél-amerikai voodoo-papokat fogok megkeresni.
Tegnap napközben lefuttattam egy töredezettség-mentesítőt, majd létrehoztam egy 1 gigás swap-filet a D meghajtómon, majd futtattam az 1.50-es fullos patchet. Újraindítottam a gépet, és tudtam csatlakozni két szerverhez is, majd egy rövid egyórás játék után konstatáltam, hogy van 28 pontom a rankban, és szereztem egy "armored medalt" bronz színben...
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer #3128 üzenetére
Az a gáz, hogy ha csak 1.40-et rakom fel, akkor meg nem lát szervert...
Az újraindítos dologra most nem emléxem, de az biztos, hogy az Xp-mnek nem lenne szabad 10 gigát foglalni, úgyhogy szerintem a héten újra lesz ez húzva...
Aztán kap még egy esélyt...Délelőtt hívtam az EA Magyarországot, ott közölték velem, hogy be kéne regizzek vele valami honlapjukra, hogy kapjak csalást meg tippeket... de ez sajnos nem vált be, mert már regizve volt a kód (bár, hogy mi köze hozzá az eanak, hogy regiztem e, azt nem is értem, de mindegy)...
Addig meg had pihenjen a dobozában..
-
Buddhha
tag
válasz
biggamer #3124 üzenetére
Köszi!
Az a baj, hogy nekem csak a sima verzió van meg...
Sikerült nagy nehezen felpeccselnem az 1.50-ig, de akármelyik szerverre akarok belépni, egyből dobja az "unmodified content"-es hibaüzit.. Próbáltam már a PB-t újrainstallálni, már újrahúztam a BF-et is.. most már csak a gép maradhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kínai robottaxi indul Európában
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest