- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Használt VGA / videókártya ajánló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
chickendance #7999 üzenetére
Nem rossz, de játékban nem biztos, hogy állná a sarat.
Ha esetleg valaki meg szeretné magát lepni Karácsonyra jó K/D-vel viszonylag elérhető áron, akkor van itt egy kis csemege: M-6900. <árgép>
Szerk:
Még egy kis off: NO WAREZ! Vagyis mi eredeti játékot veszünk.... Tessék csak feliratkozni, aki úgy gondolja -
chickendance
aktív tag
egérke
nálam a ball mell hamar megmutatkozna
-
biggamer
veterán
920 mm széles a Razer vadonatúj egérpadja : [link]
Lehet kockulni !!!
-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan #7993 üzenetére
Igen az épp hallatszik: "Itt a Coolman is! Jééé!" Utána egy másik mondat, amikor dobálnak gránáttal: "Ki ez a barom?". Az eredeti minőségben sokkal több minden hallatszik abból, amit TS-en beszélünk. Helyenként beszűrődik a háttérben működő tévé hangja is (épp kézilabda megy). Sajnos 480-ban ennyire futja.
Gyuri: Vannak itt még bőven infantry-sok. Talán Krisztián is visszatér, ha megtudja, hogy eltűntem
-
Gyuri44
aktív tag
Prison ha te már csak ritkán leszel,akkor kell keresnem magam mellé valakit akivel jól összelehet játszani.
Ki vállalkozik rá?azt kiképzésben részesítemFőleg infatrys hadviselésre.
Na persze ts nem ártana. -
Prison85
senior tag
válasz
gelacihun #7991 üzenetére
Nem düllesztem a mellem, de azért jól esik az elismerésetek!
A videót inkább azért csináltam, hogy ha jön valami nagyszájú aki játssza az eszét akkor meg lehessen neki mutatni néhány kedves szó társaságában: "Te nem játszottál a 2142 valódi sötétkorában, amikor a névsorban szerepelő játékosok ontották mások és néha egymás vérét!"
Szerk:
Visszanézve a videót: nekem is tetszik, hátra is dőlök és bontok egy sört. Remélem a hosszúsága ellenére nem lett unalmas... Persze a vége fele a gyorsításnál a stat táblázatot egy pillanatra kimerevítettem.Coolman: Thx!
-
Prison85
senior tag
Köszönöm az elismeréseket és a sok játékot!
Valóban jó kis közösség lettünk, nem szívesen hagynálak itt titeket véglegesen és néha visszatérek fenyíteni. Ha pedig már az új hadszíntérnél tartunk: Vietnamról azt hallottam, hogy elég jó
Majd beszerzem, amint megtanultam BC2-zni. Addig pedig még gyakran visszajárok kísérteni
Biggamer: ez a dinnyés cucc elég vad. Fájhatott
-
Prison85
senior tag
válasz
gelacihun #7984 üzenetére
Csak összejött egy jó kör és épp ment a FRAPS. Gondoltam lett egy kis minőségi anyagom és szépen megvágom, hogy kemény játékosnak tűnjek
Zsámoly: már váltottam. Csak hébe-hóba fogok felbukkanni 2142-ben, BC2-re gyúrok, de ott egyenlőre csak mozgó célpont vagyok. Nehéz átszokni (nekem)...
Egyébként itt a videó vége:
a kulisszák mögött:
A videó felénél már kezdett elfogyni a Sony türelme, aztán persze az enyém is. Volt minden: reinstall, fagyás, húzás, idegeskedés és elpöppentettem "néhány" cigit is. Bár megérte volna, de nem olyan lett a vidi, mint szerettem volna
-
Prison85
senior tag
No egy utolsó videó - tőlem. Sajnos csak 480p-ben nézhető.
Nemtom miért, eleve 720-ra csináltam
Hülye Youtube!
-
biggamer
veterán
Ha esetleg érdekel valakit : [link]
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #7980 üzenetére
Érdekes módon FEJLÖVÉS
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance #7978 üzenetére
Ez milyen történet ???
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #7972 üzenetére
Nos az enyém:G:\Game\Battlefield2142\BF2142.exe +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +widescreen 1 +szx 1680 +szy 1050Akkor: doc&settings/felhasználó/dokumentumok/bf2142/mods/bf2142/cache:
itt a fura nevű mappákat töröld. Remélem ez segít.Ja, videó opcióknál vedd ki a vSync-et és az AA-t, lehet azért van a "kress"Tárgytalan...
-
zsámoly
tag
Na Nvidia driver újrainstall után úgy tűnik működik a dolog.Köszönöm a segítséget
-
zsámoly
tag
Hát nekem a következőt írja ki:
[link] -
chickendance
aktív tag
válasz
zsámoly #7964 üzenetére
hell
erre írd át a "célt"
így minden felbontás elérhető)
ha 1 szóköz kimarad már nem indul)
+menu 1 +widescreen 1 +szx 1920 +szy 1080
énis magas felbontásban tolom,de csak ha tálcára teszem a gammát akkor ragad be(nem mindig) ja és régen csak azzal az indító ikonnal indult amit átírtál.(ezért én törlöm mindig a másikat,nehogy azzal prószáljam indítani mert csak fekete kép az eredmény.
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #7963 üzenetére
Win 7 szintén,és gyanítom hogy nem tud visszaállni a játékbeli felbontásra.(monitor is ilyet ír ki mikor belépek:"Input not supported") hogyan lehet meghatározott felbontással inditani a játékot? Coolman kollégától láttam hasonlót nemrég,azt kipróbáltam,de utána nemhogy nem indult el a játék,de az alapbeállításokkal sem ->reinstall
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #7962 üzenetére
Nálam Win7 alatt hasonló a jelenség. Csatlakozok egy szerverre, betölt, rányomok a Join-ra és kidob az asztalra. A tálcán ott fut tovább a játék, de szerencsére eddig mindig vissza tudtam lépni.
Kóstolgatom a BC2-t
Többnyire csak mozgó céltábla vagyok, de azért erőlködöm rendesen. Ha már megvan az 1-es K/D-m akkor elég jó kört zárok
-
zsámoly
tag
Szerintetek miért csinálja azt a játék,hogy belépek,csatlakozok egy szerverhez,aztán rögtön kidob a Winfosba.A játék kis ablakban továbbfut,de amikor visszaakarok lépni(klikkelek a kis ablakra) rögtön kifagy.Gyanítom hogy a felbontással lehet a gondja,hogy lehet ezt orvosolni.Nálam 1280*1024 a windows alap felbontása,a játékba viszont csak 1280x960 at lehet.
Érdekes.Korábban is néha volt gond ezzel,de valahogy megszűnt mindig.Tegnap raktam újra a játékot,este még prímán ment. -
Gyuri44
aktív tag
Mára megint ennyi volt,nem tudom mi van velem az utóbbi napokban,de nagyon nem megy most a játék
-
ViZion
félisten
Nah, BF heroes eddíg bírta... Be sem tud lépni, ilyen-olyan hibákat vél találni. Írták a neten, h cache törlés, stb... de lefagy néha, és beragad a folyamat, nem lehet lelőni, csak kijelentkezéssel.
Összefércel sz¤r. Nem is értem... illetve értem én. -
Gyuri44
aktív tag
Este játszik valaki?
Cool te még mindig nem látszol a buddyn. -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri44 #7939 üzenetére
Na, pár napi "tesztelés" után a véleményem a BF Heroes-ról:
+ vérmentes, gyerek nézheti
+ rajzfilmszerű grafika: egyszerű, nem vonja el a játéktól a figyelmet, jó nagyon, vicces gesztusok (Q-val, mint a nagy BF-ben...), stb.
+ jó tuning- és upgrade lehetőségek: alapból pl. nincs futás, "tuningal" lehet futni, ami használat után töltődik az újabb használatig. Van ingyenes és fizetős tuning (pont mint a GunZ-ban anno...). Gyógyító tapasz fogy, nem végtelen! Ez jó!
+ jó pályák: nagyok, változatosak, viccesen rajzolva. Sokféle épület és tereptárgy, kerítés, folyók, stb.
+ szintekre osztott serverek: kezdőt nem rakja profik közé, kb. egy szintűek játszanak együtt. GunZ-ban is így volt, meg volt pár free server, ahol mindenki mindenki ellen bármelyik szintről...
+ TPS nézet: nem szeretem általában, de ehhez a grafikához nem lenne jó a realisztikus fps nézet.Azért van pár negatívum is:
- zene: pimpilimpi, 3 éves kor felett tutira káros hallgatni
- magas ping: nekem 160 alattit nem talál, és amikor nézem ált. nem is enyém a legmagasabb...
- a gép rak serverre, nem lehet választani.
- nagy vehicle pályákon rossz a ping
- lassú pálya betöltések, teljes képernyőnél sokadik esc-re lép menübe.
- karakter személyreszabásokat ingame tölti be, belassítja néha: ez egy érthetetlen dolog... minden ilyesmi gaméban az elején betölti, vagy kérhető ezek mellőzése, hogy gyorsuljon a game (anno pl. Quake 3 motoros gaméknál)
- nincs asztali ikon, webről bejelentkezve kell indítani: mondjuk erre lehetne hegeszteni, de azért 2010 van...Kb. ennyi. A lassú töltések miatt pont arra nem jó, amire kellene: amikor van 10 perc, és hentelnék egyet... de ennyi idő alatt a BF2142 is betölt...
A másik game a BF play4free beta nálam teljes képernyőn behal. Átnéztem a settingseket, de marha komplikáltra csinálták, este nem volt időm bogozgatni, hogy ablakban induljon újra. Megnéztem a neten: egyenlőre annak olyan hosszú a buglistje, hogy inkább pre-beta még...
-
Gyuri44
aktív tag
Coolman megint hirtelen eltűntél,újabb netszakadás?
-
gelacihun
aktív tag
Visszatettem az 1.51-et de továbbra sincsenek rajta ellenfelek !
Na jó voltak hárman !
A pingem 40-150 között szánkózott , de lagg nem volt -
ViZion
félisten
Nah, kipróbáltam a play4free BF-et... telepítette, stb...
Beállítom full screenre, és hogy azon is induljon... paff. efszáll.
Megnézem, van-e vmi setup, vagy ilyesmi... csak 1 readme file van, ami így kezdi:
"Thank you for installing Battlefield Heroes."
bíztató.
Mellesleg felraktam a BF heroest is most, vicces, ingyenes, gyertek röhögni. Toy Stori, de nagyon poén. -
chickendance
aktív tag
jah! ha van ötlet(hogy hova) én szivessen feltöltöm valahova ahonnan jobban lehet húzni. holnap reggeltől elérhetővé tudom tenni ha kell.
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #7925 üzenetére
Köszönjük a linket. Hevenyészve a lényeg, ha vki nem értené:
Battlefield 2142 1.51 (remélhetőleg végleges) Beta
Visszatért a programozónk BF2142 1.51-hez dolgozni, javította a szerver problémát ami még volt benne és kiküldtük ma (dec. 16-án!) a béta szervert a szerver szolgáltatóknak.Holnap, december 17-én látjuk majd remélhetőleg az utolsó BF2142 1.51 Betát, ami 2011 január közepéig fog futni, amikoris eldöntjük a visszajelzéseitek alapján hogy ez lesz-e a végleges, kiadásra kész változat.
Frissítem ezt a posztot majd letöltési linkekkel, amikor meglesznek, de az új kliens letölthető holnaptól a Fileplay-ról is.
A változások kizárólag a server oldalt érintik, de a klienseket is frissíteni kell, hogy a verzió számok egyezzenek.
Ameddig nem lesznek nagyobb hibák a frissítésben, mint folyamatos összeomlás, fekete képernyő, szerver hiba, stb. addíg ez lesz a végső verzió, így nem kell majd később újabbat telepíteni.
Ez a v1.51 frissítés tartalmazza:
• Nincs DRM a bf2142.exe-ben (azaz nem kell DVD a gaméhoz, eddíg ehhez patch kellett...)
• Ingyé' NS mindenkinek
• Egy halom új map
• Account biztonsági frissítések
• még több minden...Szerkesztve: a béta élesítve kb. 14.00-tól Angliai időzóna szerint. Kb. 13.45-től a linkről letölthető a kliens.
Hozzászólásokból a ~lényeg: (K: kérdés V: válasz)
K: Lesz-e biztonsági frissítés PB-hez?
V: Némely biztonsági frissítés az 1.51-ben segíti a PB-nek felderíteni a hackereket, akárcsak a folyamatban lévő PB fejlesztés BF2142-höz. De amennyire tudom nem jön ki kifejezetten 1.51-hez PB frissítés.K: Megszűntek a korábbi bétában talált hibák, glitchek?
V: Remélhetőleg javítottunk minden hibát a korábbi bétából.K: Az UAV felrobbantja a titánt? És belerepül még az épületbe karkand pályán?
V: Az épületbe belerepül, de a titánt már nem pusztítja el.K: Tud már 2 GB-nél több ramot használni a program?
V: Igen, beállítva hogy használhat többet.Kb. ennyit hámoztam ki, majd meglátjuk. Én hétfőn tudom leszedni, ha azt mondjátok van értelme.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri44 #7930 üzenetére
Néha, de mostanában kevés az időm. Kicsi BF2142, esetleg Quake Wars mert UT III-ban mobilnettel elég kevés jó server van, meg nekem nem minden pálya ismerős (akik nem ismerik: UT III-ban rengeteg map van, hatalmasak... szal elég sokat jelent a helyismeret-ami nekem szerény itt-ott).
Azért játszok vele, de pl. Quake Wars-ban is vannak upgrade-ok, amik most kezdenek jönni (ott automatikusan kapni, attól függően ki mivel nyomul), tehát most kezdek feljönni a "szopóágról", így már kellemesebb a játék... első pár hét elég gáz volt BF2142-vel is, de itt legalább más cuccait fel lehet venni, QW-ben nem. Aki alap szettel kimegy... nah, mit a gladiátorok anno a hajhálóval az oroszlánok között...
-
zsámoly
tag
hohohohooo info az új peccsről [link]
-
gelacihun
aktív tag
Nekem megint alig akar elindulni a bejelentkezés !!!
Nálam van a baj ? -
Gyuri44
aktív tag
Az UT3 nagyon durva
Megvan még valakinek ez?? -
gelacihun
aktív tag
Ha ilyen szinten nyomnám a játékot , megváltoztatnám a nevem "Atomcsapás"-ra
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance #7920 üzenetére
Simán kidobott a szerver...
aztán meg el is ment a kedvem. Azért köszi, hogy cipeltél.
Nekem nem szaggatott.
-
chickendance
aktív tag
CoolMan: hovatüntél a végéről(verdun)?
jól kikaptunk
am.
ültél fölöttem tankban. neked nem laggolt? 25-ös pingel szaggatot a game nálam. ezt azért nem értem. -
gelacihun
aktív tag
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance #7914 üzenetére
Beretta az jó cimbim szoktunk " beszélgetni " is, a másik srácot nem ismerem.
-
Gyuri44
aktív tag
Mára ennyi volt,ilyen szarul rég nem játszottam
-
gelacihun
aktív tag
1.51- Bizony !
De akkor frissiben tudósítottunk is !
A szerverek kihaltak , néptelenek !
Csak néha találni egy kis akciót , és akkor sem megy végig a kör mert lelécel mindenki !
Mondjuk egy hónapja letöröltemA regisztrációmat én is leadtam , de semmi visszaigazolást nem kaptam
-
ViZion
félisten
válasz
CoolMan #7909 üzenetére
Biggamer linkelte ezt.
1.51-et valaki azóta próbálta?Ápdét: be is regeltem tesztre. miért ne? Tesztelek, ha szólnak. ja. Megmondom én a tutit!
Megmondom biz'hogyha megint két-három kocka épülettel, konténerrel és ledőlő tornyokkal akarnak szemet-szúrni! Vegyenek fel egy építészt! -
ViZion
félisten
Ebből kellene egy Battlefield 2242: fegyverek: Far Cry automata soti, Unreal flakkanon, Terminator Westinghouse, Quake Wars rakétavető, Crysis sniper stuki, HALO needler (kristály pisztoly), FEAR pókaknák...
Krylov és a Ganz maradhatna. Pályákat bizony nyúlniuk kellene, mert ezek az épületek...Tényleg, mi van azzal a béta tesztel amit Big linkelt régebben? Valaki kipróbálta?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance #7906 üzenetére
Na látod ez elég baj.......
-
CoolMan
MODERÁTOR
[Téli Játékok! Célkeresztben a Battlefield]
A 2142-öt miért nem látom közte? -
gelacihun
aktív tag
Big : Bocs , hogy már megint nem hallgattam rád , de szokás szerint megint elborult az elmém !(tudom hogy SAAW-oshoz nem fordulunk vissza )
NEEEM hiszem el hogy három tár és három rakéta nem amortizál le EGY tankot
Ilyen vacak laggfos régen volt már -
Gyuri44
aktív tag
Baszki mennyi hülye van conquesten.
Egyik blokkol másik szarik rá,hogy két tank jön,össze vissza mindenki,vicc.
Azt hiszem nem sűrűn fogom ezt játszani ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest