- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
válasz
Anonymusz #6499 üzenetére
Valóban akkor vettem észre, amikor lelőttelek.
Első körömben Gibraltar-on (Gina 9:30 körül átadta a játékot) beléptem a gaméba - direkt a magyarok ellen voltam
Gondoltam csinálok egy szép bemutatkozást és valamelyest sikerült is. Utólag is bocs mindenkitől, de néha kell egy-egy olyan kör is, amikor az ismerősök ellen harcolhatsz (magyar skalp duplán ér)
-
Anonymusz
tag
válasz
Prison85 #6498 üzenetére
Igen sajnos ledobott engem is. Aztán megpróbáltam beloggolni és kifagyott a játék. Gondolom mennyire meglepődtél miután észrevedted, hogy engem öltél le
Aztán átmentem chickenhez. Elvoltam egy darabig, aztán windows hibát észlelt... utána megnyitottam a chrome-ot és elkezdtem írni prohardver fórumra ezt:
"Igen sajnos ledobott engem is. Aztán megpróbáltam beloggolni és kifagyott a játék. Gondolom mennyire meglepődtél miután észrevedted, hogy engem öltél le
Aztán átmentem chickenhez. Elvoltam egy darabig, aztán windows hibát észlelt... utána megnyitottam a chrome-ot és elkezdtem írni prohardver fórumra ezt:" Folytassam?
És mot itt vagyok
Ma jött meg a monitorom a szervízből, így ma tudtam először játszani 1 hét után. Hát meg is látszott
Amúgy kb 3 órát játszottam és csak egyszer dobott le. Meg a windows... De azért jó volt. Már hiányzott
Aztám pont akkor dobott ki a master mikor kiderült h ki is az a rejtélyes 818as. Így miután ti léptetek szegényt letámadtam, hogy, hogy meri használni
De aztán rendeztem a dolgokat. Tényleg am a többi 818as merre van? Vagy csak ti vagytok? Mert sose láttam még mást ezzel az előtaggal.
-
Prison85
senior tag
válasz
GS9 Miller #6497 üzenetére
Engem is piszkosul bosszant. Utolsó körömben végre sikerült cerbere-n felraknom a békát command tetejére, erre szakad ez a fos - persze ezzel a békának is lőttek.
Pedig tényleg jó kis magyar csapat volt, de meglepődtem amikor Anonymus-t az ellenfél táborában láttam. Gondolom nála is problémás a mester-szerver
Jött egy régi 818-as játékos. Még nem beszéltünk vele igazán, mert nem volt ts-en. Kíváncsi vagyok mit tud...
A számot beírom a telefonomba. Még jól jöhet
-
biggamer
veterán
Nagy fos ez a EA Master Server ...
Kibacottul unom már, h kb. 4 perc alatt 2x dob le a szerverről.
És ez már így megy napok óta.Egy nagy rakás c@r az egész kóceráj, h rohannának+.
-
biggamer
veterán
" 20 kill megvan, 20 percre gyúrok "
Ahová az van írva, h " In A Round " azt egy kör alatt kell teljesíteni.
Tehát ha X perc van +adva és Y számú gyilok, akkor azt egy azonos kör alatt kell letudni.
Remélem érted, tehát nem külön a percet egy kőrben és egy másikban a gyilokokat.
-
ViZion
félisten
válasz
GS9 Miller #6492 üzenetére
jáááj, ezt nem kellett volna kopizni, megvan neten.
Voss vs. Baur téma: a Baur nagyobbat üt, elvileg messzebbre lő pontosan, de csak 20 kugel van a tárban... közelre a sniper gépkarabély a legjobb (tárban 30, sebességre leggyorsabb és Voss sebzésű, nagyon penge cucc), utána voss és baur.A baurnál, ha nem vagy pontos és többen jönnek, akkor esélytelen vagy. Az egyes lövésen "kipontozni" az ellenfeleket nagyon jó.
A ganz meg kis távon is olyan szórással lő, hogy Voss ellen reménytelen, ha pl. folyosón találkozol a rosszbácsikkal. Ott inkább pisztollyal megyek.A shotgun nagyon jó, meg az RDX-es upgrade is! Sokan nem szeretik, mert nem azonnal robban, mint a PK, DE! ezzel ki lehet iktatni elvileg az aknákat is.
-
GS9 Miller
tag
Tudom, hogy hol van a VOSS, de inaktív az ikonja, pedig már rég meg kellett volna kapnom... szerintem.
Egyébként nagy vita megy a fórumokon, hogy VOSS vagy BAUR, de szerintem olyan erről vitatkozni, minthogy Kalasnyikov vagy M16.
Egyébként ez a kitüntetős dolgon jó ötlet volt tőlük, engem is feldob amikor kapok valamit.Itt egy újabb érdekesség nektek, a fegyverek tulajdonságairől:
Description:
The Baur H-AR (Heavy Assault Rifle) is a bulked-up edition of the SCAR 11, firing high-caliber, tungsten-core ammunition for maximum damage potential. Manufactured with HM-3 composite metals, the weighty, but powerful Baur H-AR is found most often in front line conflict.Weapon Details:
Magazines: 7
Clip Size: 20 Rounds
Reload Time: 3s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 2.0 / 0.33 / 0.08
Deviation Min: 0.38
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 1 / 0.25 / 0.03 / 0.09
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 7 / 7 / 0.13
Deviation Standing: 1.3
Deviation Crouching: 1.1
Deviation Zoom: 0.65
Bullet Velocity: 1000 Meters/Sec
Draw Time: 1s
Damage Minimum: 22
Damage Normal: 34
Damage Decreasing Distance: 40 Meters
Only Minimal Damage Distance: 70 MetersDescription:
Ergonomically designed with a fibre-reinforced polymer shell, the Voss L-AR (Light Assault Rifle) is a close cousin of the Krylov FA-37, sacrificing incapacitation capabilities for increased portability and firing longevity. Used primarily in supportive, high movement scenarios, the Voss L-AR uses lower calibre ammunition allowing for higher volume cartridges, enabling prolonged suppressive assault.Weapon Details:
Magazines: 6
Clip Size: 40 Rounds
Reload Time: 3.9s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 2.5 / 0.24 / 0.08
Deviation Min: 0.48
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 1 / 0.15 / 0.1 / 0.13
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 7 / 7 / 0.14
Deviation Standing: 1.3
Deviation Crouching: 1.1
Deviation Zoom: 0.6
Bullet Velocity: 900 Meters/Sec
Damage Minimum: 20
Damage Normal: 25
Damage Decreasing Distance: 40 Meters
Only Minimal Damage Distance: 65 MetersDescription:
Unlike its siblings, the Mitchell AV-18 and Sudnik VP, the Koenig H-AVR (Heavy Anti Vehicle Rifle) lacks any guidance package, instead relying on the high speed of its projectile to eliminate targets. With an embedded, microprocessor-driven, anti-recoil system and steel alloy-composite structure, the Koenig H-AVR launches armor-piercing fin stabilized projectiles that have proven far more effective armored targets than traditional warheads, especially against the weaker rear armor of tanks.Weapon Details:
Clip Size: 1 Round
Reload Time: 4s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 1.0 / 1.0 / 0.3
Deviation Min: 6.0
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 2.0 / 0.2 / 0.1 / 0.15
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 9 / 9 / 0.3
Deviation Zoom: 0.5
Bullet Velocity: 60 Meters/Sec
Draw Time: 1sDescription:
Anti-Air: A powerful anti-aircraft weapon, the SAAW 86 is built with a low-density steel composite and incorporates an implanted, CPU-controlled balance system to maximize portability. Launching aerodynamic, high velocity rounds, the SAAW 86 is especially effective against moving airborne targets.Weapon Details:
Clip Size: 2 Rounds
Reload Time: 5.4s
Deviation Min: 2.0
Bullet Velocity: 60 Meters/Sec
Draw Time: 1.2sDescription:
Even more dependable than the Bianchi LMG and more relentless than the Shuko LMG, the Ganz HMG (Heavy Machinegun) is the crowning achievement in light machine gun design. Engineered from super light polymer matter, upgraded with an ultramodern onboard stabilization and heat reduction system, and fitted with an electronic double-magazine feeder, the Ganz HMG is unmatched in power, quality, and consistency of fire.Weapon Details:
Magazines: 4
Clip Size: 120 Rounds
Reload Time: 5.3s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: -0.9 / -0.09 / -0.01
Deviation Min: 1.35
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 3.5 / 0.25 / 0.1 / 0.08
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 7 / 7 / 0.08
Deviation Standing: 2.0
Deviation Crouching: 1.2
Deviation Zoom: 1.3
Bullet Velocity: 800 Meters/Sec
Draw Time: 1.625s
Heat Per Shot / Shots to Overheat: 0.036 / 27
Cool Down Per Sec: 0.3
Overheating Timeout: 1.35s
Damage Minimum: 18
Damage Normal: 22
Damage Decreasing Distance: 15 Meters
Only Minimal Damage Distance: 60 MetersDescription:
Built with kylonite, an advanced thermoplastic shell material, and a polymer drum magazine, the gas-operated Clark 15B Combat Shotgun fires the latest fin-stabilized flechette Frag-15 rounds, which produce a circular damage pattern, most effective against close-range, light armored infantry.Weapon Details:
Clip Size: 7 Rounds
Reload Time: 4.5s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 3.0 / 0.2 / 0.3
Deviation Min: 0.75
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 3.0 / 0.2 / 0.2 / 0.12
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 9 / 4.5 / 0.04
Deviation Zoom: 0.9
Bullet Velocity: 500 Meters/Sec
Draw Time: 1.166s
Damage Minimum: 4
Damage Normal: 12
Damage Decreasing Distance: 12 Meters
Only Minimal Damage Distance: 35 MetersDescription:
A significant upgrade from the Morretti SR4 and Park 52 Sniper Rifles, the Zeller-H Advanced Sniper Rifle features state-of-the-art targeting precision, resulting from a series of enhancements including computerized stabilization and advanced muzzle-brakes for recoil dampening. The Zeller-H's higher caliber ammunition gives this anti-material sniper rifle a highly enhanced stopping power, especially against lightly armored targets.Weapon Details:
Magazines: 10
Clip Size: 3 Rounds
Reload Time: 5.4s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 1.0 / 1.0 / 0.3
Deviation Min: 2
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 2 / 0.2 / 0.1 / 0.15Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 9 / 9 / 0.4
Deviation Standing: 2
Deviation Crouching: 1.5
Deviation Zoom: 0.5
Bullet Velocity: 1200 Meters/Sec
Damage Minimum: 1
Damage Normal: 100Description:
Originally designed for early century Special Operations Forces, the modernized Lambert Carbine remains the weapon of choice for urban warfare, given its manoeuvrability-enhancing compact design and rapid rate of fire. What the Lambert Carbine lacks in stopping power, it makes up for tenfold in usability. Made from SB-7, the latest polyimide matrix material, the rugged yet lightweight Lambert Carbine produces minimal recoil ensuring accurate burst suppression. The double magazine feeding system and compressed, low calibre ammunition enables unmatched fire volume.Weapon Details:
Clip Size: 30 Rounds
Reload Time: 4.3s
Deviation Shoot Base / Per Shoot / Reduction: 1.2 / 0.16 / 0.1
Deviation Min: 0.46
Deviation Moving Max / Forward / Strafe / Reduction: 0.8 / 0.16 / 0.08 / 0.12
Deviation Jump Max / Per Jump / Reduction: 6 / 6 / 0.16
Deviation Standing: 1.33
Deviation Crouching: 1.05
Deviation Zoom: 0.7
Bullet Velocity: 800 Meters/Sec
Damage Minimum: 20
Damage Normal: 25
Damage Decreasing Distance: 25 Meters
Only Minimal Damage Distance: 55 Meters -
Gyuri44
aktív tag
Megvan az új proci,gyorsan fel is mentem titánra,hogy megnézzem akad e még a titán belsejében és úgy tűnik már nem,de este egy húzamosabb próbának is alávetem!
-
ViZion
félisten
válasz
GS9 Miller #6487 üzenetére
A Voss-t az assault unlockoknál keresd. De nem nagy cucc, legyaksz vkit, és felmarkolod...
pl. sniper unlockokat most kezdtem, enginer, support, assault megvan mind... ha ki akartam próbálni, akkor a lelőtt mókus cuccát felvettem.
Pl. assaultal lekapsz egy supportot, akkor -ha nem gázos a helyzet- láda dobás, scanner és zsebágyú lerakás, majd vissza az assault cucc... -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri44 #6488 üzenetére
Nálam most ezek vannak közel:
Infantry Officer Ribbon (500 pont): 20 perc Squad leader 1 körben... vmi titános pályán kellene, ez azért nincs, mert nem szoktam leaderkedni
Armored Service Ribbon (30 pont, ezt többre gondoltam...): 20 kill és 20 min. armorral... 20 kill megvan, 20 percre gyúrok, ezek szerint infantry pályákon feleslegesen öltöztem páncélba
Good Conduct Ribbon (500 pont): ide nem kellene team kill meg team damage... és meglenneSupport Service Badge 1000 pont, lehet erre kellene gyúrni, akkor tuti szintet lépnék. Ha ilyen kidobós játék marad, akkor persze esélytelen vagyok...
-
GS9 Miller
tag
Azt nem tudjátok, hogy a VOSS L-AR-t mikor vagy mire adja meg? Tegnap megint feljebb léptem, a legtöbb unlock már megvan, de a VOSS -t nem kínálja fel lehetőségként. Az érdekes az, hogy nálam jóval rookie-bbankak is már megvan...
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri44 #6485 üzenetére
Tankkal meg walkerrel már annyit mentem, h csak na... PAC Tank a kedvencem, jókat lehet vele pörögni, EU tankkal meg "sniperkedni". Akkor nem tudom, én meg már 3. napja teljes páncélban botladozom...
Prison: ott a pisztolyosnál nem lehet annyit összeszedni... mivel mindenki azzal kezdi, h oda dob motyót, sőt a túloldalon is, így kis helyen van vagy 6-8 doboz... a titánosra rágyúrok majd. Nagyon jó volt Veletek közlekedni, de a kidobálások...ehhh.... végül nem is mentem vissza
-
Prison85
senior tag
válasz
Buddhha #6483 üzenetére
Minket is dobált folyamatosan, pedig egész jó játékokat tolhattunk volna. Ráadásul a PL server is szarakodott szinte egész nap.
Láttam, hogy már gyakrabban megjelentek a "no vehicle" mapokon. Ennek kifelyezetten örülök
Én a titán ritmusát valahogy nem tudom felvenni, nem nekem való ez a furikázós, silózós dolog.
Ezt a master server dolgot pedig igazán megoldhatnák már. Elég bosszantó, amikor játszom és egyszer csak váratlanul kirak. Visszalépek és persze, hogy az ellenséges csapathoz tesz be, akiknek addig megnehezítettem a dolgát.
Egy kis off...
kezd összeállni a rendszer, kész az asztal és már tudom használni a padot is:
kep1
kep2
A csuklótámasz még szokatlan. Teljesen máshogy fogom az egeret, de lényegesen kényelmesebb. Egy írást majd megér... -
Buddhha
tag
Végre időben itthon... játszanék, ha nem dobálna le folyton ez a tetvedék... így marad a tv-nézés...
-
ViZion
félisten
válasz
biggamer #6478 üzenetére
hmm... jó ötlet. Infantry pályákon próbáltam, a tömegbe ledobtam egyet, a másikkal meg futkostam, de 7-12 jött csak össze, mert vagy a game ért véget, vagy kidobott.
Kidobásra:
A Gamespy servereket költöztették, ezért BC2 is érintett, sokan panaszkodnak, elvileg dolgoznak az ügyön. Van aki azt javasolta, h a játék mappában a profiles -nálam üres- mappát törölni kell, és nem dobál. Valamint a dok&settings-ben a mods/bf2142/cache tartalmát is üríteni kell, ezután optimizing shaders lesz, de utána már jó. Remélem.az EA BF oldalon a szavazás szerint az emberek 50%-a BC2 rajongó, az 1942 és a 2142 12% körül a 2. helyen.
-
ViZion
félisten
válasz
GS9 Miller #6476 üzenetére
sokan panaszkodnak. Nekem nem is a ledobás fájt, hanem az, hogy 0 killel csak a supply ládával rohangáltam, mert kellene a 15 supply in a round egy plecsnihez, ami adna sok pontot, és feljebb lépnék, meg talán unlockot is kapnék...
Nem vagyok plecsnihajhász, de néha megnézem, és ami a közelben jár a teljesüléshez, arra rágyúrok. Most armor (ez testpáncélt, vagy a páncélost jelenti? szerintem a testpáncélt...) kell, meg a supply...
QuakeWars nem fog meg ennyire. Olyan mint a futás meg a foci. Versenyfutásnál is egy irányba fut mindenki, de mégsem csapat... mivel QW-nál konkrét célok/feladatok vannak, mindenki rohan, mert ott a cél, de nem csapat... és rájöttem, h ez hiányzik az UT III-ből is, sőt... nincs igazán ehhez fogható, kár lenne ha az EA elqrná. Mivel ők egy profitorientált "kis" cég, pont nem foglalkoznak ezzel szerintem. -
Huma
addikt
válasz
zsámoly #6473 üzenetére
Csatlakozni akartam hozzá.
Amikor kiírta hogy nem tudok mert tele a szerver gondoltam felnézek Deadfriendsre, de nem tudtam mert fullon volt.
Ezt kombináltam össze.Kb 4 szeró szokott fullon lenni. Szóval ha a Deadfriends volt az egyik akkor 25% esélyem van hogy igazam volt.
-
ViZion
félisten
Nagyon megcsappant a játékosok száma, pedig alig egy hete vacakol az EA. Mások is panaszkodtak, angolul folyt a sírás pár szerón... szal EA kérlek kabbe'.
15 resupply kellene vmihez, kidobott kb.12-nél... pfff. kicsit quake warsal pihenek... -
Huma
addikt
válasz
Prison85 #6460 üzenetére
Jó a klipped. A zene is jó. Honnan lehet megszerezni? Nekem az a verzió van meg amin énekelnek.
Ma már voltam fenn játszani.
És most ismét megyek.
Rájöttem hogy dragon age-ban is előjön az ami szerepjátszáskor.
Hiába vagyok egy lopakodós, hátbaszúrós szerencsevadásszal ha mellettem csörömpöl egy harcos teljes páncélzatban. Az a baja a játéknak hogy egyedi karakterek vannak benne. Nem lehet egy teljesen saját szájíz szerinti csapatot összehozni. Pl egy 4 fős orgyilkos banda...
Na nem offolok tovább. Megyek játszani. Amúgy ma próbáltam csatlakozni Virág elvtárshoz, de nem sikerült. Gyanítom Deadfriendsen volt mert az fullon volt. Gyanús az egybeesés. És mint tudjuk véletlenek nincsenek.
-
zsámoly
tag
Ez a minski pálya nagyon állat.Először mentem rajta,de tetszik.Első körben el is tévedtem a tankkal
48 player mellett is mindenkinek jut 1 jármű.A bunkerek is tetszenek.1 szakasszal befészkeltük magunkat az egyikbe.(5 ember mindenkinél Pilum
)Komplett roncstelepet hoztunk létre az 1. zászlónál.És egyre többet megy ez a map.
-
GS9 Miller
tag
Srácok, találtam egy elég jó kis programot a gép "összteljesítményének" mérésére. Azt tetszett benne, hogy össze lehet hasonlítani az eredményeket mások gépeivel (pl. hasonló cpu, hasonló vga stb.) és ebből elég jó következtetéseket lehet levonni, hogy a saját géped hogy áll teljesítmény ügyileg.
Ha gondoljátok szórakozzatok vele egy kicsit és osszátok meg az eredményeket!
[Performance Test 7.0] -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance #6465 üzenetére
Így van szenvedés volt mivel jó párszor ledobott a szerver.
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
CoolMan #6461 üzenetére
Sajnos szökésben vagyok...
Általában 11-ig, vagy éjfélig dolgozom, és mire hazaérek, már nem látok senkit, így nem játszom...
ha meg véletlenül délelőttös beosztásom van, akkor anyumnál punnyadok, és mire játékidő lenne bealszom..
De igyekszem újra felvenni a versenyt... -
chickendance
aktív tag
zsír!
coolman kolégával-is "leszenvedtünk" 1-2 kört.(sztem kb 6-8x dobbot le 1kör alatt)
abszolut játszhatatlan a game nálam. max 10 perc és ujrakell csatlakoznom.
-
GS9 Miller
tag
Prison full bugos a játékod!
Egyébként amikor néztem a videódat ott az elején azt írja 2007. Nekem 2006-ot ír az enyém. 2007 a bug éve.
Chicken mindig a legrosszabbkor fogy ki a tár!
Engem is ledobált többször a szerver ma, Gyuritól utólag is bocs, pont a végén estem le és már nem tudtam időben visszalépni. Néha még a jelszó is elszaródik.
Kezdek rákapni a sniperkedés ízére is, Suhijja Tajiga (Shuhia Taiba) kifejezetten alkalmas rá. (Egyébként tudtátok, hogy a "sniper" szó onnan ered, hogy az 1700-as évek vége felé indiában volt egy "snipe" nevű kolibri szerű madár amit nagyon nehéz volt elkapni. Azokat a vadászokat akiknek sikerült "sniper"nek kezdték el nevezni.)
Ha érdekel valakit a BF térképgyűjtemény:
[BF2142 maps gallery] -
ViZion
félisten
válasz
chickendance #6458 üzenetére
Én is tapasztaltam, ám "véletlenül" láttam egy EA e-mailt, és megvilágosodtam:
EA főnök:
- nem fogy a BF BC2... mi lehet a baj? Azzal a qrva 2142-vel meg játszanak, 'oszt fillérekbe kerül... ezek a kis buzik soha nem vesznek új gammát, ha ez működik...
a patch ígérgetése jó húzás volt, eladtuk a maradék poros 2142 korongokat...
de most már meg kellene mutatni a barmoknak, h ez a játék NEM JÓ, VEGYENEK mást, mondjuk a BC2-t, mert az meg marha jó lesz hónapokig.
De hogyan vegyem rá őket...???
...és mi a picsa ez a kapcsoló: "EA MASTER SERVER on/off"??? -
chickendance
aktív tag
hell
budhával épp tegnap találkoztam.
prison: igen ds-en volt de sorry elírtam: conqcvest volt nem no vehicle
-
Prison85
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Valamit én is leszűrtem belőle, de nem igazán értem ezeket a HT dolgokat
Egyenlőre csak procival próbálkozom, ha kevés lesz, akkor jönnek a "velejárói".
Lassan megyek én is egy kis gaméra (kb 1-,15 óra)
Majd igyekszem Vizion-nak meghálálni a segítséget és (ha ellenfélként találkozom vele) akkor próbálom nem lelőni. Ám ,előrebocsátanám, hogy akiket célba veszek, azoknak többnyire inkább csak utólag szoktam elolvasni a nevét. Csak akkor nézegetem tűz alatt, ha a fickó menekülőre fogja és nem tudom elkapni. A félreértésekért elnézést kérek
Ma elkészült a terebélyes asztalom - végre!!!! Holnap már használatba is tudom venni. Sok reményt fűzök az új padomhoz, aminek végre lesz helye és nem csak a dobozban fog állni a szekrényben. Sok reményt fűzök hozzá, remélem nem okoz csalódást
Huma-val mi a helyzet? Mostanság nem nagyon látni sem itt, sem a játékban
Chickendance: ez a map a DF szerveren ment?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
chickendance #6458 üzenetére
Sz.r.kszik a szerver mostanában nálam is......de azért hajrá
-
chickendance
aktív tag
hell
televan a hócipőm: kb 1 hete szinte játszhatatlan nálam a game. tökváltozatlan időközönként ledob a master server, vanhogy visszatudok lépni de persze csak ellenséges oldalra,stb.. és vanhogy visszalépek és 20 mp mulva ujra ledob.
de másokis panaszkodnak...nemtudom miokozza.
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #6455 üzenetére
Figyu! Ha AMD AM3/AM2+ CPU-t AM2-es alaplapba teszel, akkor a rendszer busz sebessége HT3 sebességről HT1 (HyperTransport, ez ~olyan, mint régen a Front Side Bus-azaz az FSB volt), bár ettől még a CPU sebesség változatlan marad. További infóért a támogatott prociok listájában tájékozódjon.
Magyarul: Az AM2+ és AM3 CPU-kat belerakhatod régebbi alaplapba is, működni fog (persze bios függő is). A CPU sebessége nem változik, viszont a CPU és a többi alkatrész (RAM, chipset, stb.) irányában jóval kevesebb. Még magyarabbul: Ha fejlesztesz, és van egy AM2 alaplapod, akkor megteheted, h csak CPU-t cserélsz, majd később alaplapot (és ramot is, mert illik ma már AM3-ast venni, DDR3 támogatással).
Persze még a régi CPU-val kell frissíteni a biost (ha van hozzá ugye), h az új kockát is fogadja.
Remélem segítettem, legközelebb ne lőj le
-
Prison85
senior tag
Egy kis off
Tudna valaki segíteni és lefordítani nekem a mellékelt angol szöveget összefüggő és egyszerűen érthető mondatokra?. Valamennyire értem, de nem tudok olvasni a sorok közt
(Note) If you install AMD AM3/AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM3/AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information.
Köszönöm!
-
Prison85
senior tag
Néha engem is bedob alap cuccokkal. Ez állítólag a punkbuster kommunikációs hibájából adódhat. Valamelyik fórumon írták, de nem igazán értem. Mindenesetre egy reconnect vagy egy halál után nálam meg szokott szűnni a probléma. Az pedig még bosszantóbb, amikor csatlakozol és egyszerre halállal kezdesz (mintha azonnal öngyilkos lennél) és máris -2 ponttal kezdheted a kört
Még egy kép a DF szerverről (ugyanaz a kör):
Először azt hittem, hogy térerő antennát telepített valamelyik mobilszolgáltató a domb tetejére a tökéletes kommunikáció megvalósítására. Nekem is szokott harc közben csörögni a telefonom és Cerbere-n szakadozik is néha a vonal. DF-en ezt a problémát elhárítottákKöszönjük!
-
ViZion
félisten
Nah, akkor nem nálam van a hiba, mindenkit dobáltak EA-ék.
Ami nagyon durva, és utálom: Néha ha csatlakozok egy serverre, rögtön berak a játékba alap cuccokkal (semmivel, egy szál gatyában kb.), vagy bedob, és meghalok(!) rögtön, egy lövés nélkül, ami kicsit kellemetlen...
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
GS9 Miller #6449 üzenetére
THX
jó kis map
-
biggamer
veterán
MOH videjózenével : [link]
-
GS9 Miller
tag
-
Prison85
senior tag
Jó kis köröket nyomtunk ma
Bementünk egy érdekes szerverre. Aki csatlakozott, azt automatikusan az EU csapatba tette. Ehehz képest elég jól tartottuk a frontot és sokáig vesztettünk is. Ám jött egy tag (Broodje_Bakpao), aki aprította a népet és hiába mentünk együtt 3-an, 4-en, kő kövön nem maradt.
Broodje_Bakpao K/D-je valahol 25/1-en végződött körülbelül 10 perc játékidő leforgása alatt.
Ma rengeteg probléma volt az EA Master Server-rel. Rendszeresen ledobta néhányunkat (a végén engem is). Ráadásul játékszerverek közt sem volt nagy a választék (30-35)
Ez pedig a minap készült a DeadFriends-en....
-
ViZion
félisten
Nah, jó volt, de szakadozott a net, vagy a fene tudja, mert a PB sokszor kirakott, üzi nélkül...
És volt amikor a loginig kikeveredtem, és rossz volt a jelszó... pfff... BF ki/be, majd jó volt... egy ideig. Ehh...Egészen más ha csapatosan megyünk, mondjuk a sok PK engem idegesít, ezt szinte az RDX szintjén utálom...
Nagyon hamar rendbe tudnám tenni a gamét: RDX: 5 db, PK 2×3 ill. 2×4 db. meggondolnák hová lövik, főleg, ha reloadolás lassabb lenne... ezeknek sokkal lassabb... -
gelacihun
aktív tag
válasz
CoolMan #6441 üzenetére
Azért nem adtam fel a próbálkozást és szintén figyelem , hogy mikor vagy "online"
Ha zölden villogó borítékod jön azt játék közben is meg tudod nézni ,csak "ESC-el" felfüggeszted a játékot , elolvasod az üzenetet és utána "ESC-el" vissza a játékba !GS9 Miller : Ezer bocs a tegnapiért , de nagyon laggoltam és NAGYON nehezen rázódtam bele a játékba ! Többször is bocsánatot kértem és újra is élesztettem akit csak tudtam .
Előfordult hogy gránátot hajítottam az ellenre , és későn vettem észre a csapattársaim közelségét . Egyszerre három öngólom volt az ellenfél meg elszaladt
Olyan is volt , hogy a fickót fejre soroztam volna de hasra vágta magát , téged viszont tökéletesen lekaszáltalak így már csak egy lövéssel engem kellett leszednie !
Ez volt az a pillanat amikor elköszöntem és új szerver után néztemBiggamer : Hát gondolom nagyon örültél nekem a harmadik "bakim" után ! Ezért is mentem inkább tankozni ott legalább csak önveszélyes voltam és nem borzoltam tovább a kedélyeket meg a játék sem szaggatott annyira ! Kellett vagy egy fél óra mire valamennyire belerázódtam a gépkezelésbe
Persze az is dühített hogy meg kellett küzdeni a Gunship-ért és felszállás közben le is szedtek mint a riadt majmot
Tehát mindenkinek bocsi és remélem hogy legközelebb már hasznomat is veszitek
-
GS9 Miller
tag
válasz
gelacihun #6439 üzenetére
Tegnap megy a hentelés Gibraltáron, és látom, hogy -=PH=- Gelaci megölt. Ok, ez normális. Alig telt el 3 perc látom, hogy megint megölt. Na mondom megnézem a tabellát. Erre látom, hogy velünk van, ráadásul az én squadomban! Ultralol, mondom ilyen barátok mellett minek ellenség?
Tényleg nem voltam pipa, előfordul, hogy az ember beleszalad a kereszttűzbe, ezért nem is szoktam szinte soha banolni.
Big, Gelaci gyertek többet infantry-ra! Én is titános meg "bázisos" voltam régebben, szinte csak ott játszottam, de ha egyszer ráérzel az infantry "pörgösségére" a másik játékmód már lassúnak tűnik. Persze minden kezdet nehéz, eleinte én is sík ideg voltam. (Még néha most is a sok "túl jó" teljesítményű játékos miatt.)
Tegnap Virág_Elvtárssal is nyomultam, volt egy jó walkeres körünk.
Rádióba azért csak a végén kapcsolódtam be, mert a mikis fejhallgatónak az egyik jackje kontaktos, úgyhogy egy másik volt rajtam (amin nincs mik), de aztán erre "rávettem" a mikiset is hogy tudjak brekegni. Jó kis turbán volt. -
gelacihun
aktív tag
válasz
biggamer #6434 üzenetére
A múltkor szintén találkoztam egy ilyen illetővel , és amikor szóvá tettem az EXPRESS APC-t még a figurának állt följebb és galami "g5 és combót" emlegetett .
Mi meg NO BUGUSINGOT reklamáltunk ,ami persze nem érdekelte és folyamatosan HIHIHIHI-zett .
Miután megkapta az RDX-taxi kezelést (mindenki rá utazott !) , mert másnak is szúrta a szemét a pofátlansága , végre kilépett és játszhattunk tovább a FAIR PLAY szabályai szerint zsigerből , a képességeink segítségével ! -
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #6431 üzenetére
A pingel bizony ez van, én má' tudom.
Itt is van vmi speed hack? Mert a múltkor elég hamar szembejött vki egy hátsó spawnpontnál Shuibán... (a jobb oldalon, a fal mögöttin kezdek, oda rakok scannert... már rögtön ott volt).
Szal sokan csalnak, de miért jó ez? Nem értem. Anno pár single gameban ha elakadtam, kerestem cheateket, kódokat... persze god mode on után már rohadtul nem érdekelt a játék... hiszen végig lehetett sétálni pl. a Doomon, akkor meg minek? Filmet akarok nézni, akkor azt teszem, mert az már nem játék... szal. ehh... nem is mérgelődöm. -
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #6430 üzenetére
A kriksz-kraksz os nickek mindig gyanúsak.Tapasztalataim szerint ezeket főleg "késes" klánok használják.Náluk elterjedt szokás aimbot-al nyomulni.
Ha nekem van mondjuk 60-as pingem,akkor nehezen képzelem el hogy valaki 130-as saját pingel elsőre leszúr(nevezzük inkább csak elképzelhetetlennek)cheat nélkül.
Amikor Te nem tudsz valakit eltalálni késsel,az elsősorban a nagy válaszidő miatt,és csak másodsorban a saját hibád miatt van.Mivel mi magyarok főleg külföldi szerókon játszunk,magas a ping.Nekem speciel angol szervereken 60-70 körül szokott mozogni,ami még nem befolyásolja jelentősen a játékmenetet,habár egy futó ellenfelet oldalról már nem tudok sehogy se leszedni géppuskával sem.
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #6429 üzenetére
Figyelni fogok és majd screenshotok alapján adok pontos neveket, mert van pár értelmezhetetlen karakterekből álló nick. Nem vagyok az a típus aki már egy halál után azt mondja, hogy "wazze ez biztos csal", de amikor már 3x 4x megismétlődik, az már ki tud akasztani. Annyira pedig öreg rókának érzem magam, hogy el tudjam dönteni mi volt korrekt és mi nem. Tegnap pl késelésbe bocsátkoztam egy sráccal a ti servereteken. Kifogyott a lőszere közelharcban mindkettőnknek. Előkapta a kést és gondoltam az a fair, ha én sem a shotgunra váltok, hanem a bökőre.
Rossz ötlet volt...
Beszéltem TapiAdam-mel MSN-en. Talán párotoknak ismerős a név és már korábban valaki jelezte is, hogy meg kellene hívni a fórumra. Megtörtént!
Be fog regisztrálni és hamarosan a köreinkben üdvözölhetjük!
Csak finoman...
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #6428 üzenetére
Nem én javasoltam konkrétan,de mindenki egyetértett hogy kell a változatosság.(Általában szavazásra bocsájtjuk a hasonló kérdéseket)
Ezekre a gyanús egyénekre akikre utalsz,ezeknek a nickneveit gyűjtsétek ki külön.A gyanús figurákat kísérleti megfigyelés alá vonom és kick/ban terápiával átnevelem őket.Virág Elvtárs majd megmutatja ezeknek a böszme nyugati interneokapitalistatrapista gazembereknek hogy kell kesztyűbe dudálni.
.
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #6423 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
Te javasoltad? Tegnap játszottunk a servereteken 2-3 kört, de volt pár furcsa alak, akik "felturbózott" scarral és ganz-zal nyomultak. Egyébként scarra biztos van valami jó mod, mert egyre többen nyomulnak vele hihetetlenül jó találati aránnyal. Ettől függetlenül nekem a második kedvenc fegyverem a Voss után. Mindenesetre belefáradtunk a kétes szituációkba és servert váltottunk (DD).
Biggamer: költséghatékony, de csak hangfalakhoz (szubjektív vélemény). Ha ezt megveszi valaki (11k) és vesz hozzá egy olcsóbb surround fülest (Steel Siberia = 17k, szum= 28) már drágább is, mintha venne egy USB-s Siberiat ami 25k körül mozog, amihez jár a hangkártya (7.1). A szett árán be lehet szerezni a Logi G35-öt (akcióban), ami már alulról súrolja a Razer Megalodon árát. Utóbbi kettő pedig már 7.1-es, bár ez inkább csak marketing mértékegység, akárcsak az egerem 5600 dpi maximális letapogatása, ami szépen szólva is használhatatlan. (A dpi a merketing mértékegysége)
Gyuri: 2142 már nem a főprofil EA-nél. Amúgy is számtalan kritika érte a hatalmas váltás után, ami a BF2-höz képest történt (témáról és nem grafikáról beszélek). Inkább StarWars feeling, mintsem igazi BF. Legalábbis ezt mondják a tudatlan "szakavatottak" akik nem tudtak maradandót alkotni eme játék környezetében. Az én véleményem szerint pedig egy nagyon jól sikerült játék lett, ami ösztönöz a csapatjátékra, nem úgy mint a "nagy" rivális COD, ahol tele van minden Stalone morállal megáldott eszetlen vérpistikékkel
-
biggamer
veterán
Asus Xonar DG 5.1: költséghatékony gamer megoldás : [link]
-
Gyuri44
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #6424 üzenetére
Gratula! Szeretem a szerótokat, bár néha ott is találni gyanús emberkéket, kíváncsi lennék battlerecorderre, h honnan a p!csából lőtt le a sniper, amikor ládák mögött hasaltam...
Minsk, Berlin, Verdun, Tunis és Belgrad nagy kedvenceim, na meg az NS mappok...
Szerencsére mostanában van egy NS server, csak néha kevesen tolják. Meg ott sokan a high roof campingben látják a boldogulásukat... sebaj, már tudom "kezelni".yah, még vmi.
Anno a Halo CE erőssége az egyedi mappok voltak (amiket egy központi helyről lehetett leszedni), sőt, az ET Wolfensteinnek is megvolt ez a része, és népszerű is a játék.
Sajnos BF2142-ben ezeket nem igen tolják. Pedig sok jó map van még. Gondolom azért, mert a fent említett játékoknál bárki lehetett a server (ha a netje/gépe bírta), míg itt fizetős a téma... vagy más oka is van? -
zsámoly
tag
Sőőőt most már Belgrade is megy.
-
biggamer
veterán
Egy kis cool feka music : [link]
-
ViZion
félisten
válasz
biggamer #6418 üzenetére
Már én is unom T.Tampát, mert ált. a bázist kell védenem az uncap attackoló balfékektől...
Minsk, Verdun is nagyon jó pályák.Az AA rakéta nekem csalódás volt. GS-be beletoltam kettőt, vagy nem talál, vagy ha talál is, az megy tovább... Elég gagyi, én meg unlockoltam... Ez is a probléma: PK vagy az RDX erősebb az enginer rakétánál... Összességében Motion mine ér vmit, bár azt is ki lehet játszani, ha nem kerítenek be, el lehet "csalogatni"...
-
biggamer
veterán
Nagyon eldurvultak a légtéri harcok a Timeless Tampán, ezért megerősített csapatokat állítottunk össze.
A képen a két anti-air rakétavetővel megerősített csapatot lát6játok felszállás elött.
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #6412 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszik a módosított szerver és a gyakori pályaváltások. Nem fásulok bele, hogy állandóan csak Gibraltar megy, végre aktív szerephez jutott a Cerbere Landing is. Van továbbá egy infantry pálya, amin mindössze egyszer játszottam a 2142-es pályafutásom alatt, de nem tudom a nevét. Titan módban szokott lenni, az utolsó EU zászló pedig felhőkarcolók közt van, amit hihetetlenül jól lehet védeni. Vannak rajt továbbá "árkok" némi tetővel (nem tudom rendesen megfogalmazni
) és számos bunker. Valaki nem tudja melyik pálya ez?
Szeretnék rajt végre újra játszani, ha esetleg felvennétek a pályák listájára.
Végre megjött az új szerzeményem is. Teljesen hangtalan lett a gépem - ismét
-
zsámoly
tag
válasz
Gyuri44 #6408 üzenetére
Zsidó a szerver mert ledobott téged?grat
Egyszer mintha már megfogadtad volna hogy nem jössz fel ide.Különben is ez a reserved slotos dolog egy faszság.Ha tele a szerver és éppen fel szeretnék oda menni,mindig várnom kell amig lesz 1 üres hely holott én is admin vagyok(lehet azért mert nem vagyok zsidó?
)
-
Prison85
senior tag
válasz
Gyuri44 #6408 üzenetére
némi agresszivitást és diszkriminációt vélek felfedezni a szavaid mögött. Szeretnél beszélni róla?
Anonymus: kezeskednénk érted
Bajod nem esne egy kis lanparty-n (kockák közt), szülőket simán le tudom kenyerezni - ebben otthon vagyok
Ásványvíz nem probléma, legfeljebb töltünk bele valami alkoholt
Ma esti játék kimarad(t).
Grilleztünk, sörözgettünk, most pedig fekvés, mert holnap meló
Valamikor csinálhatnánk egy közös képet, amikor mindenki jelen van a játékban. Mit gondoltok?
-
Anonymusz
tag
válasz
Gyuri44 #6408 üzenetére
Nyugii
Azt nem admin csinálta. Van egy zárójeles szám a may players mögött. Na az a privát tagoknak fenntartott slotok száma. Ha tele a szerver, és egy vip-s be akar lépni akkor random kidob egy "vendéget". Sajnos elég köcsög és ritka dolog, én velem még nem is esett meg
Na sikerült életre keltenem a monitort. Fear me mert jövök
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Anonymusz #6407 üzenetére
A fasz kivan már ezzel a zsidó deadfriendsel,egy buzi admin most azért dobott ki,hogy valamelyik nyomorék haverja betudjon jönni,mert valami slotos fasságot írt ki a kick mellé!
Többet arra a buzitanya szerverre se megyek fel! Meg rohadjon meg az ilyen admin!!
(Francba újként akartam beírni nem válaszként) -
Anonymusz
tag
válasz
Prison85 #6406 üzenetére
Prison: ctrl+görgő hátra? Amúgy engem nem hiszem, hogy elengednének a bulira. De ti csak rosszul járnátok, ha mennék
Nem vagyok egy jó társaság. És külön kéne venni a sör mellé ásványvizet. Csak teher lennék
Bfezni egy pár napig nem fogok mivel a monitorom sztrájkba lépett
Most is laptopról írok. Pedig megnézném a dead friendset. Csak shinglet nem bírom. Ne kérdezzétek miért, lehet csak meg kellszoknom
Na jó játékot. Megyek olvasni
-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan #6405 üzenetére
NS pályát még nem láttam, de remélem lesz, mert kellene még pár unlock. Bár ez eléggé szűri a játékosokat így nem biztos, hogy mindenkinek jó hír lenne, ha megjelennének egy bejáratott szerveren. Ettől függetlenül nagyon jó lett, ráadásul nem laggos.
Mi lehet az én böngészőmmel? Lehet állítani ezt valahol?
Így néz ki (viszonyítási alapnak nyomtam egy jobb klikket)
-
Prison85
senior tag
válasz
CoolMan #6403 üzenetére
DeadFriends a szerver neve. Ma már játszottam rajt egy kicsit délelőtt és piszkosul jó lett a pályaváltásoknak köszönhetően. Ráadásul a legtöbben folyamatosan adták az infókat, amiket minimális angol nyelv ismerettel is meg lehet érteni.
Videóért járó elismeréseket köszönöm!
Szeptemberben nekiállok egy újnak, ami hosszabb lesz, tartalmasabb és látványosabb ami egy kicsit odatapasztja az nézőt a képernyőre
Azt pedig egyenes sértésnek venném, ha pont egy balatoni találkozóra nem jönnél el.
A többiek mit szólnak az ötlethez?
Egy kis off: csak nálam nem jó a prohardver oldala?
Aprón nézegettem néhány dolgot és utána bejöttem a fórumra. Olyan, mintha 800x600-as felbontásban lenne
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
zsámoly #6396 üzenetére
Ez szvsz nem reklám hanem egy nagyon jó hír.
Az NS pályákért drukkolok, hogy legyen mert szeretem őket, éppúgy mint a titán és a gépesített pályákat.
Mi is a szeró pontos neve? Lusta vagyok utána nézni....Prison85: Jó a vidi amit készítettél.
(ja és ne irigykedj
)
" Már kérdezni akartam: az ősszel vagy télen mit szólnátok egy találkozóhoz (pl Balatonon egy apartman) ahol szürcsölgetnénk, dumálgatnánk, okosítanánk a másikat és esetleg csinálhatnánk egy mini-lan-party-t?"én leszek az első ha összejönne!
-
Prison85
senior tag
válasz
zsámoly #6401 üzenetére
Walker-t és az egyéb gépeket nem szeretem ugyanis én nem tudom megfelelően vezetni őket
Operation Shingle szerintem egy nagyon jó pálya, csak kevés szerveren nyomják. Szerintem legalább annyira játszhatóra sikerült, mint a Gibraltar vagy Cerbere Landing. Nálatok is többet kellene nyomatni és persze egy kicsit kevesebb Gibraltar-t (már a csapunkból is az a víz folyik
), de természetesen nekem nincs beleszólásom csupán megjegyeztem.
Már kérdezni akartam: az ősszel vagy télen mit szólnátok egy találkozóhoz (pl Balatonon egy apartman) ahol szürcsölgetnénk, dumálgatnánk, okosítanánk a másikat és esetleg csinálhatnánk egy mini-lan-party-t?
-
zsámoly
tag
válasz
Prison85 #6400 üzenetére
Elég régen nem játszottam már gépesített pályákon,nehezen szokok hozzá/vissza.Régebben folyton Walkerben ücsörögtem,volt nem egyszer hogy az egész menetet túl éltem.Gyakorlatilag ez ma már lehetetlen.Olyan arcok fordulnak meg esténként,hogy én menekülök előlük a lépegetővel
Lehetne lépegetőre is építeni a stratégiát,nem rossz ha a csapat kap páncélos támogatást.
Operation Shingle map egyre jobban tetszik.Rengeteg taktika közül lehet választani.Könnyebben lehet kijönni uncap-ről mint a többi mapnál.A hátránya a rengeteg jó sniper pozició.Azt se tudod ki/honnan lő le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest