- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Fujifilm X
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Prison85 #7499 üzenetére
Ez már a végleges patch? Érdemes már fölpakolni? Nem akarom újratelepíteni a játékot, ha nem szuperál jól.
Lehet így is újra kell raknom mert crackelt az indítófájl nálam. Untam, hogy a lemezt rakosgassam a gépbe. Ha meg benne hagytam akkor minden bekapcsoláskor tekerte mint az állat.
-
Prison85
senior tag
válasz
GS9 Miller #7498 üzenetére
Ez egy jó ötlet. Én pl a 140-es árát hiába kerestem, nem találtam. A Vegas sajnos nagyon drága - nekem 4-5k-t nem ér egy venti.
Tegnap egy kicsit visszatértem a hadszíntérre. Folyamatosan olvaslak titeket, de senki nem írta, hogy kész van az új patch.
(vagy csak nekem nem tűnt fel eddig)
Még 2142-ben is tombolni fog a Harry Potter láz? Vagy egyszerűen csak ottmaradt a plakát? Minőségi darab lehet, ha a hóban, szélben, esőben kibír több, mint egy évszázadot
A lényeg: panaszkodik mindenki, hogy EA így, EA úgy, EA sz@rik a vásárlókra. Tévedtek! Nem akarják, hogy lemaradjatok a HP új részéről azért, mert mindig a gép előtt gubbasztotok!
Vagy egyszerűen csak újabb marketing fogás, amiért elrakják a lóvét? Nem hinném, ők nem ilyenek. Pusztán nekünk akarnak jót és nem a dollárszázezrekért fityeg ott a plakát Cerbere Landing PAC bázisánál a bal oldalon. Gondolom ezért nem kértek semmit a Warner testvérektől. Illetve, ha mégis, akkor bizonyára az 1.51-es patch befejezésére fordíjták...
-
Prison85
senior tag
válasz
GS9 Miller #7494 üzenetére
Elég jutányos ár és valóban csendes. Nekem tetszik a Vegas is
Jól mutatna egy CM690-ben vagy egy hasonló házban
-
Aloejan
csendes tag
Hogyan lehet erről a listáról leíratkozni?
Köszönettel
Aloejan -
chickendance
aktív tag
válasz
biggamer #7492 üzenetére
a "szamárbőgető"
akartam közös képet, de nemléptél be a csapatba
. énis anonimuszis csináltunk squadot.
am reggelfele nempróbáltad még a DIG-es szerót? 110-körüli a pingem ott és ígyis elégjól érvényesülök. az amik nemvalami hajtósan játszanak.
(érdekes fickók vannak ott: 650 óra játékidő és 15 kör titán összvissz)
-
Huma
addikt
Ma az egyik társam rakétákat lőtt a defibrillátorából. Folyamatosan.
Én játszanék ha volna kivel, de nincs fenn senki rajtam kívül.
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance #7489 üzenetére
Teeee, miénem akkor fotóztál amikor én is ott voltam.
A fél életemet ott töltöttem ma, pedig nem nekem való.Egyébként már qrvára tele volt a t.k.m az állandó kapcsolat +szakadással.
-
Prison85
senior tag
válasz
GS9 Miller #7484 üzenetére
Ez tényleg nagyon ütős. Milyen áron van ebből a 14cm-es?
Itt van az Enermax újdonságokról egy rövid cikk.
-
GS9 Miller
tag
válasz
GS9 Miller #7483 üzenetére
Kicsit még hadd offoljak, voltam ma nagykerben, és állat jó ventiket dobott piacra az Enermax, rögtön vettem is belőle.
TB. Silence a sorozat neve és amellett, hogy állat jól néz ki, nem drága, nagy a légszállítása (47.5 m3/h) extra halk és alapból marhára igényes (A fém perembe körbe bele van marva, hogy ENERMAX). A lapátok különleges "batwing" kialakítást kaptak, így 7 lapáttal is hatékonyabb (ráadásul alacsonyabb fordulaton), mint a 9 lapátosok.
Ja, és a lapát egy mozdulattal lecsatolható.
Szerintem nagyon zsír: -
ViZion
félisten
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #7480 üzenetére
Ez elég kamuszagú. Szerintem csak álhír.
Ráadásul ez mi? az Orange-tól, az SFR-től vagy a Bouygues-tól hívnák.
Magyarországon még nem hallottam ilyen szolgáltatókról. Ez valami külföldi körlevél amit valaki lefordított. A Bouygues egy francia szolgáltató asszem.
Meg is találtam a lényeget: [link]
-
biggamer
veterán
Előbb kaptam, csak h tudjatok róla.
"
Belügyminisztériumi közleményValamennyi mobiltelefon felhasználó figyelmébe
Ön üzenetet kap a telefonjára, melyben arra kérik, hívja vissza a 06
07 74 52 41-es számot.Kérjük, semmi esetre se hívja fel a megadott számot, ellenkező
esetben ugyanis telefonszámlája rendkívüli mértékben meg fog emelkedni!A Szervezett Bűnözés Ellenes Központi Hivatal által kiadott jelen
közleményt kérjük a lehető legszélesebb körben terjeszteni!Az utóbbi időkben szélhámosok kifejlesztettek egy rendszert, mellyel
képessé váltak a mobiltelefonok csalással történő használatára.Először a felhasználót felhívják a mobilján és úgy mutatkoznak be,
mintha a szolgáltatójától, az Orange-tól, az SFR-től vagy a
Bouygues-tól hívnák.Majd mobiltelefonja megfelelő működésének ellenőrzésére hivatkozva arra kérik, hogy tárcsázza a 09# -es kódot.
KÉRJÜK, SEMMIKÉPP NE TÁRCSÁZZA A MEGADOTT SZÁMOT, A VONALAT AZONNAL
SZAKÍTSA MEG!A szélhámosok megfelelő eszközökkel rendelkeznek hozzá, hogy a fenti
kód beütését követően olvasni tudják a SIM kártyát.Ezt követően már csak egy új kártyát kell létrehozniuk.
A fentebb leírt módszert széles körben alkalmazzák, ezért fontos,
hogy a hirdetményt mihamarabb továbbküldje a környezetében élő
lehető legtöbb embernek, magánszemélyeknek, vállalatoknak és így
tovább.FIGYELEM!
SÜRGŐSEN adja tovább!Amennyiben kijelzőjén beérkező híváskor az "A C E" betűk jelennek
meg, kérjük, ne vegye fel, a hívást utasítsa el!Ez egy olyan vírus,amely tönkreteszi a SIM kártyát és megrongálja a mobiltelefont.
Ezt az információt a Motorola, a Sagem és a Nokia is megerősítették.KÉRJÜK, A FENTIEKET MÁSOKNAK IS ADJA TOVÁBB!
"
-
GS9 Miller
tag
Egy dolgot javasolnék, ruházz be egy 1500ft-os digitális hőmérőre, aminek kábeles külső szenzora is van. Azt helyezd el a házban egy fix ponton, és figyeld az értékeket (pl. üresjáratban és terhelés alatt meddig megy fel). Utána variálj a légáramlással (ventik elhelyezése, szellőzőnyílások elhelyezése és mérete! stb.) és figyeld meg, hogy merre mozognak az értékek. Én azt hittem hogy majdnem tökéletes a légáramlásom, de most, hogy áthelyeztem kábelkötegeket -1 C fokot még csökkent a géphőmérséklet. A ventik és a szellőzők elhelyezése és működése 3-4-5 fokot is jelent!
-
ViZion
félisten
válasz
GS9 Miller #7477 üzenetére
jah, igen... a gányolós topikba van egy részletesebb leírás hozzá.
A táp kintről szív, elöl a hdd-k előtt egy 12-14 cm-es venti tolna befelé, a VGA az alaplap bal oldalán van, annak van hűtése. Hőfokokkal most sincs gond, VGA és a CPU is 55°C max.
Sokat dugdosok, mert nincs előlapi eSata, meg router.
A tetejére még lehet lesz venti, de nam akarok zajosat. Ez kb. prototípus lenne, ha jó lesz a gyakorlatban is, akkor a bútorlap után -ami jelenleg van, tehát nem költség- igényesebb anyaggal is próbálkozom, talán plexivel is, ha lesz rá gempa.
Tervezek még előlapi panelt is, Schyte Kama tetszik, ebbe egy slim DVD-t, és kész...Sajna nem sok időm volt a modelt kidolgozni, majd még hegesztek a részleteken...
-
ViZion
félisten
Itt az én első videóm... mondjuk más téma
Elrendezést modelleztem, de még képlékeny. Itt-ott elbaszcsizott textúrákkal, stb... de majd kidolgozom jobban.
Vélemények? (az elrendezésre...) -
GS9 Miller
tag
válasz
chickendance #7470 üzenetére
Helyes csibe, de azok a 47-es lábfejek!
-
gelacihun
aktív tag
Teljesen igazad van
Csak egy programozót adjatok a kezem közéééééé ! -
ViZion
félisten
válasz
gelacihun #7468 üzenetére
ÓÓÓ... a support...
OK, NS aktiválásban segítenek. De ennek nem sok köze van bármi programozáshoz, vagy fejlesztéshez, símán regeli ha nem megy neked, kész.Amikor a lassulások, meg egyéb -pl. PunkBuster- bajok voltak akkor csak frissítsen, reinstalláljon... ez a nagy tudományuk. Csalók vannak? Hát szavazzák ki! Bugok vannak? Az feature!
A patch előtt a Dice-os skacoknak leírtak pár bugot a fórumban... a dice-os BF programozó nem is értette miről írnak... Bizony. A kilőhetetlen helyre pakolt békára azt mondta, biztosan friendly fire off, azért nem lőhető... Ja, de az ellenségé volt koma...
A falba rejthető zsebágyút sem értette... csak Youtube-on rá kellene keresniük, vagy felvenni egy elhivatott HC gamert, aki megmondja a tutit.
Más az a törődés, amit hiányolok. -
Anonymusz
tag
Gelaci: én a walkereket utálom nagyon. Hihetetlen milyen pontossággal tudnak lőni, még akkor is, ha direkt körkörösen távolodok, hogy többet kelljen mozognia. A tankkal nekem nincs akkora bajom habár volt már olyan, hogy csak átrepültem egy fölött és a kiságyúval leszedett
-
gelacihun
aktív tag
válasz
biggamer #7469 üzenetére
Nem tudom , hogy az illető melyik csoportba tartozik ,DE ! Van aki le tud szedni heliből akár egy Gunshipet is !!! Nem egyszer jártam már így
Lentről egy tank "lövésze" fentről pedig egy heli gépágyúsa szedett le pillanatok alatt (sok lúd disznót győz)!!!
Persze valószínű , hogy azért van benne egy kis "turpisság" is , mert én megpróbáltam már , lebegő heliből célra tartani , de még álló célpontot sem sikerült folyamatosan tűz alatt tartani .
A tankról meg ne is beszéljünk ,viszont tudjuk hogy vannak akik tökélyre fejlesztett képességeikkel számunkra bámulatos dolgokat tudnak művelni -
biggamer
veterán
válasz
gelacihun #7466 üzenetére
Thxxx ... én is köszi a sofőrködést.
Amikor Anonymus is átjött, elkezdődött a hentelés ... szinte már sajnáltam az ellent.Így más sokak voltunk számukra.
Ma is volt egy láma utasom a csapatszállító repcsivel.
Sunnyogok jó magasan az ellen titánja felé, mellém születik egy láma.Madárfejű Lajcsika meglát alattunk egy gunshipet és nem ám behúzza fülét-farkát, nem ... elkezdi lőni a marhája a gépről.
Gondolhatod ... csak gratulálni tudok az ilyennek.
Legszívesebben áthúznám ilyenkor a neten és szétverném a fején a klaviatúúúrámat. -
gelacihun
aktív tag
-
gelacihun
aktív tag
Anonymusz :
Bár még egy pár kört kipróbáltam volna
De az biztos , hogy jobb veled mint ellened
Bocs hogy kiütöttelek de nem láttalakBig :
-
Huma
addikt
válasz
gelacihun #7464 üzenetére
A második kép kivágta a biztosítékot.
Az ilyen dolgok miért nem tűnnek fel az EA-nak?
Ez kb olyan nyilvánvaló és észrevehető csalás mintha én elmennék az Oscar Díj átadásra, lelőném a felolvasó embert és az összes kategóriában az én nevemet olvasnám fel.
Ha az EA ülne a nézőtéren valószínűleg tapsolna, hogy milyen ügyes voltam.ui: ViZion
Jó kis reklám! -
gelacihun
aktív tag
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #7455 üzenetére
Ha jobban megnézed a lövések fele mellre megy ! Ott az még nem halálos , őneki meg fekszik mindenki !!!
Sniper "csak" full fejessel tud egy skúlóval földre vinni -
ViZion
félisten
Ütős "reklám":
-
biggamer
veterán
válasz
GS9 Miller #7460 üzenetére
Ahha, köszi : [link]
Milyen gammák vannak ... esetleg tudsz egy linket ???
-
chickendance
aktív tag
egyébként teljessen igazatok van. csak a lehetséges alternatívát akartam +világítani.
-
chickendance
aktív tag
válasz
zsámoly #7457 üzenetére
akkor ezt vizsgáld be:
http://sigs.2142-stats.com/slowhand[HUN]+stats.html
ő alapból 4.0 körül teljesít. kiváncsi lennék mivolt a legjobb köre....
kombósabb játékossal még nemtalálkoztam a 2142-ben.
(ráadásul magyar ugye)
64v-n nemnehéz érvényesülni(márha vki kimondottan ráhajt valamire:sok sniper kill,sok healelés,sok lőszeradás,(a 2 kombója)..csak gránátozás..stb) amultkor 25/0 -voltam de 18-ig tudtam fotózni. (nagyvolt a koncentráció)
vannakám nagyon kemény gamerek, magyar vonatkoztatásban is. csakmár nincsenek jelen..
pl 1 álom team
bármi 6-os fogat ellen odatteném őket): papo,slowi,liquient,hendrickharcos.
-
zsámoly
tag
7,61 átlag pontot percenként nem lehet csak úgy összehozni,hogy folyton viszed az ammo táskát a többi után.Lehetetlen
A másik tag aimbotja is egyértelmű.5 pont/perc,nekem a legjobb talán 3,5 pont/perc volt,de ahhoz kellett egy bitang jó csapat is,ha leszedtek valakit rögtön felhúztuk,stb(ez esetben a csapattársaknak is hasonló volt statisztikájuk).Az eredmények alapján itt ez elképzelhetetlen.Nagyon kirívó a többiek közül.
-
ViZion
félisten
válasz
chickendance #7454 üzenetére
Spectator-ként nem tudsz egy őörgő játékban mit segíteni... gondold végig, rohannak 20-30-an erre-arra. Ott már bármikor, bárhonnan lőhetnek.
De hogy halál nélkül nem tudsz tized ennyi pontot sem összeszedni, az tuti.Aimbot...
-
chickendance
aktív tag
huh
ezt most találtam! sztem 1 "régi veterán"(odin sniper master
) az érdekes az,hogy nemojan régi a vidi
http://www.youtube.com/watch?v=YQslYz0EVL4
-
chickendance
aktív tag
válasz
Anonymusz #7450 üzenetére
hell
a pac no1 az nemvolt csaló. (josef-al) kb 3x4x sikerült "fejest" bevinnem neki. haltis,de élesztették állandóan. am úgymond "tankolt". support volt és 1 sniper kupacban hasalt.
valszinüsítem inkább hajtott valami kitüntetésre,és aszisztáltakis neki.
az eu-s no1 eredmény pedig aim nélkülis hozható.(ez a meccs am 64v gibraltár volt)ott pedig igazán nemnehéz azt a cselt elővenni,hogy az ellenhez áll vki és "dalol"a saját ellenséges oldalon kűzdő haveroknak. a játék alapból támogatja ezt: ha kezdéskor nemlépsz be a csatába, az egész meccsen "air"(mozgatható)kamerával nézheted az egésszet végig kívülről.
ésakkor márcsak "ts"-kell .
-
zsámoly
tag
Jobb helyeken a stat padding is tiltólistán van.
Egyébként én se értem igazából mi szükség van MA erre,mikor már egyre kevesebben használják a 2142-t.Még csak fel se tud vágni senkinek ezzel,mert a többség lesz*rja..Ha ez a legjobb örömszerzési módszer az ilyeneknek,hát azt is bukta csórikám.Ha nem marad egy szerver se nekik,rögtön merevedési zavaraik támadnának
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #7451 üzenetére
Próbálom megfejteni amit írtál. Értem, de a "filozófia" hiányzik.
Vannak pénzes játékok, ahol el lehet adni egy felhúzott karaktert, vagy tárgyakat, stb... ott anyagi okból csalnak. Hallani ilyent sokat, nemrég volt egy százezres nagyságrendű lenyúlás egy űrhajós sci-fi online játékban. Srác okos volt -még csak nem is csalt, a játékszabályokat kijátszotta, ma gazdag ember...De itt miért kell ezt? Aimbot minek? Ha nyer a csapatom -akik nagyrészt vadidegen emberek a világ 1000 részéről- akkor olcsóbban kapom a sört, vagy felnéznek rám a számtech boltban?
Ha még vmi über waffe-t lehetne nyerni, vagy mittudomén... De semmi. OK ott a ladder, de ki nem kakkant rá? És vajon hány óra alatt tépnék szét ha kiderülne, h cheattal jutott mondjuk a top 10-be?
Valaki mondja már meg mi az értelme a csalásnak -főleg ha nem is játszok, csak lapulok, nehogy rontsam a statomat??? Sör jár érte, Gibraltár, Toll Station, a bal tartályt viheted.
Legyen regelés VALÓDI névvel, címmel. Az ilyeneket még tetrisezni sem engedném.
Ahh, van még egy érdekes állatfaj: pár serveren már megfigyeltem, ha bukóra állunk, és csak 15-30 ticket van, hirtelen komplett squadok "tűnnek el".
Először a napfoltokat, meg az UFOkat gyanusítottam, de csak rájöttem, h valszeg. javítják a statjukat...
Ezt lehet? Soha nem veszíteni? Ha felhúznak a csalók, vagy a net, vagy nem megy a game akkor kilépek magamtól, de csak mert bukó a meccs...
Lehet ennyire "komolyan" venni a játékot? Ehh, nem vagyunk egyformák. -
zsámoly
tag
válasz
Anonymusz #7450 üzenetére
Mindkét csapat elsője cheater!!!
Eu 1.-->Aimbot
Pac 1.-->2 éve láttam ilyet utoljára kb.Ezt nemtom hogy hívják,de azt csinálja,hogy az egész csapat által gyűjtött pontokat(tehát a kill-eken kívűl) hozzá adja a sajátjához.Gondolom lefeküdt egy szikla mögé,azt elment matyizni..Az ilyen a legundorítóbb féreg a világonAm köszi a képet,a két "úriembert" szépen hozzácsapjuk a PB ban listához
-
Anonymusz
tag
Ma csak egy játszmát sikerült nyomnom. Egy kicsit fáradt vagyok mostanság
Ennek ellenére egész jó statot sikerült összehoznom. Viszont volt két gyerek akik elég érdekes ponttal zártak:
Ilyet láttatok már? Ez egy új fajta cheat?
Amúgy a ph szervere nektek is rosszalkodik? Minden harmadik oldalra 503-mas hibát kapok.
-
biggamer
veterán
válasz
chickendance #7446 üzenetére
-
biggamer
veterán
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #7440 üzenetére
Hááát, ha idle-ben 30% a CPU, akkor még ne örülj. Rootkit keresés, stb... a Malware bytes is jó.
Rootkitekre ajánlom a trend micro egyik progiját, bár az AVG is keres, de nem árthat... persze scan után uninstall, csak az AVG-t hagyd.
Az online scan is nagyon tuti! Engem ez már kisegített. A Panda AV nem sok mindent irt, mert fizetős egy része, de pl. Bitdefender Online scan is jó.
Meg kellene keresned, mi terheli a gépet.
Itt egy link: autoruns ez egy über-waffe! Friss élményem is van vele, de korábban is sokat segített takarításban, kötelező darab!!!
Történet röviden: ugye ~1 hetes W7 64 bit install, lassan visszarakom a progijaimat... Mindenből a legújabbat. Tegnap délután az exploreer fagyogat... WTF? nem az IE, hanem az ablakkezelő... az anyukáját. Rákerestem mi van: sok hülyeséget írtak, míg az egyik okosság bejött: progi inkompatibilitás, a shell-be jobb klikkre integrálják a vackaikat, és ettől bekakkant... én meg egy ~800 MB-os UT III kieget töröltem, mert annál jött elő, ugyanis jobb katt-rendszergizda-ként akartam telepíteni.
Az explorerbe beékelődött vackokat kiszedtem vele, és hopp...hasítmellesleg mindenkinek más progi kavart, nekem az iTunes, de nem volt egyszerű, mire rájöttem.
Na, kanyar vissza... Boot execute fül, ezeket dobd ide, illetve ha látod mi terheli, akkor azt.Uhh... mit is: link: Céges gépen és itthon is néztem...
Bocsika a hosszú izéjért
cserébe:
-
Prison85
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, amit a laptop javításához kaptam. spoolsv.exe átnevezése megoldotta a problémát és máris visszaesett a cpu terhelés 30% környékére. A nyomtatók sajnos elvesztek és majd kiderül, hogy újra lehet-e őket telepíteni. Mindenesetre legalább használható lett a gép - ma már el sem indult normál módban. AVG-t feltettem, köszönöm a tippet (nem tűnik rossznak). A segítségért cserébe néha elfordulok a ma esti játékok során.
-
ViZion
félisten
válasz
chickendance #7438 üzenetére
battlefield.com-on választom a 2142-t és semmi... se az EA.com-ról...
http://battlefield.ea.com/battlefield/bf2142/
Nálam service unavailable. -
ViZion
félisten
Miért nem érhető el a BF 2142 official site már napok óta?
-
GS9 Miller
tag
válasz
Prison85 #7429 üzenetére
Prison, én a MalwareBytes-ot ajánlom! Amikor az én gépem felett már áment mondott a PR Telekomos IT-s akkor átjött egy haverom, és ezzel kipucolta. Többször is le kell futtatni egymás után, aztán újraindítás után megint, mert vannak olyan férgek, amelyek a gyökerekik berágják magukat, és sok program ott meg sem találja.
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #7434 üzenetére
-
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #7430 üzenetére
Ha nem tudja valaki elviselni , hogy jobb vagy ,akkor általában még ki is szavaznak , vagy adminok bannolnak
Én úgy jártam , hogy a fickó "átjött" , és belépett a csapatunkba üvöltözni !
Utána meg szórta az RDX-et úgy , hogy senki nem tápolta !
Persze így ő lett az első
Mi meg léptünk -
Anonymusz
tag
-
ViZion
félisten
válasz
Prison85 #7424 üzenetére
Elsősorban folyamatkezelőben meg kell nézni, mi terheli. XP-nél voltak még win-es dolgok is, amik ezt tudták, pl. a windows update...
Miután lokalizáltad a problémát, keress rá neten, vagy dobd ide, h mi hajtja... és megmondják, vagy ha tudom, akkor én megmondom mi a tennivaló.Esetleg csökkentett módban indítva ki kell pucolni a felesleges vackokat, ill. víruskergetőt futtatni (az új AVG-t ajánlom, ingyenes és jó). Legdurvább esetben Ubuntu liveCD-vel boot, és a terhelést okozó .exe vagy dll fileket törölni kell -ha nem a win fontos része.
Anonymusz: ha vmi rootkit, akkor baj van... pl. Virtumonde nagyon komoly, volt réggebben egy fél éjjszakás kalandom vele.
Spybot SD vagy ilyesmi még segíthet ilyenkor, ezzel lehet még az induló progikat is takarítani.
Ja, legegyszerűbb vírusteszt: google-ba norton AV, vagy bitdefender beír, oldalukat megnyit... ha nem nyitja, akkor az gond...
-
Anonymusz
tag
válasz
Prison85 #7424 üzenetére
Az én anyukám laptopjával is volt egyszer ilyen. Ha jól emlékeszem valami féreg vírus telepedett meg benne. Nem tudom már hogy irtották ki, de ha jól emlékszem csökkentett üzemmód és vírusirtás. Vagy nézd meg feladatkezelőben, hogy mi az ami annyit zabál, és lőd ki.
A play4freehez meg annyit, hogy a squad rendszer is a bc2-ből van ami szvsz kakit sem ér. Megnézem azért hátha, de nem fűzök hozzá sok reményt.
-
Prison85
senior tag
Abszolút OFF:
Gina anyukájának piszkosul belassult a laptopja. CPU használat folyamatosan 100%-ot mutat, lapozófájl mérete átlagosan 6-700MB (3GB Ram). Mit lehet ezzel kezdeni? Próbáltam csinálni screenshotot, de nincs türelmem kivárni azt a 2-3 percet, mire megnyitja Paint-et...
-
zsámoly
tag
Piros szine volt a titánnak,szóval jó helyen lehettem
Friendly fire off pályákat messziről kerülöm.Kicsit olyan érzésem van mintha egy cheat lenne a sajátjaid sebezhetetlensége(általad),mint amikor Doom-ba beirtad az IDDQD kódot
A mi szerverünkön a sniper mint faj,kihalásra ítéltetett.
-
ViZion
félisten
válasz
zsámoly #7420 üzenetére
Nyugtass meg, hogy nem a saját reaktorodat alakítottad fekete lyukká...
Az a baj, hogy ha a friendly fire off-on van, akkor a sniperek elözönlik a pályát, és felugrálnak minden háztetőre. QW-ben erre "feltalálták" a sátortetőt: lecsúszol, és közben löni sem tudsz -viszont sebződni igen. Óriási a különbség. BF2142-ben a high roofok számítanak a jó helynek, Quake-ben meg ezzel szinte kiabálsz, h ide lőjetek! És ott nincs tuti fedezék, mint ebben. Viszon squadok sem (van 'Fireteam' de közel sem squad...), és valóban: ez nagyon sokat ad a játékhoz.
Jó viszont a titánon supportal hentelni is... lehet szórni a gránátokat... persze ha én támadok, akkor törjön le a support kezer, aki folyamatosan gránátokat hajigál...
-
zsámoly
tag
Tegnap volt közösségi este DF-en,és ezen belül voltak titan mapok is.A vélerményem az hogy,itt hatványozottan igaz a squadplay fontossága.Közel 48 player suezen,de egyetlen lonewolf se volt.
Ennyi teamkillt amit összeszedtem a titánon belülMivel én vittem egyedül rdx-et.És először sikerült reaktort felrobbantanom.(oriási siker végre elértem valamit az életben
)
Mégis kemény -2 ponttal végeztem -
gelacihun
aktív tag
válasz
chickendance #7418 üzenetére
Csak tegnap
Csak a lebegős tank
Csak a saját csapat -
Huma
addikt
Az az ingyenes battlefield miben fog különbözni a Battlefield 2-től?
-
Prison85
senior tag
Nem rossz ez a játék csak kell hozzá egy kis "fapofa". Csapatjáték tekintetében ez a legjobb, amivel eddig találkoztam és ez számomra fontos. Nem az egy fecske majd csinál nyarat szellemre épül és mindig kell egy-két vezéregyéniség, akik meghatározzék a harc végső kimenetelét, ám a többiek nélkül ők sem mennek semmire. Voltam már leader piszkosul rossz csapatban nem is egyszer, de ahol 2-3-4 ember összetart az kulcsfontosságú lehet. Csalókkal pedig mindig találkozhatunk, de az értelmét nem látom. Jó az nekik, hogy elcseszik mások játékát vagy azon élvezkednek, hogy egy kis bundával ott lehetnek az elsők közt, holott amatőrök? Ezt nem is firtatom...
-
ViZion
félisten
Nah, ma este fél óra elég volt. a rohadt sok csalós servereket kifogtam, el is ment a kedvem...
Lassan-lassan odáig jutok, h inkább UT III, mint ez... pedig itt jó ez a buddy dolog. -
Prison85
senior tag
válasz
biggamer #7409 üzenetére
Ez nagyot üt, kíváncsian várom!
Még nem is hallottam afelől, hogy egyáltalán várható egy új rész megjelenése a BF3 és BC2V mellett. Az pedig csak hab a tortán, hogy ingyenes és csak az esetleges extra cuccokért kell fizetni. Ha jó játék lesz, akkor össze is vásárolok magamnak egy jó kis hacukát
Ráadásul ugyanaz a motor, mint 2142-nél. Köszi EA!
-
ViZion
félisten
Mai "anyázós" bejegyzésem...:
Pár serveren kis játék, egyszer lefagyott, nem gond, van ilyen W7 alatt, de ritkán szerencsére. Másik serverre be, pár kör, majd jött Shuiba, ekkor kiléptem, ahhoz nem volt kedvem.
K5DC server, Camp G. Jól megy a játék, a mi csapatunkban van egy csaló, magasan vezet Voss-al. Több kickelési kísérlet volt, 9/12 illetve volt 11/12 is... szal már a mi csapatunkból is kicket akartak páran -én is. De nem kickelték, pedig adminok is játszottak, sőt! Az anyázósakat figyelmeztették, h "abbafejezzedmá".Sebaj, ők tudják. Erős közép mezőnyben voltam, squadban, stb... voltak bénábbak, volt aki előttem jött, volt aki utánam...
Erre jön az üzenet, h reserved slotból kickelnek, bocs. Na az ilyen ehhh... miknek a jó anyukájukat. A csalót nem kickelték, a káromkodókat nem kickelték... pfff.
Nem az lenne az igazságos, hogy a legkésőbb belépőt rakja ki?Biggamer: nem akarlak letörni, de a MoH-ot nagyon lehúzták... Multiban rohangálós -az agyatlan fajta... Single-ben meg csak akkor kihívás, ha a kijelölt úton haladsz. Na erről nekem a Crysis jutott eszembe...
Persze én nem játszottam, remélem csak elkapkodták a tesztet. -
gelacihun
aktív tag
Ha jól emlékszem hozzám ültél be az uccsó pillanatban
pont engem daráltak miszlikbe
(egyszer fent -egyszer lent)
Ma én is szenvedtem a basecamperektől
Ráadásul a mi csapatunkat fenyegette az admin hogy bannol ha nem hagyják abba
Próbáltam visszaírni neki de vagy megértette a bébi Angolomat vagy nem
Így átmentem basecamper-hunternek és megfordítottam az arányomat 0-7-ről 10-7-re
És még csak ki sem kellett mozdulnom a bázisunkról
Ezért jó a gépes pálya , mert scennerrel és APC-vel ki lehet füstölni a snipereket !
Viszont a gépdobálókat csak egy jó peccs tudná kiszűrni (csak sebez 10 %-ot de nem öl), és a sniperek számát is lehetne korlátozni max 3-fő -
Huma
addikt
válasz
GS9 Miller #7404 üzenetére
Megvan a varázsa, de a "kissé" idegesítő mikor arról szól a játék, hogy folyamatosan lapulnom kell valami mögött mert különben lelőnek. Unalmas. És ha sok a sniper akkor az van, hogy mindenki lapul kivéve azt a pár embert aki próbál valamit csinálni, de persze nem tud mert rögtön leszedik.
Ilyenkor szoktam szépen átmenni egy gépes pályára. Vagy Gibraltárra.
Amúgy is szar volt a mai játék mert csomószor úgy haltam meg, hogy megjelentem pl repülőben és pont akkor robbant fel. Meg olyan is volt, hogy az idióta csapattárs (háromszor is) lezuhantatta a gépet. Persze nem magasról hanem alacsonyan a föld felett repülve, hogy ha még ki is tudsz ugrani akkor is rád essen a gép. Na meg az ellenfélnél is volt egy kamikáze aki azzal szórakozott, hogy dobálta rám a csapatszállítót. Szóval most én is kikaptam az idiótákat.
-
GS9 Miller
tag
A sniperkedésnek is megvan a maga varázsa, sokáig én is idegenkedtem tőle és utáltam őket, de Sidi PP-n néha én is be szoktam vállalni. Egyébként én is utálom amikor fogalmam sincs honnan lőttek le. De nincs is nagyobb revans, mint sniperrel fejbelőni egy másik snipert.
Nekem még Timeless Tampával van tele a tankom, mostanában tele van idiótákkal. Baserape, egymás robbantgatása, lövése, csapatjáték nulla, nem vesznek fel járművel stb. Marhák.
-
Gyuri44
aktív tag
válasz
Bivaly Laci #7395 üzenetére
Bivalybácsi berágott rám??
-
Huma
addikt
Mondtam már hogy utálom a snipereket?
Tudom, hogy itt is van aki szokott sniperkedni, de annyira idegesítő, hogy beléptem egy Berlines szerverre (ami ugye sniper paradicsom) és két lépést nem tudtam megtenni anélkül hogy le ne lőjön egy sniper. Egymás után háromszor lőttek le. Három különböző ráadásul.
Mégis mi értelme van a játéknak ha az ellenfélnél van 20 sniper és aki kidugja az orrát egy fal mögül rögtön kap 3 fejlövést? Aki erre izgul miért nem játszik sniperes játékkal? Láttam már külön sniperes szervert is. Menjenek oda. Kipróbáltam én is, izgalmas volt 10 percenként lelőni valakit és addig lapulni mint szar a fűben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- PayPal
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tesla topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest