- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4398 üzenetére
Ember ellen rakéta is jó. Legalábbis messziről. Tapasztaltam. Pilum jó közelről ha eltalálod az embert. De ha mellélősz akkor kampec. Ha több ellen is van ott akkor szintén kampec.
Erőssége ugyanolyan pilumnak és alapfegyvernek, de alapfegyvert lehet irányítani is.
Igazából arra a pluszra lennék kíváncsi amiben a pilum jobb mint a rakettavető.
Pl gyorsabb a lövedék és közelről hatásos emberek ellen. Meg nem jelez be a gép hogy befogták.Öszvissz ennyi? Vagy van még valami?
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4388 üzenetére
Na, ma már ültünk egy kocsiban is.
Sajnos nem voltam a legjobb formámban, de ez van.
Az uccsó pályán engineer-el voltam. Egész bejövős volt. Jó sok járművet ledaráltam.
Lenne még pár kérdésem valakitől aki jártas benne.
-A légelhárítós fegyver mennyivel hatékonyabb légi járművek ellen mint az alapfegyver?
-Mekkora a különbség közte és az alap fegyver között tankok ellen?
-
Apophis
őstag
Egy gyors kérdésem lenne: ezt vagy a BF2-t játszák többen ill. melyiknek jobb a multi felülete (pingek, normálsi szerverek etc)? Vagy inkább várjam meg a Bad Company 2-t?
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4386 üzenetére
Nem nagyon találkoztunk. Egyszer láttalak csak téged (mikor vadászgépben ültem és te a földön voltál) pedig még kerestelek is. Úgy tűnik valahogy mindig elkerültük egymást.
Amikor a végén pontoztak kb 2-szer egymás mögött voltunk. Egyszer te egyszer meg én voltam előrébb.
Azt néztem hogy nem haltál meg sokszor. Én többször mert támadtam a titánt és halomra gyilkoltak.
Gondolom te a silókat foglalgattad.Utána nem tom mit csináltál, de nagyon jól nyomtad. Kb 3-szor annyi embert öltél meg mint ahányszor meghaltál.
Nekem az a bajom hogy hajlamos vagyok kamikaze módon harcolni és így elég sokszor kipurcanok.
Lámákkal kapcsolatban: Miért? Mi történt? Szeretem az érdekes sztorikat.
Én is szoktam látni vicces dolgokat. Pl amikor a fickó csapatszállító repülőben ül. Dudál mint állat hogy mindenki szálljon be. Ezen persze annyira meghatódnak az emberek hogy mindenki beszáll. Aztán induláskor meg beakad a titán elejébe és átfordulva felrobban, mindenkit megölve.
De az sem volt rossz amikor egymás után 3-szor a saját csapattársaim lőttek le. Az egyik úgy hogy a gyógyládával szaladtam felé mert sérült volt. Az meg pisztolyból rámküldte az összes skulót.
Mondjuk én is szoktam bénázni. Pl mikor már a reaktort gyilkolják és lesben állnak az erőtér túloldalán én meg gránáttal próbálom kicentizni hogy kb csak a kezem lógjon át az erőtéren mikor elhajítom. Hát volt mikor nem jött össze és visszapattant.
Beírom a klánhoz a PH-t.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gelacihun #4378 üzenetére
Ez a kidobálás vagy exe hiba nálam is előfordul. 7-et használok én is de sajnos nem tudom, hogy ennek tudható be vagy esetleg ATI driver hiba lenne, mert azelőtt a régi gépemmel XP alatt nem emlékeszem ilyen hibákra. Abban nVidia-s kártya volt. De valószínűleg a 64bites 7 lehet a gond, mert már a telepítésnél is kiírja, hogy 64biten nem volt tesztelve vagy valami hasonló. Ez az asztalra dobás mondjuk engem még az LFS(Live for Speed) közben is ér.
De abban legalább vissza tudok váltani a játékra. BF-ben viszont kifagy a játék.
-
biggamer
veterán
Hááát, őszintén mondva nem.
Ezennel felveszlek PH-s soldiernek / a többiek utólagos beleeggyezésével
/, így biztosan észre foglak venni.
Annyit tegyél meg, hogy a bejelentkezéskor írjad be ezt az üres részbe a KLÁN-hoz :
-=PH=-
kötőjel egyenlő PH egyenlő kötőjel
Én azt szoktam csinálni, ha valaki ismerőssel találkozom és nem vesz észre, elé állok és párszor felugrok elötte.
Így tuti felfigyel rám.Egyébként tegnap tele volt a t.k.m a lámákkal, kiakasztottak rendesen.
-
gelacihun
aktív tag
A beállítás megy , az előző alaplapom g31 volt , ugyan másképp nézett ki a biosz ,de lereagált mindent , 3 gigáig lehetett húzni a procit , de ott nem volt fesz emelés lehetőség !
Ezen is be tudok állítani mindent értelemszerűen 12,5 -szorzó 240 -freki =3Giga , de valamiért akkor is megáll 2,5-nél a frekvencia ! Lehet valami olyan beállítás amit nem ismerek és az megfogja . Írtam már prohardver fórumra is de nem válaszoltak ! -
Huma
addikt
Megvan.
MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) Itt kell keresned a biosban.
CPU Host Clock Control-t enabledre.
CPU Host Frequency-t (Mhz) felnyomod egy ésszerű határig.
Ott lehet állítgatni a memóriát is.
Voltot csak akkor emelj ha jó a hűtőd és akkor is csak minimálisat. Inkább feszemelés nélkül pakolj rá párszáz mhz-t. És figyeld a hőmérsékletet miután leterhelted a procit, hogy a húzás miatt nem lesz e túl magas.
De ha jobb és pontosabb leírás kell van itt prohardveren részletes tuning leírás is.
Én már jártam úgy hogy nem volt semmi figyelőprogramom. Gyári amd coolernek eltört a az egyik ventillátorága, lamellája vagy mittom minek hívják.
Beakadt és megszorult. Nem forgott a ventillátor. A gépem passzívban is ment viszont erős terhelésnél túlmelegedett és újraindult. Egyszer csak kutatgatok bioszban és látom hogy a hőmérséklet 90 körül van. Mondom mifene. Benéztem és látom hogy nem mozog. Szerencsére volt egy másik hűtő. Gondoltam kicserélem. Viszont a gyári hűtő ráégett a procra. Hiába ráncigáltam nem jött le. Végül nagy nehezen sikerült leszednem.
Lenézek, hol a proci. Ekkor már rosszat sejtve megnézem hűtő alját és ott volt rátapadva.
Kitéptem a lezárt foglalatból a hűtővel együtt. Még fél órát szenvedtem mire lejött a hűtő aljáról.
Utána már minden faxán ment. Ennyit a gyári AMD hűtőkről. Hangos, nem hűt és 3 hónap után besz@rik. -
Huma
addikt
válasz
gelacihun #4381 üzenetére
Tuti nem mozdul sehova? Everesttel nézd meg esetleg. Lehet hogy nyomni kell egy applyt vagy valamit a végén a programban.
Ha más nem akkor marad a biosz. Keres olyan kifejezéseket hogy core clock, FSB, stb. Automatic-ról át kell állítani manualra.
Ez biosonként máshol van. Esetleg valami advanced management vagy mittom én. Mindjárt utánanézek a lapodnak hátha találok a biosához manual.Tegnap játszottam Biggamerrel vagy 2 órát. Nem tudom hogy ő észrevett e engem.
-
gelacihun
aktív tag
Utólag is bocsánat mindenkitől , akit lelőttem ! Egy mentségem van csak , hogy már csak akkor derül ki ,hogy ki volt az ellenfél amikor alul kiírja a nevét !!! Egy ideig egy csónakban eveztünk , védtük a titánt, de átdobódtam a másik oldalra a szívó ágra . Ott se csapatmunka se taktika nem volt , csak üsd - vágd , ne haragudj nem szándékos volt
.
Nem teszi le tálcára a játékot , hanem megáll exe hibával és vége !
Tuningra tudsz tippet adni ? Hiába állítom a szorzót v. a frekit semmi sem történik ! Illetve az automata lefelé viszi , de a gyári órajelet nem hajlandó átlépni ! Ha kikapcsolom az energia spórolót akkor beáll 2,5-re és nem mozdul sehova . A biosz kiír valami angol szöveget dehát Magyarból sem vagyok tökéletes (NO ABLA)!
Big: Előre nem tudom hogy mikor játszom de persze -
Huma
addikt
válasz
gelacihun #4378 üzenetére
Ja. Akkor nem is indul újra a géped?
Exe hiba nem tom mi lehet. Lehet hogy a win7-el nincs jóban. Esetleg jelölj be kompatibilitási módot. (Ha van olyan. Sajnos nem ismerem a win 7-et. Xp-m van) Mondjuk nem valószínű hogy segít rajta.
Ha kidob az asztalra (leteszi a játékot a tálcára) az lehet valamilyen program miatt. Nekem néha csinálja ha épp frissít a vírusírtó.
Beléptem ma az egyik játékba ahol nyomultál, de miután lelőttél megsértődtem és elmentem inkább titánt írtani.
-
gelacihun
aktív tag
Hát ha nem is fene ,de legalább ménkő !
Más játékkal nem igazán játszom , csak ha nincs netem !
Gigabyte ep41 ds3l amit nem tudok valamiért húzni , e5200 , egy 2gigás és egy 1gigás ram , Msi hd3850 256m oc , chieftec 460 , sata samsung 500 win7 +sata samsung 250 xp . Xp-nél csak simán kidob játék közben az asztalra , Win7 legalább kiírja hogy exe hiba , de ugyan úgy az asztalra kerülök ! Ha lassú a netem akkor csak a szerverről dob ki , de ez érthető -
Huma
addikt
válasz
gelacihun #4376 üzenetére
Te jelöltél be buddynak? Gondolkodtam rajta hogy ki a fene lehet.
Ma ismét feljebb léptem a ranglétrán. Már alsegédtiszthelyettes vagyok.
Ha gépújraindulás a probléma írd le hogy mikor indul újra. Milyen körülmények közt. Pl csak bf-nél. Vagy más játék közben is. Esetleg filmnézés közben, stb. Meg persze a konfig.
Hibát okozhatja tuning is. Pl jellemző a processzor tuningra az újraindulás ha túl van húzva.
Esetleg túlmelegedés. Kevés táp. Ingadozó hálózat. Rossz memória. Szűkíteni kell a kört. -
-
Huma
addikt
Szervezzünk már valami közös dolgot.
Tök jó móka lehet egy teamben nyomulni. Pl hétvégén valamikor? Ki érne rá egy kis közös játékra?
-
Hell
tag
Megvan! APC.
-
Hell
tag
Sziasztok!
Egyszerű kérdés, de nem találtam rá választ. Hogyan jutok fel egy titánra a földről?
Köszönöm,
-
Buddhha
tag
Tudom ám, hogy ti mind profik vagytok, de azt hiszem egy kis összefoglaló mindenkinek jól jöhet...
Üdv!
Buddhha -
Buddhha
tag
válasz
SlowhandHUN #4363 üzenetére
Az assault rakétánál lehet állítani, hogy hány méter után robbanjon...
Az alap a 20m és nálam az egérgörgővel lehet növelni a számot...
akkor van jelentősége, ha nagyobb távolságra szeretnél vele lőni, ilyenkor úgymond a célpont mellett is robbanhat... -
SlowhandHUN
csendes tag
Az assault rakéta 20 méter után robban. Ahogy célzol mutatja is azt a távolságot, ahol robbanni fog a töltet. (
Van előnye és hátránya is a pilumnak. Előny ugye, h nem csipog be az ellenfélnél. Hátrány h nem lehet irányítani, mint az alap fegyvereket. Én mondjuk utóbbit jobban szeretem, hisz tuti eltalálom az ellenfelet. Akár olyan szögből is letom adni rá a lövést ahonnan nem láthat (mondjuk ellövök egy kerítés felett, majd ráhúzom). Ez ugye plusszba még azért előnyös, mert ha mondjuk csak felé lősz (de nem őt célzod) és az utolsó pillanatban ráhúzod, akkor nincs ideje használni a pajzsot.
Le lehet adni egy sunyi lövést mondjuk a bunkerekből suezen, úgy h kise nézel belőle (elötte nyilván, h megnézd hol húzza a silót/zászlót. Két lövést leacc, nézed a mapot, h megjelenik-e az üres járműve (amit lőttél) a térképen ott a zászlónál. Abból rögtön tod, h kiugrott belőle...mehecc leszedni őt. (ha ugyan meg nem halt a két rakétától) -
F_Zolee
nagyúr
biggamer: egyszer olvastam a Frontlines-ról, hogy alig van szerver amin játszanak. És azon is kevesen...
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4360 üzenetére
Ja. Én is nézegettem a képeket. Jól néz ki a játék.
Engineer és recon pont jó lenne.
Az engineert én is elkezdtem fejleszteni. A pilum nekem is nagy kedvenc. Ha eltalálok vele valakit akkor annak kampec.
Sajnos ez ritkán jön össze mivel egy lövésre van csak lehetőség általában és az elég ritkán jön be.
Mondjuk amit észrevettem az az hogy a rakétavetővel nagyon jól lehet kaszálni. Egy engineer csomó embert leszedett baromi messziről mire kiszúrtuk hogy hol van. Mondjuk nagy volt a kavalkád és ez előnyös volt neki. A rakéták ráadásul követik a célt. Az embereket is.Még egy észrevétel. Az assault minirakétája csak szűk helyen használhatóak. Nem teljesen értem a dolgot, de már többször volt hogy közelről mellbe lőttem két rakettával a delikvenst és semmi baja nem lett. Viszont ha titánon az alagútban van fenn és mellé lövök messziről akkor 1-2-től megpurcan. Ez azért van esetleg mert közel állt hozzám és akkor nem robban fel a rakéta hogy én ne sérüljek? Csak azért mert eszembe jutott hogy volt olyan hogy a folyosón volt közvetlen előttem és mellélőttem kettőt amitől semmi baja sem lett viszont messziről meg ilyen közeli találattól ki szoktak purcanni.
A gunshippel szeretek röpködni. Egyre jobban megy. 1942+desert combatban nagy helikopteres voltam.
-
biggamer
veterán
Én királyságos képeket láttam róla egyébként.
Két soldierem van, egy teljesen kifejlesztett és egy " kopaszabb ".
A kopasszal Recon vagy Support-os szoktam lenni, mivel azok jól fel vannak fejlesztve.
A veteránnosnál Recon, Support és Engineer.Imádom a Snipert / RDX-APM-KNIFE /
és az Egineert / PILUM /.
Nagyon szeretek gunshippel röpködni is, de ott inkább a gépágyúnál szeretek lenni mint vezetni.
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4358 üzenetére
Értem. Sok sikert a gépedhez.
Mondjuk nem tűnik rossznak a játék, de azért egy kis rpg beütés jót tett volna neki.
No nem mindha bf-ben lenne. De az hogy van unlock és hogy te állíthatod össze a felszerelést (kaszton belül) sokat dob rajta.2142-ben mivel szoktál nyomulni általában? Én assaulttal, sógorom supporttal.
-
Huma
addikt
válasz
biggamer #4356 üzenetére
Rendben. Majd felveszlek. Most sajnos épp dolgozom, de majd este.
Olvastam kritikát Frontlines-ről. Vegyesek az érzelmeim. Pl nem lehet benne fejlődni. Nem állíthatod össze a felszerelésed. Ezek jó kis hangulati elemek egy ilyen játékban.
Viszont a gépigénye nem sokkal nagyobb mint 2142-é. Hogy hogy nem bírja a géped? Pont határon van? -
Huma
addikt
Nem tud még valaki valami neten játszható bf2142-höz hasonló FPS-t? A lényeg, hogy sci-fi legyen és legyenek benne ilyen unlockszerűségek.
szerk: Vagy ha unlock nincs is benne, de legalább a felszerelést én állíthassam össze.
-
Huma
addikt
Addig jó a játék amíg meg nem jelenik egy profi csapat az egyik oldalon. Utána kiegyensúlyozatlanná válik a játék.
Ráadásul most is olyan fejetlenség volt a mi oldalunkon. Lement a pajzs és kb 2-en voltunk a titánon. El sem hittem.Ha akar valaki vegyen fel a buddy listára. Artak22 a nick-nevem.
-
Huma
addikt
Arra gondoltam lehetne valamikor szervezni egy közös játékot. Egy ötös csoport aki összedolgozik elég jó eredményeket tud elérni. Mikor ketten játszunk sógorommal és összedolgozunk akkor is látszik az eredménye.
5 emberrel be lehet védeni pl a titánt is, vagy a silókat visszafoglalni. Sokkal hatékonyabb mint mikor az összes ember a szélrózsa minden irányában bóklászik.Egyszer összefutottam egy olyan teammel akik konvojban járták körbe-körbe a silókat. Vadászgép, tank, stb. Egyszerűen mindent letaroltak. Esély sem volt rá hogy akár csak egy silót is megtartsunk. Amikor meg már biztos volt a győzelem feljöttek a titánra és pillanatok alatt ledarálták.
De gyalogosan is jó egy team. Pl egy support, recon, engineer és két assault csodákra képes.
-
SlowhandHUN
csendes tag
Ez mindig ugyanannyi idő...Nem mértem még sosem, de sztem1-2 perc környékén lehet
Ez egyébként egy hasznos dolog: jópárszor megcsináltam azt, - mielőtt még elvetemült supportos lettem - hogy titán védésnél beálltam assaultal védeni, és mikor leszedtem az ellent felvettem a kitjét, ledobtam egy ammoládát, majd visszavettem az assault cuccomat.
Jó sokáig lehet igy húzni
-
Huma
addikt
Nem hiszem el milyen emberek vannak.
Pistol only játékban folyamatosan dobálta a gránátokat a barom. De kb 10 percen át. Meguntam és visszadobtam hármat. Erre bannoltak. Ez meg hogy van? Amit szabad jupiternek...? -
Huma
addikt
Asszem meggondolatlan voltam. Elköltöttem 4 pontot reconra. Pedig nem az én stílusom, csak kíváncsi voltam a fejlesztett sniper fegyverre.
Észrevettem, hogy ha meghalok a lerakott cucc ott marad. Pl ha supporttal lerakok egy ládát akkor ha megyek vissza assaulttal akkor még ott van egy ideig. Mitől függ hogy meddig maradnak meg a lerakott cuccok?
-
Huma
addikt
Pistol only pályán kb 1 óra alatt annyit fejlődtem mint máshol 10 óra alatt.
Ja és igazam volt. Miután aktiválódott a kiegészítő felugrott a max unlock pont 40-ről 50-re.
-
F_Zolee
nagyúr
Valóban lehet NS unlockot is használni. Mostmár dereng valami.
Csak azokat én nem szoktam használni. Persze ami plusz tár vagy hasonló az alap...
-
chickendance
aktív tag
helll
"Olyan jól összerakták a 4 kasztot hogy nem tudom eldönteni melyikkel legyek.": én pl minden halálozás után másikat választok. vagyis amit épp jónaklátok.
am az ns "cuccok"közűl többisvan ami nagyonjóljön másholis: "bogyó"hatástalanító, a supportos +fegyver(na ez nagyonfelbosszant gibraltáron mikor ezzel védik az első pontot
) mintha 3 gránátot dobnának egymásután
-
biggamer
veterán
válasz
CoolMan #4340 üzenetére
Én is.
Ha az alap gaméban nyomulok, akkor is látni pl. az ütés elnyelő cipő ikonját is.
Meg a többit.Tehát müxenek máshol is.
Az első soldierremnél azt hiszem a füstgránát nincs aktiválva, de már nem is lesz.
Régóta nem bírtam aktiválni, már lemondtam róla több hónapja.Azért kezdtem új névvel, mert így újra végégizgulom az egészet.
Csak ennyi rutinnal sokkal hamarabb jönnek a kitüntetések, van hogy egyszerre 3-4. -
Huma
addikt
Na visszaírtak az EA-tól.
Jó napot, köszönjük hogy a termék támogatással kapcsolatba lépet.
Minden aktiválva volt, hogy ha véletlenul nem műkodnének a kiegeszítők akkor még be kel írni a katona nevét egy helyre:
Tessék rá menni erre a címre:
http://termektamogatas.electronicarts.hu
sajátfiók, bejelentkezni, megint saját fiók, megintbejelentkezni, es a ( download info-ba ) be kel írni akatona nevét. Vagy lepatchelni a játékot 1.50 patchel./>
Bocsánatot kérunk az előfordult problémákért.Bejelentkeztem a felhasználónevemmel. (kétszer, mint ahogy a levélben írva is van mert elsőre nem lép be).
Ott viszont nem találtam semmilyen lehetőséget ahová be lehet írni a katona nevét. Semmilyen download info-t nem találtam. Gondoltam benézek a játékba, hogy mi a helyzet és látom, hogy most már működik a kiegészítő pedig nem írtam be sehova a nevem.
Gondoltam megosztom veletek. Hátha valaki hasonló cipőben jár mint én.
Nem írok vissza nekik mert nem akarom terhelni a vevőszolgálatot, de ezúton köszönöm, hogy megoldották a problémát. (Hátha idetéved a hölgy)
Szerk:
Gyorsan rárajtolok egy Northen Strikes pályára. -
Huma
addikt
válasz
F_Zolee #4337 üzenetére
Csak ott lehet használni?
Kár érte.
Olyan jól összerakták a 4 kasztot hogy nem tudom eldönteni melyikkel legyek. Mindegyik jó és nélkülözhetetlen. Engineer-el pl kilőttem 2 Csapatszállítót, egy tankot, egy kisautót, meg két repülőt egy kör alatt. Ezt másikkal aligha tudtam volna megtenni. Persze ha ember ellen kell harcolni akkor elég rossz. Mondjuk pont mellbe lőttem a nagypuskával az egyiket. Repült egyet.
-
F_Zolee
nagyúr
Ja értem. Én már ott tartok, hogy 2 unlock van amit nem szereztem még meg. De már jóideje nem is lényeges, mert az olyat ami fontos volt már rég összeszedtem. Ami a NS-ba van azt meg csak ott tudod használni szóval olyan nagy jelentősége nincs. Na meg előtte el kell jutni oda, hogy ki tudd váltani. Tehát ami alatta van az meg legyen szerezve. De mondom nagy jelentősége nincs, hogy ha meg is lenne mind, max ami praktikus lenne 1-2 esetben és hiányzik. De ha meg mind megvan az se jó, mert akkor azt se tudod mit használj.
Vegyíteni nem lehet a dolgokat sajnos.
-
Huma
addikt
válasz
F_Zolee #4335 üzenetére
Kicsit kuszán írtam.
Ha jól számoltam:
Alapból van 40 unlock. A northen Strike ad még 10-et (asszem).Ezt szépen ki is rakja, de megvenni akkor lehet csak ha aktiválva van a Northen Strike.
Azt írja nekem pl hogy 10 unlock pontom van meg a 40-ből.
Ebből pedig nem jönnek ki a Northen Strike extra unlockjai.
Szóval arra gondoltam, hogy ha aktiválódik akkor megnő a max unlock szám 10-el hogy minden kasztot teljesen ki lehessen fejleszteni.
Szerk:
Ja elírtam az előbb. Nem karrier pont hanem unlock pont akart lenni.
-
Huma
addikt
válasz
F_Zolee #4332 üzenetére
Nekem nem nagyon akarnak válaszolni. Ha ma sem írnak vissza akkor írok még egy levelet.
Az aktiváláskor nekem ezt írja ki a honlapon:
System Error. Please try again later
Amúgy nem tudom hogy lehet valamit ilyen f@szul megoldani. Alapból működnie kéne a kiegészítőnek nem pedig az usernek aktiválgatnia. Ráadásul úgy hogy nem is működik az aktiválás. Az EA ismét bebizonyította számomra hogy egyvalamihez ért nagyon. A jó játékok elrontásához. Annyi bug van a játékaikban amennyi 5 másiknak is elég lenne. Még az aktiválás is "bugos".
Most elkezdtem az engineert fejleszteni. Megvan már a nagy páncéltörő. Kár hogy lassan megy a lövedék. Így csak akkor hatásos ha nem mozog a jármű vagy egyenes vonalban van velem.
Azt vettem észre hogy 40 karrierpont van amivel nem lehet teljesen kifejleszteni a kasztokat. A Northen Strike aktiválásával ez feljebb ugrik?
Szerk: Én tolom. Kb minden nap.
-
F_Zolee
nagyúr
Ejj de bepangott...
Senki se tolja eme remeket?
-
F_Zolee
nagyúr
Én az account körül bolondultam meg. Nem bírtam rávenni, hogy adja hozzá, mert mindig azt írta, hogy az a kód már aktiválva van. Végül valahogy sikerült de mégse tudtam belépni. Miután írtam nekik mondták, hogy már be volt állítva de mégis hozzányúlhattak, mert utána egyből működött.
-
Huma
addikt
Már összefutottam pár magyarral játék közben. Pl Mekkelek, Hun-Gary, Mester
Kb 5 volt a neve alapján az. Ki tudja mennyien vannak akik nem ilyen felismerhető névvel vannak fenn.Én pl Artak22 néven nyomulok.
A Nosthen Strike hogy műxik ha deluxe verzióm van? Benne van a játékban vagy külön telepíteni kell? Van a fejlesztéseknél is olyan ami csak NS-ben lehet felvenni. De nem tudom pedig már csak az van a sor felett. Kiad jobb fenn egy EA-linket ott regisztrálok meg minden, de nem történik semmi.
Na, most hogy így egymásra hánytam ezt a sok mondatot. A lényeg: hogy lehet működésre bírni a kiegészítőt deluxe-ban?
-
chickendance
aktív tag
helll
van 1 uj cimbim a buddy-listemen: "duckswing"
reggel 1-üt sqad-oltunk.(baromfi klán)
-
SlowhandHUN
csendes tag
A fejlesztett medicládától gyorsabban gyógyulsz.
A magot csak akkor érdemes puskával lőni, ha nagyon a végét járja, nemsokat vesz le.
Gránátot érdemes a konzolokra dobálni, de úgy h odaállsz mellé és rövid jobb gombbal ráejted. Nyilván minél közelebb robban, annál jobban sebzi.
A felső konzolokat (3mas,4es)- ha nagyon védik- akkor kívülről (értsd nem kell bemenni a folyosóba) -is ki lehet dobálni.
Sztem jó h az assaultot választottad, a gyógyitásér és az élesztésért is pont jár, szal gyorsan fox fejlődni. Support se rossz ilyen szempontból, sok ingyenpont jön az ammoládával (például ha ül melletted valaki a járműben, akkor automatán feltölti a készletét, de asszem csak fejlesztett ammobox-szal)
A javítópisztolyból sok pontod nemlesz... jó mondjuk ha felmész egy 32 v annál nagyobb szerverre akkor a titánágyúk javításából sok pontod lehet, de hót unalmas ott fenn várni arra h szétlőjjék az ágyúkat)
Harcolj, ölj, silózz, zászlózz, élessz, gógyíts! Ezekből jönnek a pontok. Vegyél részt a csapatjátékban!
-
Huma
addikt
Skype tökéletesen bevált.
-
Huma
addikt
Ha beszélni akartok mással hogy oldjátok meg? Én skype-ra gondoltam. Vagy van valami jobb program rá?
Tudom hogy a játékba is be van építve de az kb mindenhol ki van kapcsolva gondolom. -
gelacihun
aktív tag
Van olyan szerver ,ami úgy van beállítva , hogy büntet a csapat cuccok pusztításáért ,itt a team kill is él általában . De van olyan is amelyiken még a dukkót sem tudod megkarcolni a csapatgépeken ,pont itt sem jár érte !
Salyát gépet javíts , ellent pusztíts ! Viszont ha így pik-pakk megy a shotgun akkor ugyan azon az oldalon a helyünk
Próbálok játszani de ötszázas pinggel nem igazán megy (Imádlak T-.....) -
Huma
addikt
válasz
F_Zolee #4322 üzenetére
Őöö. Lehet hogy csalás kategória, de olyasmit lehet csinálni hogy kilövöm a titán ágyúkat (sajátot) és utána megjavítom? Vagy ezért inkább pontlevonás jár?
Nem vetemednék ilyesmire, de kellenének az unlockok.
Tényleg, azt a kitüntetést ami 4 titán ágyú elpusztításáért jár azt a saját titánom után is megkapom?
Milyen kényelmes lenne. Szétkapom a titánom ágyúit aztán meg megjavítom. Utána meg átváltok assaultra lelövök 10 embert shotgunnal így megkapom a titan deffender pint és a shotgunosat is. Valamint feltámasztok 8 embert. Csak a pinekből összejön 55 pont.
-
gelacihun
aktív tag
Szia
1:Igen ,de lassú mert a töltetből v páncéltörőből csak három kell
2: Szintén a két csodafegyver a leghatásosabb , géppuska=0.000001 . RDX a két fekete négyzetre a reaktor oldalán . Rakéta az energia sávba de lőszer utánpótlás mindkettőnél javasolt !
3:A gyógyládát nem tudom kérdezd Hauszt v Brinkmannt , Javító pisztoly fontos a gépekhez +rengeteg pontot és unlockot lehet ezzel is összeszedni !
4: Pannon Titan Destroyers Clan
5: UFF -
Huma
addikt
Én is játszogatok mostanában a neten. Az assaultot fejlesztgettem. Nem vagyok benne biztos hogy jó ötlet volt. Bár a minirakéták (vagy gránátok) hatásosak tudnak lenni néha, de a nagyobbik fegyver messzire nagyon tré. Az alap fegyver sokkal pontosabb.
Supporttal nyomtam eddig, de mivel a sógorom azt kezdte fölfejleszteni ezért én inkább az assaultot választottam.
Mindenesetre ha lesz elég unlock pontom belevágok az engineerbe. A nagy páncéltörő fegyvere nagyon tetszik.
Pár kérdésem lenne az itt jelenlévő tapasztaltabb játékosoktól.
A titán konzolait ha jól sejtem csak nagy erejű fegyverekkel lehet megsemmisíteni. Pl a sniper robbanószerével.
Azt láttam hogy egyesek gránátokat hajigálnak rá. Azzal is fel lehet robbantani? Mert vagy 10-et rádobtunk, de nem nagyon hatódott meg.
Az engineer páncéltörőjével szét lehet lőni?A központi magot érdemes géppuskával lőni? Mert csinálni szokták egyesek, csak kérdés mennyire hatásos.
A fejlesztett gyógyláda és a javító pisztoly mit ad?
Esetleg nincs valami jó, magyar nyelvű leírás a fejlesztésekről?
Ha valakinek van kedve szétlőni egy kezdő seggét az nyugodtan szóljon.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
chickendance #4314 üzenetére
Ötletes. Nem sikerült lerúgnia és ott maradt?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
chickendance #4312 üzenetére
Sajnos lépnem kellett. A gold meg nem ad pontot. Amíg nem próbálod ki a 9.11-et addig nem fogod tudni, hogy ez segítene. Nekem is akadozott kicsit 9.12vel. Most visszatettem a 11-et és nem vettem észre ezeket.
-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
chickendance #4307 üzenetére
Amúgy te miért nem próbáltad ki a 9.11-et? Az lenne a lényeg, hogy nálad jó-e, nem másnál...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
chickendance #4307 üzenetére
Az nagyszerű, mert én meg nem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
chickendance #4305 üzenetére
Megoldódott már a gondod? Kipróbáltad? (nem a csajokat
)
-
F_Zolee
nagyúr
Bár az évnek még nincs vége,lehet,hogy négykézláb érek a végére,ezért míg stabilan állok Boldog Új Évet Kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gitáros topic
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest