Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Csontikka
üzenetére
Gondoltam hogy a megnyitás sebessége nem fog változni futtatásból indított paranccsal sem, de azért kipróbáltam
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Próbálgattam több különböző elérésű mappákat megnyittatni vele egymás után, jelentős sebesség változást itt se láttam, biztos ez akkor a megfelelő sebessége, csak Én akarok belekötni
Azért köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megnyitásra mindenképp az alapértelmezett (sajátgép) fájlkezelő kellene, az minden Windows-os rendszeren megvan. Nem annyira szembetűnően lassú, csak ha lett volna más parancs egy mappa megnyitására, azzal is megnéztem volna.
Azért köszi a segítséget!