Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
galocza
üzenetére
Jó lett volna egy fotó, vagy kimásolni a futás közbeni üzeneteket, mert ha nem működik jól, menet közben biztosan paranaszkodik valamire.
Pl. a fájlnévben van szóköz? Mert akkor
forfiles /p "d:\mybackup\7z" /d -7 /c "cmd /c del \"@file\""
vagy PowerShell-ben:
Get-ChildItem "d:\mybackup\7z" -File | Where-Object { $_.LastWriteTime -lt (Get-Date).AddDays(-7) } | Remove-Item -
galocza
aktív tag
kedves kollegák, remélem, jár errel valaki.
fontos lenne.gyógyszertári gépről van szó - nem csak nekem, mint bossnak fontos.
rendszegazdáink nem sok segítséget adnak, szóval az évek folytán én kalapáltam össze vmiféle mentést.
nem vagyok batch-varázsló, de eddig sikerült összelopnom, ami kellett.
sajnos w7-ről w11-re kellett váltanunk - s nem működnek dolgok.a háttér: lefut egy exe, ami csinál egy új mentést a napi növekményekről.
(plusz elmentem a böngésző és a banki progi anyagait)
mivel hiába javasoltam a 7z-t, még mindig zip-be tömörítenek, én áttömöríttetem 7z lzma2 mx2-be (~65 méret). ez azért fontos, mert mentünk 1. pendrive-ra, 2. hálózati meghajtóra, 3. felhőbe - időben még így is megéri.újra, buti vagyok batch programozásban, s kb mindent loptam, de eddig működtek dolgok.
de pl ez pl, töröni mindent, mínusz az utolsó 7 napot - ez nem működik.
"
forfiles /p "d:\mybackup\7z" /d -7 /c "cmd /c del @file"
"van egy másik bajom,az egy mésik post lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest