Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Riccsiz_h

    aktív tag

    sziasztok !

    A gépemben egy 550W-os FSP táp mellett található egy Gigabyte GTX460 (1GB, 256bit, GDDR5) videokártya. Soha nem volt húzva, sem semmilyen tuningnak kitéve, hőfokait rendszeresen figyeltem (max 65 fokokat produkált), illetve a gép mikor épült a hűtésre nagyon odafigyeltem.

    A mai napon mégis egy olyan dolog jelent meg többször, hogy játék közben lefagyott a gép és az első képen látható kijelző volt. Aztán 2. ilye alkalommal a reset után csak csökkentett módban volt csak hajlandó indulni, amíg nem csináltam neki rendszer visszaállítást. Azóta a rendszer elindul de a második képen látható "mintázatot" megtartja (közben monitort is cseréltem, mert kipróbálta hátha az a hibás, de az volt)

    Jól gondolom hogy a videokártya sajnos javíthatatlan állapotba került ? Mi okozhatta a hibát ? Előfordulhat hogy az hogy kb. elmúlt 2-3 hétben áramellátási problémák miatt, minden második nap hirtelen elment az áram a lakásban miközben mondjuk játszottam/terheltem és ez rongálta meg a kártyát valamilyen módon ?

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. Riccsiz

Új hozzászólás Aktív témák