Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
A gépemben egy 550W-os FSP táp mellett található egy Gigabyte GTX460 (1GB, 256bit, GDDR5) videokártya. Soha nem volt húzva, sem semmilyen tuningnak kitéve, hőfokait rendszeresen figyeltem (max 65 fokokat produkált), illetve a gép mikor épült a hűtésre nagyon odafigyeltem.
A mai napon mégis egy olyan dolog jelent meg többször, hogy játék közben lefagyott a gép és az első képen látható kijelző volt. Aztán 2. ilye alkalommal a reset után csak csökkentett módban volt csak hajlandó indulni, amíg nem csináltam neki rendszer visszaállítást. Azóta a rendszer elindul de a második képen látható "mintázatot" megtartja (közben monitort is cseréltem, mert kipróbálta hátha az a hibás, de az volt)
Jól gondolom hogy a videokártya sajnos javíthatatlan állapotba került ? Mi okozhatta a hibát ? Előfordulhat hogy az hogy kb. elmúlt 2-3 hétben áramellátási problémák miatt, minden második nap hirtelen elment az áram a lakásban miközben mondjuk játszottam/terheltem és ez rongálta meg a kártyát valamilyen módon ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest