Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
-
ripla
addikt
Kaptam bétakulcsot, az előbb kipróbáltam. Véleményem kb. 1,5 óra játék után.
- a környezet fapados, egy pillanatig sem néz ki jobban, mint a Conan Unleashed.
- a karakterek mozgása, animációi, interakciói semmit nem fejlődtek az előbb említett másik játék óta, és ezt szó szerint kell érteni. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy simán Ctrl-C Ctrl-V-vel lett átrakva a kódnak ez a része.
- bántóan primitív az egész ahogy kinéz, 2025-ben egy ilyen kinézetű játék más kiadótól ingyen szokott futni. Nagyjából a Star Trek Online-al lehet egy szinten. A mostanában játszott játékaim után ez akkora visszaesés, mintha 15 évet mentem volna vissza az időben.
Aztán a nem létező AI. Pl. rohangálnak a mobok, mert meg akarnak támadni, miközben állok egy oszlop mögött. Aztán a bal oldali beáll egy sarokba, a jobb oldali a másik oldalon szintén egy sarok mögé, onnan néha kiugrik és rálő az oszlopra, a másik meg áll egyhelyben és vár... és így ennyi az AI. Visszaszaladtam 30 métert, mindkettő visszament a helyére, és mintha semmi nem történt volna, csinálták tovább a dolgukat...
Ehhez képest az Ubi játékok a non plus ultra, és ezt most az AC Shadows után teljesen komolyan mondom, sokkal értelmesebben viselkednek ott a mobok, mint itt, megdobálnak kaviccsal, elkezdik átnézni a fedezékeket, elszaladnak hogy odahívják a többieket, volt hogy 10 percen keresztül kerestek, de úgy hogy még a bokrokat is kiírtották hogy nem vagyok-e ott, ésatöbbi.- az egyetlen pozitívum a zene, viszont úgy gondolom, hogy nagyon rossz kezdés hogyha csak ennyit találtam értékelhetőnek cirka 1,5 óra játék után.
Nálam ez így ebben a formában uninstall és repül is lefelé a kívánságlistáról, nem vagyok hajlandó 1 percet sem foglalkozni vele tovább.
-
duvi
nagyúr
Lehet soloban is játszani, de az endgame már PvP terület (ahol az értékesebb nyersanyagok találhatók), ezért ott egyedül nem nagyon lehet labdába rúgni. Az ide vezető út azért elég hosszú és sok a tennivaló, szóval így is sok időt bele lehet tolni. Még tart az NDA szóval egyelőre csak ennyit tudok mondani.
-
nubreed
veterán
Ezt mennyire lehet vajon majd solo-ban tolni? Érdekelne a játék nagyon is, szeretem a Düne világát, de nincs időm multizni, soloban szeretek nyomulni.
-
Raysen623
addikt
-
k-adi
nagyúr
Kíváncsi vagyok mekkorát fog menni a hype miatt
-
duvi
nagyúr
A béta alapján már eldőlt, hogy számomra preorder
Akinek bejött a Conan Exiles és szereti a Dűne univerzumát, annak csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Elsőként PC-re érkezik a játék, később konzolokra is ellátogat majd a program.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- DJI topic
- E-roller topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest