- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Davzone
senior tag
Elég érdekes kérdéssel fordulok hozzátok..
1 éve kaptam két 7800gt-t nem gagyi kártyák,ezért vettem hozzá egy striker extreme-t
Namost olyan gondok voltak vele hogy némely játéknál kifagyott a gép semmi tuningal.
Hőmérővel mérve a kondik elég melegek voltka a karikon gondoltam azért fagy ki(60fok+)
Aztán rivatunerrel visszavettem a karik órajeléből ,450bol 350-re és megszünt a hiba vagy csao órák után történt meg.
Most elromlott a striker megy gariba és egy intel P35 chipes deszka van benn 1 karival.
Érdekes módon nem fagy ki több óra játék után se ugyan az a win ,mert nem tettem ujra simán elindult,csak chipset driver kelett neki.A strikervbe 1 karival 2vel és SLI modba is kifagyott,itt most 1 kari van bent,rivatuner alapra állitva 450mhz a gpu és a frontline game fullon ment órákon át és nem fagyott.Igaz igyis 60-70 fokos volt pár kondi de ment.
Lehet hogy az Nv chipszetes striker nem szerette a videokarikat azért fagyott?Vagy már akkor is rossz volt,és most szállt el végleg?Rem értitek a lényegét mert kicsit furán irtam.Szal az a fő kérdés hogy lehetett e a hiba oka az nforce680i chipset?És ezért nem fagy az intellel?
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest