- Töretlen a szilícium-karbid chipek népszerűsége
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok srácok tudna valaki segiteni ebben ?
[link]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok van egy HP Pavilion DV6-6150SL laptopom , szoktam játékra is használni és olyankor szép sűvitő hangot add ki a vga ventilátorja
és persze meleg levegő jön ki
kérdésem az lenne milyen hűtőt ajánlotok alá ? (megelőzném a bajt) hogy még véletlenül se menjen tönkre
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok !
Lenne egy PackardBell Easynote TJ71 Laptop
a probléma az lenne vele hogy mikor bekapcsolom megy rendesen csak éppen a kijelző nem add képet :/ mi lehet a probléma ? -
dvd_R+
őstag
válasz
Thunderzolee #35687 üzenetére
Nekem ilyen nincs a driverbe az asztali gépemnél van de a laptopnál nincs
-
dvd_R+
őstag
válasz
eketomy #35667 üzenetére
igen csak abban remélkedem hogy pl windows registrybe dword kulcs hozzá adásával elérhető az a beallitas az ati catalystba ami nem látható a menüi közt igy a windowsba manualisan hozzá adom az értéket és ugy fogja hasznalni h ilyen alkalmazásoknal szét huzza a képet vagy valami ilyesmi
-
dvd_R+
őstag
válasz
pethYeti #35659 üzenetére
azért mert a cs az a jatek ahol nem a grafikai a lényeg
kis flebontason jobban látszódnak a pixelek vagy ha rotálsz jobban lehet latni merre szor a fegyo igy a recoilt tudod iranyitani és kisebb a célkereszt nagyobb az ember feje
másrészt máshogy szor a fegyo 640x480 ba ak colt adjat 800x600 ba szint ugy + usp
1024 awp2002 óta jatszom vele
de a lényeg a megoldás lenne ha valaki tudja akkor az írjon ! -
dvd_R+
őstag
válasz
Thunderzolee #35655 üzenetére
Igen de a cs 1.6 ot 640x480 ba jatszom azt úgy kell
én a catalaystba nem talalok ilyet .. csaak az asztali gépem driverébe itt a laposon nincs ilyen
-
dvd_R+
őstag
válasz
dvd_R+ #35653 üzenetére
Ezen kívül lenne még 2 kérdésem
Az egyik az lenne hogy megoldható e az hogy egy jatek 4:3 ba indul el a laptopról és ugye akkor a laptop kijelzőjén jobb és bal szélen egy üres fekete rész lesz mert nem huzza szét a képet hogy erre vna e valami megoldas hogy nem 16:9 hanem 4:3 felbontasú jatekoknal széthúzza tehát illesze a képet a képernyőhőz ? -
dvd_R+
őstag
Közben megoldottam a megoldást
nem volt egyszerű !
kiderült egyébként az is hogy kb az összes opengl es alkalmazásnál hiába állítom át high performancere akkor is powersavingen tehát az intelen marad.10 oldalnyi hp support oldalon amit véletlenül találtam meg googlevel végig olvastam angolul a gyenge angol tudasommal ..
mire mindent meg értettem és megcsinaltam
a lényeg hogy megoldható az ilyen problémák miatt az hogy ne dinamikusan hanem Fixen használja valamelyik gpu-t amire ugye át teszi az ember ehez viszont az f.1a bios kell DV6 esetében
habár az én laposom pontos típusánál már van f.1b is de nem kisérletezek marad ez .miutan bios update meg történik a biosba át állítható h fixed vagy dynamic on menjen értelem szerüen át tesszem fixedre utána windowsba graphics propertiesnél power fül alatt azon belül switchable graphicsnél választható h fixen az atit vagy az intelt kezelje játéknál át tesszem atira igy minden játékban köztük az opengles jatekoknál vagy régi engine pl cs 1.6 is müködik rendesen!
windwosba pedig vissza teszem az intelre feleslegesen ne pörgese az atitgondoltam le írom a megoldást ha valakinek lenne ilyesmi problémája akkor az találjon rá megoldást
Ja annyi hogy találtam egy blogot is ahol a legujabb ati driver mindig fent van az ilyen típusu gépekre is [link] igy nem a hp gyári hanem egy hackelt driver 12.12 el megy igy mindig a legfrissebb driverrel tud üzemelni a gép !
habár az a dse nem tudom mi a driverbe -
dvd_R+
őstag
A fentebb lévő kérdésemre valakinek valami ötlet?
-
dvd_R+
őstag
válasz
ExtremeClock #35632 üzenetére
Igen valami ilyesmi probléma lehet mert pl a cs source meg süvit az ati vga val annál át vált
de az 1.6 nál valamiert nem vált át ati ra hiába át teszem az intel hd graphicsel inditja .. ugy meg nem jó az fps :/
nem lehet ezt valahogy meg oldani h müködjön ? -
dvd_R+
őstag
válasz
wanted5 #35621 üzenetére
Nekem ilyen nincs az ati driverebe van egy olyan hogy pl hozzá adom az exe filet adott esetben a hl.exe-t és high performancere teszem nem powersavingre igy tehát elvileg high performancen az ati lép életbe csak itt nem .. minden más játéknál megy crysis2 stb tökéletesen futnak a cs source is 120-250 fps közt megy .. minden maxon
de az 1.6 nál valamiert nem akar müködni -
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne egy olyan problémán hogy van egy HP Pavilon DV6 6150SL Laptopom
eddig a probléma az volt hogy minden jatekot az Intel HD Graphics vga val inditot el sikerült ezt megoldani és mostmár az atival indulnak a játékok
Viszont az a problémám hogy egyetlen 1 játéknál valamiert nem vált át az ati videokrátyára hanem marad az Intel HD Graphicsen .. ez a játék nem más mint a Counter-Strike 1.6
és ezzel csak annyi a gond hogy az Intel VGA val nincs meg a 100FPS ami egy alap elvárás ennél a játéknál
ha valaki tudja mi a megoldás akkor azt meg köszönöm -
dvd_R+
őstag
válasz
mitulabattyi #34004 üzenetére
3gb
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok lenne 1 kérdésem
adott egy laptop van benne egy Intel HD Graphics videokártya
maximum graphics memory hoz azt írja 1300MB
Graphics memory in use nál azt írja 154MBhogy oldható megy hogy többet használjon ? teszem azt 1300MB-t ?
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #32553 üzenetére
Értem közületek valaki Budapesti ? mert ha igen és van rá egy 5-10 perce akkor átvinnem a laptopot és ha meg tudna nézni h akkor most alaplap is hibas v csak a bill azt meg köszönném
persze csak ha rá ér és szeretne segíteni ezt kideriteniha rá dugok egy usb-s billt azzal minden gombot érzékel elvileg de mindjárt ki probálom
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem ,
Adott egy Acer Emachines E725 Laptop tőkéletes állapotban van
Hibajelenség:
Nem működik a billentyű csak a casp és a többi lock villágít ha nyomkodom a billentyükre nem reagál semmit vagy csak 1-2 gombra
usb-s billel kiválóan működik , elvileg le lett öntve valamivel de ez nem 100%Bill hiba lesz? vagy valami más problémája lehet? ha bill hiba akkor gondolom elég vennem egy ugyan ilyen bill-t és ki cserélni benne ugye?
válaszotokat előre is köszönöm
-
dvd_R+
őstag
Valaki segítsen ebben mert nagyon bosszantó ...
[link] -
dvd_R+
őstag
Sziasztok adott egy Samsung Series3 300E laptop pontosabban NPA300E5A-A02 típusú
B800 proci 3gb memória , 320gb merevlemez , Intel GMA HD Graphics vga van benne
a probléma az hogy a lenti lakónál lévő L40 toshiba laptop az én interentemet fogja Wifin keresztül és mind a 15mb-t rendesen leméri és működik vele
Most itt álok a samsung laptoppal a routerem mellet és ilyen 25kb val tölt a net ultra lassú és nem értem miert... egy jóval gagyibb laptop 1 emelettel lejebb pár falon keresztül le méri wifin keresztül a netet normalisan ez pedig a router mellöl nem tudja normalisan használni a netet
tehát egy szóval szószerint szar. használhatatlanul lassú mi lehet a baj ?
Intel Centirio n130 wifi kártya van egyébként ebben a laptopban -
dvd_R+
őstag
válasz
t72killer #31987 üzenetére
tehát akkor ez az mx ez jobb mint a sima 520m ?
és akkor ott van fentebb a hp nak a vga ja valami hm65 chipsetes inteltehát midnenkép a samasung a jobb a proci picit gyengebb benne de az engem mnem zavar mivel ugyis csak 1-2 jatekra kell ami multi és elindulnak vele az ujabb jatekok is csak picit fps lagg al
de ez mar nem szamit itt az asztali gép a jatekra
laptop csak arra kell h mégis 1 mai normalis darabb legyen ami ha arról van szó leinduljon rajta minden
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #31985 üzenetére
NVIDIA® GeForce® GT
520MX Graphics
ilyen vga van a samsungbade akkor a lényeg az a hp tól mindenféle kép erősebb a samsung
egyébként a hp nak nem tudom a pontos típusát
ha már a t2310 től erősebb a smasungnak a B800 as procija akkor már jobban jártam
hisz jobb procis lesz a gépsource , 1.6 starcraft2 , meg hasonló szintü jatekok elmennek rajta ha nem is a legerösebb grafon az se baj ha jatszok rajta akkor ugyis csak multis jatekokkal
közben sikerült ki deritenem a pontos típusa a hp nak HP 630 B800
Grafikus vezérlőMobile Intel(R) HM65 Series Express Chipset Family (1339528 kB)
-
dvd_R+
őstag
válasz
t72killer #31979 üzenetére
kendeee : Értem tehát akkor egyértelműen a Geforce azaz a samasung gépnek erősebb a vga -ja
de tuti hogy a hp630 ba 4500mhd vga van ?
és ez a 520MX vga asztali pc vga- ban kb miylen vga szintje ?t72killer köszi a választ viszont ez a amd fusion és az i3 közt ezt nem értem nem nagyon vagyok otthon ebben .
tehát jó procinak mondható? vagy gyenge? a mostani laptopomba egy T2310 van ettől erősebb ? ha igen kb mennyiel ? vagy asztali prociba ez a B800 mekkora proci szintjet hozzá ? E8400? vagy milyen ?
-
dvd_R+
őstag
válasz
dvd_R+ #31969 üzenetére
csak ez a procis dolog nem tudom h milyen b800 nem vagyok otthon a procikban..
de akkor ugye a hp laptophoz Intel gma 4500 vga van az pedig jóval gyengébb mint egy geforce 520 as ami a samsungba van
tehát akkor egyértelmüen a samsung a jobb jol mondom ?
viszont a prociról valami jatek teszteket ha tudtok linkeljetek már pls
-
dvd_R+
őstag
válasz
kendeee #31968 üzenetére
akkor a hp tól jobb a samsung nem ? mivel a samsungba gf 520 vga van
a hp ba pedig gma4500hdegyébként 2500ft /hó havonta a laptop 24.900ft fizetek be érte
és havonta 4850ft a net 2éves hüség nyilatkozattal de ide hozám csak a t home netet kötik ráadasul most fog lejárni a netem és ujra kötettem ugyan ezt a thome netet cska most nem 1 hanem 2 év hüséggel
másrészt ebből a 4850ft árból én csak 1850ft fizetek a netért mert wifin adok az alattam lévő lakónak netet 3000ft/hóigy nekem olcsó a net.. tehát laptop + net nekem havonta 4350ft körl van
és ugye megkapom a szolgáltatást is + a netet
és van egy Toshiba L40-14h laptopom amit meg eladok 45k ba igy vissza is jöt a kezdő részlet ebből a samsung laptopból sőt még plusz 20.000ft ba leszektehát nekem nem drága modernebb laptopom lesz és szinte nem kerül semmibe a laptopot kamatmentes részletre adjak és 2500ft havonta nem pénz
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok Notebook vásárlás előtt álok.
Thome nél szeretnék részletre venni egyet most 2 közül van lehetőség választaniegy HP 630 (B800 Procival) vagy egy Samsung Series 3 300E [link] itt a thome link ha lejebb görgetitek akkor a specifikációkat meg tudjátok nézni
igazából akárhova be írom ezt az utobbi samsung laptopot mindenhol i3 procival írja a thome pedig b800 provaival adja .. egyébként nagyon gyenge ez a b800 proci ?
és a 2 gép közül melyiket válasszam ? a hp630 ról szinten nem nagyon találtam semmit arról viszont még azt sem tudni h milyen integrált vga van benne
thome csak azt tudja hogy 500gb merevlemez és 4gb ddr3 memória van benne.. de a vga ról nem tudjak milyen
valaki tudna segíteni h a hp ba milyen a vga? és hogy milyen ez a b800 proci és hogy a 2 gép közül melyiket válasszam ja és hogy játékra mennyire jó ? tehát nem egy bf3 ra pl cs source szintű játékokra
Válaszotokat előre is köszi
-
dvd_R+
őstag
Üdv
Toshiba Tecra S1 PT831Eegy ilyen laposban integrált a vga ? vagy nem ? tehát a kérdés lényege az h cserélhető e benne a vga
-
dvd_R+
őstag
valakai erre tudna válaszolni ? [link]
-
dvd_R+
őstag
valakai erre tudna válaszolni ? [link]
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
volna egy ASUS F3S Laptop aminek utána néztem 15'4 colos a kijelzője (javítsatok ki ha tévedek)
és ugye ennek a kijelzője 1440x900 felbontást tud
kijelző csere lenne a laposnak mert betőrt az eredeticsere kijelző alany az egy Fujitsu Siemens amilo L1300 esetleg Amilo L pro lapto kijelzője lenne
utána nézve ennek a laposnak is 15'4 col a kijelzője viszont 1280x800 a max felbontasa a honlap szerint ..
kérdés h kompatibilis lenne e ez a kijelző az asus géppel ? az nem lenne probléma ha nem birna a nagyobb felbontast csak legyen kép vele
-
dvd_R+
őstag
ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB
egy ilyen vga mennyibe kerül ? használtan vagy ujonnan -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Intel GMA X3100 vga van a laptopomba ami egy szutyok de integrált igy nem cserélhető
a kérdés az lenne hogy ez valahogy huzhaató e vagy valami ?mert a neten találtam sok mindent hozzá meg youtuben is vannak videok ahol pl half-life2 , Cs source , crysis 2 , stb jatekokkal jatszanak vele mondhatni úgy h jól fut igaz rossz grafikán
nekem csak annyi kellene hogy a counter-strike 1.6 nevezetü játék 100fps el menjen vagy ha nincs is meg a fix 100 de ilyen50 alá ne essen le
mert jelenleg 10-25fps közt megy néha mikor a levegőbe néze 70-100 ra is felmegytaláltam mindenféle modded driverttől kezdve gmabooster nevü progiig mindnet hozzá a neten amik ellevileg eredményes változást érnek el csak a probléma hogy 32 bites win7 re vannak nekem pedig 64bites van a gépen
a kérdés az lenne h szerintetek tényleg javítaná az fps-t ezek a dologok vagy nem ? mert feleslegesen nem akkaok win7et telepiteni
vagy tudtok e segíteni hogy mit csinalja h jobban fusson az a fránya jatek .. -
dvd_R+
őstag
Üdv érdeklődnék hogy egy Lenovo G560 0679 laptop mennyit ér ?
és mennyire számít jó laptopnak ?és a benne lévő P6100 proci az most a T szériától jobb vagy gyengébb? Mondjuk egy T5670
-
dvd_R+
őstag
sziasztok egy Toshiba Terca A3 laptopra szeretnék win7 hangkártya drivert telepiteni mert valamiert a win7 nem ismeri fel alapból .. valami linket tudnatok adni ?
-
dvd_R+
őstag
sziasztok Fujitsu Siemens Amilo L6825 gépecskéhez drivereket xp re honnan szedjek ?
pl Videokari drivert
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Formula-1 humoros
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest