- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
SOS kérdés: felraktam free dos-os notimra x86-os win7 ultimate-t és a Rendszer információknál ezt látom:
Telepített memória (RAM): 8,00 GB (3,41 GB használható)
A notiban 2 x 4 GB memória van, na most ez mit jelent? Egyébként zsír új DELL VOSTRO 3550 notiról lenne szó. Elvileg vinnie kellene simán a 8 GB ramot, meg a windóz is x86-os.
Ez így rendben van? Használja a 8 GB memóriát?
De mi ez, hogy "használható"?
Köszi szépen a segítséget!
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani valami jó kis szervizt laptop tisztítása céljából? Már vagy 3 éves a noti, de még egyszer se lett kiganézva...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki egy megbízható (és olcsó?) laptopszervizt ajánlani? Egy FuSi PI3540es noti LCD cseréjéről lenne szó. A notit bevizsgáltattam sajnos csak az lcd cserével lehet orvosolni a hibát... Ha lehet bontott alkatrészből oldanám meg.
Üdv.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Az imént kimentem a teraszra kicsit nézni a vihart és mire vissza tértem a notihoz, ÍGY várt a laptop... Valahogy berózsaszínesedett az egész. Elszállhatott valamilyen szín a vidi kártyából? :S Villám nem hiszem, hogy belecsaphatott, mert messze villámlott tőlünk.
Valami tipp?
Ja igen, drivert frissítettem egyből, de nem segített. Gép bekapcsolása után már a BIOS is rózsaszínes...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Van egy FuSi laptopom és az a problémám vele, hogy az elején a 3 kis világító led (1, hogy be van kapcsolva, 2, a nethez, 3, pedig, ha töltőn van) eléggé zavaró számomra, különösen éjjel.
Nincs valami módja, hogy kikapcsoljam? Nem nagyon szeretném megmaszekolni és odaragasztani valami papírt, mert az nem az igazi...
Köszönöm szépen a segítségeteket.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, hogy valahogy nem lehet húzni a noti ventilátorokon, hogy többet vagy mindig pörögjenek? Gondolok itt arra, hogy néha felpörög, na azt szeretném mondjuk valahogy állandósítani, illetve ki-be kapcsolgatni, ha jónak látom.
Szerintetek ez lehetséges? Ja igen, ilyen FuSim van.
Köszönöm szépen a segítségeket!
-
la_cc
addikt
Üdv!
Szerintetek lehetséges valahogy összekötni a fusi pi3540 notimat a régebbi tévémmel amin scart csatlakozó van? Annó még az asztalai géppel összetudtam kötni s-video kimeneten keresztül, ami viszont a notin nincs. Valami tipp?
A noti adatai.
Köszi szépen a segítséget.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Van egy, kis problémám a FuSi Amilo Pi 3540-es notimmal: nem tudom elmenteni az egér/tapipad érzékenységét. Synaptics Pointing Device-t használok, hogy legyen "görgő", de se azzal, se anélkül nem tudom maradásra bírni az érzékenységet. Minden restart után újra be kell állítanom a csúszkát a kívánt pozícióba.
Amúgy asztalon használok mellé egy logitech mx510-et, a hozzá illő progival és azt viszont el tudom menteni, de az a tapipadra ugyebár nincs hatással...
Még egy: nektek nem szokott, olyan előfordulni Amilo-val, hogy, amikor gyorsan gépeltek a notin néha egyszerűen nem vesz be egy-egy karaktert? Pedig nagyon-nem vagyok gyorsgépelő! Vagy ez egy, ilyen Fusi-féle "okosság"?
Aktív témák
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest