- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kisza25 #19328 üzenetére
beteszem rendesen rápattintom zúg és ha izomból nyomom miköözben bentvan akkor nincs hangja de maximum ha mindíg beteszek egy dvdt bekéne szikszalagozni a laptopo t hogy ott is maradjon!
az msi notebook topicvban egy kollega írta hogy neki egye623 asa van és neki is ugyan ezek a bajok! visszavigyem gariba?:S
-
-
bobace
addikt
válasz
kisza25 #16395 üzenetére
Na a teljesítménycentrikus el volt rejtve. .De nem jártam vele jobban.. A kiegyensúlyozottan ment eddig, de ott csinálta. Most kipróbáltam ezt az újat: a win defendert futtattam, ment is 2Ghz-en. Elindítottam a játékot, és ugyanúgy vissza-vissza vette. Sőt alap desktopon sem veszi vissza, csak játékban.. Lehet hogy túlmeleges miatt van? XP alatt nem sült még le a gép eddig sem, pedig ott sokáig is ment maxon..
Nincs erre valami progi vagy akármi? -
runner 125
nagyúr
válasz
kisza25 #16362 üzenetére
Köszi még egyszer!
..de azért ez elég laza", soha nem gémeltem én, nem is vagyok nagy guru (mint kiderült
) ,de most esett le, h ez kb olyan, h veszel egy 200 lovas autót, s rá 6. évére derül ki, h csak 80 lóerős motor van benne.
Noh, a lényeg h 6év után 2000Mhz.
Üdv.M
-
runner 125
nagyúr
válasz
kisza25 #16356 üzenetére
Noh, FuSi topikban rákerestem, h másnak volt-e hasonló gondja, találtam is egy korrekt választ. Ez volna az. Noh most ez már nekem még mélyebb víz. Én nem fogom le,s fel telepíteni, leszedném a francba, had dolgozzon ha már 6évig csak 800Mhz-en futott.
Köszi.
Üdv.M
ui.: Mielőtt felraknám azt, ne szedjem le ezt? -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kisza25 #16321 üzenetére
Ez volt az első amit próbáltam. Csak nem fogadja el. Azt írja ki, hogy nincs olyan eszköz a gépen amihez tudná telepíteni.
Majd a notebook drivers.com a második.
Végül is 3 db ismeretlen eszköz van a gépen. (kettőre azt írja ki, hogy alapvető rendszer eszköz na de mi a fene...) Csak azt nem tudom mi lehet. Az alap dolgokat felismerte (hang, háló, wireless, vga(ez fent volt az intel honlapján)). -
Darth_Revan
veterán
válasz
kisza25 #16294 üzenetére
80C még normális, de 100 már magas, hosszabb távon nem tesz jót neki. Legalábbis NVidia GPU esetében.
update.: Az ASUS K50AB egy alsó kategóriás gép, amibe viszonylag erős GPU-t szereltek, viszont valószínűnek tartom, hogy a hűtést nem igazították igazán a VGA teljesítményéhez, így ezek a hőmérsékletek szerintem ebben az esetben "sajnos" valóban normálisak. (De legalább 2 év gari van rá
)
-
8nemesis8
veterán
válasz
kisza25 #15703 üzenetére
Egy sima router elég lesz,mármint wifis
, hacsak nem valami 2méteres falak vannak
Ilyen kis hatótávolságokat nagyon könnyen át lehet hidalni.
A notiban van Wlan? Ha csak pár éves akkor tuti, vannak azonban jó régiek amiben nincs, akkor még kelleni fog egy wlan adapter.
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest