- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is segítség kellene! A laptopom a következő: Fujitsu Siemens Amilo Li1705, kb. 2,5 éves lehet, Op. rendszer: alapból Vista-val adták, de én Windows 7 ultimate-el használom, csak Vista-s driverekkel. A probléma ma jelentkezett először, eddig nem volt vele semmi különösebb gond, ill. csak apróbbak amit az op. rendszernek tudtam be (pl. fagyás stb.).Tehát a probléma: ma mikor felnyitottam nem adott képet, így hosszan nyomtam a kikapcsot, kikapcsolt majd bekapcsoltam a gép ment a hűtés stb., de képet nem adott, még egy kikapcs és bekapcs után bekapcsolt rendesen és képet is adott, de mikor elkezdtem gépelni egy e-mailt kifagyott és semmire sem reagált, megint kikapcs majd bekapcsnál megint nem adott képet sokszori próbálkozásra sem. Aztán kicsit később megint megpróbáltam bekapcsolni és sikerült lett kép stb. de megint gépeltem valamit és megint kifagyott aztán bekapcs után megint nem volt kép, szóval hol van kép hol nincs.
Az az érdekes viszont h amikor nem ad képet akkor sz.tem be se tölt a rendszer, mert ahogy nézem a ledeket a proci nem dolgozik, caps lockot bekapcsolnám akkor sem gyullad ki a led semmi, meg hangja sincs h be bootolt volna. Először a kijelzőre gyanakodtam de az tuti h jó, most a proci vagy alaplap hibára gondolok de nem tom h melyik lehet mert egyszer bekapcsol megy rendesen, de aztán elkezdek gépelni v.mit és kifagy, vagy pedig újraindul, aztán vagy be tudom kapcsolni vagy nem ill. mindig bekapcsol a hűtés stb. csak kép nincs, meg a rendszer nem tolt be.
Gondoltam már arra is h esetleg az op. rendszerrel van gond, mert néha csinált olyat régebben h a képernyős illesztő 1mp-ig nem válaszolt stb. ami azért lehetett mert Windows 7 van a gépen Vista-s driverekkel. Meg az is eszembe jutott már h ment jó párszor akksiról a gép, és mikor lemerült mindig csak natúr elszállt nem jelzett semmit, csak egyszerűen nem kapott áramot a gép mert szar az akksi, és lehet h ez vezetett valmelyik alkatrész meghibásodásához?
Segítsetek pls h mi lehet a baja alaplap, proci, op.rendszer esetleg v.mi más? Mert csak ez az egy gépem van, és másról nem tudok tanulni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest