- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Bonzo
tag
válasz
kendeee #32112 üzenetére
Szia! Köszi, a driver biztosan jó, gyári lemezről telepítettem, illetve kipróbáltam a legfrissebb meghajtóprogrammal is (hivatalos oldal) Sajnos nem segített.
Több gépben is ugyanez az alaplap van, sok helyen Bios frissítést ajánlottak. Ezt is kipróbáltam, de sajnos ez se segített. (legújabb bios verzió)
Valószínűleg hardware ütközés lesz.. kipróbálom egy linux live cd-vel, kíváncsi vagyok jó lesz e.
-
Bonzo
tag
Üdv! Egy Gericom Select W720 gépről van szó. WIndows XP-t raktam rá (SP3), minden eszközt sikeresen telepítettem. Eszközkezelőben minden rendben. Hivatalos, legfrissebb gyári driverek! A PCMCIA vezérlő is rendben van!
Mivel nincs beépített WIFI antenna, vásároltam hozzá egy PCMCIA Wireless kártyát. A kártya teljesen új, 0 km-es.
A leírásnak megfelelően a driver telepítésével kezdtem, majd újraindítás után behelyeztem a kártyát. Fel is jött az új hardware üzenet, de a következő eszközként ismerte fel:PCMCIA MTD-0002
Persze nem is települt az eszköz, internetről se talált hozzá megfelelő drivert. A kártya használhatatlan, a sárga kérdőjel továbbra is ott csücsül.
Sokat keresgéltem az interneten, de sajnos nem találtam megoldást. Volt ahol hardware ütközést írtak, megoldásként azt ajánlották hogy tiltsuk le a soundblaster hangvezérlőt (biosban) de sajnos ilyen lehetőség nincs az adott gép biosában.találkozott már valaki hasonló problémával?
-
Bonzo
tag
Sziasztok! Vettem egy használt laptopot, amibe eredetileg nem volt wifi. Gondoltam semmi gond, beleteszem az itthoni miniPCIos wireless kártyámat, de kiderült hogy nincs a gépbe antenna. Szerintetek lehet/érdemes belebuherálni egy ilyen kábelt? Vagy anélkül is mennie kell?
Aktív témák
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD ezüst magyar bill.
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest