- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
Hali!
Szeretnék segítséget, illetve 5leteket, hogy mi lehet a baj...
Adott egy ASUS P4PE-X/TE lap, egy NW 2.4-es cerka, egy darab 256-os memcsi, meg egy low profil Ati kártya passzív hűtéssel, nem tom a pontos típusát és egy 40GB vinyó.
A gép azért került hozzám, hogy újra rakjam az oprendszert, meg felvértezzem védelemmel, hogy ''bírja'' a netet. Mivel egy virágboltos winfos volt rajta, ami nem igazán volt frissítve, ahogy rá lett dugva a net, összefosta magát, stb. Tehát vetettem a tulajdonossal egy eredeti winfos home-ot.
Mielőtt hozákezdtem volna a reinstallhoz, a gép működött, igaz nagyon lassu és beteg volt, csinált mindenféle hülyeséget. Tehát még a virágboltos winfossal rajta írtam egy DVD-ét az archíválandó cuccokból. Majd ezután eredeti winfos be, boot a CD-ről, format és winfos telepítés. Odáig el is jutott a dolog, hogy a ronda kék képernyőn a csík végigment, felmásolt egy csomó mindent, majd mikor ennek vége ugye a gép újra indítja magát, hogy elkezdődhessen a grafikus felületen folyó további installálás. ÉS EKKOR SZARIK BE!
Restartol, majd jön a winfos logo alatta a futó csíkkal és a harmadik ''csík menet''-nél a csík megáll az elején és szevasz, megfagy, csak reset vagy off segít rajta, de ugye az sem mert mikor újra elkezdené tölteni a winwost a harmadik csíknál mindig megfagy. Ilyet még nem basztam!
Eddig ezeket tettem:
4-szer telepítettem újra a cuccot, másik eredeti winfos CD-vel is, reménykedve, hogy a CD hibás, de nem. Memtest-tel megnéztem, hogy nem e az az árva 256-os memó e a szar, de nem. Most jön majd az, hogy a vinyót kicserélem, hogy hátha az szar de valahogy nem hiszem, a vidkarit teljesen kizárnám, nem tudom elképzelni, hogy az okozza, ugyanígy a procit sem hiszem hogy az kaki, nagyon az alaplapra gondolok... (Igaz 50 fokosnak mutatja a BIOS a cerkát, gyári hűtő van rajat...)
Ha valaki találkozott már ilyen problémával az kérem, ossza meg tapasztalatait velem, vagy ha valakinek van valami 5lete azt is szívesen fogadom!!! Előre is köszi mindenkinek aki segít.There is no God, just Technology...
Aktív témák
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest