Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
b@sszus a demoval nem lehet particionálni meg semmit
a full meg nemtom h hol van -
X@b3e
addikt
Van. Haveromnak Gianni szerzett a nála vásárolt kártyához
Mod: Válasz --> Kalandor
[Szerkesztve] -
Gabró
tag
Nem tudjátok, lehet-e (ha igen, hol) kapni olyan dobókockát, aminek minden oldalán 6 pötty van?
-
T-
tag
Sziasztok!
Bocs ha nem jó helyen próbálkozom de sürgős lenne.
Adott egy ps2 30004-es sorozat számú gép, az eggyik üzletben azt mondták hogy ezt nem lehet kinyitni, igaz ez vagy rossz helyen próbáltam?
Másik, érdemes e mondjuk ausztriából konzolt hozni, konkrétan X-BOX-ot és van e valami amire ennél oda kell figyelnem nehogy vegyek eggyet porfogónak.
Előre is köszönöm. -
Hardboy
tag
Srácok... Elég sürgősen kéne válasz....
Billenytűzet + Egér vásárlás előtt állok... Kellene egy kis segítség
Multimédiacenternek kinevezett PC-met, a kanapéról szeretném irányítani egy wireless-es egér és bill.-el. Mit javasoltok mit vegyek? Nemérdekel az hogy miket tud az egér meg a bill, csak az alapszolgáltatások menjenek... Magyar billenytűzet legyen, és a gép és az eszközök között lévő, akár 5 métert is átvigyék az eszközök gond nélkül... Mit ajánlotok?
Ja és nemlenne baj ha nettó egy 10 -esből kijönne...
Ezeket nézegettem:
Logitech® Cordless Desktop® EX 110 [link]
A4tech KB(S)-2350ZRP [link]
Kérdés ugye a sarkalatos pont... Átviszi-e valamelyik az 5 métert? Van-e velük valakinek esetleg tapasztalata? -
eastsider
nagyúr
hogy lehetb azt +csinálni h a HDD-t több részre osztani
/win újratelepítés nélkül/
létezik erre vmi progi???? ha igen mi a neve és honnan lehet beszerezni
letöleni -
P.Dude
őstag
Milyen topic ez?
Vagyis miről szól?
Ha szabad megkérdeznem -
eastsider
nagyúr
és a sima PCie slotba nem lehet rakni azt ugye tood
-
[w]
őstag
nagyon egyszerűen kezelhető, hülyebiztos PHP fotóalbumot keresek.
(egyáltalán nem ismerem a php-t, soha nem foglalkoztam vele) -
eastsider
nagyúr
helló
az lenne a kérdésem h asus A7V8X-X laphoz vmi audio driver kéne asus honlapján nem hizsem h lenne mer már elég régi a lap, szal nemtudjátok h honnan tudnék szerezni????
a driver CD-je nem naon van meg
mod: asus honlapja éppen felújítás alatt van[Szerkesztve]
-
bobsurf
őstag
Hali Srácok!
Tud valaki ajánlani valami nagon eccerű mpg1/2 szerkesztő progit?
Kicsit vágni kéne, meg monnyuk 1-2 effekt mint pl fade/úsztatás stb... kellene.
De a leglényegesebb a vágás lenne.
Előre is köszönöm! -
Shalala
senior tag
Lenne meg egy kerdesem:
partition magic-el lehet olyat csinalni hogy a regi vinyomrol atmasolom vele a c meghajtot az uj vinyora es igy nem kell telepiteni mindent elorol.
Olyanra gondolok mint amit az acronis disk director suit tud. -
Shalala
senior tag
Sziasztok az normalis hogy a samsung vinyomnak amit most hoztak ugymond kint van az elektronikaja? Reg nem lattam uj vinyot de nekem mindig teljesen zartak voltak az eddigiek, es ennek a hatuljan is vannak csavar helyek mintha siman csak le lenne szedve.
Ezt a kepet talaltam hozza :
e szerint a kep szerint normalis gondolom, csak nekem furcsa kicsit. Miert vannak a hatuljan akkor azok a csavarmenetek?[Szerkesztve]
-
Laczik
tag
Hogy lehet megoldani azt hogy egy bizonyos fájlkiterjesztéshez lévő társitást töröljek?
Mert az .sfv kiterjesztést a Totalcommanderrel társitottam és már ha TCen belül nyitom meg azt akkor nem végzi el a cr ellenőrzést(meg amúgysem végzi el) -
sekli
addikt
válasz
prosectura #1955 üzenetére
jo neki 10-es és 100-as is, sőt még gigabites is, nekem is ez a hiba volt a T-offline-al,kb két hétig hivogattam őket telefonon, mire végre kiszáltak, és még egy hét múlva már jó is volt... szereld magad(2nap) ~ 24nap alatt meg is volt...
na hajrá
egyebkent simán lehet, hogy nálad van a baj, nekem nam az volt...(sajnos) -
_XXXXX_
tag
válasz
oregcsóka #1959 üzenetére
Thx a Pcland-t megtaláltam igaz ott is táppal van de küldtem egy mail-t hogy van-e a nélküle esetleg. A gépboltnál nincs olyan azt néztem már az utolsó linket még megnézem azt nem láttam még thx. (egyébként chieftec bravo LBX01 B-B-B-t akarok venni táp nélkül szín mindegy lenne de tápot nem akarok venni
)
szerk: magicomp-nak is küldtem egy mail-t de ők nem szállítanak vidékre csak pest környékére meg nem is volt táp nélkül.[Szerkesztve]
-
_XXXXX_
tag
Tud valaki egy jó boltot ahol lehet online rendelni?(olyan kellene aminek elég nagy az árú választéka) Pc házat szeretnék rendelni de...nem nagyon van nekem megfelelő...mivel mindig táppal adják...nekem pedig nem kellene hozzá...és jó lenne ha vidékre letudnák nekem hozni. Előre is thx a segítségért.
-
Jester01
veterán
válasz
prosectura #1955 üzenetére
Oprendszer?
-
KngAlex
tag
Kérdeznék valamit:
Nincs olyan progi amellyel egyenként vagy csak simán be lehet kapcsolni pixel futószalagot?
(nem driver, hanem program Pl: bios szerkesztő?) -
prosectura
tag
Sziasztok ADSL konfigurálásban kérnék segítséget.
Na öcsémék ''beújítottak'' egy szereld magad adsl-re, de nem bírom működésre bírni. A modemen minden led megfelelően világít, de a mikor csatlakozni szeretne a 734-es kóddal kilép. PPP kapcsolat megszakad üzenet vagy valami hasonló. A t-com szerint rosszul van telepítve, na most próbáltam az ő telepítő cd-jüket és beírva a felhasználóneév ,meg jelszó rendesen, de nem működik.
Mi lehet a probléma?
Lehet láma kérdés, de bármilyen hálókártya jó neki?
ELőre is köszi -
ngabor2
nagyúr
válasz
ngabor2 #1941 üzenetére
gondolom a nekem privátba küldött levelet inkább válasznak szántad volna, semmi ''titkos'' nincs benne. Én meg win alatt nem vagyok expert, más talán jobban tud segíteni progik tekintetében.
Utólagos beleegyezéseddel beidézném a pü-t:
Hello. kössz a választ a netmegosztással kapcsolatban. Ezt a módszert gondoltam én is, csak hallottam már olyat, h ezt kintről észreveszik. pingre ketten válaszolunk
erről mit tudsz? esetleg valami progi, ami segítene?
Ha a második gépen csak böngészni akarsz, akkor az elsőre felteszek egy tűzfalat (bár ez mindenképp ajánlott), és azon a másik gép felé csak a 80-as portot engeded.
Vagy talán épp ilyen esetekre van kitalálva a NAT, de erről már tényleg a hozzáértők. -
Fred23
nagyúr
Meg lehet tudni valami progival -vagy bárhogy-,hogy egy adott weblapnak mekkora a mérete ?
[Szerkesztve]
-
seprence
csendes tag
Én is jártam már úgy, hogy eltűnt reset után. Mai napig nem tudopm az okát, de hogy az autoexec.bat és config.sys használatával dos driverekkel mindig megoldottam a problémát. (cdrom.sys, mscdex.exe). Ha kell felteszem egy rar-ban! Persze op rendszerfüggű a dolog.
Húzz le a cd-t a lapról, indíts el a rendszert, lépj ki majd dugd vissza a cd-t. -
nrgxxx
tag
Szevasztok!
a problémám még mindig ugyanaz mint a múltkor.
Bármilyen op.rendszert rakok fel a gépre, a második-4.-x-edik újraindítás után, eltűnik a CD-rom, és nincs csak A, meg C meghajtó!
Miért van ez??? -
RadeonExClÛB
tag
Hi pleaze muilyen digit. fényképezőt vegyek?
35-40k lenne rá szánva. -
maotoon
csendes tag
Inno 6800 Gt-ről és a leujabb rivatunerről kéne az ész.
customise hiába aktiválom 16/6- ra ujraindítás után 12/5 marad.
Csináta már meg valaki az unlocked Hw maskedet ? Mer a szoftveres letiltás feloldásához nem kell nagy bátorság. Én amatör vagyok azon filózok hogy a hw maszkot a riva hogyan tudja feloldani ??? Ali babának már összejött mikor látta a hw maszkolt lakatolt ajtót szoftveresen ''szezám nyíljki'' feloldotta. A riva szerintemis sokat tud én olyat keresek aki már csinált ilyet vele Unloked hw maszked ''Warring'' nem számit disableded pipek elé
pipa ''Ok'' oszt ujraindít- csodálkozik vagy a 16 cső vagy a füstmiatt.
-
wpo
csendes tag
sziasztok!a kérdés:
távoli hozzáférés,router mögé(portforwarding),ddns.realvnc,távoli asztal
milyen formátumban kell kifejezni,hogy melyik portra irányítson?tehát egy router külső ip-jéhez hogy kapcsolom a portot?a : és / nem jó! -
ngabor2
nagyúr
Igen, lehetséges. Az egyik gépbe 2 hálókártya kell, a másikba 1. A 2-kártyás egyikébe belemegy a net, a másik kártyát crosslink kábellel összekötöd a másik géppel, a 2 kártya közé (varázslóval) felépítessz egy hidat (bridge), és szintén varázslóval megosztod a netet. Kintről ebből jó esetben nem látszik semmi.
Ennyi nagyvonalakban. Ha valami nem tiszta, kérdezz rá, feleslegesen nem írnám be, amit esetleg tudsz -
sekli
addikt
válasz
maotoon #1937 üzenetére
szerintem a Riva-val nem nagyon lehet HW-es, maradandó károsodásokat okozni, (persze, ha ésszel csinálja az ember) ez a program baromi sok mindent tud, egyszerűen elképesztő...
lényeg az, hogyha aktiválsz +4pipot, (legyen szo 9500-ról, 9800SE-ről, vagy 6200-ról...) és az a négy pipe rossz, akkor sakktábla szerű képződmény keletkezik a képernyőn, ekkor ki kell kapcsolni....[Szerkesztve]
-
maotoon
csendes tag
Nos a Kérdés letiltott (hardveresen letiltott pixel futószlag és vertxárnyaló) Riva tuner
(legujabb változat) segítségével feloldható? Unloked Hw masked kijelöléskor kapok egy figyelmeztető üzenetet: a detektálás tesztje szerint nem felel meg a kívánt beavatkozásnak a herdver ha mégis aktiválom akkor végleges és visszafordíthatatlan........
A szomorú az egészben hogy 6800 gt.-nek 16/6 ''csövünek'' kéne lenni gyárilag erre hardveresen is maszkolják 12/5-re?
Cseréltessem ki ez már mondták de akkor 1-2 hétig kártya nélkül leszek.Ha meg ecseszem a riva tunerrel a gar ugrik. Tanácsod? -
maotoon
csendes tag
Sziasztok ! Kéne egy feketeöves 10 danos riva tuner mester !
-
dtss
tag
Hali Lenne nekem egy olyan problémám hogy a gépem nem hajlandó cd- ill.dvd-rom nélkül elindúlni. Bekapcsolom és mikor bejön az XP töltési képernyője újraindúl a gép.
Ez miért van? Már próbáltam BIOSban áligatni vmit de semmi.
Most egy LG dvdrom és egy Pioneer 108 dvd-rw van bent. -
Spada
tag
hellósztok. lehetséges úgy megosztani két gép winxp között netet router nélkül, hogy a szolgáltató felé ne látszódjon? hogyan?
-
G@ben
addikt
Hogy tudom az Explorerből (6.0, XP SP2) eltűntetni a megtekintett weblapok címeit? Az Eszközök, Internetbeállítások összes lehetőségét megcsináltam (előzmények, cookiek, fájlok törlése), de néhány oldal még mindig megtalálható és baromira zavar.
-
Volkov
senior tag
hűha.. sokat segítettél...
hogy LGA775-re felmegy az oké... de nm mindre
ez a 7700 egy nagyon nagy állat dög!!! egy csomó lapra nem fér el
itt nem tudom hogy útban lesz-e a chipsethűtő... sacc/kb-ra méricskéltem, de becsomagolva nehéz. ezért kéne vki, aki tutira tudja h jó-e vagy sem -
Volkov
senior tag
hali!
remélem van aki tud segíteni:
a kérdésem az lenne, hogy az ABIT AL8-V-re felmegy-e a 7700AlCu Zalman hűtő?
Most itt van nálam, saccra.. hááát... necces.. kibontani nem akarom, mert akkor 3 napig még visszaveszik, csak tutira szeretném tudni h jó-e rá, vagy sem.
köszi -
Incognito
senior tag
Hali.
[ Remélem rendesen meg fogom fogalmazni amit akarok mondani... ]
Az egyik barátom barátjánál raknám össze a házimozi rendszert, de nem tudom, hogy mi ez a szerkezet: [link]. Pontosan ezzel van dolgom: Modulator UHF MTV 55 -
SzalaiG
addikt
Hali!
Office Xp Excel-ben mindig átjavítja a dátumot automatikusan. Hol lehet ezt kikapcsolni, h az legyen amit beírok. -
Winner_hun
félisten
válasz
doglotthal #1904 üzenetére
szívesen
sikerült?
-
doglotthal
aktív tag
válasz
Winner_hun #1892 üzenetére
naggyonszépen köszönöm!
-
piqla
őstag
sziasztok!
olvasgattam a dolgokrol, de nem vilagosultammeg..
szoval:adott egy oldal, sima index.php, kiirja, hogy mi van az ftpn amit le lehet tolteni.
szeretnek egy webszamlalot, ami egy megadott szamrol kezdi el szamlalni a latogatokat..
nem mindenfele ird be ezt, ird at azt, tedd-ide, tedd-oda dolog kellene, hanem egy TENYLEG egyszeru, bemasolando oldalszamlalo...
tud valaki segiteni?
Aktív témák
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Interactive Brokers társalgó
- Linux kezdőknek
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- További aktív témák...