Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Hörpi
tag
Nekem is egy ilyen karim van...
Hát nem mai szegény le is lessz cserélve...
Meg lehet csinálni, hogy a másodlagos kijelzőt állítod teljes képernyős üzemmódra. Ennyi!
innentől kezdve minden egyes indításnál a tv-n ugyanazt látod mint a gépen, de ha elindítassz egy játékot vagy videot, akkor teljesképernyőn jelenik meg a tv-n, akkor is ha a monitoron kis ablakban van...
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Bioszban a három hosszú síp utánna szünet megint 3 hosszú síp-... folyamatosan mit jelent pőontosan.... AWARD azt hiszem...
-
kebot
tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: Be lehet-e állítani azt, hogy ha bekapcsolom a számítógépet, akkor alapból a TV-re nyomja ki a képet? A szüleimnél lévő régebbi gépről van szó, egy GeForce asszem MX400-as. TV Out biztosan van rajta!
Ha esetleg videókari függő, és a fenti nem tudja, akkor tudtok ajánlani egy olyat, ami tudja?
Csak netezésre kell, Net-meeting-re főleg, ezért fontos, hogy a nagy TV-n tudják nézni és minél kevesebb kattintással menjen a dolog.
Köszi! -
Bikeman
aktív tag
Egy PII466mhz-s ''állat'' gépben van, szerintem ez okozza a gondokat, mert az elején is kérdéses volt, hogy felismer-e ekkora vinyót. W98SE van fennt.
De nemsoká úgyis konfig csere lesz (Athon 3200+ Venice), akkor meg majd átugrik róla a cucc valami új vinyóra.
Köszi mindkettőtöknek a segítséget! -
csongi
veterán
válasz
Bikeman #3293 üzenetére
Ez valóban az. Elsőre arra gondoltam a fat tábla miatt nem tudja tárolni az adatot mert a fájl mérete túl nagy, De így már más a helyzet. ilyennel nem találkoztam. power maxal meg kéne próbálni leformázni a lemezt. de előtte menteni kell rólla mindent. Dos-bol fut a progi, ha az sem segít akkor gart érvényesítsd, vagy mép parició magic-al is meg lehet formázni. Akkor nem kell adatot menteni mert csak a táblázatot írja át és rakd ntfs-be szerintem. Ha xp vann fent.
-
ace666
tag
Udv!
Toltheto, AAA meretu akkut hol lehet olcson kapni?
Esetleg itt a PHn valakitol?
USB-MP3 jatekosba kellene, mennyire fontos itt a mAh?
Gondolom minel nagyobb, annal tovabb birja, nem?
Van vmi adat, hogypl egy 950es mennyivel birja tovabb, mint pl egy 600-as??
koszi! -
Bikeman
aktív tag
-
Bikeman
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Volna egy problémám, remélem tudtok segíteni, íme:
Van nekem egy 80GB-s Samsung PATA vinyóm, amin most elvileg még 20GB üres hely van a vindóz, és a Win commander szerint is, de már az írja ki, hogy a HDD megtelt, vagy írásédett...Ne tudok rá menteni, de az hogy lehet, amikor még 20GB üres hely van rajta elvileg, és mitől írásvédett, én nem csináltam vele semmit....
A válaszokat előre is köszi!
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
whisky75 #3272 üzenetére
Semmi köze a lap által támogatott 200MHz-es FSB-nek ahhoz, hogy mennyin hajtja procit. A proci megmondja lapnak, hogy ő milyen FSB-t kér.
Elvileg a lapodban elindul a sima celeron is.
Viszont az lehet hogy CMOS clear jumper rossz helyre van téve ezért nem indul el a lap. Nézd meg, valamit irnia kell neki, hogy miért nem megy proci.
Ha meg nincs más akkor a lapot procistól vidd a boltba és keresetek egy olyan lapot amiben megy a proci. -
KrAt
veterán
#3271 Valaki?
-
föccer
nagyúr
Ezt tudja a lapod:
Intel 848P
Chipset Pentium 4 Mainboard
Supports Prescott CPU,
FSB 800,
DDR 400,
SATA 150,
AGP 8X,
SoftMenu™ Technology
a procid meg 400-as fbs-bír.
Hát Én nem vagyok egy nagy hardver mágus, de annyit tudok, hogy nem egésséges, ha a procit 200%-on akarjuk hajtani....
Bár nem értem, hogy a BIOS-a miért nem ismeri fel, hogy milyen proci van benne.
Gondolom nincs kéznél egy prescott magos cpu
Minden esetre az első indítás alkalmával nem idult a gép?
Ha már akkor sem, akkor 2 dolgot tudok elképzelni {a kompatibilitási problémán kívül}
1.: mehet a lap vissza a boltba gariba
2.: nem lett ''beindítva'' az alaplap.
a 2. annyit tesz, hogy általában van a lapon egy jumper, ami gyárilag be van zárva. Amíg ez a jumper zárva van, addig nem indul be a lap. -
föccer
nagyúr
válasz
whisky75 #3274 üzenetére
Ventik és a vinyók felpörögnek rendesen ? { kvázi: áramellátással minden redben? }
Cseréltél mostanában valami mást is? Honnan vannak az infók a prociról.
mindjárt utánna nézek a lapodnak....
szerk:
google nem dobott semmit a Abit is7v2tkifejezésrebiszti, hogy jó tipust adtál meg?
[Szerkesztve] -
whisky75
tag
Tegnap este 6 kor vettem egy Abit is7v2t, nekem azt mondták hogy megy a celeron benne de nem. Megnéztem a proci azonosítóját és ez volt benne.
Intel® Celeron® processor Return to list
Results
sSpec Number
sl68c
Processor Frequency
1.70 GHz CPUID String
0F13h
Package Type
478 pin Core Voltage
1.750
Bus Speed
400 MHz Thermal Guideline
63.5W
Core Stepping
E0 Thermal Spec
76°C
L2 Cache Size
128 KB Manufacturing Technology
0.18 micron
L2 Cache Speed
1.70 GHz Bus/Core Ratio
17
Spec Update
http://developer.intel.com/design/celeron/documentation.htm
Product Order Codes
Box Order Code
BX80531P170G128
OEM Order Code
RK80531RC029128
Notes
Sehogysem akar elindulni a deszka. Szerintetek nem ismeri fel a celeront? Ez a willamette magos? -
KrAt
veterán
Srácok! Egy nagyon nagy segítség kellene
Csináltam (próbáltam) itthon magamnak egy FTP szervert. Működne is, de csak a lokál ip-vel (192.168.0.1) működik, a netes IP-vel nem.Mit tegyek? Egyszer sikerült annyit elérnem, hogy Total Commanderrel fel tudtam menni netes IP-mel, de elrontottam az FTP szerverem jelszavát, nem engedett fel, és mire reconnect-etem volna, már nem engedett. Mi lehet a baj? Lokál IP-vel tök jól megy, de amint a netes IP-men akarom elérni, nem megy :'( Nem tud csatlakozni hozzá. Plíz help valaki!
Előre is köszi: Atesz -
Relisys
senior tag
Megvan valakinek a Bölcsek kövének 1. része magyarul? (A legrosszabb születésnap)
Nagyon fontos lenne , még ma kéne. PLS!!!! -
eastsider
nagyúr
hy all
tápegységet fogok vásárolni csak légyszíves erősítsetek meg vagy beszéljetek le az adott típusról: Chieftec CT420A 420W az AMP-nél láttam nettó 10k-ért és kb bruttó 12k-s árkategóriában szeretnék 420W-s tápot mivel egy 6600GT-t nem bírna el a 300W-s csodagánytöbbet nem szánok rá csak mondjátopk meg h ez jó e a konfigomhoz /nem a teljesítményre gondoltam/magára a tápra mivel nem vagyok tájékozott a témában
és ha ez nem jó akkor írjatok 12k-s kategban olyat ami jó és 420W-s
előre is kössz: eastsider -
szesa
senior tag
Milyen Cd grabbelo progit ajanlotok?
Audiograbber-t hasznalok, de nem ertem milyert kell netre csatlakozni ahhoz, hogy kiolvassa a cdn levo eloadok / szamok adatait mikor egy mezei autos cd lejatszo meg kiirja hogy mi van rajta...nincs olyan ami ki tudja ezt olvasni net nelkul? -
Tottu
senior tag
Már kb 10 perce keresem a PH-n de sehol se találom azt, hogy hány hozzá szólás után leszünk PH! addikt-ok?(Akarnák képet
, tudom még messze lesz az)
-
Relisys
senior tag
Megvan valakinek a Bölcsek kövének 1. része magyarul? (A legrosszabb születésnap)
Nagyon fontos lenne , még ma kéne. PLS!!!! -
Dr.Burn
őstag
Valaki nem tudja honnan lehet leszedni a ,,Szegény Peti Nagymamája'' című kisvideot?
-
jerry311
nagyúr
Van egy pár ilyen topic...
Sőt a chellos topicban is éppen netmegosztásról van szó.
De mondjuk mit szólnál egy routerhez?
Nekem DrayTek van meg Edimax mindkettő tök jól megy. DrayTek-et még egyszer sem kellet router probléma miatt újraindítani, viszont nem is a legolcsóbb (23k volt ammikor az átlag router ár 18k körül ingadozott).
UI: ha ilyen sokat kell dolgoznom a héten, akkor péntekre már PH! félisten leszek
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Otthoni NET megosztáshoz tudnátok eszközt ajánlani? Chello Light
Előre is köszi! -
jerry311
nagyúr
Hi,
excel lapvédelmet hogyan lehet feloldani jelszó nélkül?
Nem vezérel semmi ártó szándék, csak számolni akarok a munkalapon, hogy jobban átlássam az egyes ajánlatokat és aszerint válasszak... -
Lengyi
aktív tag
Köszi szépen mind2őtöknek. Nmetom vidkarira nem gyanakszom, bár lehet... Márcsak azért sem mert pl cs-nél túlmegelxik Lineageben meg nem?
-
Lengyi
aktív tag
UP kérlek titeket segítsetek az 1. hiba naon bosszantó
-
Lengyi
aktív tag
Uhh 1 másik nagy kérdés. Vmiért nemtom átállítani a háttérképemet és az ottani kezelőfelület teljesen le van tiltva. Nem olyan nagy gond, ezzel még 1ütt lehet élni. De ha már itt vagyok ehhez is egy helpet
-
Lengyi
aktív tag
Sziasztok srácok!
Hm.. már rég nem jártam ittDe sajnos akadt 1 ''kis'' problémám. Mióta winresi volt a gépem kikapcsol egy idő után, ill. csak akkor ha jáccok valamivel. Mindig más-más időpontban. Szóval nemtom mi lehet ez megint nem akarok wint telepíteni mert kicsit hosszas és most ez megoldhatatlan. Szóval valami más megoldást kéne találni nemtom, hogy mi ez valami biztonsági marhaság passz.... Kérlek titeket segítsetek
-
ToBeY
nagyúr
Nincs jelszóval védve a windwosom és még is kezdésnél bejön a jelszós izé miért?
[link] -
ToBeY
nagyúr
Routerrel meg lett osztva a net.Az egyik gépen (enyémén) valamiért feljött ilyen jelszó beíró ablak.Míg nem volt megosztva a net,nem volt ilyen! A báttyámén semmi ilyesmi nem jött be,egyből belép magától a windowsba.Azt szeretném ha az én gépem is belépne magától, és eltünjön a jelszó beíró izé!
Amit nem használok csak entert nyomok mindig!
-
Sinistral
csendes tag
HI!!!
Nem GTA2-zik vki? Nem akar menni XP-ben, pedig szedtem le patch-et. Ninics kedvem ezért milleniumot feltenni.
Vki nem tud segíteni?
Köszi -
Masik
csendes tag
Sziasztok, ha van egy raid kari a gépben amin van két vinyó amik tükrözve vannak és van külön egy vinyó ami a rendszervinyó, akkor. Ha a rendszervinyón lévő rendszerrel láttatni szeretném a raidre kötött vinyót akkor mit tegyek? Kel vmi driver a raid karinak? Azt honnan töltök le?
-
ToBeY
nagyúr
Nekem routerral megvan osztva 2 gép.Az egyik gépen bejött ilyen jelszó ablak a másikon viszont nincs!Nem használok itthon jelszót ezért szeretném tudni hogyan tudnám eltüntetni a jelszó ablakot ami mindig bejön?!(úgy sincs beírva semmi csak entert kell nyomni
)
-
Hörpi
tag
ha már ilyen gyorsak vagytok még azt is mega akarom kérdezni, hogy mit ajánlotok, mivel vágjam ki a gép oldalát?
ha lehet inkább háztartásban használatos szerszámokat mondjatok!
Panellakásban nem igazán szaladgálok flex-el! -
Jóna
tag
válasz
T. Almeida #3214 üzenetére
Sajna nem! Már a tápot is megnéztem, de nem az a gáz. És a legfurább, hogy eddig működött. Igaz Windows kikapcsolásakor lefagyogatott, de ezt az opre hibájának tudtam be. Azt hittem egy windows újratelepítés segíthet, de nem! Lehet hogy műszerészt kell hívni a probléma megoldásra.
(lehet, hogy kontakthibás, az alaplapon egy kondenzátor sérült meg, mittomén, majd megmondja)
[Szerkesztve] -
Hörpi
tag
tudom hogy nem vág a témába, de sűrgős lenne...
Hi!
Mi van akkor, ha az alaplapomon már nincs több fan-csatlakozó de nekem még kéne legalább egy 8 cm-es venti a ház oldalára?
Azt mondják hogy létezik valami dugó, amit nem az alaplapra hanem a tápra kell dugni!
Hogy néz ez ki, hol lehet, kapni, mennyiért, hogy működik? ... stb ??? -
Sick Boy
őstag
ma költözöm albiba a szülői házból, vidékről Pestre.
Ugye kellene net...
Na már most az a helyzet, hogy a helyzet nemvilágos számomra.
Ha ADSL-t akarok, akkor kell telefon, ha Chello-t akarok, kell kábeltévé???
Nekem CSAK net kell, de úgy látom sehogyan sem jövök ki 10 alatt havonta? Az a baj, hogy kábé egy napig böngésztem az oldalakat, és nem jutottam hasznos infókhoz...
Nekem a chello lighti lenne a legjobb!!!
A lakásban ki van építve mind a két rendszer (telcsi, ill. csillagpontos kábel), de mindegyik halott, tehát fel kell éleszteni őket.
Milyen költségek terhelnek engem egyik, ill. másik konstrukció esetén?
segítsetek, egyszerűen nem találok ÁRAKAT a UPC oldalán, pölö mennyibe fáj egy ilyen MINIMÁL csomag kábeltévé?
Továbblépve a megrendelő oldalakra, olybá tűnik, mintha csak netet is kérhetnék, ergo kijelölöm, hogy semmilyen szolgáltatás nincs, és csak net kell és elvileg engedi ezt az akciós LIGHT csomagot megrendelni (még nem tettem meg.
Segítsetek hamar légyszi!!!
Köszike! -
Jóna
tag
A cégnél van egy Abit VL6-os alaplap hozzá egy celeron 500 Mhz-es proci 64Mb Ram S3-as videókártya, winyó cd író. A problémám az, hogy a gép az ellenőrzéseken lefut, de utánna lefagy. Így a windows nem indul. Kicseréltem már a memóriát, videókártyát, lehúztam a kábeleket a különböző eszközökről, kicseréltem a kábeleket de nem indul - igaz ha elindul (úgy 20 indításból jó, ha egyszer akkor dolgozik) ötlet, hogy mi lehet a probléma?
-
mynames
senior tag
Na hátha!
Tud valaki free háztervező progit? -
x_o_n
veterán
és még egy kérdés: melyik az a free program amivel képeket át lehet méretezni?pld a 3mb scanneltel 100kb ra
-
x_o_n
veterán
sziasztok!
hoy lehet megcsinálni hogy a dsl amikor bekapcsolom a gépet rögtön online legyen? ne kelljen mindigazt a mail/jelszavas klikkelést megcsinálni?
nekem uj a dsl kablenál nem vól ilyen azé kérdem -
Moddingfan
senior tag
válasz
Foglalt név #3202 üzenetére
Köszönöm
-
Foglalt név
addikt
válasz
Moddingfan #3201 üzenetére
Például, ha majd megtalálod ezt [link]. Első hsz.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Winner_hun #3200 üzenetére
És az hogy lehet, hogy őstagnak is van? Legalábbis én már lattam őstagoknál is olyan avatart, amit alapból nem lehet választani
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...