Hirdetés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
djtopa
csendes tag
sziasztok!
WinXp sp2 ben hogy lehet a hálókártya MAC - jét megtudni?
köszi -
polo20
tag
Azért gondoltam, hogy van ilyen lehetőség, mert olvastam valahol a fórumban, hogy adatok vesztése nélkül szét lehet szedni 1 partíciót vagy nincs ilyen?
Adatok elvesztése nélkül akartam írni.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
Adatok elvesztése mellett? Önts bele vizet (vagy egyéb més folyadékot).
Adatok elvesztése nélkül, én megkérnék egy barátot, hogy adja kölcsön az ő hasonló teljesítményű HDD-jét és átmásolnám a kritikus adatokat, majd újra particionálnám, és mindenféle telepítés után visszamásolnám a korábban kiírt adatokat. -
polo20
tag
Sziasztok,
Vettem egy 160 Gbyte-os vinyót(fél éve) csak az alaplapom nem ismerte fel(KD7) csak 128 gigát, de azóta a tápom tönkre is tette. Nem is bántam. Most van 1 másik alaplapom és az a kérdésem van, hogy adatok elvesztése mellett hogy tudom kihasználni az egész vinyót. Hogy tudom pl az egyik partíciót megnövelni adatvesztés nélkül? Nem igazán szeretnék törölni egyik partícióról sem.
Előre is köszi. -
djtopa
csendes tag
Sziasztok!
A gondom a következő.Letöröltem egykét file-t véletlenül, amit nem kellett volna.Nem másoltam még rá tehát elvileg megvan.Nem tudtok olyan progit, ami visszahozza??
Köszi -
Laczik
tag
Tudnátok mondani egy könnyen használható mp3 vágó progit ahol több időpontot adhatok meg a vágáshoz egyszerre?
egy 100 megás zenét szeretnék cue fájlból levágni
Előre is kösz! -
(Bundás)
addikt
a regisztációs adatbázisban van valahol egy olyan rész, ahol be lehet állítani, hogy meddig várjon a windows autómatikusan egy program bezárásáig, azt át kell írni a minimum időre! -> Windowsxp kérdések topicban lehet volt szó róla, de neten is vannak cikkek a windowsxp gyorsításáról és ott le van írva!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2211 üzenetére
senki?
-
piqla
őstag
adott egy webkamera, adsl sav; valaki nem tudja, hogyan es mik segitsegevel tudnam felloni a netre a mozgokepet?
-
SaNyEe
aktív tag
Üdv, olyan kérdésem lenne, hogyan tudnám megfelezni a képet 2 monitor közt (ATI Radeon 9600)?
Filmet szeretnék nézni 2 moncsin...
Megkettőzni tudtam a képet csak felezni nem sikerült.
Köszi a választ. -
pschio
őstag
ha egy gef 6600-on (gainward) nincs sli hid csatolo tehat a kulso hid nem hozhato letre akkor is sli kepes marad a rendszer? magyaran tudok sli-t csinalni hid nelkul ? ha igen hogyan es mik a keretei?
-
ToBeY
nagyúr
Hali
Az lenne a problémám hogy a gépem nagyon lassan áll le viszont látásra vagy hasonló (nem tudom pontosan) Uánna ott áll olyan 3-5 percig és semmi nem történik.Ez ellen mit lehet tenni?
-
matuu
tag
Sapphire honlapját tudja valaki, hogy hívják? Nem találom. Nagyon kellene egy 9600 XT driver, de nem tudom, hogy honnal lehetne rendesen leszedni. Bocsesz, csak semmilyen driverem sincsen, de újra kell húznom egy Windows, csak net van és semmi más....
-
rii
nagyúr
10,000 Ft alatt, minél olcsóbban hol lehet venni Notebook hord. táskát?
A Cassington 7.300-ért jó?
ismerősnek kell -
matuu
tag
Honnan tudok letölteni rendes Asus Alaplap drivert? Asus honlap nem megy. Valami más ötlet????
-
Rez_Grof
őstag
Lelehet!
A biosban van olyan, hogy ''security: config v. system''. Általában az Advanced Settings-ben. Ha itt kiválasztod a systemet akkor bekapcsoláskor megáll boot képernyőnél és kódot vár, hogy tovább menjen, természetesen biosba is kodott vár ekkor. Jó kérdés, hogy az Administrator vagy User password-t kéri, de az biztos benne van a deszka manualjában.
De ha kiveszed az elemet vagy törlöd a Cmos-t akkor elveszik a jelszó, illetve vannak univerzális Bios nyitó password-ök.
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
Le lehet kódolni úgy a gépet hogy be se kapcsoljon csak a bios töltsön be?
de legább is semmit ne lehessen vele csinálni! -
The DJ
addikt
Ma meg holnap még nyitva vannak a posták ugye?
Ha holnap feladok egy csomagot hétfőre kiviszik? (40 km) -
mr_knight
senior tag
cousin333 és Rez_Grof !
cousin333:
Rez_Grof: értem, köszönömKeresgélek tovább....
-
Rez_Grof
őstag
válasz
mr_knight #2250 üzenetére
Ha a program fel van rá készitve akkor elkéri a tcp/ip tulajdonságokból az IP címet. Ha nincs akkor meg biztos be lehet gépelni. Ha routered van akkor meg általában portforwardot kell alakalmazni, amellett, hogy beirod az IP-t.
Más IP-jét megnézni nem olyan egyszerű az azonali üzenet küldöknél, ha a szerveren megy át az üzenet, meg érdemes tűzfalat is használni, az meg mutaja, hogy hova mentek, honnan jöttek csomagok.
Illetve IP és egyébb adatokat a ipconfig /all paranccsal is meg lehet tudni a saját gépedről. -
szesa
senior tag
Gigabyte GA-8l915P Dual hoz milyen SATA driver kell a winnek telepitesnel (floppys)?
Van egy progi ami a cdn van ennit kinal fel:
1)Intel Application Accelerator 4.
2)GIGARAID
3)SiIBASE
4)SiIRAID
5)SCSI
6)Promise 20276 ATA
7)Promise 20276 RAID
8)Promise 20265 ATA
9)Promise 20265 ATA(XP)
A)Promise 20265 RAID
B)Promise 20265 RAID(XP)
C)VIA 8237 Series ATA
D)Si3114 Base
E)Si3114 Raid
F)SCSI HostRaid
G)Hance Rapids Raid
H)VIA 6410 RAID
I)Promise 20779 SATA Driver
J)Promise 20779 SATA RAID Driver
De melyik kell ahhoz hogy SATA diskeket lassa wixp telepitesnel??
SOS HELP! -
MarKoo
addikt
Nem tudja valaki, hogy hol lehet legolcsóbban raktárról Logitech Z-5500 (5.1) típusú hangfalat kapni? Még Karácsony előtt.
-
mr_knight
senior tag
Valaki tud olyan programot amivel meglehet nézni, hogy a futó program az milyen IP címet használ szval, ha mondjuk az MSN beszélek valakivel akkor megnézni az ő IP címét... (ez egy példa volt) vagy mondjuk az ICQ vagy más programok... ?!
Sok gyökér nemtudja még a fifahoz se az IP címét megadni mert nemtudja.... azért kéne, hogy a gépemről megtudjam nézni... -
Kobe
veterán
nem tudja valaki hogy mért van az hogy egy oldalnál ami mindenkinek bejön nekem mért ír egyszerűen minden frissités után 404 es hibát az uw ? firefoxom van, és a [link] lenne ami ismerősök közül mindenkinek bejön csak nekem nem :S pls help, cookiekat má töröltme
-
mm00
aktív tag
Holle! Lenne egy számomra zavaró próblémám! Amikor mozgatom az egeret akkor ilyen zörgő hangot hallok! ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ftp uploadnál ha nincs hely hibával leáll a feltöltés hogyan oldható meg, hogy addig próbálkozzon újra amig nem sikerül?
Flashfxp-vel próbáltam, letöltésnél folytatja is ha megszakad vagy időtúllépés van stb, de uploadnál nem hajlandó.Hol kell ezt beállítani vagy ha ezzel nem akkor melyik progival oldható meg? -
csapos2
addikt
válasz
ngabor2 #2236 üzenetére
Üdv!
Nekem fekete és kék 12-es silent blade is van és nem igazán az a tapasztalatom , hogy szín függő lenne a csendesége.Amit elősször vettem kék volt és jó pár hónapja csendesen megy , ez megy a számolós gépbenVan olyan kékem is ami hangosabb de olyan fekete is van ami még ennél is hangosabb . Persze a ''hangos'' az egy kicsivel hangosabb mint a gyári érték .ill. az első és etalon ventim . Szóval szerintem is jó vétel ez a venti .Mifelénk 1500 -ért vesztegetik
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2211 üzenetére
tom, lehet kicsit bonyolult -
vcsabesz
tag
Mit jelent az hogy egy ram egy, vagy kétoldalas?
-
balguru
tag
Nekem a következő lenne a problémám, remélhetőleg tud valaki segíteni:
Nem vagyok valami tájékozott a témában ezért kérném a segítségeteket.Pár napja vettem egy Divx-es asztali DVD lejátszót, és a következőket tapasztaltam Divx-es filmek lejátszásakor, hogy pár filmet fekete - fehérben játszik le.Mi lehet ennek az oka?
Egyébként mindent lejátszik , hang is van és a feliratokat is tökéletesen kezeli. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #2215 üzenetére
Nem, semmi közük nincs egymáshoz. A NCQ az a Native Command Queue. sata vinyóknál gyorsít.
A CNQ pedig cool and quiet, az A64-nél van. -
gogle
aktív tag
Hali!
Pont nekem is ilyen bajom volt.
A monitor is kikapcsol amikor bejön,vagy nem az xp.
A vinyóra gyanakodtam de nem az.
A jumpert átraktam ugyan az.
Viszont ha a vinyót jumperelded utána toltad fel az xp-ét vagy xp feltolás után volt a jumper akkor ez lehetséges.
A mególdás(nekem bevállt) nem tudom miért a bios-t optimézeltem azaz load defult!
Trószálld meg nem vesztessz vele!
Ja ha nem indul próbálld csökkentett módba és utána asszem helyreáll.
De elötte bios!?!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Van egy angol oldal, aminek a címét nem tudom. Rövidítéseket tartalmaz, arra lehet rákeresni. Azt tudom, hogy a ''rövidítés'' szó egyik angol változata benne van a címben, csak nem találom a szótárban...
-
matuu
tag
Miért lehet az, hogy a Windows Xp azonnal újra indul, mielőtt még mindent betöltene, de csökkentett módban pedig rendesen fut? Tudom, hogy volt egy kis probléma a RAM-mal, de az már meg lett oldva. Gondolom, hogy ha azzal lenne gáz akkor nem menne sehogyan sem. Nem igaz?
Még annyi, hogy akkor kezdte a dolgokat amikor telepítettem a Windows frissítéseket. Nem tudom, hogy mi lenne a jó, mert nincsen Windows telepítő CD-m sem.
Most már annyira készen van a gép, hogy a Windows sem akar elindulni, mert az AVG valami olyasmit tett karanténba ami kellene, hogy fusson. Lehet, hogy még meg lehet oldani annélkül, hogy reinstall legyen? Valami ötlet? -
Winner_hun
félisten
miért van az, hogy van oldal, ahogy lefelé görgetek és oldalra scroloz az egész
nem lefelé, pedig nincs oldalrascrollozás az egeren és képeknél iselőfordul, hogy elscrolloz
[Szerkesztve] -
gogle
aktív tag
(#2199)
-
-
Vice
csendes tag
Sziasztok egy kérdésem lenne van vlakinek 2*1 giga D43 as chipes memóriája ha van akkor próbálta tesztelni, hogy mennyin megy neki? Mind a 3 CL el és mind a 2,5 CL
-
cousin333
addikt
válasz
ngabor2 #2195 üzenetére
Szerintem egy Glacialtech SilentBlade 120 jó választás lenne. Nekem ilyen van egy ideje (pár hónapja) és nagyon meg vagyok vele elégedve. 12V-ról megy, de nagyon halk, az ára is kedvező (kb. 2000HUF), és még levegőt is szállít
. Ha lehet, a fekete verziót vedd, ne a kéket (a 80-as kékkel már nem ilyen jók a tapasztalataim).
-
rumos14
nagyúr
#2169, valaki?
-
sekli
addikt
Hogy kell bekapcsolni az NCQ-t???
[Szerkesztve] -
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Beírom hát ha tud valaki segíteni!
Van 2db wifi antennás kütyü.(Air Live-ez egy kék színű vezetéknélküli-lan)
Panellakásban lakok a haver vette,ő mellettem lévő házban van.
Ha mind a ketten kitesszük az erkélyre látjuk egymás.
Ha viszont az egyikünk berakja a szobába(erkély mellé)akkor már nem.
Ez kb 20méter távolság.
A kérdésem,hogy anélkül hogy vennénk antennát hozzá,meg e lehet valahogy bütykölni.
Már kitrószálltuk azt is hogy az eggyik kint van a másik ben és a bentlévőhőz csatlakoztattunk egy koax kábelt úgy ment.
De ha betettük a másikat nem!(rákötöttünk a másikra is kábelt úgy már nem volt jó)
Légyszike ha valaki csinállt már ilyet és sikerált írja meg!
KÖSZI!!
És bocsi a sok írásért! -
RVN
tag
SPDIF-en keresztül szeretném összekötni a hifit, és a dvd lejátszót. Ezek közül melyik kábel kell? [link]
Aktív témák
- Windows 11
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Dell notebook topic
- World of Tanks - MMO
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- További aktív témák...