Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
Bigya
őstag
Kösz, de nem bootol sehogy!!!
Ennyit csinál: Verifying DMA pol data........
DE EZT ADDIG AMÍG NEM RESTARTOLOK
Jah és beraktam a vinyót saját gépembe. azt írja nincs formázva, de ha Q magiccel ránézek akkor ott van minden. csak ép a win nem látja. -
Bigya
őstag
MBR-t hogyan lehet visszaállítani?!
-
Bigya
őstag
Esetleg ha valakitől kapok egy PQ magic rescue lemezt, akkor azzal van esélyem?
Félek, hogy még azzal sem, mert nem is bootol még CD-ről sem!!! -
Bigya
őstag
GÁZ VAN!
Sziasztok!
Irodai gép, új nyomtató telepítése! Ehhez kevés volt a hely a c-n. Telepítettem PQ Magic-et. Kibővítettem a C-t 20 ról 80G-ra.
A gép azóta semmit nem csinál!!!!
Bekapcsolom, és írja hogy Verifying DMA pool data...
Mit lehet tenni? PQ Magic rescue disc nem készülT! -
Male
nagyúr
Tárgytalan, megtaláltam a megoldást. Ha másnak is lenne ilyen gondja: Átlátszó műanyag lap le, rőzsaszín felével bordára rányom (erősen: 3Kg/cm2 minimumot írnak), kicsit melegít (40-50 fok körülig), továbbra is nyomkod, fél óra várakozás minimum, utána a papírlapnál fogva lehúzható a kék lap... érdekes anyag ez a T725, remélem a hőt is jól vezeti majd
-
Male
nagyúr
Van itthon egy pár ilyenem: [link], viszont fogalmam sincs, hogy lehet használni... kifogott rajtam ez a bigyó
Még régebben ezt mint ''hővezető ragasztó lap'' vettem. Van rajta egy átlátszó műanyag lap, ez könnyen lejön, alatt rózsaszín ragacs, ami alatt valami kék lap van azalatt pedig a papír. Hogy a francba lehet ezt rátenni a hűtő aljára? (a gondot a kék lap okozza, ugyanis azt nem tudom leszedni a ragacsról, a kék pedig össze van ragasztva a papírral -> gondolom a papír nem épp jó hővezető, szóval nem kéne ott maradnia...)
-
Male
nagyúr
Ha még mindig kérdés: az USB arra jó, hogy a Vipower kiadott olyan USB HUB-ot, ami egy fiók formájú, ha az USB-t a rackből rákötöd az alaplapra, akkor ezt a fiókot bedugva kapsz egy USB HUB-ot... állítólag vannak más cuccok is bele, de én még nem láttam. Szóval nem sok értelme van, az IDE kábelt meg nem tudja kiváltani.
-
erhas01
tag
udv:
kosz
arra gondoltam sikerult beallitani.
ragaszkodott a felhasznalo az outlookhoz.
1. annyi tortent a beallitaskor a 0651301301 helyett a program onkenyesen atirta
sima 301301.
2. a levelezeskor ugyanez az smtp.t-online.hu -t ott meg atirta
mail.t-online.hu ra. a tobbi mar ment magatol.
udv:erhas01 -
erdey_a
addikt
válasz
Old Death #487 üzenetére
Na... közben keresgéltem a beállításokban, és ott be lehet állítani, hogy mihez skálázzon. CD-hez, DVD-hez, vagy automatikusan a behelyezett médiához.
Ha automatán hagyom és beteszek egy DVD-t, akkor valóban 4,7 és 8,x-nél vannak szaggatott vonalak. CD esetén meg a szokásos.
Köszi -
erdey_a
addikt
válasz
Old Death #485 üzenetére
Értem köszi... akkor marad a nero.
Sávom nekem is van az alján, végig is van skálázva több mint 8 gigáig.
Nekem az hiányzik, hogy ugye 650 megánál és 700-nál van egy sárga ill. piros csík. Ezzel jelezve, hogy meddig nyújtózkodhatok CD esetén.
De 4,7-nél, mint DVD kapacitás, nincs csík. Nincs erre mód? Vagy csak be kell állítani? -
Old Death
senior tag
lehet
Alcohollal csak képfájlt tudsz írni ill. másolni... adat lemezt Neroval tudsz csinálni
én semmit nem állítottam a Neroban és van simán sávom az alján...
alternatíva: Veritas nevű progi... Használtam már ezt, csak bizonyos inkompatibilitás állt fent köztem és a program között.oldy
-
erdey_a
addikt
Üdv!
Nero 6.3.0.2 verzióm van.
Most vettem DVD-írót és még sosem írtam DVD-t. Szóval szeretném tudni, hogy ezzel a progival lehet-e DVD-t írni jól, és ha igen, akkor kell-e valamit másként csinálni, mint sima CD esetén.
Illetve be lehet valahogy állítani olyan kis sárga vagy piros csíkot a DVD kapacitásához is? Próbáltam, de nem engedte annyira eltolni. Lehetséges?
DVD íráshoz jó a nero, vagy inkább alkohol120? vagy valami más? Mik vannak? -
turho
addikt
Win xp alá kellene a szerintetek legjobb detonator, egy MSI gef4 ti4200 64 megás kártya alá. Rég volt már ilyenem.....
Friss játékok mis mennének rajta, már amit elvisz. -
tiv83us
veterán
Nem indulo gep...
Ket pittyeges (ez mit is jelent?), majd ''Testing Drive...'', majd semmi...
/Biosba nem sem enged belepni.../
Help! -
HERR Z
veterán
sziasztok!
laptop billentyűzeten a Jkluio stb nem a betüt irja hanem a rajta lévő számot....mit kell nyomni, beállítani hogy rendesen menjen????? -
Spirit
őstag
Hogyan viselkedik egy alaplap, ha nem bírja a magas fsb-t?Újraindul, fagy, hibaüzenet?Mert nem bírok rájönni,mi az, ami nem bírja a tuningot a gépemben.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
start menű/vezérlőpult
klasszikus nézetben: hangok és audió eszközök
kategórianézetben: Hangok, beszéd és audioeszközök majd hangok és audió eszközök
utána hangok fül programesemények rész megkeresed a bejelentkezés a windowsba vagy simán a hangsémánál beállítod a [Ignincsenek hangokat és egyáltalán nem fog zenélni az operációs rendszer.oldy
-
erhas01
tag
udv:
xp internet beallitas segitseg.
az egyik laptopon megy, a masikon ujratelepites utan mar nem megy a net.
felraktam a lan, modem drivert. van halozati forgalom, net nincs. nem talalja a szervert. neztem topikokat is. valami protokoll kellhet. kulonallo a ket gep nincs belso halozatban.
udv:erhas01 -
gogle
aktív tag
válasz
concret_hp #464 üzenetére
Mióta megvettem 2x lett formatálva a vincsi és felrakva az xp!
Úgy néz ki hogy meg van a hiba de még tesztelgetem!
Vagy a vincsi kábel volt a szar vagy a bios-ban nem lett visszaálítva az alaplapnak a videó kártyához vonatkozó dolgok.
Optimézeltem a biost,kábel csere és most 1-órája tesztelem de semmi!
A kártya jó!
KÖSZI azért! -
Monya78
veterán
Hallott már valaki SULFER nevezetű amerikai térképszerkesztő progiról...
Nem maga a progi kellene, hanem valami információ róla... -
gogle
aktív tag
Valaki segítsen!!!
Van egy ilyen karim: geforce4 Ti4200 abit siluro 64mb tv-out (128bit)
Az a baj vele hogy bejön az xp és kikapcsol a monitor(ezt csak néha csinálja)
Lefutattam a 3d mark 2000-ret jól megy.
Kikapcs vissza az xp bejön minden lefutatom a 3d mark-ot lefagy a gép.
Most lett minden telepítve úgy hogy nem az xp-vel van gáz.
Lehet hogy a driver csinálja?
Milyen driver jó ehez a karihoz?
A kártyát most vettem lemezt sajna nem kaptam!
A kártya amikor játszom nem hibádzik!
Aki tud segíteni örök hálám üldözné -
sziasztok! sajnos valami gáz van.
na akkor kezdem is. használok pár progit amiben elég érdekes a szürke szín, mert barna. erre keresnék megoldást. ilyen pl a corel psp x ami nagyon fontos lenne vagy az adobe reader de még a photoshop is
kép: [link] mi a megoldás? én valami színprofil gondra gondoltam. sőt mostmár tuti az a bibi. na majd jelentkezem még. sziasztok!
-
kgbrg
tag
Olyan boot floppy létezik ami felismeri a sata hdd-t? Ha igen hol találok?
Rendszer visszaállításhoz kellene. Megvan a képfájl de nem tudom visszaállítani a meghajtót mert nem látja a gép a sata vincsit. -
Relisys
senior tag
Hell!
Hogy lehet kiveni a bejelentkezö/kijelentkező hangot az xp-ből? Tudjátok azt a hülyeséget ami megszólall bootscreen után -
Fred23
nagyúr
Olyan kérdés következik,amire senki se fogja tudni a választ !
Láttam egy Barry White klippet,ahogy most felugrottam magamhoz buliból,és kiestek a szemeim a benne lévő néger bombázótól.Az a nő valami eszméletlenül szép és érzéki ! Tudja valaki esetleg a nevét ? A Staying Power című számról van szó.Heeeeeelp ! -
-conrad-
addikt
válasz
Winner_hun #453 üzenetére
paint.
-
Winner_hun
félisten
Van olyan prog amivel fekete-fehér filmet lehet színessé varázsolni? Najó, ez hülye kérdés, mert van ilyen, de mi az a prog?
-
gergo84
aktív tag
Sziasztok
- megoldás: az ide hdd-n lévő rendszer áthelyezése sata hdd-re -
szükséges dolgok:
- egy müködőképes windows xp op. rendszer (a pagefile-nak a bootparticion kell lennie)
- symantec norton ghost 9.0 program
- egy sata hdd particionálva
lépések:
- a pc bekapcsolása (a kiinduló és a cél hdd-k jelenlétével)
- módosítani kell az aktuális registrációs kulcsot (startmenü-futtatás-''regedit'')
- az alábbit kell megkeresni: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ MountedDevices
- a MountedDevices könyvtárat törölni kell (ez tartalmazza a meghajtókhoz rendelt neveket: c, d, e, stb.)
- lépjünk ki a regeditből
- a norton ghost-al ghostoljuk a rendszer hdd-t a cél hdd particiora
- pc kikapcs
- most le kell választani az összes hdd IDE kábelét, csak az ''új'' hdd maradjon meg
- pc bekapcs
- modositani kell a biost, hogy a sata hdd legyen a boot device
- windows indulása
- az új hdd-n lévő rendszer bootol, és módositja a registryt
- ezután vissza lehet rakni a régi rendszer hdd-t is, kedvünk szerint
ha azonos IDE hdd-ra rakjuk a rendszert, akkor nem kell biosmódositás
ezt a megoldást, egy igen okos emberrel agyaltuk ki
felhasználó neve: Mumtaz
és nagy segitségemre volt a közismert DC++ program, mivel ezen tartottuk a kapcsolatot -
venesz
csendes tag
Valakinek csk van ilyen lejátszója
Segítsen rajtam -
venesz
csendes tag
Segítsetek LÉCCI!!!!!!!!!
Sigmatel MP3 lejátszó STMP3500 firmware-jét leszeretném frissíteni
A hozzáadott cd-n nincs semmi.
A leírás azt írja használjam a hozzáadott szoftvert
sigmatel.com-on nincs semmi
google-lal nem találok semmit -
Pá
addikt
Tudtok mondani színvonalas weblapra beilleszthető szavazóscriptet? Ipt figyeljen.
-
Lortech
addikt
-
kgbrg
tag
Megvan mi a gond. Hibás szektorok vannak a d meghajtómon. Egy évet bírt a 160-as sata samsung.
A samsungnak van cseregaranciája mint a maxtornak? -
citkar
addikt
kérdeznék vmit
van 2 ram a gépben,hogyan tudom emgnézni vmi progival h melyik milyen tipus,márka s miylen chipes? hirtelen nem leltem az everestben,meg igazábol sosem néztem progival,azt se tudom lehet e
csoki -
kgbrg
tag
Hello
Valaki megmondaná hogy mit jelent a képen látható hiba leírása?
[link]
Az eseménynaplóban szokott lenni, naponta többször. -
törölt tag
honlapcím, url
-
törölt tag
1. Pannon GSM Hivatalos Viszonteladó
Fejér megye
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1/3. (22) 502849
2. Pannon GSM Távközlési Rt.
Fejér megye
8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 53. (22) 348505
Nem akarlak leb@szni, de a prohardver fórumában megtalálod ezt a topicot, de a www.telefonkonyv.hu-n nem tudsz keresni... Szal a gondolkodás nem fájdalmas.
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Meg szeretném tudni a székesfehérvári Pannon GSM (területi képviselet) telefonszámát.
Tudnátok segíteni? -
Pá
addikt
Tudtok mondani színvonalas weblapra beilleszthető szavazóscriptet? Ipt figyeljen.
-
Blackmate
őstag
Hogyan lehet lelőni, hogy a windows a kék halál után ne induljon újra?
-
c*
aktív tag
Hi
volna egy eleg nagy gondom , tegnap este 1ik gep bekapcsolasa soran a boot alkalmaval elojott egy csokkentett mod valasztas menu , valasztottam a win normal modu inditasat de a gep ismet rebootolt , kiprobaltam az osszes lehetoseget de a gep folyton ujraindul.
Vinyo ki , betettem masik melle nem volt semmi gond lattam rajta mindent , ezekutan megprobaltam masik gepben errol a vinyorol bootolni de ugyanez a gond jelentkezett.
a helyzet remenytelen nem tudok hova tovabb lepni ,
Namost , probalkoznek egy formattal amde meg kellene mentenem meg bizonyos dolgokat ilyen pl. az outlook ID konyvtarai , amiket nem tudok kimasolni mert a documentums settings be nem enged belepni , miszerint a hozzaferes megtagadva . ..
hogy menthetnem le az outlook ID jeit ? illetve a favorites eket? koszi a helpet surgos volna ! -
piqla
őstag
válasz
-conrad- #425 üzenetére
tudom en is, de itt most nem is annyira arrol van szo, hogy nekem mindenkeppen kell ez a jatek, hanem hogy ugy egyaltalan mi a baja az egesznek.tele van mar a kedves hocipom, hogy a gepemen mindent 3 oraig kell allitani, hogy elfusson egy program... legyen szo par mbos freewarerol, vagy 3 gbos fpsrol.
-
piqla
őstag
sziasztok
letoltottem cod2-ot, el szeretnem inditani, de a jatek betoltesenel megakad, aztan kidob, hogy nezzegessem a directX faqot... a legujabb van fent, tobbszor ujratettem a jatekot, feltettem legujabb drivert a 6600 gthez, de nem indul el. lebutitottam a leheto legjobban a grafikat is, akkor sem indul el.
tegnap este egy 20 percet tudtam vele jatszani, akkor kileptem,azota nem tudok jatszani.
ha pedig multit szeretnek inditani, akkor azt irja ki, hogy nem rendesen lett leallitva a program, akarok-e safe uzemmodot inditani.
szoval nem tudom mi vana nocd tores egy kulfoldi oldalrol lett beszerezve.
bsa:a fenti hsz egy fiktiv tortenet -
-conrad-
addikt
válasz
madgagabor #420 üzenetére
nem támogatja a betűtípust? ... másikkal próbáltad?
-
madgagabor
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy a nyomtatóm miért ír a hosszú '' ő '' betű helyett egy pontot (.) ?
EPSON EPL-5700 lézer.
Köszi!
Üdv. -
ToBeY
nagyúr
Hali
Hogyan lehet egy programot betenni az automatikus indításba? -
Fricó
aktív tag
Az NCQ-t hol tudom ki-be kapcsolgatni? -
Loha
veterán
Más: Nem tudtok jó beilleszthető szavazóscripteket? Fontos lenne, hogy egy ipről csak egyszer lehessen szavazni és pofásan nézzen ki.
Jelenleg csak regisztrációs rendszerrel tudod elkerülni, azt hogy ne szavazzon vki többször. IP-s megoldás nem jó, mert elég kevés embernek van fix IP-je, akinek meg nincs reconnect, aztán 30mp-enként tud szavazni. Aki meg még nem szavazott megkapja annak azIP-jét aki igen, és akkor ő meg nem tud. Amit használnak most az a cookie-s megoldás, de itt meg a cookiürítéssel lehet kijátszani. -
The DJ
addikt
Hali!
Egy nagy segítségre (szívességre) szeretnék megkérni egy a témában illetékes személyt.
Én és egy barátom indítottunk egy HUB-ot (DC++).
A neve Zene HUB.
Kialakult egy kis közösség, sose voltunk sokan, de a hangulat mindig jó volt.
Szép lassan egyre többen jöttek és népszerűvé kezdett válni.
Mígnem az egyik OP át nem vert bennünket, feltörte a HUB-ot és átirányította a usereket a saját frissen indított hubjára...
A nagyobb gond az, hogy az ő szerverén futott a mi kis baráti hubunk és most nagyon kevés ideig lehet online, valódi szerver híjján.
Ha valaki lenne olyan kedves és tudna nekünk egy kis helyet biztosítani a szerverén, azt meghálálnánk...egyenlőre csak owner joggal (a legnagyobb rang) tudunk szolgálni, na és persze a jó társasággal, ami majd reméljük újra visszatalál.
Kb. 3-4 mega kellene csak egy mindig online szerveren, hogy futhasson az YN-HUB.
A gépet sem fogja, galibát sem csinál.
Remélem vannak még segítő szándékú emberek
Köszönünk mindent előre is! -
czappa
aktív tag
Sziasztok!
A gépemen (win xp) engedélyeztem a Vendég fiókot, de a gondom, hogy Vendégként nem lehet netezni.
A DSL-''tárcsázás'' úgy van beállítva, hogy midenki tudja használni.
Végső elkeseredésemben a Vendég nevű felhasználót, hozzáadtam a ''Kiemelt felhasználók'' csoporthoz (korábban a ''Hálozatbeállítási felelősök'' csoport tagja is volt) de netezni továbbra sem lehet.
Ja és a hálózati kapcsolatokba nem képes belekukkantani, azt tanácsolta nézzem meg, hogy a ''Hálózati kapcsolatok'' engedélyezve vagyon-e. Nos rendszergazdaként a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál találtam Hálozati kapcsolatok részt de nem tudom mit kell tenni.
Ja gépem egy wireless lankártyán kersztül csatlakozik egy routerhez. Szvsz Vendégként már a lan-kártyával gond lehet, legalábbis azért hsizem ezt, mert az óra melett a tálcán nem jelenik meg neki az ikon.
A lényeg adsl-t szeretnék használni winxp-vel Vendég felhasználóként; mit tegyek?
Előre is köszi
[Szerkesztve] -
gergo84
aktív tag
Adott egy superrack, a hátulján vagy egy ide csatlakozó, egy tápcsatlakozó, és egy usb csatlakozó. Kérdés: az usb csatlakozó mire jó?
Erre:
- ide + táp
- usb + táp
szoval az usb helyettesíti az ide kábelt, vagy mirejó?
thnaks -
ngabor2
nagyúr
válasz
megintrich #404 üzenetére
2*1980*1200*4 byte, azaz kb. 19MB. Ez a minimum, 32-bites színmélységnél. Ilyen kevés memóriával egyik kártya sincs felszerelve, csak többel
-
megintrich
csendes tag
hali. mekkora ram kell a videokartyan a 2x 1980x1200-es felbontashoz???
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...