Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Milyen hangkártyát vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Létezik olyan hangkártya, amin nem jack kimentek vannak, hanem rca? Ár tekintetében max olyan 5-6k ra gondoltam. -
RAM
őstag
Olyan oldal(szolgáltatás), ami Német-et lefordít Magyarra?
tranexp v. mi honlap fordító volt? -
chop
őstag
válasz
ozirisz #1393 üzenetére
igen, futar, csak miutan egy egerpadot 1800 Ft-ert hoztak le, illetve a gepboltbol egy aerogate 1-es elolapi panelert netto 700 Ft csomagolasi es kezelesi koltseget (mivan?! hol elnek ezek?!), illetve 2500 Ft-os futarkoltseget szamoltak fel, kicsit elment a kedvem a futarcegektol (a gepbolttol meg plane)
az egerpadot meg is rendeltem, mivel 800 Ft-os futarkoltseg volt feltuntetve (kicsit huledeztem, mikor meglattam az 1800-as futart), az elolapi panelnel rutinosan elore megneztem, hogy mennyiert hoztak le, es miutan meglattam, megrendeltem mashonnan postan
ugyhogy mostantol csak utanvet jatszik. engem nem fognak lehuzni -
dtss
tag
Hi.
Egy olan kérdésem lenne hogy tudna e vki szerezni nekem VANTEC DDR-A1C memóriahűtőt? A mistrál-ban lehet kapni de én vidéki vagyok és nemnagyon tudom megoldani hogy elmenjek érte. Lenn-e valaki aki megvenné és letudná küldeni postai utánvétellel. -
$
tag
Hali!
Abit NF-7-Sv2.0-ba belemegy a 2×es AGP-s S3 Savage mittoménhányas videókártya? (Belemenni belemegy, de működik-e, és okoz-e oxidációt a gépemben)
[Szerkesztve] -
OTIS_
tag
HI!
Adott egy probléma: CS 1.6 om van, és a windowsom 120 Hz n megy, de ha belépek CS be akkor visszaesik 85 Hz re, vagy kisebbre (nemtudom pontosan csak érzem hogy sokkal lassabb az egér...) ez viszont nagyon zavaró, mert nemtudom megszokni az egérgyorsaságot . Próbáltam egy RefreshLock nevű progival, beállítja a CS t 120 Hz ra, viszont egyszégnyi időnként (kb 5 perc) egyszerűen leáll a játék (bezáródik és kész.) Aki tud egy jó programot amivel megcsinálhatnám hogy normálisan menjen a CS 120 (vagy min 100 ) Hz n az segítsen pls, bármilyen más megoldás is jó ,csak a CS menejn min 100 HZ n. Előre is THX!!
Windows : 800x600@32
CS: 800x600@32
Catalyst 5.11 (próbáltam már az újabbat) -
plastic-+
tag
Hello Mindenkinek!
Van nekem egy Epson Stylus C43 sx nyomtatóm!
Szeretnék DOS-ból nyomtatni a nyomtatóra, ami müködik is, de sajnos ékezetes karakterek nélkül!
Hogyan tudnám megoldani, hogy ékezetes karaktereket is nyomtasson DOS-ból??
Valahogy ki kellene iratni a nyomtatóra a 852-es karakterkészletet, ha jól sejtem... ?
..de hogyan??
Tudna valaki segíteni nekem??
Előre is köszi! -
Zoty@
aktív tag
Szép jónapot mindenkiNET!
Kérdés:
-egy monitort rá lehet kötni két gépre, úgy, hogy ne kelljen szétszedni a gépeket, csak pl. egy kapcsolóval a másik gép képe jelenjen meg a monitoron!
/Tudom kicsit h*lye kérdés/ -
oregcsóka
őstag
-
szandisas
őstag
Hali! Honnan tudom letölteni az AI boostert netről? tudna vki linket küldeni? Van egy Asus p4p800 se lapom, tegnap raktam össze, és ez a progi ontja magából az errort! 3 másodpercenként akár mit csinálok! HELP!!!
-
róland
veterán
válasz
Flashget #1380 üzenetére
Rosszul tudod. Ha az üzemóra nem éri el 100 év alatt a gyár által meghatározottat, akkor addig tart az élettartam garancia. (Tudom ez egy kicsit túlzott példa, mert nem veszi figyelembe a technikai fejlődést, de azért valahogy így van. 10-20 éves távlaton belül bizonyosan.)
-
gogle
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Megszeretném osztani az internetem egy ismerősömmel,viszont kábel nélkül.
Úgy hallottam hogy létezik valamilyen antennás megoldás.
Panelban lakom a haver meg a melletem lévő házba én a 3.-on ő a 6.-on.
A kérdésem,hogy mi a neve ennek a megoldásnak?
Esetleg valaki egy linket is betehetne nagyon megköszönném!
Előre is köszike! -
-
Incognito
senior tag
Miért adják a Ponyvaregényt a mozikban?
-
Krémesfeka
csendes tag
Hali
Nekem olyan bajom volna (ill. van) hogy néhány napja mikor fájlt akarok megnyitni/menteni, akkor egyszerűen kilép a progiból. Ilyenek pl.: jegyzettömb, photoshop, media player, néha más egyebek. Vírus nem lehet, mert lefuttattam már kétszer a vírusprogimat, de azon kívül fogalmam sincs
Aki tud gyógyírt bajomra annak megköszönném -
Armahun
addikt
Sziasztok operaban nem latszanak a PH-s kedvenceim.
Újratelepítés után se, mozzilaval megvannak.
van másnak is ilyen hibája?
Mi lehet a baj? -
-conrad-
addikt
Sziasztok, van egy kérdésem:
NOD32+spysweeper2.61 kombót használok, viszont hozzájutottam most a panda2006-hoz. Szerintetek érdemes váltani? Thx. -
vcsabesz
tag
Szerintetek egy 500as cerkán a win2000 gyorsabban futna, mint az xp? 160 mega ram van a gépben.
-
róland
veterán
válasz
Hercooles #1354 üzenetére
Gyártó meghatározza, hogy az adott terméknek hány üzemóra az élettartama (elég magas szám szokott lenni, amúgy nehéz megtalálni, hogy ki, melyik termékére mennyit ad meg). Amennyiben az adott üzemidőn, azaz élettartamon belül romlik el egy termék és a használata rendeltetésszerű volt, úgy garanciás, ha arra élettartam garancia vonatkozik.
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
szeretnék összekötni 3 gépet hálóban. Egy win95 egy win98 egy Xp rendszerű.
Hogyan tudnám megoldani, h a 2 régebbi lássa az Xp-sen tárolt adatokat.
Előre is köszi! -
Androo
tag
válasz
Hercooles #1354 üzenetére
1. Ha jól tudom -ha tévedek javítsatok ki- gyárilag adnak az adott termékre egy időtartamot ami intervallumban garantálják a hibátlan üzemszerű működést, és ez az időtartam az ''élettartam'' garancia
2. A slot A-s azaz 462-es procik szerintem nem értéktelenek, és annyira nem is ritkaság...én is egy ilyennel nyomulok ( Athlon 2200++) -
Zoltán
őstag
Nagyon gyors segítség kellene: 2.4-es sempronnak mennyi a valós órajele? SocketA
Mennyi az fsb-je és a szorzója?
Köszi! -
Hercooles
aktív tag
1, mi az hogy élettartam garancia? mire vonatkozik?
2, SLOT A-s amd ritkaságnak számít? ér az még valamit? -
vcsabesz
tag
-
-
vcsabesz
tag
Van egy P2-es alaplapom egy 500as celeron procival. Felhúztam az alap 66mhz-es órajelet a lapon asszem 82-re,és most se kép se hang. Nem akar bootolni a gép. Nem hiszem hogy elfüstöltem a procit, mert beraktam a régi 366os procit, és azzal sem csinál semmit. Az lenne a kérdés hogy mit lehet ilyenkor tenni? Alaplapon kell jumpert keresni, vagy mit?
-
Rommel
csendes tag
Van egy 1.4MB méretű .img fájlom, ami egy floppy lemez image. Hogy tudom ezt ''kiirni'' floppyra, hogy aztán az bootolható legyen? (ez egyébként freedos floppy image).
-
Barak
csendes tag
Szevasztok,
Nemrég vettem egy lcd monitort. Símán elindult, de remegett a kép. Kicseréltem a videó kártyát, a monitort, szóval jól el voltam. Végül rájöttem, hogy a tunerkártyából, ha kíhúzom az antennát megszűnik a remegés.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj, vagy hogyan lehet megállapítani? -
Forest_roby
őstag
válasz
Forest_roby #1344 üzenetére
már válaszoltak is: bocsi a fölös hozzászólásért
-
Forest_roby
őstag
hi!
Tudom ez nem szép dolog, de itt talán többen megnézik a kérdésem!
[link]
Erre kérnék választ, már ha tudtok. Előre is köszi -
szandisas
őstag
Kérdés!
Hogyan függ össze a proci sebessége a memóríák sebességével?
pl : Asus p4p800 se gold, 1,7 es willamette proci(256k, 400 fsb), 400 as kingmax ramok, => mennyit mennek?(nem a húzás)! nekem volt, hogy( régebbi lapnál csak 266 on vagy 333 on mentek! én ebbe belezavarodtam! vki tisztázná ezt nekem? -
Valaki tudna mondani egy IP címet, melyet meg lehet pingetni
A válasz privibe ha kérhetem THANKS -
nrgxxx
tag
Nos uraim, az új xp telepítéssel megoldódott egyértelműen a vga problémám, de ezt nagyon nem akartam....
most még jópár hétig pótolhatom a cuccokat...
azért köszi mindenkinek, aki érdemi infókkal szolgált -
Debilon
addikt
valaki nem tudja véletlenül a Petőfi rádió Winamp-os linkje amivel lehetne online hallgatni?
-
Sárpac
nagyúr
-
törölt tag
és nem tudja esetleg valaki, hogy bárki gyárt-e eleve más szinű (nem piros) fénnyel dolgozó egereket?
Na meg hogy hol lehet olyat beszerezni.
[Szerkesztve] -
törölt tag
hello
tudna valaki abban sebíteni, hogy az optikai egermben ki lehet-e cserélni a fényt?
Logitech egér piros fénnyel, s láttam egyszer olyat ami zöld volt(vagy az már lézer?)
előre is kösz. -
FefeeX
veterán
Hali.
A problémám:
van egy duron750esem, abit lappal, rádugom a frissen vett microsoft optikai egeret és nem világit, se PS2, se USB. Aztán rádugom az MX310 esem, az meg világit, bár csak PS2-n, USB-n az sem...
Mit tegyek? -
Sárpac
nagyúr
Üdv!
Ingyenes egyszerű Win98alatt is tökéletesen működő proxy server progit keresek internetkapcsolat megosztás cáljából!
Konkrétan:
Adott egy tanári gép 2hálókártyával egyiken jön a net a másik meg egy 100as hubon tartja a kapcsolatot a többi 7db géppel ezekkel szeretném az internetet megosztani...
Mind win98as gép és valamiért az internetkapcsolat megosztás nem műkszik, pedig régebben ment, csak akkor 1hálókártyával isdnes internettel (ami usbs volt).
Köszönöm! -
Bigya
őstag
Sziaszzok!
Clony XXL, ez ügyebár ilyen ''segédprogram'', hogy lehessen jól CD-t másolni...
Van ennek valami DVD-hez jó változata?
köszi -
gézu
őstag
Nemreg csinaltam javito telepitest.Amikor bejon a konzol,akkor lehet a win javitasat kerni,de ez nem a javito telepites,ahhoz tovabb kell menni a win telepitese fele es a kovetkezo konzolban lesz az opcio a javito vagy normal telepitesre.Ez csak sp2-es cd-vel megy. Nekem nem kert jelszot.
-
nrgxxx
tag
én telepítettem....
nos ugye, ha nem adsz meg jelszót, akkor ugye alapértelmezetten nincs is...
No de amikor azt az opciót választom hogy a windows javítása, akkor ott ugye kiválasztod hogy melyik windowst javítod, alapértelmezetten nyomsz egy 1-est (már ha 1 van a gépen), és ugye rögtön jön az hogy adja meg a rendszergazda jelszavát....
ha nem írok be semmit, akkor csak a parancssor jön be..... -
Sianis
addikt
[link]
Valaki -
Kokot
csendes tag
invitelnél mi az smtp szolgáltato cime? kell-e jelszo,és pass hogy emailt tudjak küldeni?
-
04
tag
Hali srácok!
Vezeték nélkül internetet hogy lehet megosztani? -
scang
senior tag
van a következő samsung házimozi hangfal szett
front PS DN85E
rear PS R12NR
center PS C12NE
aktív sub PS W100E
nem találok az égvilágon semmi infót róluk
tud esetleg valaki segíteni? -
L3zl13
nagyúr
válasz
Forest_roby #1308 üzenetére
VMWare vagy Microsoft Virtual PC talán...
-
Forest_roby
őstag
Hi!
Egy program neve nem jut eszembe. Elég jó, xp alatt lehet vele futatni másik op rendszert.
gondolom ennyiből már tudni fogjátok
Előre is köszi!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Milyen hangkártyát vegyek?
- További aktív témák...