Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakjál fel egy másik ingyenes tárcsázót.
Tele van vele a play áruház.**True Phone Dialer & Contacts** és a **Simple Dialer**
A True Phone ideális választás a testreszabásra vágyó felhasználók számára, míg a Simple Dialer a minimalizmust és az adatvédelmet preferálók számára ajánlott. -
kyru74
aktív tag
Példa
Ha az otthoni száma szerepel a helyi kapcsolatokban névjegyzékben, hozzárendelheti a 9-es gyorshívó számot. Ezután, amikor a tárcsázónan megnyomja és nyomva tartja a 9 gombot, a kézibeszélő automatikusan tárcsázza az otthonát.Na ez nekem itt nem működik az asszony A56 pedig tökéletesen működik, ez vajon miért van? -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség szeretnék kérni.
A tárcsázóba gyorsítást gombhoz hogyan tudok hozzá rendelni?
Idáig ezzel nem volt gondom egy adót számhoz ha hosszan nyomtam akkor hívta is a hozzá rendelt ismerőst.
Most nem tudok rájönni hogy miért nem sikerül. -
dropi
senior tag
válasz
nightmare13 #62 üzenetére
Én azért az akku idővel nem vagyok kibékülve a Pixel és a Honor után. A pixel éjjel 1 százlékot merült, ez 5-6-ot is tud. És amúgy is észreveszem rajta a gyorsabb merülés jeleit, pedig pont ugyanúgy használom, szal könnyű összehasonlítani.
-
nightmare13
őstag
Ha Nothing.tech-ről rendelted, ott küldtek kommunikációt, hogy a feltűntetett szállítási határidők nem pontosak voltak.
Főleg ha a szürkéből rendeltél, abból nem tudom, hányadik batch ment le, ott az első napon egy darabig nem is lehetett rendelni, mert olyan sokan azt akarták (köztük nekem is jobban tetszett, mint a fekete, de mivel azt hittem, hogy szürke már nem lesz, így megrendeltem a feketét, aztán másnap már újra elérhető volt a szürke...)
Igazából sokmindent nem lehet hozzá tenni, én nem játszok, fotózni ritkán szoktam. Rendben van a gép, kellemes az anyagérzete, tartalomfogyasztásra nagyon jó, szépen és hangosan szól.
Essential space is kiforrja magát majd lassacskán, azt szoktam használni azért. Eddig két frissítés is jött hozzá, mindkettő elsősorban a kamera teljesítményét célozta.
Akkuidő jó, böngészés, youtube mellett 1,5 nap alatt olyan 60%-t használok el (20% körül töltöm 80%-ig) -
cobra64
csendes tag
Nekem reggel jött meg, igaz alzából rendeltem, több mint 2 év iphone (13pm, 15pm) használat után térek vissza androidra. Nagyon bejövős teló, tetszik nem kell bloatwarekt írtanom, mint a korábbi telefonjaimom (xiaomi, samsung) csak törlöm/tiltom azt a pár google alkalmazást, amire nincsen szükségem.
Volt pár dolog ami nagyon hiányzot, így örömmel veszem bírtokba azokat ismét. Végre a pcloudot tudom külső meghajtóként használni x-plore filemanagerrel és nem kell letöltenem állandóan, amit nem tudok normálisan megnyitni/lejátszani az iosen, ezzel sokszor az örületbe tudot kergetni. Persze van 1-2 dolog ami most hiányzik az ios-ből, de az csak kényelmi funkció, nem akkora érvágás a hiánya majd ismét meg kell szokni az androidot.
Mivel nem sokat fényképezek/filmezek, így 15pm nem is volt anyira kihasználva, viszont arra a pár alkalomra már elfogadható kamerát akartam, ezért döntöttem a pro mellett. Illetve azért nem akartam egy újabb "csúcs" telefont, mert eléggé túl vannak árazva és felesleges pénzkidobásnak érzem. -
kyru74
aktív tag
Nagy a csend.
Mindenki ismerkedik vele?
Nekem jövő héten fog megjöni ahoz képest ,hogy 03.20 írták a szállítást nem sokat késnek.
Mindent amit utólag rendeltem hozzá már rég megjött hozzá (tok töltő kábel) . -
válasz
nightmare13 #56 üzenetére
Igen, sejtettem én is, hogy így lesz
A minőségén nem változtat, jó konstrukció. -
nightmare13
őstag
Oldalt műanyag van, belül van alu merevítés, csak ezt több helyen összekeverik. Van a csóka, akinek az első dolga szétszedni és nyúzni mindent, ő megmutatja a festék lekaparásával is ezt.
A strapabíróságán amúgy nem sokat változtat, hajtogatta barátunk és nagyon jó véleménnyel volt róla.
Csak erős idegzetűeknek -
-
nem kényszerit senki semmire, de az hogy te valamit még nem tapasztaltál, az nem jelenti azt, hogy az nem is létezik.
Én sok akkumulátornál tapasztaltam már a degradációt, most például a porszívónál 2 év után, és drasztikusan.
Én a telefont csak annyi időre rakom töltőre, amíg a fürdőben vagyok, meg az autóban munkába menet meg vissza (2×15 perc). Soha nem merül le a telefonom, és soha nem kell töltésre várnom, ezért felesleges nekem a gyorsabb töltő. -
Mit tapasztalnak a tulajok, a neten van ahol alumínium keretet írnak, de van ahol műanyagot?
Nekem inkább utóbbi, lehet belül van valamiféle fém váz persze.
-
dropi
senior tag
Szerintem ez az egész akku degradalos a full töltéstől egy nagy kamu, nekem soha egy telefonomnál sem volt tapasztalható teljesítményvesztés, pedig mindig max fölötti töltőkkel töltöttem, mindig vezetéknélkülivel, nalunk minden helyiségben van töltő otthon, csak a fürdőben nem, szal nálam ritka nagyon, ha nem százzal indulok el otthonról
Ezek a kínai cuccok nekem bejöttek eddig ez a márka meg kifejezetten minőségi. Minőségibb mint bármelyik nagy gyártó kábele.
-
Használtam én is kínai cuccokat, de ha olcsón akarom megúszni, akkor IKEA Gran töltőt és IKEA kábelt veszek. Vagy valamelyik gyártó saját töltőjét. Például CMF 45W.
De nem is szeretem maxon tölteni a telefont, mert csak feleslegesen melegszik. Ezt is leginkább 33W-tal töltöm, egy gyári Xiaomi töltővel. -
dropi
senior tag
Én is gondotlam rá, de a sajátjával se megy gyorsabban, miközben a Honort siman töltötte 50-nel. Nem gond, rendeltem egy újat, úgyis kellett a melóba is egy a vezeték nélküli helyére
Ez lett. Ez a cég kurvajó kábeleket csinál, kipróbálom a töltőt is, ha szar visszaküldöm -
dropi
senior tag
Na, péntek óta nekem is megvan a 3a Pro, igaz én nem bántam azt a 10-es pluszt es elmentem érte a BestByte raktárba, mert féltem tőle, hogy nem fog bejönni és akkor van 14 napom, hogy visszaküldjem. első nap volt is egy kis para, mert hiába akartam rávenni a sajat telekomos esim és a céges one-os fizikai sim együtt dolgozására, nem tudtam, hiába cserélgettem bárhogy, úgy tűnt, hogy nem tud egyszerre egy esimet es egy fizikait kezelni, írtam a supportnak. hogy jól látom-e, de mire válaszoltak volna (amúgy egy napon belül vissza is írtak) kiderült, hogy user error volt, mert a 2-es sim helyen próbálkoztam, de először az egyesbe kell tenni, nem mindegy
A kamerától is féltem, mindig is jó kamerás telóim voltak (Huawei P30 Pro, Pixel 7 Pro valamint most egy hónapig Honor Magic 6 pro), de egy fél hét alatt maximálisan meg vagyok elégedve vele, nem találtam gyenge pontot, mint a Honoron, aminek a teléje olyan vízfesték szerű elmosódásokat produkált, hogy nem tudtam megszokni. Szal a kamera is sokkal jobb a vártnál számomra. Amúgy alap dolgokra használom, sosem játszom vele, napi rohangálós meg este tiktokozós és sok meccsnézős. Eddig erre tökéletesen megfelel.
Én tokot biztos nen teszek rá, annyira jól néz ki, meg mondjuk a tok sztem minden telefont elront
Jaa töltés, van egy ilyen töltőm, ami elvileg 65 wattosm de a kijelzős kabel csak 29 wattot mutat maxon, szal majd még nézelődök egy jobb töltőre. Amúgy egy dolog, ami nekem hiányzik, az a vezeték nélküli töltés, mivel a cégben is mindig ott voltak az eddigi telóim meg otthon is nap közben.
Ha van kérdés, szívesen válaszolok. -
Na és amit a videóból már kihagytam, kicsit szubjektíven, következő tartalmakba azért beleteszem, nehogy elfogultsággal vádoljanak
Pro:
+ Friss rendszer, gyors felülete
+ Jó kamerás képességek
+ Jó üzemidő, gyorstöltés
+ eSIM támogatásNegatív:
- Ezen az árszinten talán az 512GB-os opció nyerőbb lehetett volna, ha már Pro
- Nincs wireless töltés
- Infra hiánya
- IP64 ( ezzel még mindig nem vízálló) -
-
-
válasz
nightmare13 #39 üzenetére
Én is csak default 12MP-en fotózok, HDR on-off.
A makró szerintem jó, de amint megvagyok tolom fel a videót is, a képeket linkelni fogom majd egyben a videó alatt teljes felbontásban.
-
nightmare13
őstag
válasz
EngineerBoy #34 üzenetére
Jelenleg csak eladandó tárgyak képei vannak, Graphics dolgaival többre mégy.
Nem tudom, mik az elvárások, én Mi 12-t váltottam le, ahhoz képest vannak különbségek, főleg a macrok és a zoomolt képek között.
De mint mondtam, kamerára nem vagyok igazán jó user, csak default szoktam használni kb. Lőhetek pár képet, ha szeretnéd, de nem hinném, hogy mérvadóak lennének a hozzánemértésem miatt. -
-
válasz
EngineerBoy #35 üzenetére
Köszi, a legfőbb különbség a kamera, de az idő megint nem nekem kedvez, mert 1 hete itt esik az eső.
-
EngineerBoy
tag
válasz
nightmare13 #32 üzenetére
Pár képet tudnál berakni?
Nagyon tetszik a telefon. -
Na most, hogy visszatértem nekifogok a tesztelés aktívabb részének, a jól megy ma este elkészül a videó.
Pár dolog nem lesz említve, azt a 3a tesztnél lepörgettem rendszerszinten.
Megpróbálom a kamerát és a videókat elkészíteni, ha kedvez az időjárás.
Általános sebesség tesztek és észrevételek.
-
nightmare13
őstag
válasz
EngineerBoy #31 üzenetére
Nem vagyok annyira fényképész, feleségem dolga az. Amiket lőttem, azok inkább álló alanyokról volt, nekem alapvetően okésnak tűnnek, a zoom nagyon frankón működik.
Mozgó alanyokról majd talán ír valaki.
Amúgy a tesztek óta jött ki egy update, ami nagyrészt a kamerát érintette.
Camera Enhancements
More intuitive camera zoom interaction.Corrected the reddish skin tone issue in front-facing camera selfies.Enhanced white balance in rear camera indoor scenes.Better clarity and tone when capturing portraits in backlight conditions.Improved focusing accuracy at 2x focal length. (only for Phone (3a) Pro)Faster overall camera performance and responsiveness. -
EngineerBoy
tag
válasz
nightmare13 #30 üzenetére
Kamerákkal mennyire vagy elégedett?
Mozgó témát hogy kapja el? -
nightmare13
őstag
Megérkezett nekem is a telefon, két nap használat után elégedett vagyok vele. 3(a) Pro.
Jól fekszik a kézben, a súlyelosztása is jó, egyik kézben a Mi 12-t, másikban pedig a Pro-t tartva valahogy a Mi 12-t érzem nehezebbnek, pedig fordítva van. Nekem egyelőre az Essential gomb se okozott még problémát - nincs annyira kézre eső helyen, hogy azt nyomjam a lezárás helyett.A rendszer rendkívül gördülékeny, az apróságok, amiket a Nothing hozzárakott szerintem tetszetős. Az, hogy ajándék fülest is adtak mellé, ami amúgy meglepően jó, csak plusz.
-
Kettő együtt tesztelve.
-
-
-
Megrendelve a 3a Pro is.
-
rtrace
junior tag
Na ez a nagy probléma a nyelvi modellekkel; mintákat követve össze tud rakni laikusok számára értelmesnek tűnő mondatokat, de ő maga nem érti, hogy mit mond és nem lát összefüggéseket.
Minden Quad-Bayer szenzort lehet szenzorzoom-ra használni, így a GN9-et is.
Viszont a GNJ is csak 2x-et tud, hiszen 12MP-es outputtal 4x nagyításhoz már 200 megapixeles felbontás kéne, nem 50.Arról van szó, hogy a HP9-cel egy időben jelent meg és egyszerre cikkeztek róluk, csak az ai azt már nem tudta értelmezni, hogy nem minden info a GNJ-re vonatkozik.
Meg azt se, hogy az artifact-mentes kép a "dual pixel" technológiával kombinált szenzorzoom-nak köszönhető, nem szimplán az utóbbinak (hiszen eleve a zoom-hoz szükséges QB remosaic okozza azokat a hibákat). -
HardRic
addikt
Nagyon hasonló amúgy a két főkamera szenzor. Azért került másik (drágább) típus a Pro-ba, mert az támogat in-senzor zoomot már a szenzor szintjén is.
Perplexity ezt szedte nekem össze róla amikor utánanéztem:
ISOCELL GNJ: This sensor features an in-sensor zoom function, which allows for clearer video footage and higher-resolution images free from artifacts or moiré patterns in photo mode. It achieves this through a remosaic algorithm, offering 2x or 4x in-sensor zoom modes. When paired with a 3x zoom telephoto module, it can achieve up to 12x zoom while maintaining crisp image quality
-
Csak kis háttérinfó, de a sima és a Pro között a kamerák között szenzorbeli eltérések vannak.
3a Pro
- 50MP GNJ (OIS) Main
- 50MP IMX882 (3x) Periscope Telephoto (60x Digital Zoom)
- 8MP IMX355 Ultra Wide3a
50 MP főkamera OIS, ISOCELL GN9
50 MP telefotó Samsung JN5
8 MP ultraszéles IMX355 -
nightmare13
őstag
Hát sajnos úgy néz ki a Dimensityvel jobb hatékonyságot tudtak elérni
-
mutyuru
aktív tag
oh ha megrendelem es nem tetszik megis visszakuldom, akkor megtarthatom az ajandek fulhallgatot?
-
HardRic
addikt
válasz
nightmare13 #14 üzenetére
Community edition csak külön meghívással volt rendelhető, nagyon limitált számban készült, ha jól emlékszem csak 100 db volt belőle. A megjelenés előtt kellett rá feliratkozni.
-
nightmare13
őstag
Nem véletlen, hogy az üzemidő teszteken rendre rosszul szerepel, pl papíron a note 14 pro+ is szuper lenne, aztán ahhoz képest olyan értéket hozott, mint ez a Xiaomi 12.
Kíváncsian várom már ezt a telefont, a 2(a) Plust akartam sokáig - tok már ezer éve van hozzá itthon - csak a Community edition szinte soha nem volt. -
HardRic
addikt
válasz
nightmare13 #12 üzenetére
Amikor Xiaomim volt, egy adblokkerrel tiltottam a kismillió hívast a Xiaomi szerverek felé. Hihetetlen mennyi volt.
-
nightmare13
őstag
válasz
Patrik.Varga #10 üzenetére
Én abban bízok, hogy az akku élet hasonló lesz, mint a 2(a) és 2(a) Plus esetén. GSMArenan az élbolyban vannak és számomra az fontosabb tulajdonság, mint hogy hány FPS a játék.
Xiaomi 12-m van, de egyrészt a kis méretét se szeretem (hurka ujjak powa), meg azt se, hogy még a legalapabb dolgok is szívják az akkut.
-
HardRic
addikt
válasz
Patrik.Varga #10 üzenetére
A spec egy dolog. A NothingOS nagyon oda lett téve. Fold5 riceg röcög mellette, pedig konkrétan dupla olyan erős.
-
Patrik.Varga
tag
Rendeltem ma egyet, kíváncsi leszek rá mit tud. Specifikáció alapján azt gondolom sikerült azt az árpontot megtalálnia a Nothingnak, ami reális ár-érték arányban. Pl. Samsung hasonló specifikációra sokkkkkkal drágábban adja a telefonjait
-
nightmare13
őstag
Megint van szürke.
-
janeszgol
félisten
Teljesitmenyben nem lett elorelepes a DS 7200-rol.
Olyan samsungos a teljesitmeny es a cammogas. -
Kíváncsi leszek fotozasban mit fog guritani.
Amúgy tényleg jó ajánlat -
balazs1022
őstag
Sok éve ez az első telefon, ami tényleg való valamire, és a legtöbb minden benne van, megfizethető ár mellett. Remélem egyszer ez lesz a következő telefonom.
-
classic B
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a kijelzőn van-e gyárilag felhelyezett fólia?
Szerk.: bakker, most látom, hogy van. -
kbyte1024
veterán
Ez egy igen jó ajánlat
Vincze visszatért???? -
joey04
titán
Mindegy, hagyjátok ezt és vegyetek motorolát...
-
"...de a Nothing árfolyamkövető árazást alkalmaz, egy-két ezer forintos eltérésekkel számolni kell."
Aham, akkor így már világos az ár ingadozása.
Amúgy a Pro az ajándékkal nem rossz ajánlat szerintem, bár csupán a fekete rendelhető jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- SzoftverPremium.hu
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest