Hirdetés
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
hagyom a francba format c
-
daninet
veterán
mit lehet csinálni egy ojan mmc-vel amire formázásnál azt irja ki a gép hogy foglalt, és nem is lehet megnyitni. telefon felismeri csak nem lehet tőle belépni a menübe se mert pofátlan mód rendszerhibát ír ki (s60; 3650/3660 tesztelve)...eccercsak igy döntött valami okból hogy ő mostantól nem akar működni...
-
golyani
őstag
válasz
afterburner_ #3494 üzenetére
jaja 1024be 85Hz- és annyi is használtam. remélem csak vmi rákfenéje van ilyen megfázás szerű és alemúlik hamar.
-
golyani
őstag
sípol a moncsim 85Hz-en most levettem 75-re abbahagyta.
ez természetes vagy szaladhatok vele szervízbe??? -
Joco
aktív tag
Hello hallo,
van itt egy kis problémánk egy Gigabyte K8N Pro SLI-vel. Akad hozzá gyári nvidia firewall. A gyári CD-n levő és a letöltött driverrel sem az igazi. Az eredetivel csak hibás az átvitel, a másikkal dobja a kékhalálokat is
Ha valakinek sikerült már életre bírnia ilyet dobhatna valami info-t(3x windows van rajta kb. tegnap este óta mahinálunk vele) Müködni müködött az elöző winnel, de már akkor is para volt az install, most viszont minden próbálkozásnak ellenáll...
-
rii
nagyúr
Sziasztok
az alábbi file-ok (mindenhol ugyanazek) több könyvtárban is megtalálhatók.
DC/shared
DC/Download-To
a kérdés hogy hogy jöttek ezek le nekem, minr a file-okban található szavakra nem is kerestem rá?
[link]
előre is THX! -
x_o_n
veterán
válasz
eastsider #3483 üzenetére
hát most max azt teheted hogy egy másik gépre (lehetöleg egy olanra amin semmi fontos adat nincs)kötöd a te winyodat és egy naprakész xp+sp2 ,2-3 féle virusirtóval,trojai és egyéb finomság irtoval nézetni a te winyodat.
ennél jobb megoldás nincs,de minnél többször kapcsolod be a géped annál több minden sérül,törlödik uj virusirtot meg hiába raksz fel mert rögtön megfertözi a virusod..mindenesetre nem lenne rossz tudni mit és hol szedtél össze...
esetleg a symantec.com-on van online virusscanner és még van 2-3 oldalahol van,használd a googlet. -
eastsider
nagyúr
mostmár kezd elkeserítő lenni a dolog
törli le a játékokat tudtok valami über hiper szuper mindentirtó vírusírtót??? -
afterburner_
őstag
Srácok van egy gép , és arra van egy infra kötve felraktam a driverét így most il-600-as infraportnak látja, de a másik gépen meg sigmatelnek latja alapból, gondolom ezen is így látta csak elrontottam hogy felraktam a hozzá adott drivert, az lenne a kérdésem hogy az xp alap infra driverét hogy lehetne visszahozni? tehát jelen esetben egy sigmatel usb irda dongle, szal ez kellene nekem de ha uninstalalom az első gépen a il600-at akkor nem latja, és drivert kunyerál...
-
t_ferenc
őstag
sziasztok!
msn 7.5-ben tudjátok mi lehet a következő hibaüzenet kiváltó oka? hibakód: 80048820
a hibaelhárítás hiba nélkül lefut, semmilyen hardveres illetve szoftveres változtatás a gépen nem történt. segítsetek légyszi. előre is köszi. -
eastsider
nagyúr
hy all
valaki megtudja nekem mondani, hogy hogy hozhatnám vissza a XP normál témáját???? valami vírus kitörölte
most a klasszikus win téma van helyette
ja meg rátelepedett a windows-ra is
az svchost.exe-re avast észrevette csak már saját magába is talált vírust ja meg a multkor kirörölte most wantedot
de engem csak az érdekel, hogy hogy tudom vissszahozni az eredeti kék vagy ezüst win témát
nem akarok win reinstallt -
camino
tag
lehet, h csak béna vagyok, nemtom. mindenesetre egyszer találkoztam egy user keresővel itt a fórumon, de sajna nem tom, h hol...
ahol infókat tudok meg egy felhasználóról, pl.: milyen topicot nyitott stb.... valaki esetleg segítene?
-
Oreg_Nene
tag
Ha valakinek volt tapasztalata ilyen csodával ne kíméljen, tehát a kérdés:
Mőködhet-e normálisan Ati Radeon 9800pro 128mb agp egy ilyen alaplapban:
Kobian (ismertebb nevén Mercury) 694T-686-P6VXATC
chipset: via apollo 133t
alaplap neve az Aida szerint :Kobian Kob 694x TFSX
A lapban jelenleg egy Radeon 8500 kártya működik
Köszönöm -
whisky75
tag
Miért van az hogyha a need for speed1 vagy 2 alatt kormánnyal játszom / force feedback/, akkor nagyon lelassul a grafika, ha pedig kormány nélkül akkor gyönyörűen megy. Tud valaki ebben segíteni? Win xp sp2 alatt.
-
KrAt
veterán
Üdv mindenkinek!
Igazából nem tudom, hova tegyem fel a kérdésem, így ide tettem
Szóval van nekem egy notim, amit sokszor használok hálózatról. Ilyenkor inkább hálózatról használjam, vagy inkább akksiról, merítsem le, és töltsem fel? Nem baj az az akksinak, hogy mindíg töltés alatt van? (nagyon nemértek hozzá, és nem szeretném elb@szni az akksiját)
Előre is köszi, és üdv: Atesz -
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,hogy a win98 kezeli-e a 80G-s vinyót mobilrack-ben?
Ntfs fájlrendszer van a vinyón
Köszi -
VWT2
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Egy Routerrel kapcsolatos problémám van: van egy SMC7004VBR tipusú routerem, ami ad automatikusan egy Ip cimet, de az nem felel meg a Dc-ben hogy aktivban tudjak töltnei. A dc meg belejentkezéskor ad egy másik Ip cimet, de azzal sem megy az aktiv modos letöltés, szoval ha valaki tud segiteni akkor az légyszi tegye meg.
Kösz -
bozont
veterán
válasz
BobChemistry #3464 üzenetére
Oh most látom csak h ott nem válaszoltak.Hát amennyire én tudom csak annyi h az E3 az jobban tuningolható,de ott a topicban már kitárgyalták ezt a témát,ha visszakeresel sztem találsz bővebb infót.
-
bozont
veterán
válasz
BobChemistry #3464 üzenetére
Itt választ találsz minden kérdésedre: [link]
-
BobChemistry
őstag
hali
mi a különbség az E6 és E3 venice steppingek között? melyiket lehet jobban húzni? -
Shim
őstag
válasz
concret_hp #3454 üzenetére
-
Shim
őstag
válasz
DaniL [MoE] #3459 üzenetére
ez a te topikod
[link] -
DaniL [MoE]
csendes tag
Hali!
Valaki nem tudja véletlenül, h milyen eszközzel lehet azt megoldani, hogy egy gépet egyszerre két felhasználó tudjon használni? (2 monitor, 2 bill, 2 egér...)
Kb. 7 éve láttam ilyen eszközt pécs expon... de most fogalmam sincs, h hol/hogy keressem
A válszokat előre is köszi...
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy lemezre rászeretném tenni a borítót is, akkor azt hova tegyem az AUDIO_TS, VIDEO_TS könyvtárformátumba, hogy az ne zavarja semmiféleképpen sem az asztali lejátszót?
A gyökérbe simán, vagy valamelyik könyvtárba? -
!attis!
tag
Hello mindenki!
Kis segítséget kérnék tőletek. Adott egy (Mani) TV tuner Philips chipes. Remekül működik, csak nem tudom rendesen beprogramozni a csatornákra. Mi lehet baj? ha csatornás keresésre megyek akkor nem talál meg mindent. Ha frekvenciális keresésre megyek akkor megtalál mindent helyesen, de nem menti el
.. A kártyához kapott driver, é program van fent.. Másik programot még nem próbáltam mert nem tudtam beszerezni. a kérdésem az lenne, hogy ez hardveres vagy szoftveres probléma lehet?
-
qtrica
aktív tag
válasz
concret_hp #3454 üzenetére
Megfogtál, mert pont erre nem mondanék semmit.Kis szövegkörnyezet talán segitene, mert az hogy felső, vagy felfüggesztett neked nem segit, illetve van itt angolos topic.
-
qtrica
aktív tag
válasz
concret_hp #3451 üzenetére
Milyen összefüggésben?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #3451 üzenetére
senki semmit?
-
concret_hp
addikt
mit jelent egész pontosan az overhead?
-
föccer
nagyúr
válasz
Csaba.... #3443 üzenetére
Nincs a BIOS-nak szoft menüje
Everest és aida 7*100 mhz-nem látja a proci órajelét, BIOSban 900 MHz-nem van feltüntetve. Kérdés, hogy melyiknek van igaza.
Az elképzelhetó, hogy a bios visszaveszi a proci órajelét ha nincs terhelve? Mást nagyon nem tudk elképzelni..
pls help. -
Bubee82
őstag
Üdv!
Kérdésem a következő:
Az ASUS K8N-E DELUXE alaplapnál melyik jobb (márkán belül maradva) a 754-es kategóriában? -
Rusty
csendes tag
Hellosztok!
Kéne nekem egy olyan progi amivel mp3-ból lehet amr-t csinálni.
Egyátalán van ilyen progi?
Előre is kösz! -
föccer
nagyúr
Hali.
Adott egy noti, aminek a bios beállítása szerint 900 mhz kellene mennie.
Szofrwews mérés { everest; aida} viszint 700 mhz et ír {7*100 mhz}
Melyiknek hihetek?
sürgősen pls -
pojakcs
senior tag
válasz
tupacamaru #3437 üzenetére
Köszi, de nem ez a gond. msdos.sys bootgui=1 Már néztem.
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Egészen véletlenül nincs az itt lévők között egy NorthQ Silent 400 tulaj? Érdekelne , hogy valóban annyira halk e mint ahogy azt mondják.
A segítséget előre is köszönöm -
bozont
veterán
A topicjában már feltettem ezt a kérdést de nem válaszolnak,egy 6600Gthez mekkora a maximum proci amit venni érdemes?Mert gondolom az már min1 h pl:4000+ v 4400+ mert már nem tudja kihasználni,v tévedek?
-
tupacamaru
veterán
válasz
pojakcs #3432 üzenetére
A c: gyökérben van két rejtett fájl. io.sys msdos.sys. Azt hiszem hogy az msdos.sys-t kell megnyitni egy szerkesztővel, és van benne egy sor: bootgui......=0 vagy 1. Ha 0 akkor dos indul ha 1 akkor win. Próbál ki, de már régen csináltam és nem biztos hogy jól emlékszem a fájlnevekre.
-
törölt tag
VAn egy videófilem most szedtem le , és nem hajlandó elindulni
Vagyis elindul de nincs kép
Children of bodom
Live in tuska festival 2003
nincs formátumnév, de fájltipus :Winamp media file
Mivel próbálkozzak?
Köszi, Vuck -
pojakcs
senior tag
Adott egy régi gép win98 rendszerrel, és egy DOS-szos mérőprogrammal. Win alól indítva a gép újraindítja magát, és dos alatt futattja a mérőprogramot. A programból kilépve ismét újraindul a win, visszaáll a grafikus felület.
Történt ,hogy megfagyott a masina az egyik ilyen újraindulás során, és ottragadt dos módban. Állandóan csak a mérőprogram indult el bekapcsoláskor. Az erre utaló bejegyzések az autoexecben voltak, azokat eltávolítottam, de most is csak a parancssorig jut el a masina, és közli is, hogy ő ms-dos módban van.
Hol a francban tárolja még ezt, és hogy lehetne visszabillenteni rendes boot folyamatba? -
yepp
csendes tag
Hello!
Egy kis bajom van...
Vettem egy USB -s IrDA-t. Es sehol nem kapok hozza egy progit hogy pl a gepem ranyithassam egy infra taviranyitoval.
winLIRC -es szoft klassz is lenne csak nem talalok USB irdahoz.
HA valaki netalan tud egy USB irdahoz mukodo szoftot szoljon pls.
Elore is kosz. -
Sianis
addikt
válasz
Májsztró #3426 üzenetére
Ha a gyártó nam biztosít errelehetőséget akkor nem fog menni.
MSI-nél pl van egy Core chip az alaplapon ez teszi ezt lehetővé, és egy Core Center nevű programmal lehet Win-ből finomhangolni a működést. Ha neked nincs ilyesmi a lapodon, vagy a Chaintech nem tesz ad hozzá progit, akkor nem lesz ilyen funkciód. -
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Olyan emberkét keresek Székesfehérváron aki át tudná írni egy videokazetta tartalmát dvdre.
Egy esküvői kaziról lenne szó. -
Májsztró
addikt
Kéne vmi progi amivel XP alól lehet állítani feszt , szorzót , memófeszt és venti fordulatszámot ! Chaintech VNF3-250 laphoz ! Ja , és ha benyomom a Cool'n'Quiet-et akkor kapásból kifagy és sípol ezzel mit lehet csinálni ?
-
Sianis
addikt
válasz
T. Almeida #3420 üzenetére
Tud, csak nagyobb lesz a file mérete...
-
Sianis
addikt
válasz
Winner_hun #3416 üzenetére
Hát én nem látok sajna ilyet....
Nem tudod megkérdezni?
-
Sianis
addikt
válasz
Winner_hun #3414 üzenetére
És ebben hol?
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Keresek valami okos kis programot, amivel 50 db kicsi kis bmp-t át tudok méretezni egyszerre a 75%-ukra, méretcsökkenést akarok elérni, de formtum marad, mindezt a képmérettel akarom elérni. Eddig programok nem váltak be, mindegyik nagyobbat készített a forrás fájlnál...képméret változott, de a fájl mérete meg nagyobb mint volt...
Ha valakinek van ötlete, akkor pls mondjatok valamit... -
bozont
veterán
Hi
Vki tud ebben segíteni: [link]?
Meg vmi nagyon leterheli a halózatot és qva lassú a netÚgy tűnik mintha a feltöltés menne ezerrel de én meg semmi ilyet nem csinálok
-
ActionMan
tag
Üdv!
Olyan progit ajánljatok plz, amivel megoldható, hogy egy LAN-on keresztül játszható game neten keresztül is játszható legyen.
Tehát egy ilyen progi használata mellett, az adott játékban ugyanúgy a lanos multiplayert választjuk ki, de nem kell hogy tényleges közvetlen lan kapcsolat legyen a felek között, elég az internet.
Tudom, hogy vannak erre a célra programok, de hosszas keresés után sem találtam, pedig itt a PH-n is olvastam már ilyenről.
Fizetős megoldások és VPN kiesett.
Előre is köszi! -
KKrisz!
tag
Hali!!!
Ha már ilyesmi a téma, akkor megkérdezem, hogy mikor fogok szintet lépni???Az hol tudom megnézni?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Audiotourist #3402 üzenetére
nem, a duplikált userneveket is rendbe tudják tenni. az egyiket felfüggesztik, a másik megy rendesen. nekem is volt egy felesleges felhasználóm, kérésre ''bannolták''.
lehetőleg a törlendő nickkel bejelentkezve írd a kérést, és röviden indokold (felesleges/dupla reg), akkor biztos, hogy semmi probléma nem lesz.
[Szerkesztve] -
qtrica
aktív tag
válasz
Audiotourist #3402 üzenetére
-
föccer
nagyúr
válasz
Audiotourist #3399 üzenetére
Miért nem jó neked itt? Olyan jó a légkör.......
-
föccer
nagyúr
Minden esetre, futtass rajta valami ellenörző progit. Ha az azt mondja, hogy nincs hibája a vinyónak, akkor nem értem, hogy mi lehetett a baja. Ha meg azt mondja, hogy szektorhiba, vagy akármi más, akkor sörgős papírkeresgetés és cipő-lábra húzás
Egyébként adatlemezként rendesen meg ahogy neki mennie kell? Ld.: rendes sebességgel tudsz rá másolni? meg onna vissza másoni?
Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...