Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Mi a töcs köze van ennek a losslesshez?
Még elé kellene írni, hogy nano meg quantum dot meg AI, meg laktózmentes, zsírszegény és biztosan többen ráharapnak. -
törölt tag
Érdekes, megérne egy nagy cikket is tesztekkel, érdekes módon szerintem a 2D/sprite ami kiemelkedő, de lehet csak én nem láttam még rá megoldást.
-
Kansas
addikt
Az a neve a proginak... jó ideje a piacon van már ezen a néven.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
tasiadam
veterán
Épp tesztelem mafia3-al. Hát, nemtom. lehet h be kéne állítani, mert am elég szar.
75hz-ra húzott monirtorom van, ezért 38fps capel próbálom épp. Célkereszt előre renderelődik, pl. De nézegetem még, mit tudok kihozni belőle. Ha úgy érzem, nagyjából jó, bedobok ide 1 linket.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
-
tasiadam
veterán
válasz Acélfarkas #7 üzenetére
Hunt: Showdown szintén használhatatlan és ugyan az a fong. az upscaling része oké, am nem.
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Low Noise
senior tag
Olyan megoldás van már ami natív felbontást használ, az az csak frame gen?
-
tasiadam
veterán
Hát, én visszakérném a pénzem, de max jó lehet még elajándékozni az FSR miatt, hátha bele kerül a 2.0
-
Chiller
őstag
Azt mondja az internet népe, hogy rosszabb mint az FS3.
Ez kb. azokra az ezeréves gépekre jó, ahol se FSR, se DLSS nem elérhető. És mégis akarna az újabb játékokkal az user "normális" FPS-el játszani "némi" képminőség romlás árán.
Persze adódik a kérdés, az ilyen költségérzékeny gamereknek miért lenne 120Hz-es monitoruk?
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Akkor talán a Diablo 2-höz is lesz valami gfx pimpelés, mert a remasterhez kapja az ember a LOD-ot is, ha kell, ha nem, de inkább nem. Az utolsó ami működött, az 1.06b patchhez volt, az 1.08 LOD-ból kilopott fileokkal, de az is csak Win95/8/Me-n, azóta marad a 640x480 a nosztalgiázáshoz.
-
Busterftw
nagyúr
válasz paprobert #15 üzenetére
Es max 1080p, ha csak annyi az FPS.
" it can also be used in a combination of 30 FPS and 60 Hz in some games at a resolution of up to 1080p.""In the current state of LSFG, the game MUST be locked to half your monitor's refresh rate for proper frame pacing."
Tehat az o eseteben en vagy 30fps-re lockolnal a jatekot amonitort meg 60Hz-re, vagy
37fps jatekban es 74Hz monitor.[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Megprobalok desktopot rogziteni, es ugy atlepni a jatekra, hogy milyen. A cyberpunk amugy el sem indult vele
-
Kansas
addikt
Mert a kiadásakor az volt a main feature benne, és nem nevezték át ahogy adták hozzá sorban a feature-öket. Nem olyan komplikált ez.
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
tasiadam
veterán
válasz Busterftw #25 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=7mRUhCFGwF8
HIGH-on van, mindenféle RT és FSR/DLSS nélkülBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
tasiadam
veterán
-
odani2000
csendes tag
Én kipróbáltam, GTX 1060-al.
Jobb, mint amire számítottam. Minimális képi hibák és microlag-ok. Teljesen használható.
Felskálázást kikapcsoltam, csak a frame generation-t hagytam bekapcsolva.
Nem csak játékokban működik, YouTube-on pl. bármelyik 24 fps-es videót felviszi 48 fps-re, bármelyik 30fps videót pedig 60 fps-re.
Azt mondanom se kell, hogy akinek van 120/144 vagy több Hz-es monitora annak mekkora élmény lesz ezzel neten pl. Gameplay-t nézni. És élő adással is működik ugye.
Ha 60 fps-es videót vagy streamet nézel az natívan fog menni, mintha a tartalom 120 fps-el lenne felvéve.Ilyet eddig részben csak pl. MPC-HC-ben lehetett megcsinálni (nekem sosem sikerült), de ott is csak csomó szenvedéseel lehet a video smoothening-ot bekapcsolni. Nos ezzel egy kattintás volt és bármivel működik...
Meg ugye vannak még a TV-k amik tudják ezt. Nos, mostantól végre nem csak a TV-k tudják majd, hanem ezzel a progival mondhatni a világ összes számítógépe.Le a kalappal a fejlesztők előtt.
Forradalmi cucc szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz odani2000 #31 üzenetére
Mininalis? Haaaat. Amugy TV-zni meg videot nezni igen. Ismerosomnel en is kiszurtam, hogy az okos TV-k nagyresze is megprobal valamit alkotni, hogy 60fps legyen, es lathato hibas kepet adnak emiatt, ahhoz kepest ez se rossz
-
-
odani2000
csendes tag
Leteszteltem Fortnite-ban is Battle Royale-on, és 38 FPS-re korlátozva nyertem meg a meccset, sok killel. Simán játszható a game. Monitorom 77Hz-es, ezért lett 38 az FPS.
Kipróbáltam képgenerálás nélküli 38 FPS-t is, teljes mértékben játszhatatlan számomra.
Én tudom ajánlani bárkinek bármire, még kompetitív címekhez is, mert nem olyan vészes az az input lag. Ha pedig te pl. 60 vagy 120 fps-ről indulsz, akkor még kevesebb lesz az input lag. (60 fps-ről 120Hz esetén, 77 fps-ről 144Hz esetén, 120 fps-ről pedig 240Hz-es monitor esetében beszélhetünk.)
Ami nekem azért némileg segít, hogy 1ms-es a monitor válaszideje, 1ms az egér és a billentyűzet is. Képi hibák teljesen elhanyagolhatók azért cserébe amit ez a technológia ad. Engem egyáltalán nem zavartak. A tényleges 38 FPS helyett ez fényévekkel jobb.
Ha nem is tökéletesen, de végre valami, ami tényleg duplázza az FPS-t. Kár, hogy ilyen sokat kellett várni erre.[ Szerkesztve ]
-
-
Attix82
addikt
Üdv.
Én egy 3080-sal futtatom de tökéletesen teszi a dolgát. 144 Hz monitor , MSI afterburnerrel 72 fps limit beállítva. Helldivers 2 nagyon megfelel mivel ott azért vannak fps problémák. Ezzel vaj simán fut maxra húzva.
-
erdeidaniii
csendes tag
Én 3 hete dobtam fel a gépre, amikor egy teljesen random videót találtam róla.
Először egy nem legál verziót próbáltam, miután "teljesen" megbizonyosodtam róla, hogy nem káros, mivel valljuk be.. elég gyanúsnak tűnt a progi.
Aztán alapvetően meggyőzött, így megvettem. Még bármikor jó lehet.
Nem tudom januárban milyen volt, de gyanús hogy azóta ezerszer jobban működik, főleg a most megjelent 2.0.Véleményem szerint igenis egy elég hasznos program főleg akinek eléggé gatya a gépe, és nem kompetitív, gyors mozgású játékokra haszálná. 30-40FPS-nél az egér inputlag eléggé érezhető, bár az új 2.0-t még nem próbáltam, miszerint már 30/40FPS-nél sokkal jobban működik.
[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
válasz erdeidaniii #41 üzenetére
Az input lagg az alacsony eredeti fps érték miatt van. Tehát 30 fps / 60 fps értéknél érzem már.
De ugye vannak játékok amiknél annyira nem számít.
-
pandras83
senior tag
Van valakinek friss tapasztalata? Most nagyon beharapta nálam a yt algoritmusa és érdekesnek tűnik, főleg a fps lockolt játékoknál.
Cyberfuck Patchrunner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Gumi és felni topik
- Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV