- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSHammer
tag
válasz
-HajTömeg- #75045 üzenetére
-
jozsi0104
tag
válasz
Először is hogy települt a gépedre?
-
Vakegérke
félisten
válasz
A "pár ilyent"-ben ezek is benne voltak?
Amikor végeztek, uninstallálni is lehet ám őket.No, nekem aztán mindegy, ha nem, hát nem. Sok sikert kívánok.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-HajTömeg- #75036 üzenetére
-
jozsi0104
tag
válasz
-HajTömeg- #75041 üzenetére
Nem ultimatee a géped neve?
-
JSHammer
tag
válasz
-HajTömeg- #75036 üzenetére
A géped neve vagy felhasználónevet keress
-
Ipadipad
tag
szép jó napot mindenkinek
érdeklödni szeretnék hogy szerintetek melyik a legjobb youtube letöltö alkalmazás ?amit szeretnék pontosan:
ha belinkelek 1 youtube csatorna linkjét akkor az ott lévö összes videot letudjam tölteni . szoval ne keljen egyesével beraknom a linkeket (video/mp3 formába)
volt 1 alkalmazás ami erre a célra nagyon jó volt csak mostanába nem akar müködni :S (aTube a neve)
esetleg hozzá hasonló alkalmazást tudna nekem valaki ajánlani ? elöre is köszönöm -
JSHammer
tag
válasz
-HajTömeg- #75034 üzenetére
beállítások/ált.beáll/képernyő
-
JSHammer
tag
válasz
-HajTömeg- #75032 üzenetére
szia
1:kelle gy totalcmd, ott beállítod a rejtett fájlokat
2:felhasználók/gépnév/local setting/temp
/gépnév/appdata
illetve az appdata-ban csak körültekintően kell körülnézni, nem mindent törölni csak azt ami eme bővítményhez valóa regedit
tt a kieg. gyártójára és nevére lehet keresni rá...
azokat kigyyökölve működésképtelen lesz..(általában)
-
jozsi0104
tag
Win7-en
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
A Download könyvtárbol lehet törölni mindent? -
Ice&Lime
veterán
Plazma tv-t szeretnék beárazni, melyik ezt topicban lehet?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #75013 üzenetére
Junkware Removal Tool.
-
grrpowa
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #75026 üzenetére
-
pjen
félisten
válasz
-HajTömeg- #75026 üzenetére
Hát sok sikert,bár egyszer kell megcsinálni aztán évekig le van a gond.
-
pjen
félisten
válasz
-HajTömeg- #75023 üzenetére
Szerintem ragd újra a rendszert 1 óra alatt megvan komplett,és rögtön csinálj egy biztonsági mentést+időnként hozz létre vissza állítási pontot+jó virus írtó pl:a win saját írtója,én azt használom semmi gond vele.
-
grrpowa
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #75023 üzenetére
milyen oprendszeröl beszélünk egyébként
-
jozsi0104
tag
Temp file törlése win 7-en?
Tudja valaki hogyan kell minél gyorsabban?
Vagy igy jó, az útvonalak ahogy leirtam?és mehet így manuálisan törölni mind?C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files
C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Recent\AutomaticDestinations
Users/Temp mappa ürítése: (felhasználók ideiglenes fájljait tároló mappa)
C:\Users\felhasználónév\AppData\Local\TempWindows/Temp mappa ürítése: (a rendszer ideiglenes fájljait tároló mappa)
C:\Windows\TempWindows\Panter mappa ürítése: (Windows .log fájlokat tartalmazó mappa)
C:\Windows\PantherWindows frissítések után visszamaradt fájlok törlése (Nem tudjuk figyelemmel kísérni a telepített frissítéseket és azok adatait (volt rá szükség?))
C:\Windows\SoftwareDistribution\DownloadC:\Windows\Prefetch
-
JSHammer
tag
válasz
szia
temp mappa
regedit
-
grrpowa
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #75018 üzenetére
válasz régebbi időpontot
esetleg itt néz köröl
katt -
grrpowa
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #75016 üzenetére
itt van
vagy itt keresgélj -
-HajTömeg-
őstag
Heeelp
-
pjen
félisten
válasz
Szia.Nem tudsz egy rendszer vissza állítást csinálni?
-
-HajTömeg-
őstag
Sziasztok!
Települt egy tetves program a gépemre, pricechOop a neve, megőrülök tőle.
Vezérlőpult-program törlésnél már nincs ott.
Google bővítményként van jelen, de hiába veszem ki a pipát az engedélyektől és hiába távolítom el,akkor is marad.
Mivel tudnám ezt leírtani?aki segít, fsz kivan tőle
-
válasz
aftercooler #75010 üzenetére
Mert az chrome kiegészítő, azért nem tudsz vele mit kezdeni.
-
Rivaul
addikt
válasz
aftercooler #75010 üzenetére
Annyira nem elterjedt böngésző. Főleg itthon, hogy általános kérdésekbe legyen reális a kérdésed. A topicját megtaláltad, kérdezz ott, de az is sokat számít ha nem csak kérdezel hanem használod a keresőt a topicon belül és olvasol. Az ott feltett kérdésed pl 2 másodperc alatt megoldható ilyen módon. Lehet nem pörög de közel 1100hsz van a topicban amibe azért akad info sztem.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
A maxthon böngészőhöz, hogy lehet addon-t hozzáadni,mert a letöltött file egy .crx állomány, amivel nem tudok mit kezdeni, egyik program sem kezeli, ha hozzárendelem a maxthonhoz nem történik semmi.
Köszi!!
-
Francia91
veterán
Udv!
Bocs, hogy ide irok, de ahogy neztem, szinte az osszes fenykepezos topik stagnal...Kovetkezo a problemam:
Vettem egy Fuji FinePix S9600-as digitalis fenykepezogepet. Most jutottam elo odaig, hogy akkut tegyek bele, es bekapcsoljam. A kovetkezo problemat vettem eszre: a gombbal torteno zoomra nem zoom-ol a gep, csak morog a motor, ami mozgatna elore az optikat. Pedig nem manualisra van allitva a fokusz. Abban is megmutatkozik a dolog, hogy mikor manualis modot kapcsolva "kitolva" hagyom az optikat, kikapcsolasnal nem huzza vissza, pedig kene... Van-e vkinek ilyennel tapasztalata, esetleg fogalma rola, hogy mennyi ennek a javitasa? Nem hinnem, hogy user error, volt mar dolgom ezzel a tipussal eleg sokszor. Meg hallani, hogy morog a motor, ami ezt mozgatna... -
VoidXs
nagyúr
válasz
csumpa93 #75000 üzenetére
Alt + enter, majd ismét alt + enter. Van egy ilyen problémája a játéknak, hogy nem "igazi" teljes képernyőben indul, ezáltal a vsync a Windows miatt erőltetve van (mégha az FPS-szám mást is mutat). Az r_fullscreenwindow = 0 konfigérték elvileg ér valamit, nálam pont nem, így manuálisan rakom mindig teljesebb teljes képernyőre.
-
Tenager18
senior tag
Üdv!
Ha postán keresztül utánvéttel veszek egy terméket, azt a postás előtt átvátel és pénzkifizetés előtt kibonthatom megnézni, hogy az van e a csomagban, amit megvettem ? Vagy hogy megy ez ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ThinkPad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest