Hirdetés
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Vásároltam egy Lg televízió készüléket, gondolván, hogy majd jókat tévézek. Az eddigi rendszer az volt, hogy parabola antenna kint, beltéri egység bent régi tv beltérivel összekötve, és lö megy az adás. Most viszont - annak reményében, hogy kiiktathatom a beltérit, és talán HD csatornákat is nézhetek - vettem egy 3 tuneres tv-t. (Ez nekem nagyban új dolog, mert eddig én nem nagyon voltam híve agyam zsugorításának ezen módjának, így nem követtem nyomon a varázsdoboz fejlődését). A helyzet most a következő, a parabola antenna kint, a tv bent, jelerősség a készülék szerint 100%, ám mindezek ellenére nem sikerül csak rádiót meg mindenféle vacak csatornát találni.
Mit csinálok rosszul? Amennyire gondolom (Németországból) az ASTRA műholdra kell mennem... na és innen hogyan tovább?
Aki tud érdemben tanácsot adni, kérem tegye meg.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest