Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sasa311

veterán

Sajnos nem oldódott meg a hibám, esetleg ha valaki ránézne ERRE a hiba logra...

Hiba leírása:

a vinyó egyszerűen "eltűnik" a gépből, minden adatkapcsolat megszakad vele, sajátgépből és LEMEZKEZELŐBŐL sem látni, ellenben hibaüzenet nincs és a gép sem áll / fagy le?! Viszont újraindításra szó nélkül újraéled.
    A rendszerem egy SSD-n van teljes egészében, a vinyót csak adattárolásra használom.
    A utorrent 0-24 fut rajta, abból szoktam észrevenni, hogy a utorrent elkezdi kidobálni, hogy "invalid path". Újraindításon kívül még sehogy sem sikerült visszahoznom ilyenkor a vinyót. Az viszont 100%.
    HD sentinel szerint a vinyó tökéletes, 100% kondíció, semmi hibát nem találni. Írás / olvasási sebesség kiváló, nem kerreg, nem kattog.
    Én arra tudok csak gondolni, hogy valamiféle energiaellátási program kapcsolja le a vinyót aztán nem kapcsolja vissza.

Azóta itteni tanácsra külön tápellátásra tettem a vinyót és biztos ami biztos kicseréltem az adatkábelét is egy másikra. Sajnos nem oldódott meg a probléma, időszakosan (hetente 1-2 alkalommal) előjön a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák