-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Redplee #26154 üzenetére
Én nem értelek téged. ezt nem... az tuti nem... az biztos jó... itt mondjuk a megoldásokat, mert kb egyértelmű hogy mik lehetnek a gondok. akkor minek kérdezel?
teszteld le a memókat. Tök jó, hogy gyorsabb, de hogy te ezt átlag felhasznállóként nem veszed észre, abban teljesen biztos vagyok. nameg mit ér a gyors memó, ha hibázik
Nem mindig a gyári vagy a legújabb driver a legjobb. A friss driver leeht hibás, a régi lehet hogy nem tartalmaz valamit. csere-bere... tapogatózás...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest