Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz Hunork #102548 üzenetére
Köszönöm az engedélyt, akkor csak röviden:
Egy 2 gb-os (nettó 1,85) pendrájv hirtelen hibássá vált úgy egy hete, megkértek, mentsem meg.
Elmondás alapján kb. 400 MB-nyi portable progi volt rajta, majd csináltak egy _ nevű új könyvtárat, amibe txt, rtf és xls fájlokat másoltak információkkal és részben személyes adatokkal kb. 100 MB méretben. A másolás befejezte után a pendrájvon a _ könyvtár üresnek mutatkozott, miközben kb. 600 MB-nyi terület hiányzott a teljes kapacitás és a látható fájlok által foglalt terület között. A portable progik gond nélkül működtek.A portable progikat lementettem nekik, majd meglepetésemre a pendrájvot a win7 gond nélkül újraformázta, viszont azóta az 1,85 gb-ból csak kb. 600MB szabad kapacitása van és írásvédetté vált.
Nem tudtam az írásvédettséget megszüntetni, se a registry, se a diskpart nem volt megoldás.
Recuva 3 körös teszt során 21 fájlt talált első körben, de a második körben 17%-nál hirtelen maximálisra nőtt a prociterhelés és csak újraindítás segített. Cardrecovery 24 képet talált, de jópárra 5 gb-os méretet írt.
Végül dd révén sikerül lementeni 2 gb-s fájlba a pendrájv tartalmát, belenézve elég érdekes, úgy tűnik, a portable progik rajta vannak, pár kép is van a JFIF szavak alapján, míg nagy részén 00 és FF váltogatja egymást szabályos blokkonként. A pendrájv első 10 karakterén XSYSLINUX feliratot olvastam, amit nem értek, mert win7-en használták, de arra tippelek, valami kéretlen progi csinálhatott vele valamit.Csináltam néhány képernyőképet, kiraknám valahova, hátha van valakinek tippje, hogyan lehetne visszanyerni a tartalmát.
Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok