Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Adott egy 250 gb-s winyó, ami most egyben van, nincs szétszedve partíciókra, és win7 van telepítve. Meg akarom formázni az egész winyót, és felbontani egy 200 gb-s meg egy 50 gb-s részre. A C-re menne a win7, mert ezt akarom elsődlegesen használni, a D-re pedig az xp. Viszont a win7 telepítőnek a lemezformázó része nem igazán jó, ezért az xp-t kell előbb telepítenem. Megcsinálom vele a 2 partíciót, és felrakom az 50 gb-sra, amit D-nek szántam.
Tehát a kérdés az lenne, hogy nem betűzi-e át magának C-re, hogyha elkészült a telepítés? Fontos, mert a C-n mindenképp a win7-nek kell lennie, és utólag ugyebár nem lehet módosítani annak a meghajtónak a betűjelét, amin rendszer van.
-
Timyyy
őstag
Létre akarok hozni a C-n egy új, kisebb partíciót hogy ne egybe legyen a winyóm, de ezt írja a partition magic:
Most mit csináljak, miért max 8 mb-t enged létrehozni??? Hol tudom ezt átállítani? Mert akármit beírok, nem engedi....
-
Timyyy
őstag
Van egy 250 gb-s sata winyóm egyben, ezen van a windows7. Szeretnék rá még egy partíciót, anélkül, hogy formázni kellene és újratelepíteni. Az egyik lenne 50 gb-s a másik meg 200.
Melyik program csinálja ezt meg biztonságosan, szóval hogy tutira nem vesznek el adataim? Mert újratelepíteni csak a legeslegvégső esetben akarom... segítsetek pls -
Timyyy
őstag
válasz
Blaze71 #35976 üzenetére
Az a gépem ami a profilba le van írva... de a régi gép is ezt csinálta... és amit áthoztam ebbe, az az usb elosztó, és egyre erősebb a gyanúm, hogy az vágja haza az eszközöket, és csak az újraindítás segít.
Az én pendrive-om spec. 16 GB-s, de nem csak ezzel csinálja, a 4 GB-osokkal is. Szerzek 2 usb hosszabbítót és kidobom a hubot, ha azután sem lesz jó akkor visszatérek megint tanácsot kérni
Ja, fájlrendszer... fat32 van rajta, mint minden pendrive-on. Hogy tudom megváltoztatni? Számít ez vmit a másolásban? Azon kívül, hogy nagy fájt nem enged egyben rátenni.. -
Timyyy
őstag
Miért van az, hogy ha pendrive-ra másolok gépről, akkor lefagynak az usb eszközök? (egér és webkamera) Van egy usb elosztóm, abba van ez a 2 eszköz bedugva, de akkor is lefagynak, ha a gépházra csatlakoztatom a pendrive-ot, nem az elosztóba. Valami ötlet? Jah, és nem mindegyik pendrive-nál van ez a jelenség, van amelyiket gond nélkül kezel. Viszont ha törlök róla, vagy a gépre másolok, akkor sincs gond.
Új a gépem egy ideje, és a régi is így viselkedett. Az usb hubra gyanakodom ez miatt, mert más már nem lehet az okozó. Kiiktatnám én, de a kamera és az egér kábele is túl rövid ahhoz, hogy a gépháztól az asztalra felérjenek.
Help pls!
-
Timyyy
őstag
Pendrive-ra hogy lehet 4 GB-nál nagyobb fájlt felmásolni? Csak mert a fájlrendszert nem lehet módosítani..
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB, tesztelt
- Pioneer VSX-LX60 csúcskategóriás mozis erősítő (Air Studio tuning)
- Denon AH-D400 zárt fejhallgató új gyári csomagolásban
- SilverStone Nitrogon NT06 s478 LGA775 A64 tuning hűtés
- Cooler Master 80 PLUS Gold Certified ATX Power Supply Unit MWE Gold 1050 - V2 ATX 3.0
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest