Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Egy egyszerű ám érdekes kérdést tennék fel. Van egy szinte új HP notebookom este hálózatról használtam majd kikapcsoltam szabályos leállítással és kihúztam, reggel bekapcsolom és az akkumulátor 94%ot mutat. Miért merül ha nem is megy semmi? Ez normális hogy egy éjszaka alatt ennyit veszít a töltésből? Tuti hogy 100%on volt este. -
kabanka
aktív tag
Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy van különbség Intel és AMD között? Gondolom arhitektúrában van de látszólag, mitől jobb vagy rosszabb valamelyik? Pro kontra. Köszi előre is.
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy ha van a gépben külön mondjuk PCIe-s Ethernet kártya, akkor a folyamat feladatait a processzor helyett a rajta lévő chip végzi? Mint a hangkártyák esetében? Érdemes e külön kártyát venni?
-
kabanka
aktív tag
válasz
silentstar. #39278 üzenetére
A DVD-k eredeti lemezek?
-
kabanka
aktív tag
Nem sikerült feltennem az XP-t raidre. Pendriveról nagynehezen jó lassan felcsurogtak a telepítőfájlok majd újraindítás után kiválasztottam a Raid meghajtót és azt írta ki hogy Hardverhiba miatt nem indul el....
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, fel szeretnék tenni egy XP Sp3at RAID0ra. Hogyan oldható meg ha nincs Floppy meghajtóm?
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek arra ötlete hogy egy vadi új pendrive miért nem akar működni? Hub-ban csak világít, a gép hátuljába dugva azt írja ki Ismeretlen Eszköz (Windows7). Xpnél működik.
-
kabanka
aktív tag
Start menü - Sajátgépen jobb klikk - Kezelés - Lemezkezelés fül az egyesíteni kívánt vinyón mindkét partíción jobb kklikk Kötet törlése (minden adat elvész) ha mindkét partició rész fekete sávval van ellátva nyomj rá az egyikre hogy Kötet kiterjesztése nyomkodd végig a Továbbal és összerakja pár percen belül, majd jobb klikk megint rajta Új kötet létrehozása....Ennyi
Vigyázz a 100Mbos egységre lehet a bootot írta főleg ha nem is látszik. Ha azt törlöd lehet nem fog elindulni a Windowsod függetlenül attól hogy másik merevlemezre telepítetted.
-
kabanka
aktív tag
Jól van
ennyi erővel a ramoknak semmi köze nincs a processzorhoz és az északi hídhoz.
Nekem pl a processzor kezeli a ramokat: IMC nincs északihíd. Ráadásul józan paraszti ésszel belegondolva. van egy egy centis csöved és van fölött egy másfél centis csőved hozzáillesztve szűkítővel....ha abba vizet töltesz.... lehet a fönti 4-5 centis is, ha az alsó cső keresztmetszete csak egy centis nem fog több víz átfolyni rajta. Ha a procid csak 800as a ramok lehetnek 6000Mhzsek is az FSB 800 lesz és itt a vége.... -
kabanka
aktív tag
válasz
XIII Ramses #36507 üzenetére
oké.
-
kabanka
aktív tag
Hogy mivan? Most itt mondtál egy memóriát és ennyi
Itt van nekem az i5ösöm IMCvel 1333Mhz-ig ha beletennék egy 1600as ramot, azt csak 1333mhz-ig kezelné....és itt jön képbe amit már elmondtam. Ha lenne 2000es ramom akkor a procit lehetne úgy húzni hogy 20*200FSB így a ramok normál órajelen kegyegnének alapfeszen. Míg a cpu tuningolt, de ha mondjuk 1333as a ramod az én esetemben 3,2Ghzra van húzva a procim 160*20as így ram kap 1600Mhz-t mert elbírja még (nem mindegyik) e fölött hibázik és vagy nem is indul el vagy kékhalállal ledobja wintöltésnél.
Fejtsd ki a véleményed, ne csak egy félmondatot biggyessz a mondandóba -
kabanka
aktív tag
Igen csak nem mindegy hogy fontos adatok vannak rajta ami esetlegesen munkához kapcsolódik mintha úristen már a 80adik pályán tartottam a gémben
Én már ébredtem arra hogy másnap reggel a HDDnek annyi volt. 14 nap után
azóta figyelem a SMARTot mert ha bizonyos értéket megközelít kicseréltetem.
Pedig előtte több évet írt rá a SMARTszóval ezek nagyon nem jelentenek semmit. Meg ahogy most az Intel is áll, hogy a legújabb SSD-i áramingadozás vagy áramszünet után 0 megának ismeri fel. Persze lehet jó táppal nem fordul elő ilyen meg túlfeszültséges elosztóval stb....
-
kabanka
aktív tag
Ez csak egy szám
a DVD-k is úgy voltak hogy örök életűek, most mégis kifejlesztettek olyan lemezt ami már 12 évig tudja tárolni az adatokat....akkor mi van?
Meg ezt ki nézte meg? Akkor már valakinek 18 éve van SSDje?
Ki kell próbálni....de mint ahogy a teszt is írta: "ára miatt még csak Úri hóbort..." -
kabanka
aktív tag
Nem állította senki hogy instabil és hogy kevésszer lehetne írni. Ha megfigyeljük mennyire mozognak az árak és hogyan jönnek ki újabbnál újabbak
Olyan ez megint mint a DVD lejátszók bejövetele kiadta a Sony meg pár cég 100 ezerért majd mikor bejöttek 50ért más gyártói amik meg már nem csak a saját formátumaikat játszották -/+ akkor mindegyiknek hirtelen leesett az ára...
Divi27:
15ért vegyél egy 32 gigásat és próbáld ki rendszervinyóként aztán ha nem tetszik párszor lehúzod menet közben a csatit meg visszadugod meghibásodik és visszaviszed inkább cseréljék egy 1-2 TB-sre. -
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36215 üzenetére
Én személy szerint még várok vele mert még drágák és belegondolva ahogy megjelennek a dolgok tuti hogy a nagy tárhelyeseket még tartogatják, csak előbb vegyenek kicsiket, majd berobban a nagy és akkor jobban kaszálnak
Van aki azt mondja csúcs viszont van akinek hamar tönkrement, adattárolásra nem használnám, de rendszervinyónak tökéletes feltéve ha tönkremegy van tartalék amire rá lehet tolni rendszert amíg az ssd-t újjávarázsolják.
Meg ez lehet hülyeség, de pl néztem párat összehasonlítva vinyókkal, az jó hogy sokkal gyorsabban akár 4x gyorsabban olvas viszont az írás az valami halál lassú volt. Ez nem mindegyikre igaz. Hozzáteszem teszteken láttam ezeket és olvastam, nem személyes tapasztalat mielőtt valaki engem kezd leugatni!
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36210 üzenetére
Ezt értem
De igazából nincs nagy különbség Sata2 és 3 között nagyon kicsi sebességeltérés. Alapból nekem 6 db Sata2es van és 2 db sata3as csati amihez marvell van ezen nem tudok RAID kötetet létrehozni. Ezért sata2esbe kellett dugnom alapból ahol Intel Matrix controller vezérli és az tudja a Raidet is
-
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36203 üzenetére
Nekem két narancssárga sata kábelem is rossz, nem egy időben lettek vásárolva nem ugyanott és mindkettőnél csinált ilyet, mivel nem rendszer vinyó volt ezért csak azt láttam hogy eltűnt a meghajtó aztán visszajött
kábelcsere és kész.
A vinyó tápkábelét is cseréld le ha tudod...
-
kabanka
aktív tag
válasz
fagylalt #36199 üzenetére
Nekem olyannak tűnik mintha a vinyó csatija laza lenne és mozogna, az okozhat ilyet, nem jut folyamatosan adat át a kábelen, érintkezéshiba, cseréld ki a kábelt. De általában a legeyszerűbb a Szedd szét teljesen, és tedd össze újra a gépet a legjobb
Erősen arra gyanakszom hogy a vinyó érintkezéshibás legalábbis olyan gépnél ahol ugyanazt csinálta ott ez volt a gond kábelcsere sem oldotta meg, régi patás vinyóval. A merevlemezre gyanakodtunk de miután cseréltünk egy alaplapot nem csinálja ezt. Lehet az alaplap csatija volt hibás. Ha van kompresszor fújd ki azzal, sűrített levegő nem elég....
-
kabanka
aktív tag
http://i4s.hu/2009/10/windows-7-usbdvd-download-tool.html
Pl ezzel. De készülj fel, hogy iszonyat lassú lesz
Szerintem az a legegyszerűbb hogy a már működő rendszerből telepíted újra...
Mondjuk előtte Sajátgép Kezelőjébe belépsz és a Lemezkezelésben a rendszervinyódon ha van hely rányomsz a Kötet Zsugorítására....meg adsz neki 20 gigát OKé megcsinálja pár pillanat és utána Kötetet létrehozod Akkor elsz egy új particiód AZ MEREVLEMEZRŐL AZ ADATOK NEM VESZNEK EL.....
Akkor elkezded a telepítést és arra a particióra telepíted majd az új rendszerben ugyanígy belépsz és letörlöd azt a Kötet és a 20 gigásat kibővíted és akkor hozzácsatolja a törölt kötet.
A törölt kötetről minden adat elvész! -
kabanka
aktív tag
Lépj be csökkentett módba és töröld ki a Dokumentumok menüből a Local Settings mappában a TEMP-et a legtöbb vírus ott bújik meg. Ha ez megvan, vírusírtás. Fontos a csökkentett mód mivel ha a windowsban folyamatként jelentkezik a vírus egy vírusírtó sem fogja leírtani. Csökkentett módban valószínűleg nem indul el.
Windows telepítést pedig ha bootolni nem tudsz indítsd el Windows alatt...azt kész... -
kabanka
aktív tag
válasz
lacika8006 #36123 üzenetére
A Hardver biztonságos eltávolítása funkció csak azért van hogy ha esetleg folyamatban van írás olvasás a pendrive-on figyelmeztet hogy ne húzd ki. Ha van folyamatjelző led rajta azaz látod hogy dolgozik alapból nem szabad kihúzni, de ha nem villog, minden gond nélkül. Aki nem biztos benne azt használja a hadver biztonságos eltávolítását.
-
kabanka
aktív tag
válasz
Realradical #35970 üzenetére
AssAssynn:
figy próbáld ki, ha újraindul ne dugdosd többet vagy esetleg az ilyen előlapi ventiszabályzó cuccok nem lennének alkalmasak a ki be kapcsolására? annyit megér hogy ne menjen tönkre a gép.
Mondjuk nem mindegy hogy a hűtőnek mekkora a teljesítmény felvétele mert ha nagy inkább ne dugosd, viszont én menet közben simán dugdostam molexes dvd-t ventiket stb gond nélkül. -
kabanka
aktív tag
-
kabanka
aktív tag
válasz
Vadernagyúr #35836 üzenetére
Ez attól van hogy a Windows 32 bites és az csak ennyit kezel össze memóriában 4 Gb a határ...Ha ennél több ramod van 64 bites oprendszert éredemes használni, amúgy játékban nem lesz különbség....
-
kabanka
aktív tag
válasz
Vesztor87 #35816 üzenetére
A win7 4 gigával már igen jól érzi magát ja kinyomod utána a virtuális memóriát észrevehetően gyorsabb lesz. Ha szerkesztesz zenélsz ami eszi amemóriát, akkor érdemes még többet beletenni vagy bekapcsolva hagyni a virtuális memóriát. Véleményem szerint ha CSX ramod van ne tegyél mellé kingston-t.
-
kabanka
aktív tag
válasz
Gallaxis #35810 üzenetére
Esküszöm ki fogom próbálni
csak már eléggé paranoiásan állok hozzá ilyen programokhoz. Mert nem tudod hol b*szod szét a géped és már van egy határ nálam hogy ne rakjak fel minden szart magamnak
Pl ez a legnagyobb...gyári videókari driverrel azaz a cd-n kapottal dirt3 grid megy normálisan, ahogy újabbra frissítam framedrop ha vsync be van kapcsolva, megodlás nincs rá csak hogy kikapcsolom a vsync-et. sehol nem találtam rá egyéb megoldást, viszont a legújabb driverre van szükségem a vágások és egyéb utómunkálatok miatt. ezért inkább lemondtam egy heti két körös játékélményről mert azok után megunom úgyisnem fogok külön rendszert feltenni régi driverrel, de akkor is érdekes... hozzáteszem C2Dvel nem volt gond ezzel a kártyával. csak az i5nem fekszik neki, lehet nem optimalizál rá jól a kódmesterek társulata
-
kabanka
aktív tag
válasz
Gallaxis #35807 üzenetére
2000 ellőti? Ejjha
BIOS-t nem lehetett frissíteni? Lehet akkor már sikerült volna bootolni róla.
Nemrég vettem egy 5.25ös beépítőkeretet dvd írónak hát kb egész magyarországon ezt az egyet találtamvan benne mindenféle csati jó hddnek is, ezért ha jön laptop vagy netbook ezzel már nem kell bootolható usb-t készíteni. amúgy errre valami ügyes kis program van hogy usbre rávarázsolja a telepítőt képfájlból. Legelőször bevállaltam egy netbookot mondtam eprsze holnap kész
még nem kezdtem neki, este kérdezik meg tőlem hogy azt tudod hogy ebben nincs dvd rom
mondom azta.....
akkor jött a fejvakarás, hogy majd jól az aljához dörzsölöm vagy mi lesz?
-
kabanka
aktív tag
válasz
Gallaxis #35800 üzenetére
Az durva muterom gépe egy Celeron tudja milyen micsoada 2 Ghz-s 512 megmóriás félig halott fujitsu gépében az XP 3 perc alatt betölt de csak mert avast meg soundmax meg ilyenek elindulnak.... de a win bejön 50mp alatt...
Miért töltődik be 80 gigányi program az indításnál? Most túlzol?Minek kell futnia egyből? Ezt most komolyan kérdezem, nem kell lekiabálni
Amúgy USBről simán lehet telepíteni, netbookra párszor csináltam, lassabb mint egy dvd de sima ügy. -
kabanka
aktív tag
válasz
Gallaxis #35796 üzenetére
Gondolom hogy csak túlzol....a Pentium 3 3ghz-s gépem XPvel kurva sok programmal kevesebb mint egy perc alatt felállt. a C2D egy perc körül volt...a mostani RAIDes win7 -30-40mp és már jóideje megy
sok programmal
nem kellenek ilyen programok....mint ahogy codec pack sem kell egy gépre...mindenki felpakolja aztán néz hogy ez nem megy az nem megy
ahány gépet megcsináltam egyre sem tettem fel mégis mindent lejátszik érdekes főleg XP-s, sőt 3-4 éves XP-s gép patás vinyóval egy perc alatt feláll és egyszer nem fagyott le vagy kékhalálozott el
na de itt be is fejezem ezt amelléktémát
-
kabanka
aktív tag
válasz
Gallaxis #35794 üzenetére
Igen pont az ilyen programok és a hozzá hasonlók tesznek nagy kárt a rendszerben, hogy sokmindebe beelpiszkálnak. Pl múltkor elszedtem egy agyon istenített defraggert- ami olyan szépen defraggelte és optimalizálta a lemezemet hogy utána brutálisan belassult a gép. Hozzáteszem a Ccleaneren kívül más nincs amit használni merek. Pedig elég sokat kipróbáltam...nem egy gépet csináltam meg a totál lelassulás után és nem volt szükség ilyen programokra
-
kabanka
aktív tag
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg hogy HW monitorban mit jelent a Temperature alatt az hogy AUXTIN? Nekem 82 fokot ír ki)) mi a tök az?
-
kabanka
aktív tag
válasz
NEMO1968 #34560 üzenetére
Szerintem furj mellé egy lyukat és a mikrofon bemenet elé kösd rá a jelet az ellenállást kihagyva és lesz ott Line in
Amúgy lehet érdemesebb bizományiban körülnézni használt erősítő miatt, 14 éve én is ott turtam egyet Pioneer (analóg), de még ma is működik
Szóval szerintem pár ezerért lehet kapni Deck-et amin van Line in.
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! RAID0ás felállásban lehet használni AAM-et? Érdekes módon két ugyanolyan típusú WD vinyóból az egyik tök csöndes a másiknak meg ha hozzáérek érzésre jobban remeg és a hangja is nagyobb. Mitől lehet?
RAID0ban hogyan tudok ellenőrizni SMART-ot? -
kabanka
aktív tag
Mert a PWM szabályzás csak a POST lefutása után fog életbe lépni. Faterom gépében egy Cooler Master hűtő van, a gépet mikor benyomja mintha egy repülő menne el a ház fölött
4000es fordulatra felpörög. majd Win töltőképnél már elcsendesül.
Ha meg 20 mp után jön be a bios valami lehet nem éritnkezik rendesen lassan fut le a memória proci és a videokártya ellenőrzése.
-
kabanka
aktív tag
Atom87 jó az aláírásod
Bár ez még annyira nem durva mint az hogy az ilyen, olyan szavakat és hadd ne soroljam még miket, PONTOS Jvel írják
-
kabanka
aktív tag
válasz
AthlonXP #34283 üzenetére
Ha nem túl régi író akkor bármit megír bár a Sony a legkényesebb ezekre a + - kérdésekre mert ugye kezdetben mindegyik a saját formátumát részesítette előnyben. De már mindegyiket kell olvasnia és írnia is amúgy a dobozán vagy a honlapján tuti ott van hogy + és - milyen sebességgel tud írni. Márkában meg szerintem TDK-t semmiképpen ne újraírhatóban szerintem Verbatim abból megírtam már több 100 lemezt és még egy sem volt rontott és több év után is vígan beolvassa a TDK, Philips Sony Memorey arita Ridata hamar elkopik. Régen a TDK-k még jók voltak mára már nem annyira tartósak.
-
kabanka
aktív tag
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! A héten tervezem, hogy beújítok egy Western Digital vinyóba sajnos a Samsungom tetűlassú ráadásul elég hamar megadták magukat sorban, így lett egy Seagate ami gyorsabb ugyan de olyan motorhangja van (sípolás) ami idegesítő egy lyukacsos házban. Szóval WD-t elég sok helyen ajánlották, hogy tegyek vele egy próbát Blue és Black között gondolkozom. Blueban megkockáztatnék egy RAID0ás 500-500gb-set az AAKS típusból, vagy egy 500GB-s Blacket azt csak úgy simán. Véleményetek szerint melyik éri meg jobban? a két blue-t annyiért tudom venni mint az egy blacket.
A kérdést a milyen HDD-t vegyek fórumon is feltettem
-
kabanka
aktív tag
válasz
rigo88 #34052 üzenetére
Attól függ milyen licence, lehet több gépre vásárolni. De ha bemész a boltba és veszel egyet az valószínűleg csak egy gépre érvényes. Azt nem tudom hogy háztartáson belül hány gépre lehet feltelepíteni de az aktiválás miatt gondolom az is csak egy-re, mert lehet MSnél szűrik ha egy kulcs több gépen van felhasználva, bár lehet egy IP mögött nem látja. Szerintem a dobozában rá van írva alapból ha megveszed. Lényegében ahány licencel vásárolod annyi gépre teheted fel. Ha van meglévő, de több gépre tennéd mégis fel akkor csak licence-t kell vásárolnod, nem kell újra megvenned a teljeset.
-
kabanka
aktív tag
válasz
Воланд #28338 üzenetére
Tudod mit, állítsd be, kapcsold ki a lapozófájlt, bár erre sincs szükség. MPC-t elindítom ráhúzom a filmet. Mit kéne írnia olvasnia? Energiatakarékosban lekapcsol, és ha valami nagyobb műveletet csinálok hallani ahogy bekapcsol felpörög, de ha filmezel vagy más tevékenységet végzel minek menne a rendszer? Este beállítom lefekvésnél még nézem a filmet vagy valami, reggel úgy kelek hogy a gépnek semmi hangja nincs, ventilátorok halkak proci is pihen csak letöltés megy a kis 2,5-re és ennyi. Ahogy leülök és használatba veszem a rendszert hallani ahogy elindul a vinyó és keres. De mondom, mindegy
Próbáld ki megtudod, feltéve ha nem Seagate vinyód van
-
kabanka
aktív tag
válasz
Воланд #28333 üzenetére
Soha életembe nem ment a gépem aludni se hibernálni, na mindegy. Ha samsungon van a rendszer hallani ahogy az összes vinyó leáll, egyedül egy 2,5"os vinyó pörög amiről a film megy aztán ennyi, de annak csekély hangja van.
Az a baj hogy a Seagate-n tényleg gyorsabb a rendszer mert az 7200as de soha többet nem veszek ilyen fostömlőt, mert az az alapzaj elég zavaró a két Samu vinyónak együttesen nincs olyan alapzaja. Érthetetlen. -
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Újratettem a windowst ez másik vinyóra Seagate az egy dolog hogy gyorsabb mint az 5400es Samsung vinyóm de hangosabb is azaz alapzaja van ezzel nem is lenne gond ha energiatakarékos módban 5 perc után kikapcsolná. Másik vinyók leállnak, ez nem. Pedig a lapozófájl is ki van kapcsolva. Mi lehet a probléma? Van olyan program ami határozott fellépésű
és ha azt mondja nyomás pihenni akkor elküldi a vinyót aludni?
-
kabanka
aktív tag
Sziasztok! Nem tudjátok miért hallok halk sípolásokat a gépbő!! ha mozgatom az egerem? csak ha mozog akkor hallani és tuti nem az egérből jön.
-
kabanka
aktív tag
válasz
Csabee. #27912 üzenetére
Szerintem a váasárlók könyvébe mindenképpen érdemes bejegyezned hogy nem akarták visszacserélni, elméletileg ha megemlíted már pánikolnak ugyanis az nem csak egy írás hanem annak jogi vonzata van feléjük, vizsgálni fogják őket ha kimennek ellenőrizni, mert egy hónapon belül tisztába kell tenniük az ügyet. Én nem venném át a memóriákat így, mert ez átverés de nagyon. Ehhez nem kell PTK, a boltnak kell tisztában lennie ezzel. Mindeképpen verd a pultot a pénzedért, érdemes
-
kabanka
aktív tag
válasz
Csabee. #27898 üzenetére
Nincs levásárlás! Ez biztos! Nem kötelezhetnek levásárlásra. Ha nem tudja cserélni vagy javíttatni a teljes vételárat kell visszafizetnie ami a számlán szerepel.
Ha nem tudják ugyanolyanra cserélni akkor visszakérheted a pénzt ez tuti. Menj be és kérd vissza a teljes pénzt, kérd a vásárlók könyvét. Egyéb megerősítésért írj ide:
levelek@fogyasztovedelem.hu
Nincsenek jogi következményei de pár napon belül válaszolnak, mit tudsz tenni.
-
kabanka
aktív tag
válasz
bedohazi #27885 üzenetére
http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
Ezt tedd fel, indítsd el és gyaluld le az összes AMD/ATI drivert, aztán egy kövér restart és utána próbáld a Toshibásat feltenni. Szerintem legelsőnek szedd le a drivert a toshibától, tedd ki asztalra. Ha esetleg a drivereket eltávolítja a DS és a felbontás kicsi lesz akkor könnyen megtaláld az asztalodon az új drivert.
CSÖKKENTETT MÓDBAN FUTTASD a DriverSweepert!
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- TUF Gaming FX706 i7-10870H // 16gb ddr4 // gtx 1650ti (rtx 2050 szint) // 500gb nvme ....stb
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest