Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Video digitalizálás
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
VinoRosso #18798 üzenetére
Mi az az asztali lejátszó által olvasható formátum?
Csak szigorúan vett Video DVD/Audio CD vagy kezel DivX/Xvid, mp3 stb tartalmakat is?
Ha Avi elég, akkor szerintem avidemuxszal megoldható, de valószínűleg nem elég más konténerbe átpakolni, hanem újra kell tömöríteni, mert az asztali valószínűleg nem támogatja a h264/AAC sormátumokat.
Ha Video DVD/Audio CD kell, akkor valami dvd készítő progi kell. Pl ConvertXtoDVD kezeli közvetlenül az MKV fájlokat.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
RootRulez #18794 üzenetére
Az én gépem gyengébb mint ez, és Win7 van rajta.
Ha legalább 3 GB RAM lenne benne akkor egyértelműen Win7-et mondanám.
Így 2GB-vel már könnyebben előfordul, hogy nekiáll gondolkodni egy kicsit, míg felszabadít némi memóriát ha sok progi fut egyszerre.
Szóval felhasználástól függ. Ha most vagy később szóba jöhet egy kis mem bővítés, akkor szerintem tegyél rá Win7-et. -
VinoRosso
veterán
Sziasztok !
Mivel lehet mkv-t asztali DVD lejátszó által olvasható formátumra konvertálni ? Elég lenne a hangsáv is, ha meg videó is van az már bónusz.
-
VinoRosso
veterán
válasz
RootRulez #18794 üzenetére
Egy lefaragott 32 bites Win7 szerintem simán szalad rajta. Kiszeded a szolgáltatásokat amik nem kellenek, meg minimalizálod a driverek és az auto induló progik számát, és simán szaladni fog rajt. Aero nem okozhat gondot ennek, meg gondolom nem DTP-zni vagy 3D-zni akarsz 2G rammal.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
sbazsi #18795 üzenetére
- A 64 bites progik jobban kitudják használni a 64 bites procit.
- Olyan programok amelyek ki tudnak használni 3+ GB RAM-ot, szintén előnyei vannak a 64 bites verziónak.
- Azok a programok, amelyek hardverközeli szinten (is) működnek vagy az OS mélyebb szintjein (Driverek, vírusírtók, tűzfalak, CD/DVD írók és virtuális meghajtó progik...) kell hogy rendelkezzenek 64 bites támogatással. (Nem feltétlenül a teljes progi 64 bites.)
stb.Szóval van olyan progi, ahol a 64 bit szükséges, de legtöbbször nem az, esetleg csak valamilyen előnye van a 32 bitessel szemben.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy szerkezet, ami a következő elemekből áll:
ASRock AM2NF6G-VSTA
AMD 5200+ 2x2.6GHz
1x2GB DDR2-800
nVidia GT240 512MB/DDR3
Samsung F3 500GBA kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen oprendszert rakjak fel rá? Inkább XP-t, mert annyira nem erőmű. Vagy épp ellenkezőleg Windows 7-et, mert az jobban beosztaná az erőforrásokat és jobban kihozná a maximumota a gépből. dx10 nem szempon, tehát csak azért nem lenne win7... Ki mit szól hozzá?
-
Lenry
félisten
válasz
sbazsi #18698 üzenetére
teljesen magyar lesz
teljesen hibátlanul fut minden program, a régiek is (egy komplett 32 bites OS van alá rakva a kompatibilitás miatt, ezért is foglal többet a 64 bites Win, mint a 32-es)
(természetesen itt nem a 3d Studio R5, meg Photoshop 4.0 és korabeli tsaira kell gondolni, mint "régi program", de ami 2004-2005 után jött ki, az 99%, hogy menni fog)[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz
dudika10 #18711 üzenetére
Lehet, hogy hülye kérdés, de megoldható az, hogy vezetékes telefont használjak a számítógépen keresztül?
Ha a mezei modemnel *picit* komolyabbra vagysz, akkor lehet nezelodni a Dialogic vagy Aculab weblapjan, eleg brutal celhardvereik vannak szamitogepes telefoniara.
Az mas kerdes, hogy otthoni hasznalatra mar egy mezei Dialogic D300-as is nuklearis raketaval verebre kategoria, pedig az "csak" 1 ISDN E1 tronkot kezel.
Multkor nezegettem melohelyen egy ~10 eves D300-ast, amikor kozoltek, hogy egy ilyen hasznalt kartya durvan 3-4k, csak nem HUFban, hanem USDben merve, akkor inkabb letettem.
Atlag szamitogephazba be sem fer, mert teljes hosszusagu kartya.
Aranyos, ahogy 30db Amd hangchip figyel rajta libasorban.
Mondjuk a mostani valtozatokra mar nem kell beszedcsatornankent kulon hangchip, hanem sokkal integraltabbak. -
-
Lenry
félisten
-
bedohazi
aktív tag
Szerintetek 2010. juniusáig milyen mértékű újÍtások jelennek majd meg procikat, vgakat, alaplapokat nézve, illetve a mostani felső-közép - felső kategóriás termékeknek mennyit eshet az ára?
-
rii
nagyúr
hello
ismerősöm ezt az egeret nézte ki magának .. de meg lehetne ezt valahol élőben is nézni? Google nem volt haver, eddig csak web-shop-ban láttam ...
-
icons
addikt
Üdv!
Lenne egy problémám, mind diákhoz (Power Point), mind pdfekhez (Adobe Reader).
Vannak diáim/dokumentumaim, amiknek a margójuk nagyon nagy, és az oldal közepén van írás (140diáról van szó egyébként). Ki tudom őket nyomtatni úgy, hogy egy oldalon 4db legyen belőlük, de sajnos írtó picik lesznek.A megoldás szerintem az lenne, hogy a margókat kellene valahogy levenni kisebbre, vagy valahogy összébb tolni a diákat, esetleg felnagyítani őket (mind a 4et, amik egy oldalon vannak.). Az is jó lenne, ha tudnám csökkenteni a nyomtatott verzióban köztük a távolságot.
Ha valaki tud bármi megoldást, szívesen fogadom!Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
hamachi
csendes tag
válasz
Attila8006 #18773 üzenetére
Hát nemtudom.Megprobálkozok a kábelek kicserélésével és ha lesz valami akk majd jelentkezem
-
theboobaq
aktív tag
Hello
Szeretnék belső kártyaolvasót venni a gépembe.
Olyan kéne amit az alaplapra tudok rádugni és nem kivezetni a gép hátulján és úgy bedugni valami USB-be. Valamint szeretném ha kompatibilis lenne a leggyakrabban előforduló kártyákkal és nem leygen rajta semmilyen led.Valaki tudna ajánlani egyet? Esetleg ha az Iponba meglehet venni az lenne a legjobb nekem.
Köszönöm.
-
moha21
veterán
válasz
Attila8006 #18773 üzenetére
Vagy csak az alaplap
az elemek cserélgetésével lehetne ellenőrizni hol a hiba.
Ha a PSU megy tönkre akkor se kép se hang, sőt se venti se odd kinyitás se semmi. max füst.
-
hamachi
csendes tag
válasz
Attila8006 #18769 üzenetére
Jah mégvalami.Amikor ez a hiba jelentkezett a dvd olvasóm egyszerüen kinyult.Semmit nem olvasot be szal mintha nem is lett volna bekötve a cucc :S
-
hamachi
csendes tag
válasz
Attila8006 #18769 üzenetére
Oke megprobálkozom majd jelentkezem...
-
Attila8006
aktív tag
válasz
hamachi #18768 üzenetére
üdv!
mint Lenry is említette nem elég csak a sata kábeleket megnézni.
mint írtad áttettél másik sata kábelt,majd 1 ideig jó volt és ujra elöjött a hiba!
próbálkoznék a helyedben a táp kábel felcserélésével is,mivel lehet a tápoddal van valami bibi..
köss le minden más hardvert (odd,hdd)csak a rendszernek legyen 1.és olyan táprészt adj neki ami esetleg feleslegesen lóg most,vagy szedd ki az odd-ből és tedd át
probát mindenképp megér[ Szerkesztve ]
-
hamachi
csendes tag
Probálkoztam a progival de semmit nem jelzet eddig.A kábelekröl meg annyit ,hogy van 4 sata csatlakozó az alaplapomon.Az egyiket a vinyo a másikat a dvd-rom foglalja el.Egyik alkalommal amikor jelentkezett a hiba kikapcsoltam a gépet és megprobéltam azt ,hogy a vinyo kábelát átkötöm egy másik csatlakozóba.Akkor jó volt egy ideig de amugy semmi jó nem változott.
-
Lenry
félisten
válasz
hamachi #18766 üzenetére
valami nyűgje van annak a vinyónak, amire írni akarsz. vagy a kábel, vagy a lemez, vagy az áram.
ellenőrizd le, hogy minden jól érintkezik, nincsenek-e megtörve a kábelek és eressz rá egy HDSentinelt -
hamachi
csendes tag
Hello all!
A mai nap ezt az üzenetet kaptam a számitógépemtől:
"Windows - delayed wrtie failed
Windows was unable to save all rhe data for the file D:\$MFT.The data has been lost.The error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection.Please try to save this file elsewhere."Ha tudtuk valamilyen formában segiteni azt megköszöném.
Annyit azért hozzáteszek ,hogy nem elsö alkalommal fordult elö ez a hibaüzenet és ,hogy nem internet kapcsolati gond okozta. -
geza12345
tag
Sziasztok!
Segítsetek valamiért fogyogat a gépem tesztelni akarom prime95 ,Furmarkal meg valami memória testerrel ezeket együtt lehet futtatni vagy külön külön mindegyiket futtassam?
-
forras2
őstag
Sziasztok
A speedtest.net netsebesség mérő hogyan mér?
Már csak azért kérdem, mert 1,35-1,40 között méri a letöltésem, de a teszt végén vissza esik 1,20-1,25-re és azt írja ki, és ugyan így van a feltöltésemnél is
Ha letöltök valamit, akkor meg 140-142k-val töltök..... -
jozsi252
veterán
válasz
Attila8006 #18758 üzenetére
Értem akkor valószinűleg azért ilyen amit mondtál hogy kis felbontású. thx a segítséget akkor nem szenvedek a beállításokkal
-
Attila8006
aktív tag
válasz
jozsi252 #18757 üzenetére
hát sajnos ha nincs ott egy kis kocka ahova kattinthatsz hogy full screen,akkor meglehet hogy olyan kicsibe teszi!
Lehetséges hogy az adás annyira gyenge bitsürüségű hogy csak kis képernyőn élvezhető,nagyobban már agyon kockázott lenne!
mivel netes adás,így gondolniuk kell a gyenge sávszéleséggel rendelkezőkre is,ezért nem mindenhol surágoznak HD-ba
de lehet beállítási gond..bár én a leírtamra gondolok -
jozsi252
veterán
sziasztok
Nézek 1 élő közvetítést flash playeren keresztül böngészőbe, és az lenne a gondom hogy csak 1 kis kockába középre rakja ki az adást, hogy lehetne full screenbe rakni a videó képét? Mert rámegyek a közvetítésnél jobb klikk settings ugye elöjön az hogy Adobe flash player settings de ott nincs semmilyen beállítás, help pls
köszönöm előre is.
-
kmnyt
csendes tag
Helló!
Segítségre lenne szükségem.
Van egy access point-om D-link DWL-2100AP, reseteltem és olyan baja lett, hogy nem indul el. Csak villog a power led, nem világít folyamatosan ahogy kellene. A webes felületen sem lehet elérni, az alapbeállításban szereplő 192.168.0.50-es címen. Valószínű megsérült a programja nem tud elindulni.
Hogyan lehetne ezt helyrehozni? Feltölteni rá újra? Jtag kábellel esetleg? -
moha21
veterán
válasz
Attila8006 #18748 üzenetére
Ja igen sry elnéztem.
(#18749) RootRulez: Megvolt a napi mértékegység átváltás .>
(#18752) Attila8006 : Mivel nem tuni milyen géped van elég nehéz megmondani érdemes-e venned másik kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Attila8006
aktív tag
de nekem is volna egy kérdésem hátha valaki tudná rá a választ!
jelen pillanatban van a gépembe egy Sapphire HD5770 1GB ddr5 ös vga a gépembe...
mennyire lenne értelme vennem még 1 olyat? jelentős teljesítmény növekedés lenne,vagy nem érné meg?
illetve:
simán beleteszem a 2 slotba a 2 kártyát majd crossfire kábellel összekötöm,és máris müködik együtt a 2kártya? melyikbe tegyem a tvkábelt(HDMI) vagy az mind1?
Még sose csináltam így sajna nem tudom eggyáltalán van-e értelme
köszi a helpet előre is -
RootRulez
félisten
válasz
Crymen #18733 üzenetére
8192 kbit/s = 8Mbit/s = 1MB/s
768 kbit/s = 0,75Mbit/s ~ 0,1MB/swww.speedtest.net itt csinálj egy sebességtesztet.
...
Na, mire a végére jutottam, kaptad jobbról balról...
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz
Crymen #18744 üzenetére
Helytelen!
Maximális leltöltési sebesség 8192 kbit/s = 1024 kbyte/s
Maximális feltöltési sebesség 768 kbit/s = 96 kbyte/s
Garantált leltöltési sebesség 2560 kbit/s = 320 kbyte/s
Garantált feltöltési sebesség 256 kbit/s = 32 kbyte/sbit és byte között 8-szoros a különbség, míg a prefixumok (kilo, giga stb) más eset.
Például a 1 kilobyte = 1024 byte = 8192 bit
Remélem érthető voltam.
[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
válasz
Crymen #18738 üzenetére
Na nem fért bele a szerkesztési időbe, de szerintem te elírtad az adatokat, azaz
a garantált 256kbit/s az == 32 kbyte/s ennyi a garantált minimum, te letöltésnél valószínűleg kbyte-ban látod a sebességet ezért mondták a 8-as osztót.
Ha a speedtest azt mutatja megvan akkor minden rendben van.
-
moha21
veterán
válasz
Attila8006 #18740 üzenetére
Az illesztőprogramokat nem a szolgáltató állítja be.
Speedtest valószínűleg futott, szerintem onnan írta be az eredményt, de az nem ér sokat, ha valamilyen hiba van / fut valami a háttérben /.
(#18742) Crymen: Osztani csak mértékegység átváltásnál kell. Pl.: 1 Mbit/s--->125Kbyte/s
[ Szerkesztve ]
-
Crymen
csendes tag
Meg kérdeztem ezt egy másik helyen is és ott azt mondják hogy osztani kell az én esetemben a le és fel töltést is. Sőt még a garantáltat is. Akkor most ki mond igazat.
Le futtatam a speedTestet és ott az az értéket mutatja amit igértek.
Nincs routerem, csak sima telefonkábeles rá van dugva a kis dobozra, és onnan a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
Crymen
csendes tag
Szóval a garantált 256kbit/s, az a minimum amit garantáltan add, és ezt nem kell osztani.
Csak azért mert már 2éve van, de még soha sem nemt föl a töltés, 100kbit/s fölé, ez a max feltöltésem. Akkor csak nem azt kapom![ Szerkesztve ]
-
Crymen
csendes tag
válasz
Attila8006 #18734 üzenetére
1.Akkor most a feltöltést is kel osztani?
És köszi a válaszokat -
kolotoure
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba p500-as laptopom,de nem tudok netet rávarázsolni.
Felraktam az enternet drivert hozzá,de akkor sem megy az enterneten keresztül.
Mi lehet a probléma?(kábel netem van,azaz nincs jelszó se semmi) -
Attila8006
aktív tag
válasz
Crymen #18733 üzenetére
Garantált letöltési sebesség=2560 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség=256 kbit/s
ezt garantálja neked a szólgáltató,de ugye teis tudod hogy a le/feltöltés dok mindentől függ..
pl torrenten:letöltők feltöltők,
net oldalak teljesítménye,mennyire van leterhelve stb..
számtalan dolog befolyásolhatja a netet,de a garantált értékeket a szolgáltató garantálja
tehát pl elinditasz egy speedtestet,akkor láthatod az adatokat..de felhasználás közben mint fentebb írtam sok minden befolyásolhatja,melyel nemsokan vannak tisztába,csak azt látják nagy a sávszél,mégis lassan mennek a dolgok
a számításaid amugy jó..de az a minimál érték! tehát annál gyorsabbat garantál neked a szólgáltató -
Crymen
csendes tag
Szevasztok!
Kellene egy kis segítség, a internettel kapcsolatban. Ugyan is azt hiszem hogy nem azt a sebességet kapom, amiért fizetek, de nem tudom hogy jól feltételezem-e.
Így néz ki a UPC szolgáltató.
Max letöltés=8192 kbit/s
Max feltöltés=768 kbit/s
Garantált letöltési sebesség=2560 kbit/s
Garantált feltöltési sebesség=256 kbit/s
Kérdés a következő.
1.Most akkor a Max letöltés=8192 kbit/s-t osztani kell 8-al, ha jól tudom, és a kapott eredménnyel tudok letölteni, vagy is 1024-el. Ezzel nincs is gondom.
2.Max feltöltés=768 kbit/s osztva 8-al, az=96. És itt nem értem a dolgokat!!!!!!
Akkor mi jelent az a garantált letöltési sebesség 256 kbit/s. Most akkor melyik a helyes, a 96 kbit/s vagy nem kell osztani 8-al, és a garntált 256 kbit/s a jó??????????
Legyetek szívesek segítsetek![ Szerkesztve ]
-
Attila8006
aktív tag
na megkukkantottam rendesen énis az említett témát,és én arra gondoltam:
nem lehetséges hogy azért van ott hogy jobban elterelje a levegőt?mivel a ventinek nem csak az a feladata hogy a panelt hütse,jóval inkább a táp felső részén elhelyezkedő forrósodó alkatrészekre
tehát lehet ahogy a levegő terelésbe segít,jobban eljut a hüvösebb levegő a táp többi részére is
már amennyire hüvős levegőt fujhat a táppba a gépházból
Chieftech táp tulaj vagyok énis..ez az egyik legjobb leghalkabb táp amivel eddig találkoztam
bár a ventit lassan cserélnem kellene mert néha kattog halkanfőleg bekapcsolást követő 3-4percben.,
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz
Attila8006 #18728 üzenetére
ok kipróbálom másikkal
-
daninet
veterán
válasz
Attila8006 #18726 üzenetére
Random csinálja, egy vinyó van a gépben egy kábelen, CS a jumper. Mostanában hetente van rajta új win, de nem változik a dolog.
-
Lacika001
aktív tag
Nekem is Chieftec tápegységem van , és én is elgondolkoztam már rajta minek oda az a vacak műanyag, de hogy nagy lenne a szélzaj, azt nem mondanám, az egyik leghalkabb tápegység amit eddig használtam. A kiáramló levegő hőmérséklete se magas egyáltalán. Szóval emiatt gond nem hiszem hogy lehet vele. De azért én is kíváncsi lennék minek az a műanyag oda
-
Attila8006
aktív tag
válasz
daninet #18723 üzenetére
szia!
elöször megnézném jólvan-e be jumperolva!
amennyiben az ok:
megnézném szerepel-e a biosba elsődleges Boot rendszerbe
megnézném lehet-e rá telepiteni másik rendszert,mert sajna láttam már olyat hogy egyik nap ment másik nap boot disk failer...de ujra telepités megoldotta a gondot
3 másik hddvel probáld ki,mert lehet beállt a hdd végleg...
remélem segíthettem -
daninet
veterán
Üdv!
Régebbi gépezet, (barton 2500+, NF7-S) random nem ismeri fel a vinyót. Mondjuk a vinyó sem mai darab quantum fireball. DISK BOOT FALIURE INSERT... hibát dobálja gondolom ismerős mindenkinek. Ti mit hibáztatnátok? Lapot vagy vinyót, esetleg mindkettőt? -
joysefke
veterán
Tud valaki mondani bármilyen módot, amivel kb 20000 Ft internet utalványt dec 31 ig el tudok költeni?
J.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Új tápoknál több esetben tapasztaltam, hogy a gyártók egy átlátszó műanyag lappal lefedik a 12cm-es ventillátor 1/3, 1/4-ét. Kérdésem, hogy ez most ténylegesen kell oda, vagy mi célt szolgál vajon?
Mert így azon a részen ugye a levegő elkezd visszakavarogni, nagyobb lesz a szélzaj, ráadásul a műanyag lap túloldalán lévő elektronikára nem jut a levegőből semmi közvetlenül.
Egy Chieftec 450W-os az áldozat, és legszívesebben eltávolítanám onnan azt a vackot.
Lehet ez valami "beépített elromlásbiztosító berendezés", hogy tuti újat kelljen venni 2 év múlva?
Köszi! -
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni az itt látható kábelek beazonosításához, illetve, hogy van-e bárminemű kereskedelmi értékük.
Előre is köszönöm
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
van egy csomó internet utalványom (kafeteria), de internetem az nincs.
Mire tudnám elkölteni dec 31 előtt?Mobil internet esetleg érdekelne, de tudtommal ott nem fogadják el (pre payed)
Esetleg lehet valahol venni belőle internetezéshez szükséges hálózati eszközt, hardvert?
(HSDPA modem, wifi-router)J.
-
inkubator
aktív tag
Kellene valami olcsó noti hátizsák 15.4" -hoz! Ki mit ajánl?
-
Szab02
aktív tag
Erre valaki léci: [link]
Már kitéptem a hajam -
Lompos48
nagyúr
válasz
dudika10 #18713 üzenetére
Egyszerű, mezítlábas Dial up modem. Google sokmillió találatot fog adni. Csak arra jó nálad, hogy fali telef. csatlakozó >modem, majd modem > telefon összeköttetést létesíts. Modem - PC kapcsolattal pluszban tudsz telefonszámot "tárcsázni" is. Ezeket a múlt században
használták, amikor még közönséges telefonvonalon érkezett az internet fantasztikus 36 kbaud max. sebességgel.
-
bubuka71
aktív tag
Hali ! Tud valaki olyan java progit ami flv videot is lejátsza ?
-
dudika10
veterán
Üdv!
Lehet, hogy hülye kérdés, de megoldható az, hogy vezetékes telefont használjak a számítógépen keresztül?
Itt van a falon a csatlakozó itt van mellette a számítógép, van ilyen eszköz ami a kettőt összebarátkoztatja?
Ha nincs akkor marad az asztali készülék, de hátha.Előre is kösz a választ!
Üdv!
Dudika -
toza
senior tag
micro sd memoria kartyarol mivel allitok vissza adatot leccives!!!
probaltam mar vagy 4-5 pogramokat,es pont azta 2 kepet nem tudom vissza hozni ami kellene!!
pedig leteznek megoldasok formazott,le egett winyokbol is adatmentesre!!vki legyszi mondjon egy jo , mukodo pogramot!!
koszi!!!
-
Benhill
senior tag
.mkv fajlt milyen progival tudok 4gigás .mpeg darabokra konvertálni? aki használ is ilyet, olyan írjon. nem nagyon találok már fél órája semmit.
-
superecneB
őstag
válasz
Intel fan11 #18707 üzenetére
Paint.Net
[link] -
Intel fan11
őstag
üdv!Tudna vki ajánlani vmi profi képszerkesztő progit amit 1szerű használni???Ismerősnek kéne azt mondja fotóit szeretné rátenni más fotókra plegy tengerparti képre!!!
-
superecneB
őstag
Olyan problémával találkoztam, hogy adott egy ismerősgépéből egy winchester amit leteszteltem az enyémben.
Az én gépemben a winchesterre felraktam a win7 et, everesttel minden fajta teszteket megcsináltam vele nem hibázott gyors volt stabil 8x újraindítottam minden rendben.Átraktam a tápom az ő gépébe és az előbb említett winchestert:
A windows töltőképernyő megjelenik, majd mikor bejönne a háttérkép újraindul.
Ez után választás elé állít: Indítási javítás, vagy normál módú indítás:
Javításnál kísérlet a javításra... ... ... 40 perc elteltével sem történik semmi csak megy a kék csík. Később amíg olvasgattam hogy mit kéne, megjelent az üzenet nem tudja helyreállítani.
Normál módú indításnál természetesen megint csak újra indul.
A windows telepítő, amivel az én gépemen felment simán a win itt lefagy a telepítés.Hibás az a konklúzió, hogy megment az alaplap? (a tápot azért cseréltem ki mert: előzmény1, előzmény2)
-
Lompos48
nagyúr
Próbáld hallgatás közben lekapcsolni a routert. Ha eltűnik a zaj, akkor megvan. Ha onnan jön még próbálkozhatsz a routeren csatornaváltással, azzal változik a frekvenciája, bár nem túlságosan. Semmiképp nem az IR-be zavar bele (ha igen), hanem a füles elektronikájába.
[ Szerkesztve ]
-
64b0r
aktív tag
Üdv!
A következő gondom lenne: Van egy philips infrás fejhallgatóm (ilyen, csak szürkében, szóval lehet, h eggyel régebbi, csak arról nem találtam képet)
Az utóbbi időben észrevettem, hogy sok a zaj. Van egy alap zúgás, hasonló a mobilok gerjesztési hangjához, de mégsem az. A baj, hogy ez folyamatosan hallatszik, ez különösen akkor zavaró, amikor kisebb hangerőn szeretném használni.
A múltkor, amikor igazgattam a fejemen, észrevettem, hogy a zúgás elhallgat, ha a jobb oldalt letakarom (mindkét fülhallgató külső felén van infra vevő) Mondom miafranc... Az egyetlen ötletem, hogy a wifi router az, ugyanis az tőlem jobbra van a szobában, és valahogy belekiabál a frekvenciába.
Valaki, aki ért hozzá: lehetséges ez egyáltalán? Tudom, h mindkettő elektromágneses hullámokkal kommunikál, de elég meredeknek tűnik.
A kérdésem: ha tényleg ez az ok, akkor van esély, hogy egy rádiós wireless füles (pl. ez) nem akadna össze a routerral? Mert ez tipikusan olyan dolog, ami csak vásárlás után derülne ki, és mivel nem a cucc a hibás, így sz@bhatom...
-
PH-User
addikt
Hali!
+15k ráfizetéssel cserélhetnék most
Gigabyte P55 UD5
Intel Core i5 750
2x2GB Kingston HyperX 1600MHz DDR3Megéri váltani?
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel